ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.Dr. David Martin: Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) αποδεικνύουν ότι ο Sars-cov-2 είναι ένας κατασκευασμένος ιός

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.Dr. David Martin: Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) αποδεικνύουν ότι ο Sars-cov-2 είναι ένας κατασκευασμένος ιός

19 Μαρτίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,099
Μοίρασέ το

 

Αυτή η πανδημία αφορούσε κυρίως το κέρδος και τη μετατόπιση του πλούτου, από τις χαμηλότερες και τις μεσαίες τάξεις στους ήδη εξαιρετικά πλούσιους. Πρόκειται για πόλεμο εναντίον του κοινού, που διεξάγεται με βιολογικά όπλα και πληροφορίες, με απώτερο στόχο την επαναρρύθμιση της ζωής και της οικονομίας που γνωρίζαμε.

«Δεν υπήρχε διαρροή στο εργαστήριο. Ήταν ένας σκόπιμος βιο-οπλισμός πρωτεϊνών αιχμής για ένεση σε ανθρώπους, προκειμένου να τους εθίσει στην ιδέα για ένα εμβόλιο παν-κορωνοϊού. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με ένα παθογόνο που απελευθερώθηκε τυχαία και κάθε μελέτη που ξεκίνησε ποτέ για να προσπαθήσει να επαληθεύσει μια διαρροή εργαστηρίου, είναι παραπλανητική.

Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ άλλοτε ότι όλα όσα βιώνουμε, σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν με γνώμονα το κίνητρο του κέρδους. Οπλισμένοι με αυτή τη νέα γνώση, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή μας, την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας και να αντισταθούμε σε αυτή την κατασκευασμένη έννοια της «νέας κανονικότητας»

 

Το μόνο ερώτημα που θα ήθελα να θέσω σε όσους διαβάσετε αυτό το εκπληκτικά αποκαλυπτικό άρθρο είναι …:

ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ, ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κλεάνθης Γρίβας

Dr. David Martin:

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) αποδεικνύουν

ότι ο Sarscov-2 είναι ένας κατασκευασμένος ιός

 

από το «βιομηχανικό σύμπλεγμα ιών πανδημίας»

 

Όλοι οι τίτλοι και τα σχόλια είναι του Dr. JosephMercola

 

 • Ο «νέος» κορωνοϊός SARSCoV-2 δεν είναι καθόλου νέος.
 • Το «εμβόλιο» ακίδας πρωτεΐνης για κορωνοϊό κατοχυρώθηκε πριν από… 22 χρόνια.
 • Από την ανάπτυξη των εμβολίων HIV στην COVID-19.
 • Κορωνοϊός – Ένας υποψήφιος για βιολογικό όπλο από το 2001;
 • Τα CDC κατέχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό SARS.
 • Η ιδιωτική εταιρεία SequoiaPharmaceuticals
 • Η Sanofi κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το «νέο» χαρακτηριστικό του SARSCoV-2.
 • Το «βιομηχανικό συγκρότημα πανδημικών ιών» κολυμπά στα κέρδη.
 • Ο σκόπιμος «εξοπλισμός» της SpikeProtein.
 • Η «νέα κανονικότητα» (NewNormal) επινοήθηκε από τη Merck στο συνέδριο βιοτρομοκρατίας του 2004.

 

Οι απεχθείς λογοκριτές του διαδικτύου διέγραψαν αυτό το άρθρο που είχε αναρτηθεί στις διευθύνσεις:

 

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ

 

 • Εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας δείχνουν ότι ο ιός SARS-CoV-2 είναι ένας ανθρωπογενής ιός που έχει συντεθεί επί δεκαετίες πριν από την «εξαπόλυσή» του. Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό την καθοδήγηση του Δρ. AnthonyFauci, και μπορεί να εντάσσονταν στις προσπάθειες για την ανάπτυξης ενός εμβολίου για τον HIV.

 

 • Το 1999, ο Fauci χρηματοδότησε την έρευνα στο ChapelHill του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας για τη δημιουργία ενός «μολυσματικού κορωνοϊού με ελαττωματική αναπαραγωγή» που στοχεύει ειδικά στο επιθήλιο του ανθρώπινου πνεύμονα. Φαίνεται ότι είναι ο ιός που έγινε γνωστός ωςSARS-CoV.

 

 • Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 7279327 δείχνει ότι γνωρίζαμε τον υποδοχέα ACE, τον τομέα δέσμευσης ACE2, την ακίδα πρωτεΐνης S-1 και άλλα στοιχεία του SARS-CoV-2 που σχεδιάστηκαν ώστε να μπορούν να τροποποιηθούν συνθετικά χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αλληλουχίας γονιδίων

 

 • Τα Κέντρα Ελέγχου των Νόσων (CDC)των ΗΠΑ κατέχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για έναν κορωνοϊό SARS που είναι πανομοιότυπος κατά 89% έως 99% με την αλληλουχία που αναγνωρίζεται σήμερα ως SARS-CoV-2, καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας των τεστ PCR για την «διάγνωσή» του.

 

 • Η έρευνα σε 120 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τις υποτιθέμενα «μοναδικές» δυνατότητες του SARS-CoV-2 (όπως η περιοχή της βασικής διάσπασης, η ακίδα πρωτεΐνης και η δέσμευση ACE2), αποδεικνύει ότι ο «νέος» ιός δεν είναι καθόλου νέος.

 

 • ●●

 

Τον Ιανουάριο 2021, σε μια διάλεξή του ο Jonathan LathamPh.D., εισήγαγε τον όρο «βιομηχανικό σύμπλεγμα ιών πανδημίας», για να περιγράψει τα ακαδημαϊκά, στρατιωτικά και εμπορικά ιδρύματα που καθοδηγούν την ατζέντα της πανδημίας και αποκρύπτουν τα γεγονότα που δείχνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ανθρωπογενής ιός.

 

Στη συνέντευξή στον ReinerFuellmich ο Dr.DavidMartin, παρουσιάζει σοκαριστικά στοιχεία ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένα ανθρωπογενές βιολογικό όπλο και λειτουργεί εδώ και δεκαετίες. Μεγάλο μέρος της έρευνας γι’ αυτό το ανθρωπογενές βιολογικό όπλο χρηματοδοτήθηκε και καθοδηγήθηκε από το «Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Dr. AnthonyFauci.

 

Βιομηχανικό συγκρότημα πανδημικών ιών! Σας συνιστώ θερμά να μη χάσετε αυτή τη συνέντευξη του DavidMartin, PhDστον ReinerFuellmich, ιδρυτικό μέλος της «Γερμανικής Επιτροπής Εξωκοινοβουλευτικής Έρευνας για τον Κορωνοϊό» (AußerparlamentarischerCoronaUntersuchungsausschuss ή ACU).1,2 3, 4

Εάν προτιμάτε να την διαβάσετε, είναι διαθέσιμο ένα αντίγραφό της.5

 

1 Fuellmich.com, Dr. Reiner Fuellmich Bio (German)

2 Acu2020.org Corona Extra-Parliamentary Inquiry Committee (English)

3 Algora October 4, 2020

4 Acu2020.org Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss

5 Google Drive, Transcript of David Martin Interview with ACU (PDF)

 

Ο «νέος» κορωνοϊός SARSCoV-2 δεν είναι καθόλου νέος

 

Ο Dr. DavidMartin ασχολείται με την παρακολούθηση των αιτήσεων και των εγκρίσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, η M-CamInternational Innovation Risk Management,είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστής στον κόσμο των άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται χρηματοδοτικά σε 168 χώρες. Η εταιρεία M-Camπαρακολούθησε επίσης τις παραβιάσεις της Συνθήκης Βιολογικών και Χημικών Όπλων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.

 

Όπως αποκάλυψε ο Dr. DavidMartin, υπάρχουν περισσότερα από 4.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τον κορωνοϊό SARS.Επίσης, η εταιρεία του έχει επίσης πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κορωνοϊών που δημιούργησαν τονSARS ως υποκατηγορία της οικογένειας του betacoronavirus.

 

Στην κατάθεσή του στην ACU, εξετάζει μερικά από τα πιο σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δείχνοντας ότι ο SARS-CoV-2 δεν είναι ένας νέος κορωνοϊός αλλά ένας ανθρωπογενής ιός που υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Όπως αποκάλυψε ο Dr. DavidMartin:

 

«Βρήκαμε ότι υπάρχουν πάνω από 120 κατοχυρωμένα αποδεικτικά στοιχεία(διπλώματα ευρεσιτεχνίας), που αποκαλύπτουν ότι το αφήγημα για την ύπαρξη ενός «νέου κορωνοϊού» ήταν στην πραγματικότητα εντελώς παραπλανητικό. Δεν υπήρχε νέος κορωνοϊός … δεν ήταν νέος για πάνω από δύο δεκαετίες».

 

Ένας πλήρης κατάλογος των 120 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με SARS-CoV-2 καταχωρείται εδώ (M-cam.com, PatentLiteratureReview (PDF).

 

Τα χαρακτηριστικά που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρονται σε δύο βασικές επιστημονικές εργασίες:

 

(α) «TheNovel Bat Coronavirus (ο «νέος» κορωνοϊός των νυχτερίδων) αποκαλύπτει φυσικές εισαγωγές στη θέση διάσπασης S1 / S2 2 της Spike Protein και μια πιθανή ανασυνδυασμένη 3 προέλευση του HCoV-19» και

(β) «Η εγγύς προέλευση της SARS-CoV-2».[M-cam.com, PatentLiteratureReview (PDF)]

 

Στον ως άνω κατάλογο, υπάρχουν πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που περιγράφουν λεπτομερώς τον χειρισμό της θέσης πολυβασικής διάσπασης για τον ιό SARS-CoV, την ακίδα πρωτεΐνης , καθώς και τη δέσμευση ACE2, δηλαδή τα τρία στοιχεία που υποτίθεται ότι είναι μοναδικά χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2.

 

Όπως εξήγησε ο Dr. Martin:

 

«Πήραμε την αναφερόμενη γονιδιακή αλληλουχία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν απομονωμένη ως «νέος» ιός, όπως υποδεικνύεται από την ICTV, τη Διεθνή Επιτροπή Ταξινόμησης των ιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Εν συνεχεία, πήραμε τις πραγματικές γενετικές αλληλουχίες που προβλήθηκαν ως «νέες» και τις αντιπαραβάλαμε με τα αρχεία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που ήταν διαθέσιμα από την άνοιξη του 2020.

Και βρήκαμε, όπως θα δείτε σε αυτήν την έκθεση, ότι υπάρχουν πάνω από 120 αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και τα οποία αποκαλύπτουν ότι οι δηλώσεις για την ύπαρξη ενός «νέου κορωνοϊού» ήταν στην πραγματικότητα εντελώς παραπλανητικές.

Δεν υπήρχε νέος κορωνοϊός. Υπάρχουν αμέτρητες, πολύ λεπτές τροποποιήσεις των ακολουθιών του κορωνοϊού που έχουν μεταφορτωθεί, αλλά δεν υπήρξε καθόλου ένας «νέος κορωνοϊός».

Στην πραγματικότητα, βρήκαμε στα αρχεία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ακολουθίες που κατοχυρώθηκαν ως «καινοτομίες» σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είχαν ζητηθεί ήδη από το 1999. Επομένως, αυτό όχι μόνο αυτό δεν ήταν κάτι νέοκαι καινοτόμο για πάνω από δύο δεκαετίες».

 

Το «εμβόλιο» ακίδας πρωτεΐνης για κορωνοϊό κατοχυρώθηκε πριν από 22 χρόνια

 

Μέχρι το 1999, όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για κορωνοϊό αφορούσαν στις κτηνιατρικές επιστήμες. Το πρώτο εμβόλιο κορωνοϊού που χρησιμοποίησε την ακίδα πρωτεΐνης S κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Pfizer τον Ιανουάριο του 2000 (PatentNo. 6372224). Ήταν ένα εμβόλιο ιού αιχμής για τον κορωνοϊό του σκύλου. Αν θέλετε, μπορείτε να αναζητήσετε τα πραγματικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον ιστότοπο του Office Patent and Trademark Office (USPTO.gov)

 

«Το έργο του RalphBaric για την καρδιομυοπάθεια κουνελιού και έπειτα για τον κορωνοϊό σκύλου από την Pfizer, για να προσδιορίσει πώς να αναπτύξει υποψήφιους στόχους εμβολίου πρωτεΐνης S spike, [δίνει] τα προφανή στοιχεία ότι δεν είναι νέα ούτε η έννοια του κορωνοϊού ενός εμβολίου, ούτε η αρχή του ίδιου του κορωνοϊού (ως παθογόνου ενδιαφέροντος σε σχέση με τη συμπεριφορά των πρωτεϊνών ακίδων),. Στην πραγματικότητα, με βάση τα κατατεθέντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, έχει ηλικία 22 ετών», λέει ο Dr. DavidMartin.

 

Από την ανάπτυξη των εμβολίων HIV στηνCOVID-19

 

Σύμφωνα με τον Dr. Martin, ο Fauci και το NIAID «διαπίστωσαν ότι η ελαστικότητα του κορωνοϊού τον καθιστά πιθανό υποψήφιο για εμβόλια HIV».Και το 1999, ο Fauci χρηματοδότησε μια έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (UNC) ChapelHill (όπου έχει το εργαστήριό του ο RalfBaric) για να δημιουργήσει «έναν μολυσματικό ιό ελαττωματικής αναπαραγωγής» που θα στόχευε ειδικά στο επιθήλιο του ανθρώπινου πνεύμονα.

 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτόν τον ελαττωματικό αντιγραφικό κορωνοϊό που προσβάλλει πνευμονικά κύτταρα του ανθρώπου κατατέθηκε στις 19 Απριλίου 2002 (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας 7279327).«Μ’ άλλα λόγια, οι Fauci και το UNC δημιούργησαν τον SARS», λέει ο Dr. Martin. Και αρκετούς μήνες μετά την υποβολή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, εκδηλώθηκε το ξέσπασμα του SARS στην Ασία.

 

«Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκδόθηκε με τα στοιχεία ΗΠΑ 7279327,εκθέτει σαφώς σε πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία γονιδίων, το γεγονός ότι γνωρίζαμε ότι ο υποδοχέας ACE, ο τομέας σύνδεσης ACE2, η πρωτεΐνη ακίδα S-1 και άλλα στοιχεία αυτού που έχουμε εντοπίσει.

Γνωρίζω ότι αυτός ο παθογόνος ιός δεν ήταν μόνο κατασκευασμένος, αλλά θα μπορούσε να τροποποιηθεί συνθετικά στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας απλώς τεχνολογίες αλληλουχίας γονιδίων: Λήψη του κωδικού μέσω υπολογιστή και η μετατροπή του σε παθογόνο, (ή ως ενδιάμεσο παθογόνο). Kαι αυτή η τεχνολογία χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά, τις πρώτες μέρες, ως μέσο με το οποίο θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τον κορωνοϊό ως φορέα διανομής εμβολίου HIV».

 

Κορωνοϊός – Ένας υποψήφιος για βιολογικό όπλο από το 2001;

Όπως αναφέρθηκε, ο Dr. Martin παρακολουθεί τις παραβιάσεις των «Συνθηκών για τα Βιολογικά και Χημικά Όπλα»από το 2001, μετά τις επιθέσεις με άνθρακα. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του 2001, ένας «τεράστιος αριθμός» βακτηριακών και ιογενών παθογόνων παραγόντων πατενταρίστηκε μέσω των «Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας» (ΝΙΗ), του NIAID, του «Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών των Μολυσματικών Νόσων» του Στρατού (USAMRIID) και των διεθνών συνεργατών τους.

 

«Η ανησυχία μας ήταν ότι ο κορωνοϊός θεωρήθηκε όχι μόνο ως ένας πιθανός χειραγωγός παράγοντας για πιθανή χρήση ως φορέας εμβολίου, αλλά επίσης και ως υποψήφιος για βιολογικά όπλα», λέει ο Dr. Martin, οποίος δημοσιοποίησε αυτές τις ανησυχίες του πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα. «Συνεπώς μπορείτε να φανταστείτε πόσο απογοητευμένος είμαι που κάθομαι εδώ τώρα… έχοντας επισημάνει 20 χρόνια νωρίτερα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στον ορίζοντα σε σχέση με τον κορωνοϊό».

 

Τα CDC κατέχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό SARS

 

Τον Απρίλιο του 2003, μετά την εμφάνιση της επιδημίας SARS στην Κίνα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων(CDC) των ΗΠΑ προσπάθησαν να υποβάλουν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ολόκληρη τη γονιδιακή αλληλουχία για τον κοροναϊό SARS (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας 7220852). Πρόκειται για παραβίαση του άρθρου 35 (τμήμα 101) του Κώδικα των ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο κανένας «δεν μπορεί να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια ουσία που απαντάται στη φύση».

 

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των CDC είχε επίσης και πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται μαζί του (όπως το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 46592703Ρ και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 7776521). Αυτά τα δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας καλύπτουν τη γονιδιακή αλληλουχία του ιού SARS και τα μέσα για την ανίχνευσή του χρησιμοποιώντας δοκιμή RTPCR.

 

Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι εξαιρετικά προβληματικά, επειδή εάν έχετε και τα δύο, τότε «έχετε το ‘πονηρό’ πλεονέκτημα ότι μπορείτε να ελέγχετε το 100% της προέλευσης όχι μόνο του ίδιου του ιού, αλλά και της ανίχνευσής του, που σημαίνει ότι έχετε πλήρη έλεγχο ολόκληρου του επιστημονικού πεδίου του και του μηνύματος ελέγχου του», εξηγεί ο Dr. Μάρτιν.

 

ΤαCDC προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους, υποστηρίζοντας ότι το ζήτησαν προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι θα είναι ελεύθεροι να ερευνήσουν κορωνοϊούς. Ωστόσο, αυτό είναι ψέμα, λέει ο Dr. Μάρτιν. Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ απέρριψε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την γονιδιακή αλληλουχία ως μη-κατοχυρώσιμη επειδή ήταν 99,9% ταυτόσημη με έναν κορωνοϊό που υπήρχε ήδη.

 

Τα CDC κατέβαλαν πρόστιμο προσφυγής το 2006 και ξανά το 2007. Επίσης, πλήρωσαν ένα επιπλέον τέλος για να διατηρήσουν την εφαρμογή αυτή ιδιωτική. Στο τέλος, ταCDC ξεπέρασαν την απόρριψη του αιτήματός του από τους εξεταστές των ευρεσιτεχνιών και εξασφάλισαν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2007.

 

Σύμφωνα με τον Dr. Martin, η αλληλουχία γονιδίων που κατατέθηκε από ταCDC το 2003, το 2005 και το 2006είναι 89% έως 99% ταυτόσημη με την αλληλουχία που αναγνωρίστηκε ως SARS-CoV-2.

 

Η ιδιωτική εταιρεία SequoiaPharmaceuticals

 

Στις 28 Απριλίου 2003(τρεις ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τα CDCγια τον κορωνοϊό SARS), η ιδιωτική εταιρεία SequoiaPharmaceuticals υπέβαλε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έναν αντιικό παράγοντα για τη θεραπεία και τον έλεγχο του μολυσματικού κορωνοϊού (PatentNo. 7151163).

 

Δηλαδή, τα CDC υποβάλλουν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον κορωνοϊό SARS και τρεις ημέρες αργότερα υπάρχει μια θεραπεία;

 

Αυτό υποδηλώνει ότι υπήρχε μια παρασκηνιακή σχέση συνεργασίας μεταξύ των CDCκαι της ιδιωτικής εταιρείας SequoiaPharmaceuticals, η οποία ιδρύθηκε το 2002, και αναπτύσσει αντιιικά θεραπευτικά με ιδιαίτερη έμφαση στους ιούς που είναι ανθεκτικοί στα φάρμακα. (Crunch base Sequoia Pharmaceuticals). Στους κύριους επενδυτές της περιλαμβάνεται η WellcomeTrust.

 

Αλλά υπάρχει και ένα ακόμη πρόβλημα σχετικά με την κατάθεση της ιδιωτικής εταιρείας SequoiaPharmaceuticals, το 2003 για τον αντιιικό παράγοντα. Στην πραγματικότητα η κατάθεση εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε προτού χορηγηθεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα CDC για τον κορωνοϊό SARS(το οποίο χορηγήθηκε στα CDCτο 2007 και για το οποίο τα CDC είχαν πληρώσει για να διατηρήσουν την εφαρμογή ιδιωτική).

 

«Άρα, ο βαθμός στον οποίο οι πληροφορίες θα μπορούσαν να ήταν γνωστές με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από τις εμπιστευτικές πληροφορίες μεταξύ αυτών των μερών είναι μηδενικός», λέει ο Dr. Martin. «Δεν είναι φυσικά δυνατό να κατοχυρώσετε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για κάτι που δεν έχει δημοσιευτεί, επειδή τα CDC είχαν πληρώσει για να το κρατήσουν μυστικό.

Αυτός είναι ο ορισμός της εγκληματικής συνωμοσίας, της απειλής και της συμπαιγνίας. Αυτό δεν είναι θεωρία, είναι απόδειξη. Δεν μπορείτε να έχετε πληροφορίες στο μέλλον και να δημιουργήσετε μια θεραπεία για κάτι που δεν υπήρχε. Είναι μια υπόθεση που αφορά το νόμο RICO [που θεσπίστηκε για να ελεγχθούν υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος]…

Και το μοντέλο RICO, που εφαρμόστηκε τον Απρίλιο του 2003 για τον πρώτο κορωνοϊό, εφαρμόστηκε με το ίδιο ακριβώς χρονοδιάγραμμα όταν βλέπουμε να εμφανίζεται ο SARS COV-2, όταν έχουμε τη Moderna να λαμβάνει τηλεφωνικά την ακολουθία των πρωτεϊνών της ακίδας από την το κέντρο έρευνας εμβολίων του NIAID (Fauci), πριν από τον ορισμό της νέας υποκατηγορίας. Πώς είναι δυνατό να αντιμετωπίζετε ένα πράγμα, προτού να έχετε πραγματικά το ίδιο το πράγμα;»

 

Η Sanofi κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το «νέο» χαρακτηριστικό του SARSCoV-2

 

Η επόμενη αποκάλυψη–βόμβα έγινε στις 5 Ιουνίου 2008, όταν η εταιρεία Ablynx (τώρα μέρος της Sanofi), υπέβαλε αιτήσεις για μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που περιγράφουν λεπτομερώς αυτά που μας έχουν πει ότι είναι νέα χαρακτηριστικά του SARS-CoV-2, συγκεκριμένα: ο ιστότοπος της πολυβασικής διάσπασης, η ακίδα πρωτεΐνης και περιοχή δέσμευσης υποδοχέα ACE2. Το πρώτο από αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ Νο. 9193780, εκδόθηκε στις24 Νοεμβρίου 2015.

 

 • Μεταξύ του 2016 και του 2019, μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χορηγήθηκαν στις εταιρείες Ablynx και Sanofi που καλύπτουν τα σκέλη RNA και τα υποσυστήματα των κλώνων του γονιδίου.
 • Μεταξύ 2008 και 2017, μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατατέθηκαν επίσης από ένα μακρύκατάλογο «παικτών», στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Crucell, RubeusTherapeutics, ChildrenMedicalCorporation, Ludwig-Maximilians-UniversitätinMünchen, ProteinScienceCorporation, Dana-FarberCancerInstitute, UniversityofIowa , Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ και το Κινεζικό Εθνικό Κέντρο Ανθρώπινου Γονιδιώματος στη Σαγκάη.

 

Αυτή η σειρά λεπτομερειών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αφορούν πάντα το μεμονωμένο χαρακτηριστικό που υποτίθεται ότι είναι μοναδικό για το SARS-CoV-2. Αλλά, «ο‘νέος’ κορωνοϊός της νυχτερίδας (NovelBatCoronavirus) αποκαλύπτει φυσικές εισαγωγές στην τοποθεσία διάσπασης S1 / S2 2 της Spikeν Protein και ένα πιθανό ανασυνδυασμένο 3 Προέλευση του HCoV-19».

 

Αυτό το άρθρο έχει χρησιμοποιηθεί συνήθως για τον εντοπισμό του λεγόμενου «νέου κορωνοϊού»,του SARS-CoV-2. Ωστόσο, υπάρχουν 73 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που εκδόθηκαν μεταξύ 2008 και 2019, τα οποία περιγράφουν τα ίδια τα στοιχεία που λέγεται ότι είναι «μοναδικά» για το SARS-CoV-2. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν κατατεθεί και για τη θέση της πολυβασικής διάσπασης του SARS-CoV-2, τον τομέα δέσμευσης του υποδοχέα ACE2 και την πρωτεΐνη ακίδων.

 

«Έτσι, δεν υπήρξε κανένα ‘ξέσπασμα» του SARS, επειδή είχαμε σχεδιάσει όλα τα στοιχεία του», λέει ο Martin. Και μέχρι το 2016(όταν ο RalfBaricτου Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνα, δημοσίευσε μια εργασία με την οποία προειδοποιούσε ότι ο κορωνοϊός SARS «ήταν έτοιμος για ανθρώπινη εμφάνιση»), ο εν λόγω ιός είχε ήδη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για εμπορική εκμετάλλευση 73 φορές!

 

Το «βιομηχανικό συγκρότημα πανδημικών ιών» κολυμπά στα κέρδη

 

Ο Ralf Baric είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν επωφεληθεί σημαντικά από αυτήν την πανδημία, στη δημιουργία της οποίας φαίνεται ότι συμμετείχε. Ένας άλλος ωφελημένος είναι ο Fauci. Επίσης, οι ίδιες φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για όχι καινούργια χαρακτηριστικά SARS-CoV-2 βγάζουν επίσης τεράστια κέρδη από τα «εμβόλια»COVID.

 

Το 2015, ο Δρ. PeterDaszak , επικεφαλής της EcoHealthAllianceμέσω της οποίας διοχετεύθηκαν εκατομμύρια δολάρια για έρευνα του κορωνοϊού από το NIAID(Fauci) στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan,έκανε τεράστιες προσπάθειες για να προωθήσει την επίσημη αφήγηση ότι «το SARS-CoV-2 έχει φυσική προέλευση».Δήλωσε:

 

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού σχετικά με την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο παν-κορωνοϊού. Βασικός παράγοντας είναι τα μέσα’ και τα οικονομικά οφέλη θα ακολουθήσουν τη διαφημιστική εκστρατεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στο πραγματικό ζήτημα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν διαβλέπουν ότι υπάρχει κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Google Drive, Transcript of David Martin Interview with ACU (PDF), Page 7

 

Ακούγεται πάρα πολύ σαν αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα, έτσι δεν είναι; Αυτή η πανδημία αφορούσε κυρίως το κέρδος και τη μετατόπιση του πλούτου, από τις χαμηλότερες και τις μεσαίες τάξεις στους ήδη εξαιρετικά πλούσιους. Πρόκειται για πόλεμο εναντίον του κοινού, που διεξάγεται με βιολογικά όπλα και πληροφορίες, με απώτερο στόχο την επαναρρύθμιση της ζωής και της οικονομίας που γνωρίζαμε.

 

Ο σκόπιμος εξοπλισμός της SpikeProtein

 

Ο Dr. Martinλέει:

«Δεν υπήρχε διαρροή στο εργαστήριο. Ήταν ένας σκόπιμος βιο-οπλισμός πρωτεϊνών αιχμής για ένεση σε ανθρώπους, προκειμένου να τους εθίσει στην ιδέα για ένα εμβόλιο παν-κορωνοϊού. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με ένα παθογόνο που απελευθερώθηκε τυχαία και κάθε μελέτη που ξεκίνησε ποτέ για να προσπαθήσει να επαληθεύσει μια διαρροή εργαστηρίου, είναι παραπλανητική.

[Υπάρχουν] 73 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε όλα τα διακινούμενα κλινικά ‘μυθιστορήματα’ – 73 διπλώματα που όλα εκδόθηκαν πριν από το 2019. Και θα σας δώσω τη μεγαλύτερη βόμβα από όλα για να αποδείξετε ότι αυτό στην πραγματικότητα δεν ήταν ‘διαρροή’ οποιουδήποτε ιού , επειδή το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας 7279327, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ανασυνδυασμένο χαρακτήρα αυτού του κοροναϊού που «στοχεύει στο επιθήλιο των πνευμόνων», μεταφέρθηκε μυστηριωδώς από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) το 2018.

Τώρα, εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό. Σύμφωνα με τον νόμο Bayh-Dole, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει ήδη αυτό που ονομάζεται ‘σωστή διάταξη πορείας’. Αυτό σημαίνει ότι εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πληρώσει για την έρευνα, δικαιούται να επωφεληθεί από αυτήν την έρευνα κατόπιν αιτήσεώς της ή με τη δική της επιθυμία.

Λοιπόν, εξηγήστε γιατί το 2017 και το 2018, ξαφνικά τα Εθν-ικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) έπρεπε να πάρουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για κάτι για το οποίο είχαν ήδη δικαιώματα, τα οποία κατέχει το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill. Και πώς και γιατί χρειάστηκαν να υποβάλουν ένα Πιστοποιητικό Διόρθωσης για να βεβαιωθούν ότι ήταν νομικά εκτελεστό, επειδή υπήρχε τυπογραφικό σφάλμα στην αναφορά επιχορήγησης στην πρώτη κατάθεση;

Έπρεπε να βεβαιωθούν όχι μόνο το έκαναν σωστά, αλλά έπρεπε να βεβαιωθούν ότι κάθε τυπογραφικό λάθος που περιλαμβανόταν στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ήταν σωστό για την ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ, για την ανάπτυξη της εντολής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Εμβολίων, η οποία μοιράστηκε μεταξύ του ChapelHillτου Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας (UNC) και της Moderna τον Νοέμβριο του 2019, όταν το ChapelHillτου UNC, το NIAID (Fauci) και η Moderna ξεκίνησαν τον προσδιορισμό της αλληλουχίας ενός εμβολίου πρωτεΐνης ακίδων – ένα μήνα πριν από την εμφάνιση της εστίας.

 

Η «Νέα Κανονικότητα» (NewNormal) επινοήθηκε από τη Merck στο συνέδριο βιοτρομοκρατίας του 2004

Όσα περισσότερα μαθαίνουμε, τόσο πιο απαίσια παίρνει η ιστορία. Είναι ξεκάθαρο ότι τα σχέδια για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε τώρα ήταν πολύ καλά πριν από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με τον Μάρτιν, το σύνθημα «Νέα Κανονικότητα» (New Normal) επινοήθηκε από τη Merck κατά τη διάρκεια συνεδρίου για την βιοτρομοκρατία στις 6 Ιανουαρίου 2004, μετίτλο«SARS και Βιοτρομοκρατία, Αναδυόμενες Λοιμώδεις Νόσοι, Αντιμικροβιακά Θεραπευτικά και Ανοσοδιαμορφωτές» [SARS και Bioterrorism, Emerging Infectious Diseases, Antimicrobial Therapeutics, and Immune Modulators].

 

Ο όρος «Νέα Κανονικότητα» έχει πλέον καταστεί τίτλος μιας εκστρατείας που υιοθετήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το «Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης και Ετοιμότητας» και το υπόλοιπο βιομηχανικό συγκρότημα πανδημικών ιών.

 

Παρεμπιπτόντως, ο Fauci είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Παγκόσμιου Συμβουλίου Παρακολούθησης Ετοιμότητας, ο Dr. ChrisElias, είναι πρόεδρος του «Προγράμματος Παγκόσμιας Ανάπτυξης» του Ιδρύματος Bill&MelindaGates και οGeorgeFuGao, PhD, είναι γενικός διευθυντής των κινέζικων CDC,ενός οργάνου του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος. (Mamm.orgSeptember 2, 2020)

 

Η συνέντευξη του Dr. DavidMartin έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά δεν απογοητεύει.

Σας παροτρύνω να αφιερώσετε χρόνο για να την ακούσετε, καθώς ο Μάρτιν βάζει πραγματικά το χρονοδιάγραμμα για το πότε και πώς δημιουργήθηκε αυτός ο πανδημικός ιός.

Ο Dr. Martinδημοσίευσε επίσης μια εργασία 205 σελίδων στην οποία περιγράφει λεπτομερώς τη συμμετοχή του Fauci και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το archive.org. (Archive.orgTheFauci/COVID-19 Dossier)

 

Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ άλλοτε ότι όλα όσα βιώνουμε, σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν με γνώμονα το κίνητρο του κέρδους. Οπλισμένοι με αυτή τη νέα γνώση, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή μας, την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας και να αντισταθούμε σε αυτή την κατασκευασμένη έννοια της «νέας κανονικότητας»

H νέα κανονικότητα σίγουρα θα καθιερωθεί εάν δεν ενδώσουμε και αντισταθούμε: Αλλά θα είναι μια νέα κανονικότητα ακριβώς αντίθετη απ’ αυτή που προσπαθεί να επιβάλλει το «βιομηχανικό σύμπλεγμα πανδημικών ιών».

 

Πρέπει να βγάλουμε την ιατρική και την επιστήμη από το κώμα στο οποίο βρίσκονται σκοπίμως σήμερα, και να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή ιατρικής ελευθερίας, προσωπικής ελευθερίας, υπεύθυνης και διαφανούς κυβέρνησης, φορολογικής σταθερότητας και υγειονομικής περίθαλψης που προάγει πραγματικά την υγεία και όχι τον αργό θάνατο. 

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε. 

Για να φτάσουμε εκεί, πρέπει να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε πληροφορίες όπως αυτές που παρέχονται από τον Dr. Martinστην προαναφερόμενη συναρπαστική συνέντευξή του.

Στο τέλος, η αλήθεια θα επικρατήσει.

 

Πηγή

Προβολές : 1,099


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα