ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: Ο ΔΡ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΑΡΤΙΝ ΔΙΝΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΖΟΥΜ

11 Ιουνίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

«Πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας. Δεν πρόκειται για ασθένεια, δεν είναι υπόθεση πανδημίας, πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και οι άνθρωποι που προωθούν αυτή τη στιγμή τον δράστη αυτού του φόνου είναι, στην πραγματικότητα, άνθρωποι που φορούν ρόμπα εργαστηρίου. Αν φορούσαν κάτι άλλο, αν φορούσαν κουκούλες, αν φορούσαν κάτι άλλο, θα τους λέγαμε «δολοφόνους». Αυτή τη στιγμή, τους λέμε «γιατρούς».

 

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για προμελετημένη παγκόσμια τρομοκρατία. Αυτό είναι προμελετημένη εγχώρια τρομοκρατία και αυτό είναι προμελετημένος εκβιασμός.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος πολιτικός αναλυτής DAVID MARTIN, αποκαλύπτει με συγκλονιστικά στοιχεία ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

Στις αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ εδώ, θα βρείτε όσα τρομακτικά αποκαλύπτει για το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Στο εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο  που ακολουθεί, τα όσα αναφέρει ο DAVID MARTIN, αποτελούν ισχυρό νομικό όπλο όλων μας…

Μην ξεχνάτε πως ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, μας ετοιμάζουν ένα εφιαλτικό φθινόπωρο και πρέπει να αντισταθούμε.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτή η κλήση Zoom με τον Δρ David E Martin και μια ομάδα Καναδών επιστημόνων και ακτιβιστών ανέβηκε στο Rumble στις 17 Μαΐου 2022 και είναι μια σκληρή και συνοπτική περίληψη των νομικών μέτρων που έπονται κατά της γενοκτονίας του COVID και περιλαμβάνει κρίσιμες αναφορές στο καθεστώς των αγωγών του Dr Martin κατά των βασικών υπευθύνων της “πλανδημίας”.

[Βλ. https://forbiddenknowledgetv.net/dr-david-e-martin-gives-explosive-jaw-dropping-information-in-canadian-zoom-meeting/].

[Παρακάτω μπορείτε να κλικάρετε στις υπογραμμίσεις που παραπέμπουν σε πολλούς υπερσυνδέσμους σχετικά με τις νομικές καταθέσεις που περιγράφει].

***

Λέει ο Dr. Martin:

«Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το έργο, μπορείτε να μεταβείτε στοProsecuteNow.com και…θα δείτε την Ομοσπονδιακή Υπόθεση της Γιούτα που έχουμε καταθέσει κατά του Προέδρου, κατά του CMS και κατά του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών.

«Αν θέλετε να καταλάβετε γιατί αρνούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο «εμβολιασμός», αυτός είναι ο λόγος, οπότε πηγαίνετε στο ProsecuteNow.com. Εκεί, θα δείτε επίσης τη σύνοψη της διαφοράς και θα δείτε επίσης το σχέδιο κατηγορητηρίου .

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε τρεις διαφορετικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου που, στην πραγματικότητα, εργάζονται μαζί μας αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη της πρώτης ποινικής κατηγορίας εναντίον ενός από τους κοινωνιοπαθείς που δημιούργησαν αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία τρόμου και θα ακούσετε περισσότερα για αυτό από τώρα έως τις 22 Μαΐου. Και βγαίνει το έγκλημα στην επιφάνεια.

«Και αν δεν έχετε διαβάσει την κατάθεση της Γιούτα , παρακαλώ διαβάστε, είναι εξαιρετικά, εξαιρετικά σημαντική και προφανώς, κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ότι… Η Leslie Manookian προσέλαβε εμένα και τον George [ Wentz ] – για να συμβάλουμε στην υπόθεση που τελικά οδήγησε στην Απόφαση της Φλόριντα που αφαιρούσε τις μάσκες από τους επιβάτες στα αεροπλάνα.

«Έχουμε λοιπόν την πρώτη νίκη, η οποία προφανώς τώρα ωφελεί όλους όσους πρέπει να είναι ποτέ σε ένα αεροπλάνο και τώρα βρισκόμαστε στη μέση της φάσης προκαταρκτικών ασφαλιστικών μέτρων της υπόθεσης της Γιούτα κατά του CMS.

«Ήθελα να κλίνω πολύ στην καναδική πλευρά αυτής της ερώτησης – αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι ορίζουμε κάτι έξω ξεκάθαρα:

«Αυτή δεν είναι μια κατάσταση δημόσιας υγείας, δεν είναι καν μια επιστημονική κατάσταση. Και ενώ εκτιμώ τους ανθρώπους της δημόσιας υγείας και τους επιστήμονες που αγαπούν να μιλούν για τις αποχρώσεις της, είναι σαν να σχολιάζω τα πλεονεκτήματα των πυροβόλων όπλων σε μια βολή.

 

«Πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας. 

Δεν πρόκειται για ασθένεια, δεν είναι υπόθεση πανδημίας, πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και οι άνθρωποι που προωθούν αυτή τη στιγμή τον δράστη αυτού του φόνου είναι, στην πραγματικότητα, άνθρωποι που φορούν ρόμπα εργαστηρίου. 

Αν φορούσαν κάτι άλλο, αν φορούσαν κουκούλες, αν φορούσαν κάτι άλλο, θα τους λέγαμε «δολοφόνους». Αυτή τη στιγμή, τους λέμε «γιατρούς».

 

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για προμελετημένη παγκόσμια τρομοκρατία. Αυτό είναι προμελετημένη εγχώρια τρομοκρατία και αυτό είναι προμελετημένος εκβιασμός.

 

«Και ο λόγος για τον οποίο το λέω αυτό είναι επειδή τα στοιχεία είναι ότι ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάστηκαν – και συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μορατόριουμ κέρδους-λειτουργίας.

«Επομένως, για όσους από εσάς δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τη δυναμική αυτού του πράγματος, ο οπλισμός της πρωτεΐνης ακίδας που σχετίζεται με την WIV1, που ξεκίνησε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, από την οποία ακίδα λήφθηκε δείγμα από την Κίνα, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ 2011 και 2013, επαναλήφθηκε στο Chapel Hill του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας το 2013 και το ’14, το οποίο ήταν το αντικείμενο του μορατόριουμ για την έρευνα κέρδους-of-function, όπου ο Anthony Fauci είπε στον Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill τον Οκτώβριο του το 2014, ότι ενώ, στην πραγματικότητα υπήρχε ένα μορατόριουμ κέρδους-λειτουργίας, η εργασία του για τον οπλισμό της πρωτεΐνης ακίδων του ιού του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν μπόρεσε να συνεχιστεί επειδή, παραθέτω, «Είχε ήδη χρηματοδοτηθεί», για την οποία παραθέτω αναφορά.

«Και αυτή η μελέτη, η οποία έγινε in vivo , κατέληξε σε δύο δημοσιεύματα: Μία, το 2015 και μία, το 2016, όπου και οι δύο αναφέρουν ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν 1 [WIV1] αυξάνει την πρωτεΐνη που στοχεύει τον ενδοθηλιακό ιστό, στοχεύει τον πνευμονικό ιστό, στοχεύει τον ιστό νεφρού· δήλωσε ότι ήταν – και παραθέτω: «Έτοιμο για ανθρώπινη χρήση».

«Επομένως, όποιος θέλει να καθίσει εδώ και να προσποιηθεί ότι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από δολοφονία εκ προμελέτης, στην πραγματικότητα βλέπει φορτηγά βαγόνια να κυλούν στη Γερμανία και αναρωτιέται πού πάνε οι γείτονες.

«Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει αμφιβολία, έστω και αν επρόκειτο για μια εκ προμελέτης δολοφονία.

«Και για όσους από εσάς δεν το έχετε ακούσει, δεν θα πάω σε μια εκπομπή χωρίς να αναφέρω τα στοιχεία: Τον Μάρτιο του 2015, ο Peter Daszak, ο κύριος αρχιτέκτονας της ανάπτυξης αυτής της συγκεκριμένης εκστρατείας τρόμου, μαζί με τον Anthony Fauci και τους Ralph Baric και Peter Daszak έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Για να διατηρήσουμε τη βάση χρηματοδότησης πέρα ​​από την κρίση, πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού σχετικά με την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα, όπως ένα εμβόλιο κατά της γρίπης ή ενός κορονοϊού που θα φέρει πανικό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης, και τα λεφτά θα ακολουθήσουν αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας ».

 

«Αν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με έναν ιό που εξαπλώνεται σε μια πανδημία, έχετε αυταπάτες. Αυτό είναι ένα προμελετημένο έγκλημα. Ανακοίνωσαν το έγκλημα το 2015 και βολικά, η κυβέρνηση του Καναδά συνήψε συμφωνία με τη διανομή του θανατηφόρου παράγοντα [οξείδιο ή υδροξείδιο του γραφενίου]το 2015.

«Και συγκεκριμένα, αυτός ήταν ο Thomas Madden, αυτός ήταν ο Pieter Cullis και ο Ian MacLachlan, οι οποίοι στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας ανέπτυξαν ένα νανοσωματίδιο λιπιδίων που έπρεπε πρώτα να αποδείξει την ικανότητά του να κάνει πραγματικά αυτό που επονόμαζαν «σιωπή γονιδίων» σε πιθήκους και στη συνέχεια, πήραν αυτή την τεχνολογία, μετά από μια αγωγή, η οποία ήταν μια αγωγή 65 εκατομμυρίων δολαρίων – η διευθέτηση αυτής της αγωγής έγινε το 2012 – και για εκείνους στον Καναδά, αναζητήστε αυτήν την αγωγή – ήταν η αγωγή μεταξύ της Protiva , της Tekmira , της AlCana ​​Therapeutics και του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας .

«Μετά την πληρωμή των 65 εκατομμυρίων δολαρίων στη συγκεκριμένη περίπτωση το 2015, η AlCana ​​Therapeutics, που ανήκει στους Thomas Madden και Pieter Cullis, παραχώρησε άδεια χρήσης της τεχνολογίας νανοσωματιδίων λιπιδίων στη Moderna για την ανάπτυξη ενός εμβολίου mRNA κατά τη διάρκεια του μορατόριουμ κέρδους- λειτουργίας, κατά παράβαση του νόμου των ΗΠΑ και του Καναδά.

«Επειδή είναι παράνομο στον Καναδά να υποστηρίζεις και να φτιάχνεις ένα μέσο που επιτρέπει την παράδοση ενός βιολογικού όπλου. Αυτό είναι στην πραγματικότητα παράνομο στον Καναδά και είναι παράνομο να αναπτύσσεις και να βοηθάς στην ανάπτυξη ενός βιολογικού όπλου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πρόκειται για παραβιάσεις κακουργημάτων δύο παραγράφων του Ποινικού Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών:18 Κώδικας ΗΠΑ §2339, που καταδικάζει όποιον συνωμοτεί για τη διάπραξη τρομοκρατικών πράξεων και18 Κώδικα ΗΠΑ §175, για τη χρηματοδότηση και δημιουργία βιολογικού όπλου. Το γεγονός είναι ότι η AlCana, η Acuitas και το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, μαζί με τη Moderna, είναι στην πραγματικότητα ένοχοι για παραβιάσεις κακουργημάτων του Κώδικα 18,§175 των ΗΠΑ και ότι η παραβίαση κακουργήματος έλαβε χώρα το 2015 – συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της απόκτησης – μορατόριουμ λειτουργίας”.

 

«Οποιοσδήποτε αξιωματούχος επιβολής του νόμου που στην πραγματικότητα κάνει οτιδήποτε για να υποστηρίξει τον Τριντό βοηθά και υποκινεί τις εγκληματικές πράξεις της κυβέρνησης του Καναδά, τις εγκληματικές πράξεις του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας και τις εγκληματικές πράξεις των Acuitas, AlCana ​​και των εντολέων τους, Thomas Madden και Pieter Cullis.

«Λοιπόν, για να μην καθόμαστε εδώ και να προσποιούμαστε ότι στεκόμαστε στην τελετή, το θέμα είναι ότι δεν έχει σημασία ποιες κλινικές δοκιμές έχουν γίνει ή δεν έχουν γίνει. Αυτό είναι σαν να συζητάμε για τα πλεονεκτήματα του χαλκού όταν μια σφαίρα βρίσκεται σε ένα πτώμα. Αυτή είναι μια ανόητη άσκηση.«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές μας μόνοι μας και άμεσα στην ποινική δίωξη τρομοκρατών που έχουν βοηθήσει άμεσα και υποστηρίξει τη δολοφονία εκατομμυρίων.

 

«Και για να δώσω μια καλή άποψη σε αυτό το πράγμα: ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill, εκτός από το ότι είναι ο αρχιτέκτονας της πρωτεΐνης ακίδας που οπλίστηκε για να καταστρέψει την ανθρωπότητα, έχει επίσης ευρεσιτεχνία για την εφεύρεση του Remdesivir, η οποία ήταν γνωστή. του οποίου στις κλινικές του δοκιμές στις αρχές της δεκαετίας του 2000 απεδείχθη ότι είναι θανατηφόρο όταν χρησιμοποιείται σε ασθενείς για μια σειρά από άλλα παθογόνα.

[Στην Ελλάδα, αν και ο ΠΟΥ δεν συνιστά πλέον τη χρήση του, έγινε-και ίσως ακόμη γίνεται- αθρόα χρήση του στις εισαγωγές σε νοσοκομεία σε ασθενείς θετικούς στα τεστ Covid. Eδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι τα συμπτώματα της χρήσης του συγκεκριμένου φαρμάκου, είναι παρόμοια με αυτά που έχουν δηλωθεί επίσημα ως συμπτώματα Covid].

«….Και η εσκεμμένη και εν γνώσει των διανεμητών του ενός φαρμακευτικού μέσου που στην πραγματικότητα είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβές και θανατηφόρο για τους ανθρώπους, είναι Δολοφονία εκ προμελέτης. 

Και το γεγονός ότι όλες οι κυβερνήσεις αυτή τη στιγμή έχουν υιοθετήσει το πρωτόκολλο Remdesivir και έχουν υιοθετήσει την αποδοχή της αφήγησης ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για κάποιο είδος παραλλαγής του κορωνοϊού, το θέμα δεν είναι για το περί ποίας περίπτωσης πρόκειται.”

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα βιολογικό όπλο που αναπτύχθηκε και διανεμήθηκε από την κυβέρνηση του Καναδά – και δεδομένου ότι η Pfizer-Biontech και η Moderna αμφότερες πληρώνουν δικαιώματα σε καναδικά συμφέροντα, κάθε βολή που διαχειρίζεται η Pfizer ή η Moderna συνεπάγεται τέλη άδειας που επιστρέφουν προς την κυβέρνηση του Καναδά.

«Λοιπόν, πρόκειται για εκβιασμό στο υψηλότερο επίπεδο και η καναδική κυβέρνηση είναι συνένοχη και ένοχη για εκβιασμό και συνωμοσία για τη χρηματοδότηση της διάπραξης τρομοκρατικών ενεργειών…

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο έγκλημα που διαπράττεται, πρέπει να καταβάλουμε τις προσπάθειές μας να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα και το 100% αυτού που κάνω είναι να διασφαλίσω ότι ολόκληρος ο κόσμος θα γνωρίζει ότι οποιοσδήποτε προωθεί πραγματικά μια αφήγηση που λέει ότι υπάρχει μια νέα ασθένεια, όποιος προωθεί την αφήγηση που λέει ότι υπάρχει ένα νέο παθογόνο – και οποιοσδήποτε δικηγόρος που ορίζει ότι υπάρχει ένα από αυτά τα πράγματα – είναι εξίσου συνένοχος με τον Τριντό και τον Φαούτσι.

«Είναι καιρός να τραβήξουμε μια γραμμή στην άμμο και να πούμε: «Εμείς οι Λαοί δεν θα σταθούμε υπέρ της εγχώριας και διεθνούς τρομοκρατίας που γίνεται στο όνομα της υγείας».

Δείτε όλη την συνέντευξη του DAVID MARTIN, εδώ

ΠΗΓΗ

https://forbiddenknowledgetv.net/dr-david-e-martin-gives-explosive-jaw-dropping-information-in-canadian-zoom-meeting/

 

Πηγή

Προβολές : 990


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα