ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!!! Νέες ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και αχρήματη κοινωνία

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ!!! Νέες ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και αχρήματη κοινωνία

29 Αυγούστου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,161
Μοίρασέ το

 

Στο τέλος όλες αυτές οι εφαρμογές θα γίνουν μια.

Ψηφιακή ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, πιστοποιητικό εμβολιασμών και τραπεζικός λογαριασμός (Wallet).

ΚΑΙ ΟΙ 301 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ…

ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

Ή ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28, Ή ΑΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ.

 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Post 2846 Photo

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενώσεις τις κουκίδες. Η βάση του κώδικα της εφαρμογής του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού προήλθε από την ίδια την εφαρμογή «κοινωνικής βαθμολόγησης» της Κίνας. Πρόσφατα υιοθετήθηκε όλως τυχαίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για χρήση σε όλο τον πλανήτη.

Τα κανάλια του συστήματος αποχέτευσης της χώρας προσπαθούν για μια ακόμα φορά να γελοιοποιήσουν την κατάσταση και όσους αρνούνται να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες. Το γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι.

Το ίδιο έκαναν φυσικά και με όσους αρνήθηκαν να τρυπηθούν. Παρουσίασαν τους πλέον ακραίους της ιστορίας με περισσό ύφος ειρωνείας. Πάνε και βρίσκουν τους πλέον καθυστερημένους και τους ρωτούν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Φυσικά τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τους γελοιοποιήσουν εντός ολίγων λεπτών δεν τους δίνουν ποτέ βήμα. Η εικόνα είναι τόσο τραβηγμένη που θεωρώ ότι κάποια από αυτά τα ρεπορτάζ είναι στημένα.

Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι οι νέες ταυτότητες είναι απλά ένα μεταβατικό στάδιο για τις ψηφιακές ταυτότητες που είναι και ο στόχος.

Νέες ταυτότητες: Το κινητό θα είναι η νέα μας ταυτότητα – Η εφαρμογή που θα αλλάξει τη ζωή μας

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε σήμερα Τετάρτη (8/1) πως είναι πλέον θέμα μηνών η καθιέρωση της νέας ψηφιακής αστυνομικής ταυτότητας, η οποία θα μπορεί να εγκατασταθεί και στα έξυπνα κινητά, μέσω εφαρμογής (application) για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

«Θα κουβαλάς την ταυτότητα σου μέσω του κινητού. Δεν υπάρχουν ζητήματα ευαίσθητης φύσης. Η ταυτότητα μοιάζει με πιστωτική κάρτα η οποία θα έχει υποδομή που θα μπορεί με έναν reader να κάνει μια σειρά από δουλειές και θα υπάρχει και υποδομή να έχεις την ταυτότητα στο κινητό σου μέσω εφαρμογής», δήλωσε ο κ. Πιερρακάκης

Πηγή

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός -οι οποίες θα πρέπει να γίνονται σεβαστές σε μια δημοκρατία- αλλά η εφιαλτική εικόνα που συντίθεται όταν ενώσεις τις κουκίδες.

Στο τέλος όλες αυτές οι εφαρμογές θα γίνουν μια

Ψηφιακή ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, πιστοποιητικό εμβολιασμών και τραπεζικός λογαριασμός (Wallet). Στο τέλος φυσικά θα προστεθούν και ηλεκτρονικά οι τίτλοι ιδιοκτησίας κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Όλα τα παραπάνω φυσικά με τη διασύνδεση του ποινικού και μη μητρώου σου. Φυσικά σε αυτά θα ενσωματωθεί και ο Τειρεσίας και μια συνολική αξιολόγηση του πολίτη. Αυτή θα προκύπτει από την συμπεριφορά στην κοινωνία και το διαδίκτυο. Όσο πιο ανυπάκουο παιδί τόσο χαμηλότερη η βαθμολογία. Θα το λανσάρουν ως νέο ποινικό σύστημα στην αρχή. Π.χ αν σταθμεύσεις παράνομα θα χάνεις 0,2 πόντους από το σύστημα αντί να πληρώσεις χρήματα. Ο κόσμος θα το προτιμήσει μιας και η βαθμολόγηση αυτή αρχικά δεν θα έχει μεγάλη σημασία.

Στη συνέχεια φυσικά τα πράγματα θα αλλάξουν

Το κράτος θα μπορεί να ακυρώνει την αστυνομική ταυτότητά σου και φυσικά το διαβατήριο κατά βούληση. Απλά θα σκανάρεις το QR Code και θα σου λέει «άκυρο έγγραφο». Θα πρέπει για παράδειγμα να δείξεις την ταυτότητά σου για να πας σε μια συναυλία. Αν δεν έχεις κάνει τα απαραίτητα εμβόλια απλά δεν θα μπορείς να μπεις.

Μια δυστοπία στην οποία η κυβέρνηση θα έχει έναν διακόπτη ON/OFF για τη ζωή σου.

Το ίδιο φυσικά θα ισχύει και για το ψηφιακό σου πορτοφόλι. Θα μπορούν να το ενεργοποιούν και να το απενεργοποιούν κατά βούληση και αυτό. Με αυτό θα μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα όργια τα οποία αποτελούν αντικείμενο άλλου άρθρου. Η αχρήματη κοινωνία αποτελεί όνειρο δεκαετιών για τους νεοταξίτες.

Το πιστοποιητικό εμβολιασμών θα είναι καθοριστικό για την κοινωνική βαθμολόγηση. Ως «βρωμιάρης» φυσικά δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις. Φυσικά και δεν θα μπορείς να συμμετέχεις στην κοινωνική ζωή του τόπου. Θα είσαι ο σύγχρονος Εβραίος της πάλαι ποτέ ναζιστικής Γερμανίας.

Πολλά από τα παραπάνω τα ζήσαμε ήδη. Εκατομμύρια πολιτών κατέβασαν το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid.

Κάποτε θα αποτελούσαν σκοτεινά σενάρια συνωμοσιολογίας. Πολύ δύσκολο να το ισχυριστεί κάποιος σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου έχω μια Ελληνική ταυτότητα. Λένε ότι οι παλιές ταυτότητες θα συνεχίσουν να ισχύουν για 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης και οι νέες για 10. Πολύ αμφιβάλω όμως.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπω πια στον κόπο να βγάλω νέα. Δεν έχω καμιά όρεξη να συνδράμω στην υποδούλωση της Ελλάδας, της μόνης χώρας για την οποία ενδιαφέρομαι πραγματικά στη ζωή μου. Αυτός είναι και ο λόγος που η σελίδα είναι και θα παραμείνει στα Ελληνικά. Γράφω εξίσου καλά Αγγλικά και πλέον Γερμανικά. Οι επισκεψιμότητες που θα είχα στις παραπάνω γλώσσες θα ήταν τουλάχιστον δεκαπλάσιες. Δεν με ενδιαφέρει όμως.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.

Θα συνεργαστούμε με τη δυστοπία την οποία ονειρεύονται ή απλούστατα θα πούμε όχι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι νέες ταυτότητες θα γίνουν υποχρεωτικές για όλους από το 2026.

 

Πηγή

Προβολές : 2,161


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα