Αυτό, είναι πολύ σοβαρό και εξηγεί την τεράστια προβολή!!! Το «πατριωτικό» κόμμα γιαλαντζί, ο ηγούμενος και το παραδικαστικό κύκλωμα που υπόσχεται να «καθαρίσει» τον χρηματοδότη του, υπόδικο για κακουργήματα πασίγνωστο εφοπλιστή!

Αυτό, είναι πολύ σοβαρό και εξηγεί την τεράστια προβολή!!! Το «πατριωτικό» κόμμα γιαλαντζί, ο ηγούμενος και το παραδικαστικό κύκλωμα που υπόσχεται να «καθαρίσει» τον χρηματοδότη του, υπόδικο για κακουργήματα πασίγνωστο εφοπλιστή!

17 Μαΐου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,301
Μοίρασέ το

 

2.500.000 ευρώ μέχρι τώρα στην τσέπη του «κομποσκοινάκια» από το δάγκωμα του απελπισμένου πλοιοκτήτη.

2.500.000;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δηλαδή, αν δεν τον γλυτώσει “ο κομποσχοινάκιας”, θα δούμε … “τσιμέντωμα”, όπως και με τους προηγούμενους μάρτυρες;;;
Καλλιόπη Σουφλή
 
Σήμερα θα επανέλθουμε σε ένα ρεπορτάζ που είχαμε κάνει αναφορικά με ένα κομματίδιοπου εμφανίστηκε από το πουθενά και παριστάνει τον απεσταλμένο εκ θεού που θα νικήσει τον διάβολο της διαπλοκής.
Τα e-mail του edolio5 γέμισαν από πληροφορίες και από φωτοτυπίες επιταγών που μαρτυρούν τον χρηματοδότη του ανύπαρκτου πολιτικά κομματιδίου που φουσκώνουν τα ΜΜΕ έναντι αμοιβής.
Πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ένας υπόδικος για κακουργήματα εφοπλιστής που ήδη έχει στην πλάτη του πολυετή κάθειρξη.
Αφού του έφαγαν λεφτά δεξιά και αριστερά διάφοροι απατεώνες για να «φτιάξουν» τις έδρες όπου δικαζόταν αλλά τελικά παρά το γεγονός ότι είχε συνήγορο υπεράσπισης κορυφαίο βουλευτή της ΝΔ, τα λεφτά πήγαν στο κουβά.
Έμαθε ο φουκαράς ο «κοντός» εφοπλιστής ότι ο «ηγέτης» του νέου «πατριωτικού» κόμματος που τελευταία πουλάει και κομποσκοίνια έχει μια άκρη με έναν ηγούμενο που μπαινοβγαίνει στον Άρειο Πάγο και αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του, αφού 3η αναβολή δεν χωράει στην δίκη που εκκρεμεί σε βάρος του και η φυλακή είναι προ των πυλών.
Ο «ηγέτης» του πούλησε νικηφόρα δίκη και ότι ο ίδιος θα είναι νικητής στις εκλογές αφού θα μπει στην βουλή και γενικά ότι θα γίνει της νίκης το κάγκελο!
Οι επιταγές άρχισαν να πέφτουν στα ΜΜΕ και όπως μαθαίνουμε κυκλοφορούν στην πιάτσα δίγραμμες επιταγές μέρος των 2.500.000 ευρώ που έχουν μπει στην τσέπη του κομποσκοινάκια.
Η διαφήμιση πάει σύννεφο για την μεγάλη νίκη αλλά πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της τσέπης αφού ο εθνοσωτήρας θα κάνει δυνατό ταμείο!

Είναι προφανές ότι μετά τις εκλογές ο εφοπλιστής θα κλαίει τα λεφτά του.

Πηγή

Προβολές : 2,301


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα