Αυτό είναι ίσως το πιο εκρηκτικό πολιτικό ντοκουμέντο στη σύγχρονη ιστορία. Εβραιομασονική συνωμοσία: Γιατί η Πλανδημία δεν θα τελειώσει ποτέ. Ο COVID ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ

Αυτό είναι ίσως το πιο εκρηκτικό πολιτικό ντοκουμέντο στη σύγχρονη ιστορία. Εβραιομασονική συνωμοσία: Γιατί η Πλανδημία δεν θα τελειώσει ποτέ. Ο COVID ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ

16 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:736
Μοίρασέ το

 

Το 1938, ο Christian Rakovsky, μυημένος στους Illuminati , επιβεβαίωσε ότι ο στόχος των κεντρικών τραπεζιτών είναι ο παγκόσμιος κομμουνισμός, δηλαδή η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

“Υπάρχει μόνο ένας στόχος, ένας μοναδικός στόχος: ο θρίαμβος του κομμουνισμού.

Η “Αριστερά”, ο Οργανωμένος Εβραίος και ο Τεκτονισμός είναι όλα όργανα αυτής της ατζέντας.

Το “επαναστατικό κίνημα” σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει υποστήριξη προσποιούμενος ότι υπηρετεί τα ηθικά και συλλογικά ιδανικά της ανθρωπότητας. Ο πραγματικός στόχος, ωστόσο, είναι να δοθεί η συνολική παγκόσμια εξουσία στους τραπεζίτες διαιρώντας την κοινωνία και υπονομεύοντας την καθιερωμένη εξουσία.

“Επανάσταση” στην πραγματικότητα σημαίνει “ανατροπή” του δυτικού πολιτισμού, και αντικατάσταση του Θεού με τον ΣΑΤΑΝΑ.

“Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, αφού όλα τα πολιτικά και οικονομικά φαινόμενα των αστικών κρατών είναι μόνο οι συνέπειές του”, λέει ο Rakovsky.

Για πολλά χρόνια, αυτή η γνώση ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Τώρα πια οφείλει να την γνωρίσει η πλειοψηφία.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Εργάστηκαν χιλιάδες χρόνια για να εδραιώσουν την θέση τους και τώρα φαντάζουν (ή είναι) ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ – ΝΑΖΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, είναι δικά τους δημιουργήματα.

Ο κόσμος στην πλειοψηφία του, πρέπει να αφανιστεί κατ’ αυτούς και ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΠΙ ΓΗΣ.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σωτηρία… έχουμε όμως χρέος όλοι μας, να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μπορεί να γνωρίζουμε πως ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, δεν κυριαρχεί για πάντα… κάποια στιγμή, έρχεται ΤΟ ΦΩΣ… ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ας ευχηθούμε Άγιες Μέρες που έρχονται, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ.

 

 

Rakovsky_and_trotsky_circa_1924_trimmed.jpg

(αριστερα ο Christian Rakovsky με τον Leon Trotsky περίπου το 1924. Ο Trotsky, πράκτορας των Καβαλιστών Εβραίων κεντρικών τραπεζιτών υποτίθεται ότι θα διαδεχόταν τον Λένιν αλλά ο Στάλιν τον νίκησε.)

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο COVID ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ

 

Το 1938, ο Christian Rakovsky, μυημένος στους Illuminati , επιβεβαίωσε ότι ο στόχος των κεντρικών τραπεζιτών είναι ο παγκόσμιος κομμουνισμός, δηλαδή η Νέα Παγκόσμια Τάξη. “Υπάρχει μόνο ένας στόχος, ένας μοναδικός στόχος: ο θρίαμβος του κομμουνισμού. Δεν είναι η Μόσχα που θα επιβάλει τη θέλησή της στις δημοκρατίες αλλά η Νέα Υόρκη, όχι η “Comintern” αλλά η “Capintern” στη Wall Street.”

Η “Αριστερά”, ο Οργανωμένος Εβραίος και ο Τεκτονισμός είναι όλα όργανα αυτής της ατζέντας.

Σχετικά – Έχουμε De Facto Κομμουνισμό και Bella Dodd: Η ΝΤΠ είναι κομμουνισμός

————– Αναλυτική βιογραφία του Chaim Rakover, γνωστός και ως Christian Rakovsky

Αυτή είναι μια σειρά από τρία βασικά άρθρα. Είναι στο Cruel Hoax αλλά όχι στην τριλογία των Illuminati .

 

 

Από τον Henry Makow PhD.

Το 1938, η σταλινική αστυνομική ανάκριση του Christian G. Rakovsky, 65 ετών, ιδρυτή της Κομμουνιστικής Διεθνούς, αποκάλυψε το σχέδιο μασονικών Εβραίων τραπεζιτών για την παγκόσμια τυραννία, δηλαδή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η απομαγνητοφώνηση των 50 σελίδων της ανάκρισής του με τίτλο “The Red Symphony” δεν προοριζόταν να δημοσιοποιηθεί. Ο μεταγραφέας έκανε μια μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή.

Αυτό είναι ίσως το πιο εκρηκτικό πολιτικό ντοκουμέντο στη σύγχρονη ιστορία. Αποκαλύπτει γιατί οι Illuminati δημιούργησαν τον Χίτλερ και στη συνέχεια προσπάθησαν να τον καταστρέψουν και γιατί ο Στάλιν έκανε μια συμφωνία με τον Χίτλερ το 1939.

Ο Christian Rakovsky ήταν ένας βετεράνος κομμουνιστής που αντιμετώπισε εκτέλεση για συνωμοσία για την ανατροπή του Στάλιν. Γεννημένος ως Chaim Rakover το 1873, σπούδασε ιατρική στη Γαλλία προτού γίνει επαναστάτης. Ήταν ο αρχηγός μιας τρομοκρατικής ομάδας που έκανε επιθέσεις σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Το 1919, ο Λένιν τον έβαλε επικεφαλής της κυβέρνησης της Σοβιετικής Ουκρανίας. Διατήρησε το έδαφος για τους Μπολσεβίκους κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, 1917-1922. Ο Στάλιν τον διόρισε πρεσβευτή της Ρωσίας στο Παρίσι το 1925.

Ο Rakovsky ανήκε στην ισχυρή τροτσκιστική φατρία που έπαιρνε εντολές από τους Ρότσιλντ. Πολλοί από αυτή την ομάδα πυροβολήθηκαν στην εκκαθάριση του Κομμουνιστικού Κόμματος του Στάλιν το 1937.

 

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ

 

Οι συνθήκες της μεταμεσονύκτιας ανάκρισης της 26ης Ιανουαρίου 1938 ήταν πολύ δραματικές.

Τί θα μπορούσε να πει ο Rakovsky για να σώσει τη ζωή του;

Rakovsky-01-400x330.jpeg

(αριστερά: φωτο του Rakovsky)

Ο Rakovsky φαίνεται να χρησιμοποιεί την τακτική της “εξαπάτησης χρησιμοποιώντας την αλήθεια”.

Κερδίζει την εμπιστοσύνη αποκαλύπτοντας την αλήθεια αλλά αφήνει τμήματά της έξω.

Εντυπωσιάζει στον ανακριτή του ότι αυτός και ο Τρότσκι αντιπροσωπεύουν μια ανίκητη δύναμη που ο ίδιος αποκαλεί “Καπιταλιστική-Κομμουνιστική Οικονομική Διεθνή”.

Επιβεβαιώνει ότι το “επαναστατικό κίνημα” σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει υποστήριξη προσποιούμενος ότι υπηρετεί τα ηθικά και συλλογικά ιδανικά της ανθρωπότητας.

Ο πραγματικός στόχος, ωστόσο, είναι να δοθεί η συνολική παγκόσμια εξουσία στους τραπεζίτες διαιρώντας την κοινωνία και υπονομεύοντας την καθιερωμένη εξουσία.

“Επανάσταση” στην πραγματικότητα σημαίνει “ανατροπή” του δυτικού πολιτισμού, και αντικατάσταση του Θεού με τον ΣΑΤΑΝΑ.

“Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, αφού όλα τα πολιτικά και οικονομικά φαινόμενα των αστικών κρατών είναι μόνο οι συνέπειές του”, λέει ο Rakovsky. (Όλες οι παραπομπές σελίδων από τον Griffin, Fourth Reich of the Rich, 1988, σελ. 264)

 

Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΤΙΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ”, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

 

Ο Rakovsky, του οποίου η γλώσσα λύθηκε από ένα ήπιο μεθύσι, αναφέρεται στους Illuminati ως “αυτοί” ή “αυτοί”.(“they” or “them.”)

Είναι μέλος αν και δεν ανήκει στον στενό κύκλο.

Εξηγεί ότι οι “Illuminati” είναι μια μασονική μυστική εταιρεία αφιερωμένη στον κομμουνισμό. Είναι σημαντικό ότι ο ιδρυτής του Adam Weishaupt πήρε το όνομα από τη “δεύτερη αντιχριστιανική συνωμοσία εκείνης της εποχής, τον Γνωστικισμό”. (249)

 

ΠΩΣ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

 

Ο ανακριτής ήταν ένας από τους πιο έξυπνους πράκτορες του Στάλιν, ο Gavril Kus’min γνωστός ως “Gabriel”.

Εκτός από έναν τεχνικό ήχου, ο γιατρός Jose Landowsky ήταν ο μόνος άλλος που ήταν παρών.

Στρατολογημένος από το NKVD ώστε να βοηθά “να “χαλαρώνουν” οι γλώσσες των κρατουμένων”, ο Δρ Landowsky είχε σιχαθεί από τα πολλά βασανιστήρια που είδε.

Η ανάκριση όμως του Rakovsky ήταν εγκάρδια. Ο Δρ Landowsky αμφιβάλλει αν η ατμόσφαιρα κάποιας ευφορίας είχε μεγάλη επίδραση.

Η ανάκριση, που διεξήχθη στα γαλλικά διήρκεσε από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί. Στη συνέχεια, ο Kus’min διέταξε τον Landowsky να μεταφράσει τη συνέντευξη στα ρωσικά και να κάνει δύο αντίγραφα.

Το περιεχόμενο ήταν τόσο συγκλονιστικό που ο Landowsky έφτιαξε ένα επιπλέον αντίγραφο για τον εαυτό του.

“Δεν λυπάμαι που πήρα το θάρρος για να τό κάνω”, έγραψε. (279)

Οι Μπολσεβίκοι είχαν πυροβολήσει τον πατέρα του Landowsky, τσαρικό συνταγματάρχη, κατά την επανάσταση του 1917.

Ένας Ισπανός φασίστας εθελοντής βρήκε αργότερα το χειρόγραφο στο νεκρό σώμα του Landowsky σε μια καλύβα στο μέτωπο της Πετρούπολης κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Το πήγε πίσω στην Ισπανία όπου δημοσιεύτηκε ως “Sinfonia en Rojo Mayo” το 1949.

Το πλήρες κείμενο της “Κόκκινης Συμφωνίας” τέθηκε διαδικτυακά από τον Peter Myers.

Η μεταγραφή δημοσιεύτηκε στα αγγλικά το 1968 ως “The Red Symphony: X-Ray of Revolution”.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο Rakovsky δίνει στον ανακριτή του μια εκπληκτική εσωτερική άποψη της σύγχρονης ιστορίας για να αποδείξει ότι ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

“Το χρήμα είναι η βάση της εξουσίας”, λέει ο Rakovsky, και οι Ρότσιλντ το κατασκευάζουν χάρη στο τραπεζικό σύστημα.

Το “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ” ήταν μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του Meyer ROTHCHILD και των συμμάχων του να προστατεύσουν και να ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ αυτό το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

Σύμφωνα με τον Rakovsky, “Οι Ρότσιλντ δεν ήταν οι ταμίες, αλλά οι αρχηγοί αυτού του πρώτου μυστικού κομμουνισμού… Ο ΜΑΡΞ και οι ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ … ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΝΟ Lionel ROTHCHILD, [1808-1878] του οποίου το επαναστατικό πορτρέτο [Το “Sidonia”] έγινε από τον Disraeli, τον Άγγλο Πρωθυπουργό, που ήταν επίσης κατασκέυασμά του, και μας έμεινε [στο μυθιστόρημα του Disraeli ” Coningsby.”]” (250)

Ο γιος του Lionel, Nathanael (1840-1915) χρειαζόταν να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ROMANOFF.

Μέσω των πρακτόρων του Jacob Schiff και των αδελφών Warburg, χρηματοδότησε την ιαπωνική πλευρά στον Ρωσικό Ιαπωνικό Πόλεμο και μια ανεπιτυχή εξέγερση στη Μόσχα το 1905. Στη συνέχεια, υποκίνησε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (ο Τρότσκι ήταν πίσω από τη δολοφονία του Αρχιδούκα Φερδινάνδου) και χρηματοδότησε το 1917 Επανάσταση των Μπολσεβίκων. Ο Rakovsky λέει ότι συμμετείχε προσωπικά στη μεταφορά κεφαλαίων στη Στοκχόλμη. (251-252)

Το εβραϊκό εργατικό κίνημα ή “Bund” ήταν το όργανο του Ρότσιλντ. Η “μυστική φατρία” του Bund διείσδυσε σε όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα στη Ρωσία και παρείχε την ηγεσία για τη Ρωσική Επανάσταση. Ο Alexander Kerensky, ο μενσεβίκος πρωθυπουργός ήταν μυστικό μέλος. (253)

Ο Λέον Τρότσκι έπρεπε να γίνει ο ηγέτης της ΕΣΣΔ.

Ο Τρότσκι, Εβραίος, παντρεύτηκε την κόρη ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Ρότσιλντ, του τραπεζίτη Abram Zhivotovsky και έγινε μέλος της “φυλής”.

Δυστυχώς “εθνικοί” κομμουνιστές όπως ο Λένιν (ήταν κατά το ένα τέταρτο Εβραίος) μπήκαν εμπόδιο.

Ο Λένιν υπερίσχυσε του Τρότσκι και έκανε ειρήνη με τη Γερμανία (Συνθήκη του Μπρεστ Λιτόφσκ, 1918.) Αυτό δεν ήταν το σχέδιο των Ρότσιλντ.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος υποτίθεται ότι θα τελείωνε με τον τρόπο που τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ρωσία υποτίθεται ότι θα εισέβαλε στη Γερμανία το 1918 και θα βοηθούσε τους ντόπιους “επαναστάτες” να ιδρύσουν μια “λαϊκή δημοκρατία”.

Ο Τρότσκι ήταν υπεύθυνος για μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Λένιν το 1918, αλλά ο Λένιν επέζησε. Όταν ο Λένιν έπαθε εγκεφαλικό το 1922, ο Τρότσκι έβαλε τον Λέβιν, τον Εβραίο γιατρό του Λένιν, να τον αποτελειώσει.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή συνέβη το απρόοπτο. Ο Τρότσκι αρρώστησε και ο Στάλιν μπόρεσε να πάρει την εξουσία. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, οι τροτσκιστές προσποιήθηκαν ότι υποστηρίζουν τον Στάλιν και διείσδυσαν στο καθεστώς του για να το σαμποτάρουν.

Ο Rakowsky χαρακτηρίζει τον Στάλιν ως “βοναπαρτιστή”, έναν εθνικιστή σε αντίθεση με έναν διεθνή κομμουνιστή όπως ο Τρότσκι που υπηρέτησε την ατζέντα των τραπεζιτών.

“Είναι δολοφόνος της επανάστασης, δεν την υπηρετεί, αλλά κάνει χρήση της υπηρεσίας της· αντιπροσωπεύει τον αρχαιότερο ρωσικό ιμπεριαλισμό, όπως ο Ναπολέων ταύτιζε τον εαυτό του με τους Γαλάτες…” (257)

 

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ

 

Για να ελέγξει τον Στάλιν, οι διεθνείς τραπεζίτες αναγκάστηκαν να κατασκευάσουν τον Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα.

Ο Rakowsky επιβεβαιώνει ότι οι Εβραίοι χρηματοδότες υποστήριξαν τους Ναζί αν και ο Χίτλερ υποτίθεται ότι δεν το γνώριζε αυτό.

“Ο πρεσβευτής Warburg παρουσιάστηκε με ψεύτικο όνομα και ο Χίτλερ δεν μάντεψε καν τη φυλή του… είπε επίσης ψέματα σχετικά με ποιός εκπρόσωπος ήταν… Στόχος μας ήταν να προκαλέσουμε πόλεμο και ο Χίτλερ ήταν πόλεμος…[οι Ναζί] έλαβαν…εκατομμύρια δολάρια που εστάλησαν από τη Wall Street και εκατομμύρια μάρκα από Γερμανούς χρηματοδότες μέσω του [Hjalmar] Schacht* [παρέχοντας] τη συντήρηση των SA και των SS και επίσης τη χρηματοδότηση των εκλογών…” (259-260)

Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ αποδείχθηκε επίσης πρόβλημα. Άρχισε να τυπώνει τα δικά του χρήματα!

“Πήρε για τον εαυτό του το προνόμιο να κατασκευάζει χρήμα και όχι μόνο φυσικά αλλά και οικονομικά· ανέλαβε τον ανέγγιχτο μηχανισμό της παραχάραξης και τον έβαλε να λειτουργήσει προς όφελος του κράτους… Είστε ικανοί να φανταστείτε τί θα είχε συμβεί…αν είχε μολύνει μια σειρά από άλλα κράτη και είχε δημιουργήσει μια περίοδο αυταρχισμού [αντικαθιστώντας αυτή των τραπεζιτών.] Αν μπορείτε, τότε φανταστείτε τις αντιεπαναστατικές λειτουργίες του…” (263)

Ο Χίτλερ αποτελούσε μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν, ο οποίος δεν είχε ανακατευτεί με τα οικονομικά.

Η σημερινή αποστολή του Rakowsky ήταν να πείσει τον Στάλιν να συνάψει συμφωνία με τον Χίτλερ και να στρέψει την επιθετικότητα του Χίτλερ εναντίον της Δύσης.

Ο σκοπός ήταν η Γερμανία και τα δυτικά έθνη να εξαντληθούν μεταξύ τους προτού ανοίξει το δεύτερο μέτωπο στην Ανατολή.

[Σύμφωνα με τον Walter Kravitsky, επικεφαλής των Σοβιετικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ευρώπη που αυτομόλησε στη Δύση και αργότερα δολοφονήθηκε το 1941, ο Στάλιν ήταν αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον Χίτλερ ήδη από το 1934. Δεν είχε καμία επιθυμία να πολεμήσει τους Ναζί. Είναι δυνατόν ο Rakowsky και οι χορηγοί του να μην το γνώριζαν αυτό; “Kravitsky, On Stalin’s Secret Service” (1939)]

Ο Rakovsky παρότρυνε τους Ρώσσους να χρησιμοποιήσουν την τακτική της “εξαπάτησης μέσω της αλήθειας”.

Οι Ρώσσοι θα έπρεπε να εντυπωσιάσουν τον Χίτλερ με τον γνήσιο πόθο τους για ειρήνη.

Ο Χίτλερ δεν θα έπρεπε να υποπτευθεί ότι του έστηναν παγίδα για να τον ωθήσουν σε ένα πόλεμο σε δύο μέτωπα.

Στον Στάλιν δόθηκε η επιλογή. Αν δεχόταν να μοιράσει την Πολωνία με τον Χίτλερ, η Δύση θα κήρυττε το πόλεμο σε έναν μόνο επιτιθέμενο, την Γερμανία. Αν αρνούταν, οι τραπεζίτες θα επέτρεπαν στον Χίτλερ να τον καθαιρέσει.

Ο Kus’min απαίτησε κάποια επιβεβαίωση υψηλού επιπέδου. Ο Rakovsky του είπε να δει τον Joseph Davies, τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Μόσχα, έναν συμπατριώτη του Ελευθεροτέκτονα και εκπρόσωπο της Διεθνούς Κομμουνιστικής κυβέρνησης Ρούσβελτ.

Κάποιος στάλθηκε στον Davies ο οποίος επιβεβαίωσε ότι “θα κέρδιζαν πολλά” αν ο Rakovsky έπαιρνε αμνηστία.

Στις 2 Μαρτίου 1938, ένα ισχυρό ραδιοφωνικό μήνυμα εστάλη στη Μόσχα στην υπηρεσία κρυπτογράφησης της πρεσβείας της στο Λονδίνο.

“Αμνηστία ειδάλλως ο ναζιστικός κίνδυνος θα αυξηθεί»”, ανέφερε.

Ο Davies παρακολούθησε τη δίκη του Rakovsky και του έδωσε ένα μασονικό χαιρετισμό.

Την ίδια μέρα, 12 Μαρτίου 1938, ο Χίτλερ εισέβαλε στην Αυστρία.

Η θανατική ποινή του Rakovsky μετατράπηκε. Κάποιοι πιστεύουν ότι έζησε τα χρόνια του με άλλο όνομα. Μια άλλη πηγή λέει ότι πυροβολήθηκε το 1941.

Ξεκίνησαν μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Χίτλερ. Το αποτέλεσμα ήταν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ που υπογράφηκε τον Αύγουστο του 1939 μόλις μία εβδομάδα πριν από την εισβολή στην Πολωνία.

Η ανάκριση φαίνεται να δημιούργησε μια συμφωνία μεταξύ του Στάλιν και των Illuminati.

Ο Rakovsky είπε στον Kus’min ότι οι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΤΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ “ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ”.

“Οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είναι ΑΠΛΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ… παρόλο που καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις και φαίνονται ως οι συντάκτες των σχεδίων που εκτελούνται…” (248-249)

_ _ _

Hjalmar Schacht: Ο Hjalmar Schacht (γεννημένος Horace Greeley Hjalmar Schacht , 22 Ιανουαρίου 1877 – 3 Ιουνίου 1970, γερμανική προφορά: [ˈjalmaʁ ˈʃaxt] ) ήταν Γερμανός οικονομολόγος, τραπεζίτης, κεντροδεξιός πολιτικός και συνιδρυτής του Δημοκρατικού Κόμματος στο 118 της Γερμανίας. Υπηρέτησε ως Επίτροπος Νομίσματος και Πρόεδρος της Reichsbank υπό τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Ήταν σφοδρός επικριτής των υποχρεώσεων της χώρας του για αποζημιώσεις μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπηρέτησε στην κυβέρνηση του Αδόλφου Χίτλερ ως Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας (Reichsbank) 1933–1939 και ως υπουργός Οικονομικών (Αύγουστος 1934 – Νοέμβριος 1937).

… Το 1944, ο Schacht συνελήφθη από την Γκεστάπο μετά την απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ στις 20 Ιουλίου 1944 επειδή φέρεται να είχε επαφή με τους δολοφόνους.

Στη συνέχεια, φυλακίστηκε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Ravensbrück και αργότερα στο Flossenbürg.

Τις τελευταίες ημέρες του πολέμου, ήταν ένας από τους 139 ειδικούς αιχμαλώτους που μεταφέρθηκαν από τα SS από το Νταχάου στο Νότιο Τιρόλο.

… Ο Schacht δικάστηκε στη Νυρεμβέργη , αλλά αθωώθηκε πλήρως παρά τις σοβιετικές αντιρρήσεις. Aργότερα, γερμανικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε οκτώ χρόνια καταναγκαστικής εργασίας, η οποία επίσης ανατράπηκε στην έφεση.

Το 1955, ίδρυσε ένα ιδιωτικό τραπεζικό οίκο στο Ντύσσελντορφ, το οποίο επίσης ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 736


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα