ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

22 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,954
Μοίρασέ το

 

 

Τα χρηματιστήρια της ενέργειας, της τροφής και των ζωών μας!

Δρ Βασίλης Λύκος για όσα ΔΕΝ μας λένε!!!

Τι ΔΕΝ μας λένε; Πολλά και είναι όλα από ανησυχητικά έως τρομακτικά! Γι΄αυτό και η ψύχραιμη φωνή ενός επιστήμονα είναι απαραίτητη για να μας δείξει την πραγματικότητα που έρχεται.

Το βίντεο που υπάρχει σ’ αυτή την πολύ σημαντική ανάρτηση, πρέπει… επιβάλλεται θα έλεγα, να το δουν όλοι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… κι αυτό, γιατί πρέπει να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ, τι κρύβεται πίσω από την επερχόμενη ενεργειακή και  επισιτιστική κρίση και τι με τα ζώα που θα τρώμε…
Πρέπει να γνωρίζουμε πως όλα αυτά που ζούμε, αποτελούν παιχνίδια γεωπολιτικκά, που δημιουργούν καινούργια μονοπώλεια…
Πρόκειται για σατανικά παιχνίδια σε βάρος όλων των λαών…
ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η BLACK ROCK ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
Πλέον είναι σαφές πως κρίνεται η ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως δημιουργείται ένας καινούργιος πόλος, που αφορά στην αναβάθμισης της Τουρκίας…
Η Ενέργεια, όπως και ο Επισιτισμός, καθοδηγείται από το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ…
Στο λιαν σημαντικό αυτό βίντεο, αποκαλύπτονται οι λόγοι του Α’ του Β’ και του Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ…
Ο Α’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, έγινε για τον ΑΝΘΡΑΚΑ…
Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, έγινε για το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…
Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!!!
“Γαία πυρί μιχθήτω” … και ο σώζων εαυτόν σωθήτω… εκεί μας οδηγούν…
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ…
Καλλιόπη Σουφλή

Μας λένε για «δύσκολους χειμώνες». Θα παγώσουμε…Ο κ.Σόιμπλε μας συμβουλεύει να φοράμε διπλό πουλόβερ, άλλοι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι να μειώσουμε τα ντους! Έτσι θα ηττηθεί ο Πούτιν λένε…

Μας λένε ότι έρχεται επισιτιστική κρίση. Θα πεινάσουμε… Ίσως γι΄  αυτό στην Ευρώπη, στην «πολιτισμένη» Ευρώπη έχει αρχίζει να «πλασάρεται» …η εντομοφαγία!

Μας λένε ότι πρέπει να απεξαρτηθούμε από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, όχι μόνο για να νικήσουμε τον Πούτιν αλλά και για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.Μόνο που ανακαλύπτουμε ότι κάποια από τα μέσα των «ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» τελικά δεν είναι και τόσο…οικολογικά.

Τι ΔΕΝ μας λένε; Πολλά και είναι όλα από ανησυχητικά έως τρομακτικά! Γι΄  αυτό και η ψύχραιμη φωνή ενός επιστήμονα είναι απαραίτητη για να μας δείξει την πραγματικότητα που έρχεται.

 

Ο Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος σε μία συνέντευξη για την ενέργεια, την επισιτιστική κρίση, τις εφοδιαστικές αλυσίδες, τις σπάνιες γαίες, την υγειονομική κρίση και τα …χρηματιστήρια στα οποία όπως φαίνεται παίζεται η ζωή μας και η ποιότητα της.

Τα χρηματιστήρια της ενέργειας, της τροφής και των ζωών μας! Δρ Βασίλης Λύκος για όσα ΔΕΝ μας λένε

Πηγή

Προβολές : 2,954


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα