Αυτό, είναι πολύ σοβαρό...

Αυτό, είναι πολύ σοβαρό...

29 Απριλίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,099
Μοίρασέ το

 

 

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναλύσω τι εστί ΕΛΙΑΜΕΠ…

Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΖΩΡΤΖ  ΣΟΡΟΣ…

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να επισημάνω πόσο σοβαρό είναι αυτό που περιγράφει η ανωτέρω εικόνα…

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναλύσω τι εστί ΕΛΙΑΜΕΠ… Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΖΩΡΤΖ  ΣΟΡΟΣ…

Ή μήπως χρειάζεται να υπενθυμίσω την τουρκόφιλη θέση όλων αυτών που συμμετέχουν στη ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ;;;

ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ … ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;;;

Παραθέτω μόνο κάποιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και έναν σύνδεσμο, για να διαβάσουν όσοι θέλουν τις ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ… (κάντε κλικ εδώ)

Στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  κάναμε διαδηλώσεις… και χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι…

ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ… ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 1,099


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα