Αυτοί (Μητσοτάκης – Κασσελάκης) πλακωνονται για τη μοιρασιά και τα οφίτσια (και για να μας κρατουν απασχολημένους!) και το σχέδιο μετατροπης της Ελλάδας ως κέντρου νατοϊκών επιχειρήσεων με απευθείας εμπλοκή προχωράει…

Αυτοί (Μητσοτάκης – Κασσελάκης) πλακωνονται για τη μοιρασιά και τα οφίτσια (και για να μας κρατουν απασχολημένους!) και το σχέδιο μετατροπης της Ελλάδας ως κέντρου νατοϊκών επιχειρήσεων με απευθείας εμπλοκή προχωράει…

5 Ιουνίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:422
Μοίρασέ το

 

 

Και ο Ελληνικός λαός ακόμα δεν εχει παρει χαμπάρι…

Χαμπάρι δεν έχει πάρει ο ελληνικός λαός, τα σκοτεινά παιχνίδια πολέμου που παίζονται σε βάρος του κι ασχολείται ακόμα με το ποιό πολιτικό σούργελο θα ψηφίσει την Κυριακή στις ευρωεκλογές…

 

Επειδή τα πράγματα είναι πολυ σοβαρά, και επειδή όλες οι εξελίξεις δείχνουν πως οι ΗΠΑ, δηλαδή το βαθύ εβραιοσιωνιστικό παρακράτος, χρησιμοποιεί τον πόλεμο στην Ουκρανία για να διαλύσει την Ευρώπη μέσω του ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ, φροντίστε να σηκώσετε τα χρήματά σας από τις τράπεζες και να έχετε μια ικανή παρακαταθήκη σε τρόφιμα για την οικογένειά σας.

Όσο για την τελευταία παράγραφο της ανάρτησης που ακολουθεί και τα … “οφέλη της Ελλάδας αν ηττηθεί η Ρωσία” θα πρέπει να ήταν ντίρλα στο μεθύσι ο συντάκτης της, γιατί σε περίπτωση πολέμου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΙΝΑ,ΙΡΑΝ, ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ BRICS, (ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ… ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Αυτοί πλακωνονται για τη μοιρασιά και τα οφίτσια (και για μας κρατουν απασχολημένους!) και το σχέδιο μετατροπης της Ελλάδας ως κέντρου νατοϊκών επιχειρήσεων με απευθείας εμπλοκή προχωράει…
Οχι πως δεν το γνωρίζαμε, απλώς πάντα επιβεβαιωνόμαστε!
Φυσικά οι πραγματικές ειδήσεις βγαίνουν από εξω…
Και ο Ελληνικός λαός ακόμα δεν εχει παρει χαμπάρι…
Ονειρεύονται και ανταλλαγματα μετά απο ρωσική ήττα!!!
Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι μία πυρηνική δύναμη δεν ηττάται…
Στο χειρότερο σενάριο τους παιρνει ολους μαζί της!

 

Πηγή σχολίου

 

Σχέδιο «The Telegraph»:

Η Ελλάδα ως διάδρομος προσβολής της Ρωσίας από τα νότια

Κίνδυνοι και ερωτήματα

Ελπίδα της Αθήνας να λάβει ουσιαστικά ανταλλάγματα μετά από μία ενδεχόμενη ρωσική ήττα

Σχέδιο «The Telegraph»: Η Ελλάδα ως διάδρομος προσβολής της Ρωσίας από τα νότια – Κίνδυνοι και ερωτήματα

   

Το ρεπορτάζ του βρετανικού Telegraph που αναφέρει τους πέντε διαδρόμους για αποστολή 300.000 ΝΑΤΟϊκών στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο, μόνο ως «απλή επιχείρηση» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα.

Πέρα από την Αλεξανδρούπολη που είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιηθεί, η εναλλακτική διαδρομή Πειραιάς-Θεσσαλονίκη-Βουλγαρία στην οποία αναφέρονται οι Βρετανοί, ενέχει πολλούς κινδύνους οι οποίοι έχουν να κάνουν και με την παλαιότητα του σιδηροδρομικού δικτύου.

Επίσης, το λιμάνι του Πειραιά σε ό,τι αφορά την μεταφορά φορτίων ελέγχεται απευθείας από την Κίνα.

Και όλοι γνωρίζουν ότι είναι αδύνατον να διακινηθεί το οτιδήποτε χωρίς να το γνωρίζουν οι Κινέζοι και αν το γνωρίζουν οι Κινέζοι φυσικά θα το γνωρίζουν και οι Ρώσοι.

 

Η δε διαδρομή από τον Πειραιά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα προσφέρεται ιδιαίτερα για δολιοφθορές (είδαμε όλοι τι συνέβη στα Τέμπη, όπου δεν έγινε καν δολιοφθορά αλλά ένα «μπάχαλο» από εγκληματική δυσλειτουργία του συστήματος).

Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι οι ΝΑΤΟϊκοί θα ελέγξουν με φυσική παρουσία, όπως προβλέπεται σε περίπτωση πολέμου, τα σταθμαρχεία και τους κόμβους, η απόλυτη γνώση του περιεχομένου των φορτίων και των δρομολογίων από τον Πειραιά προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δολιοφθορών οι οποίες θα στοχεύσουν ειδικά τους συρμούς που θα μεταφέρουν προσωπικό προκειμένου να υπάρξει, εκτός των άλλων και επικοινωνιακή εκμετάλλευση από την πλευρά της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά την ουσία εννοείται ότι η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ και αν αποφασιστεί αυτό σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης της Συμμαχίας  θα πρέπει η Αθήνα να πειθαρχήσει ειδάλλως θα ακολουθήσει μία πολιτική τύπου Όρμπαν ή Φίτσο της Σλοβακίας, μία εξέλιξη την οποία θεωρούμε αδύνατη, όχι μόνο από την παρούσα κυβέρνηση αλλά και από οποιαδήποτε άλλη είναι δυνατόν να προκύψει.

Με απλά λόγια δεν υπάρχει από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά του πολιτικού φάσματος, προσωπικό στη χώρα το οποίο να επαναλάβει την εθνοκεντρική εξωτερική πολιτική που ακολουθούσε η κυβέρνηση Καραμανλή μέχρι το 2009 όταν και ουσιαστικά ανατράπηκε.

Η μεταφορά μερικών δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών σε μία αποστολή τύπου «1919» σίγουρα προβλέπει και την εμπλοκή ελληνικών μονάδων και κυρίως της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην εξέλιξη και κυρίως θα δούμε αν το σχέδιο αυτό υλοποιηθεί από το ΝΑΤΟ

Βέβαια, αν η Ρωσία ηττηθεί και η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην ρωσική ήττα πιθανότατα θα αμειφθεί (ελπίζουμε με καλύτερο τρόπο από τις «αμοιβές» του Α’ και του Β’ ΠΠ), καθώς θα έχει ρισκάρει την καταστροφή λιμένων (Πειραιάς και Αλεξανδρούπολη) και αεροδρομίων (110 ΠΜ Λάρισας).

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 422


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα