Αυτή η ταινία δεν είναι για τους λιπόψυχους. Η ταινία “Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ” δείχνει τι βρίσκεται στις φλέβες αυτών των ανθρώπων... καθαρή φρίκη. 

Αυτή η ταινία δεν είναι για τους λιπόψυχους. Η ταινία “Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ” δείχνει τι βρίσκεται στις φλέβες αυτών των ανθρώπων... καθαρή φρίκη. 

3 Δεκεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,017
Μοίρασέ το

 

Αυτή η ταινία δεν είναι για τους λιπόψυχους, καθώς είναι μια χωρίς λογοκρισία έκθεση του τρόμου που προκαλείται στην ανθρωπότητα από τις πειραματικές ενέσεις.
Πρόκειται για αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι πράγματι οι ενέσεις αποτελούν μέρος μιας ατζέντας μαζικού αποπληθυσμού.

 

 

Το γεγονός πως βρισκόμαστε σε έναν σιωπηλό πόλεμο που ξεπερνάει κάθε φαντασία, είναι δεδομένο…

“Πόλεμο πέμπτης γενιάς” τον χαρακτηρίζουν οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ…

Δεδομένο επίσης είναι και ότι αυτό το εμβόλιο φέρνει τα πάνω κάτω στον οργανισμό του εμβολιασμένου και αλλάζει το DNA του…

Η αύξηση των θανάτων παγκοσμίως, αποδίδεται πλέον στους εμβολιασμούς…

Και μόνο η σκέψη πως δυο δισεκατομμύρια συνάνθρωποί μας εμβολιάστηκαν και με ορίζοντα τα 3-5 έτη θα πεθάνουν, είναι ανατριχιαστική…

Το ντοκιμαντέρ που γνωρίζει τρομακτική θέαση, μετέφρασε ο NIOLAND…

Προτείνω να το παρακολουθήσετε με προσοχή, και με μια επιφύλαξη ως προς την σκηνή της χειρουργικής επέμβασης, για την οποία λέγεται πως αποτελεί λογοκλοπή (σχετικό σχόλιο εδώ, στα σχόλιο 2:31)… δεν γνωρίζω αν υφίσταται ή όχι λογοκλοπή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΚΛΙΚ ΕΔΩhttps://rumble.com/v1xzd6c-117543540.html


 Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

 • World Premiere: Died Suddenly

https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

https://diedsuddenly.info/


Το δίκτυο Στιού Πίτερς παρουσιάζει την ταινία ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ, από τους βραβευμένους σκηνοθέτες Matthew Skow και Nicholas Stumphauzer.

Είναι οι δημιουργοί των ταινιών WATCH THE WATER και THESE LITTLE ONES, και τώρα παρουσιάζουν μια συγκλονιστική παρουσίαση της αλήθειας για τη μεγαλύτερη συνεχιζόμενη μαζική γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Από τότε που άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, ένα νέο φαινόμενο παρατηρείται σε κάθε χώρα του κόσμου: αμέτρητοι απόλυτα υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά. Μεγάλος αριθμός αθλητών, πιλότων αεροπλάνων, οδηγών λεωφορείων, διασημοτήτων, προσωπικοτήτων των μέσων μαζικής ενημέρωσης… καταρρέουν ξαφνικά, πολλοί μπροστά στην κάμερα! Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκαλύπτει εκατομμύρια σελίδες, αφιερωμένες σε αυτό το φαινόμενο.

Η ταινεία “Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ” δείχνει επίσης τι βρίσκεται στις φλέβες αυτών των ανθρώπων… καθαρή φρίκη. 

Αυτή η ταινία δεν είναι για τους λιπόψυχους, καθώς είναι μια χωρίς λογοκρισία έκθεση του τρόμου που προκαλείται στην ανθρωπότητα από τις πειραματικές ενέσεις.
Πρόκειται για αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι πράγματι οι ενέσεις αποτελούν μέρος μιας ατζέντας μαζικού αποπληθυσμού.

Ο Στιβ Κιρς, πρωταγωνιστής στο ντοκιμαντέρ “Πέθανε Ξαφνικά” μίλησε με τον ταριχευτή Ρίτσαρντ Χίρσμαν, που εμφανίζεται στην ταινία, για την αντίδραση του στο ντοκιμαντέρ.

Ρίτσαρντ Χίρσμαν – Ταριχευτής

Ο Ρίτσαρντ είπε τα εξής στον Στιβ Κιρς:

 • Κανείς από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρεται να καλύψει την ιστορία. Κανένα τηλεφώνημα. Είναι πιο μόνος και από τον επισκευαστή της Maytag.
 • Κανένας ελεγκτής γεγονότων δεν επικοινώνησε μαζί του για την ταινία.
 • Του έχουν επιτεθεί. Οι γιατροί, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως στοιχείο, έχουν αποφασίσει ότι πρόκειται για κανονικούς θρόμβους αίματος και οι εκατοντάδες ταριχευτές που λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτούς τους θρόμβους λένε ψέματα.
 • Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για τους ταριχευτές να πουν ψέματα. Το εμβόλιο είναι καλό για την επιχείρησή τους. Με το να μιλήσουν, θα μειώσουν την επιχείρησή τους και θα διατρέξουν τον κίνδυνο να τους ανακληθεί η άδεια. Οπότε γιατί λένε ψέματα;
 • Ο Richard διηγήθηκε την ιστορία ανθρώπων σε ένα νοσοκομείο που μιλούσαν για την ταινία. Ένας από τους γιατρούς είπε: “Αυτό είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας”. Ένας άλλος γιατρός είπε: “Όχι, δεν είναι. Γνωρίζω έναν από τους ταριχευτές και το έχω δει από πρώτο χέρι. Είναι αληθινό”. Η απάντηση ήταν: “Δεν επιτρέπεται να μιλάμε γι’ αυτό” και μετά άλλαξαν θέμα.
 • Εκατοντάδες ταριχευτές βλέπουν αυτούς τους θρόμβους σε πάνω από τους μισούς ασθενείς που πεθαίνουν. Αν οι θρόμβοι δεν οφείλονται στο εμβόλιο, τότε τι τους προκαλεί;

Από την άλλη υπάρχουν οι κριτικές συστημικών γιατρών,

όπως η κριτική του Έρικ Μπέρνετ, MD όπου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ: πρόκειται για κανονικούς θρόμβους αίματος μετά θάνατον.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό του εδώ:

Eric Burnett, MD – @Doctor_Eric_B
Εδώ είναι η άποψή μου για τη συνωμοσία των θρόμβων αίματος από το #DiedSuddenly shoutout to @MorteSuiteVita για το υπέροχο γραφικό!

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση από τον γιατρό Ράιαν Κόουλ και να αποφασίσετε μόνοι σας ποιος σας λέει την αλήθεια και ποιος σας λέει ψέματα. Παρακαλώ ρωτήστε τον Δρ Μπέρνετ αν θα δεχτεί την πρόσκληση του Δρ Κόουλ να επιλύσουν το θέμα. Δεν θα δεχτεί ποτέ την πρόσκληση.

Διαβάστε την απάντηση του Δρ Κόουλ στον Δρ Μπέρνετ, που δεν μασάει τα λόγια του!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡ. ΡΑΙΑΝ ΚΟΟΥΛ ΣΤΟΝ ΔΡ. ΜΠΕΡΝΕΤ

Ο Έρικ Μπέρνετ, MD είναι εσωτερικός ιατρός, όχι παθολόγος, ούτε ιατροδικαστής, ούτε εργολάβος κηδειών. Η αλαζονεία του να συμπεραίνει ότι ένας εργολάβος κηδειών, ένας επαγγελματίας, πέρα από την εμπειρία του, δεν μπορεί να κάνει μια έγκυρη παρατήρηση πέρα από τη δική του αφέλεια, είναι η επιτομή της ύβρεως. Πιθανότατα έχει δει μία ή δύο νεκροψίες σε ολόκληρη την καριέρα του.

Δεν έχει δει, ούτε έχει παρατηρήσει, ούτε έχει αναλύσει αμέτρητους μεταθανάτιους θρόμβους. Δεν έχει ταριχεύσει ποτέ ένα πτώμα. Είναι εντελώς και εξαιρετικά έξω από τον τομέα του. Οι μεταθανάτιοι, ελαστικοί θρόμβοι είναι τόσο σπάνιοι όσο τα δόντια της κότας. Πιθανότατα καλύπτει τον κώλο του επειδή σπρώχνει ” γονιδιακές ενέσεις”.

Οι εργολάβοι κηδειών δεν αντιμετώπιζαν ποτέ πρόβλημα με την ταρίχευση των σωμάτων πριν από τις ενέσεις κόβιντ.

Συμπεριφέρεται ως φλύαρος, φαρμακοβιομήχανος, οικονομικός και νοσοκομειακός διοικητής που υπερασπίζεται το τσιράκι του, έχοντας μηδενική εμπειρία, και ούτε ιδέα για το τι λέει.

Αν ήταν μισοξυπνημένος, οι εικασίες του δεν θα αντανακλούσαν τη μυωπική άποψη του εσωτερικού του ανεπάγγελτου πρωκτού του.

Με μια μικρή δόση ταπεινότητας, θα μπορούσε να αναγνωρίσει τα ανησυχητικά ποσοστά των υπερβολικών θανάτων στους υπερ εμβολιασμένους, νέους και υγιείς και να δει την πραγματική ζημιά των αποτυχημένων πειραματικών ενέσεων με βάση τα γονίδια, που έχουν ακρωτηριάσει και σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια.

Έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες αυτοψίες στην καριέρα μου, έχοντας εξετάσει δεκάδες από αυτούς τους νέους θρόμβους, έχοντας διερευνήσει εκτενώς τους μηχανισμούς θρόμβωσης των πρωτεϊνών αιχμής, έχοντας διαγνώσει περισσότερους από 500.000 ασθενείς μέσω του μικροσκοπίου, στην εκτεταμένη καριέρα μου, προσκαλώ τον συνάδελφό μου, Δρ Μπέρνετ, και κάθε συνάδελφο, από όλο τον κόσμο, να καθίσει στο μικροσκόπιό μου και να παρατηρήσει την αλήθεια και να παραμερίσει την κεκτημένη υπερηφάνειά του. Τα κύτταρα δεν λένε ψέματα!

Τιμήστε τους νεκρούς που μιλούν δυνατά. Σταματήστε να φαντασιώνεστε ότι μπορείτε ποτέ να εμβολιάσετε ένα πάντα μεταλλασσόμενο κορονοϊό, ειδικά με ένα “παραλλαγμένο ληγμένο” ερευνητικό γονιδιακό προϊόν.

Τιμήστε τον όρκο σας ” πρώτιστα να μην βλάψετε”, αντί να κρύβεστε πίσω από έναν αδαή εγωισμό, σκιασμένο από μια επιζήμια αφελή, καταστροφική για την ανθρωπότητα υπερηφάνεια.


Και συνεχίζοντας στο άρθρο του ο Στιβ Κιρς:

Έλεγχος γεγονότων: ΔΕΝ αποδεικνύει ότι τα εμβόλια COVID-19 προκαλούν αιφνίδιο θάνατο

Ο “έλεγχος γεγονότων” λέει:

 1. Στο βίντεο με τους ανθρώπους που πέθαναν ξαφνικά, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους ότι είχαν εμβολιαστεί. Και δεν υπάρχει καμία ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το εμβόλιο προκάλεσε το θάνατο.
 2. Το απόσπασμα από τον Γκέιτς αφαιρέθηκε από το περιεχόμενο.

Έχει δίκιο και στα δύο σημεία!

 1. Θα ήταν πιο πειστικό αν ο ελεγκτής γεγονότων μπορούσε να αποκλείσει το εμβόλιο ως αιτία αυτών των θανάτων. Αλλά δεν το κάνει.

2. Έχω ακούσει προσωπικά τον Γκέιτς να εκφράζει το σκεπτικό του για το πώς το εμβόλιο μειώνει την αύξηση του πληθυσμού (το επιχείρημα είναι ότι οι οικογένειες θα πρέπει να κάνουν λιγότερα παιδιά επειδή θα επιβιώσουν περισσότερα).

Του ξέφυγε και κάτι που θα επισημάνω: το υλικό που παρουσιάζεται στο 47:45 με έναν άνδρα να πέφτει από μια καρέκλα κοντά στο μακρύ γραφείο του δεν είναι πρόσφατο. Το υλικό αυτό βγήκε στις αρχές Ιανουαρίου 2020.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα λάθη.

Και νομίζω ότι οι επιπτώσεις ότι πρόκειται για συνωμοσία με σκοπό τον αποπληθυσμό του πλανήτη δεν υποστηρίζονται επαρκώς.


Και συνεχίζει ο Στιβ Κιρς με νεότερο άρθρο του:
Ο “ελεγκτής γεγονότων” του McGill δεν βρίσκει κρίσιμα ελαττώματα στο Died Suddenly


Ο Jonathan Jarry του McGill επέστρεψε με έναν ακόμη “έλεγχο γεγονότων” προκειμένου να παραπλανήσει τον κόσμο και να τον κάνει να νομίζει ότι μπορεί να αγνοήσει τους ταριχευτές.

Ο έλεγχος των γεγονότων του ξεκινά με μια δήλωση που μπορεί εύκολα να επαληθευτεί ως ψευδής και από εκεί και πέρα παίρνει την κάτω βόλτα.

Αυτό είναι λίγο πολύ το καλύτερο που μπορούν να κάνουν.

Η προσπάθεια του Jonathan Jarry να ελέγξει τα γεγονότα Πέθανε ξαφνικά

Τα επιχειρήματα του Jarry με έντονη γραφή (ακολουθούμενα από το δικό μου σχόλιο που δεν είναι με έντονη γραφή):

 1. Οι παραγωγοί της ταινίας δεν θέλουν να κάνετε τη δική σας έρευνα. Το λέει ακριβώς στον υπότιτλο της ιστορίας του. Τι νομίζετε… μπήκε καν στον κόπο ο Jarry να θέσει στους παραγωγούς αυτή την ερώτηση; Θα ήθελα να ακούσω την ηχογράφηση του να τους κάνει αυτή την ερώτηση!!! Θα εκπλαγώ αν επικοινώνησε ποτέ μαζί τους. Γιατί να μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με μια πηγή όταν μπορείτε απλά να φτιάξετε αυτό που θέλετε να σας πουν; Πώς ξέρει λοιπόν τι θέλουν; Μιλάω συχνά με τον Stew και θέλει να έχει απήχηση. Αν οι ελεγκτές γεγονότων πήγαιναν στο εργαστήριο του Ryan Cole και έβλεπαν αυτούς τους θρόμβους από πρώτο χέρι, είμαι σίγουρος ότι ο Stew θα ήταν 100% υποστηρικτικός. Θέλει να βγουν τα γεγονότα στη δημοσιότητα. Γι’ αυτό έκανε την ταινία.
 2. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους ταριχευτές που ταριχεύουν εδώ και 40 χρόνια για να ξέρουν τι κάνουν. Ουάου. Εντυπωσιακό συμπέρασμα. Δεν έχει αποδεικτική βάση. Ναι, δεν είναι γιατροί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ηλίθιοι.
 3. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε μια αίθουσα γεμάτη από 100 ταριχευτές που βλέπουν αυτούς τους ασυνήθιστους θρόμβους για πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Το ίδιο σχόλιο. Είναι εκπληκτικό το πώς μπορεί να τα γράφει όλα αυτά επειδή έτσι λέει ο ίδιος.
 4. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε έναν από τους πιο έμπειρους παθολόγους στις ΗΠΑ, ο οποίος είναι επίσης ιατρός και έχει δει αυτούς τους θρόμβους από πρώτο χέρι. Ο Jarry πρόκειται να εμπιστευτεί μόνο τους επιλεγμένους γιατρούς του που ΔΕΝ έχουν δει τους θρόμβους. Γιατί να βασιστεί στη μαρτυρία του Cole; Ο Cole είναι ένας πολύ έμπειρος παθολόγος και έχει δει τους θρόμβους και είναι επίσης ιατρός. Τι δεν αρέσει; Μπα! Καλύτερα να εμπιστευτείτε τους γιατρούς που δεν έχουν δει τους θρόμβους. Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει ένας ελεγκτής γεγονότων: να βρίσκει ανθρώπους που συμφωνούν μαζί σας και να αγνοεί ανθρώπους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα υπό εξέταση στοιχεία.
 5. Μπορείτε να εμπιστευτείτε μόνο κάποιους γιατρούς που δεν έχουν δει ποτέ προσωπικά κανέναν από αυτούς τους θρόμβους για να αξιολογήσουν τι πραγματικά συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, το κριτήριο είναι το αν συμφωνούν μαζί σας ή όχι… το αν έχουν δει τα υπό εξέταση στοιχεία δεν είναι πραγματικά σημαντικό.
 6. Αν υπάρχουν πλάνα που μπαίνουν στην ταινία για να απεικονίσουν μια έννοια, αν αυτά τα πλάνα είναι ελαττωματικά με κάποιο τρόπο, είναι λόγος να απορρίψεις όλα τα υπόλοιπα, ειδικά τα πιο σημαντικά μέρη. Μια αγαπημένη τεχνική των ελεγκτών γεγονότων είναι να πετάμε το μωρό μαζί με το νερό της μπανιέρας, οπότε αν υπάρχει κακό υλικό που είναι παραπλανητικό, χρησιμοποιήστε το για να απαξιώσετε ολόκληρη την ταινία, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπερβολικών θανάτων που όλοι βλέπουμε και των θρόμβων που βλέπουν οι ταριχευτές. Πετάξτε το μωρό μαζί με το νερό της μπανιέρας. Επικεντρώνοντας στα τεχνικά λάθη, μπορεί να αποφύγει να ασχοληθεί με τα μεγάλα ζητήματα.
 7. Δεν υπάρχει λόγος να δεχτούμε την προσφορά του Ryan Cole να πάμε πραγματικά στο εργαστήριό του και να δούμε αυτούς τους θρόμβους. Εξάλλου, γιατί να χρειαστεί ποτέ να κοιτάξετε τα αποδεικτικά στοιχεία; Ναι, ένας καλός ελεγκτής γεγονότων θα αποφύγει να αναζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις των ανθρώπων που πληρώνουν τον μισθό του.

Ο Stew Peters θα το εκτιμούσε πολύ αν ο Jonathan Jarry δεχόταν την προσφορά του Ryan Cole να εξετάσει τους θρόμβους αίματος.

Τι έκανε ο Jarry για να επαληθεύσει ότι αυτοί οι θρόμβοι ήταν ασυνήθιστοι; Πίστεψε ανθρώπους που δεν είδαν ποτέ αυτούς τους θρόμβους, και δεν πίστεψε ανθρώπους (όπως ο Cole και οι ταριχευτές) που τους είδαν. Δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να αποκτήσει ο ίδιος έναν θρόμβο και να τον αναλύσει. Δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει με έναν από τους ταριχευτές και να τον παρατηρήσει ο ίδιος. Ποτέ δεν επικοινώνησε με τον Stew.

Θα δεχόταν ποτέ την προσφορά του Δρ Κόουλ να δει από πρώτο χέρι τους θρόμβους; Αποκλείεται.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Jarry με επικρίνει επειδή ήρθα αντιμέτωπος με τη Δρ. Lee. Εντάξει, λοιπόν, τι έκανε ο Jarry για να μάθει γιατί η Grace Lee δεν θέλει να δει τα δεδομένα ασφαλείας του Ισραήλ;

Απάντηση: δεν έκανε απολύτως τίποτα. Έκανε ακριβώς το αντίθετο: Στην πραγματικότητα γελοιοποιεί ανθρώπους σαν εμένα που προσπάθησαν να την καταστήσουν υπεύθυνη για την εξέταση των δεδομένων ασφαλείας του εμβολίου COVID, το οποίο είναι η #1 πιο σημαντική δουλειά της. Υποθέτω λοιπόν ότι ο Jarry θα ήθελε να συνεχίσω να δοκιμάζω τεχνικές που δεν απέδωσαν. Πηγαίνοντας στο σπίτι της, ξέρω ότι έχω απόδειξη της επίδοσης- δεν μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε για την προσφορά. Καμία από αυτές τις άλλες μεθόδους δεν λειτούργησε. Αλλά αν ο Jarry είχε μια καλύτερη πρόταση, δεν την αποκάλυψε. Γιατί δεν το έκανε;

Περίληψη

Ο Jonathan Jarry, ο ελεγκτής γεγονότων COVID του McGill, ενδιαφέρεται απλώς περισσότερο για την προώθηση της ψευδούς αφήγησης παρά για την εξεύρεση της αλήθειας. Είναι αρκετά προφανές από την ανάγνωση του “ελέγχου γεγονότων” του ότι αυτό είναι που πραγματικά συμβαίνει.

Προβλέπω ότι κανένας από τους “ελεγκτές γεγονότων” δεν πρόκειται να είναι σε θέση να εξηγήσει αυτούς τους θρόμβους. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να μπει κάτι τόσο ακραίο στον οργανισμό τόσων ανθρώπων είναι με κάποια ένεση που γίνεται σε μαζική κλίμακα. Ένα ΑΛΗΘΕΙΑ, το εμβόλιο COVID είναι η μόνη παρέμβαση που θα μπορούσε να είναι η πιθανή αιτία. Ακόμη και ο Jarry δεν μπορεί να προτείνει μια εναλλακτική εξήγηση για το τι έχει συμβεί.

Δεν έχω δει τίποτα που να προσεγγίζει την εξήγηση των θρόμβων από κανέναν. Μήπως μου διέφυγε κάτι;


 

Πηγή 

Προβολές : 2,017


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα