Αυτά τα κι#αιδοτσ$καρα, οδηγούν την ανθρωπότητα στον αφανισμό;;;

Αυτά τα κι#αιδοτσ$καρα, οδηγούν την ανθρωπότητα στον αφανισμό;;;

26 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:925
Μοίρασέ το

 

Ακόμα και η πλουσιότερη σε λεξιλόγιο χώρα στον κόσμο, όπως είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, στοιχηματίζω πως δεν περιέχει την κατάλληλη λέξη ή τις κατάλληλες λέξεις να χαρακτηρίσουν αυτούς που κρατούν στα χέρια τους την εξουσία και στοχεύουν στην εξαφάνιση της ανθρωπότητας.

 

Ειλικρινά, ψάχνω στο λεξιλόγιο να βρω μια λέξη που να μπορεί να αποτυπώσει την απόλυτη παράνοια γι αυτά τα πρόσωπα, και δεν βρίσκω.

Και μην αμφιβάλετε πως όλοι αυτοί που συνασπίστηκαν κατά της ανθρωπότητας, εγχώριους και ξένους, έχουν δυο κοινά σημεία;

Την τερατώδη διαστροφή τους και την κοινή γονιδιακή τους καταγωγή.

Αφήνω στους αναγνώστες την δυνατότητα  να εκφραστούν διαβάζοντας τα παρακάτω, καθ’ ότι εγώ, αδυνατώ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τέτοιο Great Reset εννοεί ο Klaus Schwab;

Νυφούλα μου εσύ!

Νυφούλα μου εσύ!

AAAAAXAXAXAXA..!!!

New York Dolls – Personality Crisis

 


Πηγή

 

Ποιος, είπαμε ξανά, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου που με καμάρι φωτογραφίζει η πρωθυπουργάρα μας επάνω στο γραφείο του;

 

Αυτ(ό)ς:

 


Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.. κάτι τέτοιους.. τούς ονόμαζαν κίν-αιδους. Τί λέει το βικιλεξικό για τη λέξη κίναιδος;

 

 

Πηγή

Προβολές : 925


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα