Αυτή η ανάρτηση, ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, από κάθε άποψη!!! Ο ΜΑΡΚΟΣ, δίνει τα ρέστα του και ξετινάζει πολιτικό, εκκλησιαστικό, δικαστικό, δημοσιογραφικό συρφετό, Τσακίζει ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ στον αέρα... ...

Αυτή η ανάρτηση, ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, από κάθε άποψη!!! Ο ΜΑΡΚΟΣ, δίνει τα ρέστα του και ξετινάζει πολιτικό, εκκλησιαστικό, δικαστικό, δημοσιογραφικό συρφετό, Τσακίζει ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ στον αέρα... ...

19 Μαΐου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,930
Μοίρασέ το

 

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει όμως η εμπλοκή των εκκλησιαστικών και των παραεκκλησιαστικών κύκλων στις κομματικές αλλαξοκωλιές του νεοραγιαδικού συμπούρδελου είναι εντυπωσιακή. Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Πάπες, Ραββίνοι, Μουλάδες, μασόνια, βαθύ παρακράτος, ακόμα και μεμονωμένα μοναστήρια πασχίζουν να επηρεάσουν τον εμετό που θα ξεράσει η κάλπη της 21ης Μαΐου.

Εβραιομασονικά όργια γίνονται εδώ και 2 μήνες με στόχευση το κάψιμο του εγκεφάλου των εκλογέων και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς.

 

Η οποιαδήποτε περιγραφή, του άρθρου του ΜΑΡΚΟ ΝΤΕ ΣΑΝΤ, θα ήταν ελάχιστη, μπροστά στο ΕΠΙΚΟ του άρθρο δυο μέρες πριν τις εκλογές, που κυριολεκτικά τινάζει όλο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ και δεν αφήνει κανέναν… χωρίς ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΒΟΛΙ.

Μόνο για πολύ ψαγμένους και ανοιχτόμυαλους αναγνώστες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μία στο τρισεκατομμύριο

 

 

Τα γεγονότα έχουν προβλεφθεί εδώ και χρόνια. Μακριά από τις βλακοπροφητείες των θρησκόληπτων πουτσόγερων, η οικονομική και η πολιτική δραστηριότητα δείχνουν σαφέστατα τον προορισμό. Η ζωανθρωπότητα γέρνει ολοένα και πιο πολύ προς τον μητριαρχικό, ολοκληρωτικό πόλεμο.

  

Με το διεθνές περιβάλλον να καταρρέει ραγδαία, με το ισχυρότερο κράτος στον κόσμο να διοικείται από έναν ανώμαλο γερο-τρικυμία, με την Νεοελλαδίτσα απομονωμένη, χρεοκοπημένη και εμβολιασμένη, με τα ρεμάλια του τρομοκρατικού τόξου να κατεδαφίζουν καθημερινά οτιδήποτε έχει απομείνει όρθιο από τους θεσμούς στην χώρα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για αισιοδοξία.

  

Δεν είμαστε έθνος, δεν είμαστε φυλή, δεν είμαστε ούτε καν κοινωνία. Είμαστε ένα συμπούρδελο μικρών και μεγάλων κωλοσυμφερόντων όπου τα μεγάλα κωλοσυμφέροντα γαμάνε τα μικρά. Αυτή είναι η σημερινή Νεοελλάς των περιούσιων ληστών και των νεόπτωχων θλιβερών μπαμπουίνων.

  

Σε αυτόν τον τοξικό βόθρο όπου τα σύγχρονα απόβλητα αναμιγνύονται με χιλιετίες ιστορικών λυμμάτων καλούμαστε όχι να κολυμπήσουμε, αλλά να κάνουμε μακροβούτι. Γεμάτοι σκατά από την κορυφή ως τα νύχια, θα πρέπει να βρούμε συμμάχους και υποστηρικτές. Προπάντων όμως θα πρέπει να αποδείξουμε στους πάντες ότι το σκατοζούμι αιώνων με το οποίο είμαστε ποτισμένοι δεν είναι δικής μας παραγωγής. Με μια σταγόνα νερό θα πρέπει να ξεπλύνουμε την κοπριά χιλιετιών και να μας περισσέψει αρκετό για να πνίξουμε με κατακλυσμό 8 δις σαύρες.

 

Ειλικρινά πόσες πιθανότητες θα είχε ένα τέτοιο σενάριο; Φρονώ ότι ως και ο ισόθεος Ηρακλής θα συμφωνούσε πως οι περίφημοι άθλοι του ήταν ευκολάκια. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μεταλλαγμένα θηρία και σμήνη από ιπτάμενα κοτορομπότ. Ο εχθρός στις μέρες μας έχει πολλές μορφές. Τα επιθετικά του ατού δεν καταστρέφουν απλά τις υποδομές αλλά μολύνουν σε βάθος τον πληθυσμό με άγνωστες χλαπάτσες.

  

Για να το θέσω αλλιώς, τα προβλήματα δεν είναι αυτοφυή. Έρχονται απέξω σε διαπλανητικά πακέτα και δεν είναι επιλύσιμα από μπασταρδεμένους ζωανθρώπους σαν κι εμάς. Το οποίο σημαίνει ότι χωρίς ανάλογη έξωθεν βοήθεια είμαστε χαμένοι από χέρι.

 

Πάρτε για παράδειγμα την πολιτική αποτύπωση των κοσμικών ελιγμών σε τοπικό επίπεδο. Η σημερινή κομματική σκατοσαλάτα της Νεοελλάδος αντανακλά πλήρως τα αλληλοσυγκρουόμενα γαλαξιακά πονταρίσματα.

 

Είτε το κατανοούμε είτε όχι, η Ελλάς είναι η μόνη σκεπτόμενη κωλοτρυπίδα αυτού του πλανήτη. Όλες οι υπόλοιπες μόνο τρώνε και χέζουν. Συνεχώς βολοδέρνουν ασυντόνιστες και θηρεύονται εύκολα από τα εξωκόσμια αρπακτικά. Με όλη την οργανωμένη παρακμή μας, παραμένουμε εδώ και χιλιετίες η μοναδική πηγή από την οποία μπορεί να προέλθει η παγκόσμια αλλαγή. Η μεγαφόλα πιθανόν να έχει την μορφή δηλητηριώδους χεσιάς απευθείας στο στόμα του εξαποδώ.

 

Το μπαστάρδεμα του γενετικού μας κώδικα που εφαρμόζουν επί χιλιετίες οι υπερδιαστατικοί βρυκόλακες και οι δούλοι τους, δεν έχει επιτύχει να εξαλείψει τις γονιδιακές παρακαταθήκες του Μεγάλου Μηχανικού. Οι υπαρξιακές ζαριές εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν τα ίδια νούμερα, τσαντίζοντας τις σκιώδεις οντότητες. Η ενέργεια που απομυζούν είναι πενιχρή και η γκρίνια συσσωρεύεται.

 

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει όμως η εμπλοκή των εκκλησιαστικών και των παραεκκλησιαστικών κύκλων στις κομματικές αλλαξοκωλιές του νεοραγιαδικού συμπούρδελου είναι εντυπωσιακή. Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Πάπες, Ραββίνοι, Μουλάδες, μασόνια, βαθύ παρακράτος, ακόμα και μεμονωμένα μοναστήρια πασχίζουν να επηρεάσουν τον εμετό που θα ξεράσει η κάλπη της 21ης Μαΐου.

 

Δεν είναι πια απλοί θεατές ή περιστασιακοί υποβολείς όπως τα προηγούμενα βαρετά χρόνια. Τούτη την φορά οι ιθαγενείς ρασοφόροι και οι ξένοι αντίστοιχοί τους (μέσω των πρεσβειών) τηλεφωνούν, παρεμβαίνουν, πιέζουν, αγχώνονται. Γιατί άραγε αυτοί που έχουν επιλέξει να ασχολούνται με υπερκόσμια θέματα έχουν μανουριάσει με την υλιστική πεζότητα των γυφτο-εκλογών του Μπανανιστάν; Ως και οι Γλυξβούργιες βασιλικές σαύρες έχουν παρκάρει τις ουρές τους μόνιμα στην Αθήνα. Στην μπλογκόσφαιρα ο Τυραϊανού αναστήθηκε και πουλάει τις μουχλιασμένες μυζήθρες του από το Μακελειό και την Ελεύθερη ΨΩρα. Τι γίνεται ρε μαλάκες; Έχετε πάρει πρέφα ότι σας έχουν ήδη φορτώσει και σας πάνε βόλτα;

 

Όλοι οι ινκόγκνιτο στοιχηματιστές υποστηρίζουν (ή αφήνουν να εννοηθεί) ότι το ζητούμενο είναι η εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου. Πρόκειται για αισχρό ψέμα. Αυτά που γυρεύουν είναι άλλα, πολύ πιο σημαντικά από το ληγμένο σκατέλαιο.

  

Σοβαρά τώρα αυτό που ζούμε μόνο εκλογές δεν θυμίζει. Πρόκειται για εθνική ντροπή. Τούτη τη φορά οι ουροπότες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Μιλάμε για πολύ φλόκι στις ποδιές. Τα σκουπίδια του ανθελληνικού ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν αναλάβει υπηρεσιακά το υπουργείο Εσωτερικών. Ο Σκέρτσος θα βγάλει τα αποτελέσματα μαζί με την ιουδαϊκή Singular. Δεν μας λέτε από τώρα το αποτέλεσμα ρε χυσουρωμένοι πούστηδες;

 

Εβραιομασονικά όργια γίνονται εδώ και 2 μήνες με στόχευση το κάψιμο του εγκεφάλου των εκλογέων και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Μετά τις συνεχείς παρτούζες της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας, μπήκε και η δικαστική στο σεξοτραινάκι. Σακούλες με λεφτά, προαγωγές, προστασίες, απειλές, η συμμορία του Μητσοθάφτη πήγε σε άλλο επίπεδο τον ορισμό κυβέρνηση-καρτέλ. Παράνομες παρακολουθήσεις κατά συρροή, μαφιόζικες εκτελέσεις μαρτύρων και δημοσιογράφων, ωμοί εκβιασμοί κρατικών λειτουργών, στημένα κατηγορητήρια, μαϊμουδένιες αποφάσεις, κάθε έννοια δικαίου και έννομης τάξης έχει παρασυρθεί από τον ποταμό του βρόμικου χρήματος.

  

Δεν υφίσταται πλέον ούτε η αυτεπάγγελτη δίωξη. Ο Χίος έχει καθημερινά πρωτοσέλιδα με καταγγελίες για δολοφονίες με ηθικό αυτουργό τον Μητσοσφάχτη και δεν υπάρχει ούτε ένας (1) εισαγγελέας να τηρήσει τον νόμο και να απαγγείλει κατηγορία είτε για φόνο (αν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται) είτε για συκοφαντία (αν είναι ψέματα). Τέτοια καθολική παράλυση του δικαστικού μηχανισμού σε σχέση με βαριά κακουργήματα δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στην ζωή μου.

 

Όμως αυτό το πουστοσύστημα που κάνει ότι δεν βλέπει από την πλευρά των σάπιων πολιτικάντηδων και των συνενόχων τους δεν είναι εντελώς νεκρό. Προς την μεριά του πολίτη βλέπει τα πάντα, του σκοτίζει διαρκώς τα αρχίδια και είναι ανελέητο. Χαράτσια, προσαυξήσεις και άδικα πρόστιμα βεβαιώνονται παντού. Τσουβάλια οι αυθαίρετες και παράνομες Π.Ν.Π. διαλύουν τις ζωές μας και η πουτάνα η «Δικαιοσύνη» απούσα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια, εδώ… 

 

Πηγή

Προβολές : 2,930


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα