«Αυτή την αλήθεια δεν την έμαθαν οι Έλληνες!» – Κατεδαφίζονται με κρότο τα ψέματα Μητσοτάκη... (και οι υποσχέσεις των νέων “μπατριωτών”)

«Αυτή την αλήθεια δεν την έμαθαν οι Έλληνες!» – Κατεδαφίζονται με κρότο τα ψέματα Μητσοτάκη... (και οι υποσχέσεις των νέων “μπατριωτών”)

27 Ιουνίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:725
Μοίρασέ το

 

Οι δεσμεύσεις λόγω μεσοπρόθεσμου προβλέπουν μειώσεις των δαπανών για υγεία, συντάξεις, μισθούς!

Μαζί με τα πάνω παλιά κοινοβουλευτικά παράσιτα, λάβετε υπόψη σας και τις υποσχέσεις που έδιναν οι παρακάτω νεότευκτοι πολιτικοί αρχηγοί (εξαιρουμένου του Βελό, που ανήκει στους πάνω παρασιτικούς)…

Να το ξαναπώ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ… ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μητρόπουλε, γιατί αυτά δεν τα έλεγες προεκλογικά;;;

 

O καθηγητής εργατικού δικαίου και πρόεδρος στην Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ), Αλέξης Μητρόπουλος, καταρρίπτει τα προεκλογικά ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη τα οποία «πλάσαρε» ως «δεσμεύσεις» της ΝΔ που θα ενισχύσουν τους Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, το μεσοπρόθεσμο που έχει εγκριθεί από την Κομισιόν για την Ελλάδα «απαγορεύει» την υλοποίηση του συνόλου των προεκλογικών δεσμεύσεων του νέου Πρωθυπουργού, ο οποίος άλλωστε το ήξερε και γι΄ αυτό δεν τις συμπεριέλαβε (μαζί με την κοστολόγησή του), στο πρόγραμμα που κατέθεσε στις Βρυξέλλες.

Έτσι λοιπόν, σε αντίθεση με τα όμορφα… παραμυθάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη, μισθωτοί, συνταξιούχοι και επιχειρηματίες, θα πρέπει να ετοιμάζονται για ένα πραγματικό σοκ, καθώς η άσχημη εικόνα της ελληνικής οικονομίας (παρά τα παραπλανητικά αφηγήματα), καθιστά μονόδρομο (κατά τις Βρυξέλλες) την επιβολή σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων.

  • Μιλώντας στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη, ο κ.Μητρόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

«… με δεδομένο ότι το μεσοπρόθεσμο που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαγορεύει να υλοποιηθεί το σύνολο των εκλογικών υποσχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των άλλων κομμάτων. Εκεί προβλέπονται μειώσεις των δαπανών για την υγεία, μειώσεις των δαπανών για τις συντάξεις, μειώσεις των δαπανών για τους μισθούς. Άρα οι πολίτες δεν έμαθαν την αλήθεια και βεβαίως το μεσοπρόθεσμο δεν έχει αποδοθεί στα ελληνικά.

 

Συνετάγη ενδεχομένως από τους δανειστές, το μεγαλύτερο μέρος στα αγγλικά και απεστάλη στα αγγλικά.

 

Η ελληνική κοινή γνώμη δεν έχει μάθει την αλήθεια ότι το σύνολο του προγράμματος της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων, δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί λόγω των δεσμεύσεών μας με το μεσοπρόθεσμο.

 

Αυτή την αλήθεια δεν την έμαθαν οι Έλληνες οι ψηφοφόροι και γι΄αυτό από τα 4 εκατ. των χρεωμένων Ελλήνων, το 90% είναι χρεωμένοι, ψήφισαν ΝΔ, οι φτωχοί, οι ευάλωτοι, οι άνεργοι…».


Πηγή

 

 

Προβολές : 725


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα