Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο. Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: “Ο SARS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και η Κόβιντ19 ήταν μια σκόπιμη απελευθέρωση, ένας χημικός και βιολογικός πόλεμος και μια προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας”.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο. Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: “Ο SARS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και η Κόβιντ19 ήταν μια σκόπιμη απελευθέρωση, ένας χημικός και βιολογικός πόλεμος και μια προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας”.

20 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,355
Μοίρασέ το

 

 

Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν στο Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: “Όταν η φωνή της λογικής φιμώνεται”

Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: “Ο SARS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και η Κόβιντ19 ήταν μια σκόπιμη απελευθέρωση, ένας χημικός και βιολογικός πόλεμος και μια προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας”.

 

 

 

 

Είναι ευτύχημα, που τέτοια βίντεο που ποτέ δεν θα τα δείξουν τα συστημικά ΜΜΕ, φτάνουν σ’ εμάς, από τις μεταφράσεις του NIOLAND.

Το βίντεο που ακολουθεί, δείτε το με πολύ μεγάλη προσοχή και αποθηκεύστε το… θα μας χρειαστεί όταν όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα που βάλθηκε να μας μπολιάσει, και πρωτίστως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που αυτός ο πανάθλιος στην πλειοψηφία του λαός ψήφισε και ετοιμάζεται να ξαναψηφίσει, γκρεμιστεί από την εξουσία, και ελευθερωθεί η Πατρίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θα μας χρειαστεί για να αποδώσουμε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, με μια και μόνο ποινή: ΘΑΝΑΤΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε φέτος. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσω της Κόβιντ-19 με σκοπό το κέρδος.

 

Δρ Ντέιβιντ Μάρτιν στο Κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης: “Όταν η φωνή της λογικής φιμώνεται”

Ο Δρ David MARTIN στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: “Ο SARS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και η Κόβιντ19 ήταν μια σκόπιμη απελευθέρωση, ένας χημικός και βιολογικός πόλεμος και μια προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε εναντίον της ανθρωπότητας”.

Ο Δρ David Martin (https://www.davidmartin.world/about/), ιδρυτής και πρόεδρος της M-CAM ®, μιας κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων, σχεδιαστής ποσοτικών δεικτών, δημιουργός πολλών εταιρειών, εμπειρογνώμονας αναθεώρησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ερευνητής με δημοσιεύσεις στο δίκαιο, την ιατρική, τη μηχανική, αφού ξόδεψε αυτά τα χρόνια για να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια, παρουσιάζει την έκθεσή του στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Covid III στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην ομιλία του στις 3 Μαΐου 2023, αποκαλεί την Κόβιντ19 μια πράξη προμελετημένης εγχώριας τρομοκρατίας, έναν χημικό και βιολογικό πόλεμο που διαπράττεται κατά της ανθρωπότητας.

Ο κορονοϊός αναγνωρίστηκε ως παθογόνο με δυνατότητα τροποποίησης και χρήσης για βιολογικό πόλεμο ήδη από το 1965 και μετατράπηκε σε χίμαιρα τη δεκαετία του 1970.

Η πρόθεση ήταν να δημιουργηθεί μια ευρεία αποδοχή των εμβολίων μέσω της πυροδότησης μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Ο Δρ Μάρτιν παρουσίασε τα ακόλουθα αποκαλυπτικά, τεκμηριωμένα σημεία μέσα από ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα:

  • 1965: Ο κορονοϊός, ένας τροποποιημένος παράγοντας που προκαλεί ασθένεια, ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες. “Αργότερα αρχίσαμε να μαθαίνουμε πώς να τροποποιούμε έναν κορονοϊό εισάγοντας τον σε ζώα, όπως σκύλους και χοίρους”, δήλωσε ο Δρ Μάρτιν.
  • 1990: Ιδρύεται το πρώτο εμβόλιο της Pfizer για την πρωτεΐνη ακίδας του κορονοϊού με βάση την πρακτική της τροποποίησης σε ζώα. Αμέσως μετά, οι φαρμακοβιομήχανοι ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια για τον κορονοϊό δεν λειτουργούσαν.

“Επειδή ο κορονοϊός είναι ένα ευμετάβλητο μοντέλο, μεταλλάσσεται”, δήλωσε ο Martin.

“Κάθε ιατρική δημοσίευση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κορονοϊός ξεφεύγει από τα εμβόλια επειδή τροποποιείται και μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα για να αναπτυχθεί κάποιο εμβόλιο”.

Χιλιάδες δημοσιεύσεις αναφέρονται σε αυτά τα ευρήματα.

  • 2002: Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έναν κλώνο του κορονοϊού με “ελαττωματικό μολυσματικό πολλαπλασιασμό”.

Η ερμηνεία της φράσης από τον Δρ Μάρτιν είναι: “ένα όπλο που θα μπορεί να στοχεύσει άτομα, αλλά δεν έχει παράπλευρες απώλειες σε άλλα άτομα”.

Συνέχισε να εξηγεί πώς η εν λόγω πατέντα κατατέθηκε το 2002 σε έργο που χρηματοδοτήθηκε από τον Άντονι Φάουτσι του NIAID και “μυστηριωδώς προηγήθηκε του SARS 1.0 κατά ένα χρόνο”, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο SARS δεν εμφανίστηκε στη Γουχάν, ούτε ήταν φυσικό φαινόμενο.

“Ο SARS είναι η έρευνα που αναπτύχθηκε από τους ανθρώπους, η οπλοποίηση ενός μοντέλου συστήματος ζωής για να επιτεθεί πραγματικά σε ανθρώπους και το κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2002”, υποστήριξε ο Δρ Μάρτιν.

  • 2016: Δημοσιεύθηκε ένα άρθρο σε περιοδικό το οποίο ανέφερε: “Ο κορονοϊός SARS είναι έτοιμος για την εμφάνιση στον άνθρωπο”, συνέχισε να εξηγεί ο Δρ Μάρτιν”.

Θα μπορούσατε να ρωτήσετε, ήταν ο κορονοϊός έτοιμος για την εμφάνιση στον άνθρωπο; “Ήταν ο WIV1 – [Ιός του Ινστιτούτου Ιολογίας του Γουχάν-1]. Έτοιμος για την εμφάνιση στον άνθρωπο το 2016 στα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών”.

  • 2017/2018: Η ακόλουθη φράση μπήκε ευρέως στην ιατρική κοινότητα: “Θα υπάρξει τυχαία ή σκόπιμη απελευθέρωση ενός αναπνευστικού παθογόνου”, υποστήριξε ο Δρ Μάρτιν.

Συνέχισε να διαβάζει μια δήλωση από τα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών το 2015.

“Μέχρι μια κρίση μολυσματικής νόσου να είναι πραγματικά παρούσα, και στο όριο της έκτακτης ανάγκης που σε μεγάλο βαθμό συχνά αγνοείται. Για να διατηρηθεί η χρηματοδοτική στήριξη και μετά την κρίση, είπε, πρέπει να αυξήσουμε την αντίληψη του κοινού για την ανάγκη ιατρικών αντιμέτρων, όπως ένα εμβόλιο κατά της γρίπης ή κατά του κορονοϊού. Ένας βασικός μοχλός είναι τα ΜΜΕ και η οικονομία θα ακολουθήσει το   αφήγημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το αφήγημα προς όφελός μας για να οδηγηθούμε στα πραγματικά θέματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν αν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας”.

Ο Δρ Martin ολοκλήρωσε την παρουσίασή του λέγοντας:

“Η φύση έχει λεηλατηθεί. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε το 1965, όταν αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε ένα φυσικό μοντέλο και να αρχίσουμε να το χειραγωγούμε. Η επιστήμη λεηλατήθηκε όταν οι μόνες ερωτήσεις που μπορούσαν να γίνουν ήταν οι ερωτήσεις που είχαν εγκριθεί υπό την προστασία της πατέντας του CDC, του FDA, του NIH και των αντίστοιχων οργανισμών τους σε όλο τον κόσμο.”

“Δεν είχαμε ανεξάρτητη επιστήμη, είχαμε καπελωμένη επιστήμη. Και δυστυχώς, δεν υπήρχε καμία ηθική εποπτεία κατά παράβαση όλων των κανόνων που υπερασπιζόμαστε.”

“Η δουλειά μας σήμερα είναι να πούμε τέλος στην έρευνα του κέρδους λειτουργίας, τελεία και παύλα. Όχι άλλη οπλοποίηση της φύσης, τελεία και παύλα.”

“Και το πιο σημαντικό, όχι πια πατρονάρισμα της επιστήμης από τις εταιρείες για το δικό τους συμφέρον, εκτός αν αναλάβουν 100% την ευθύνη του προϊόντος για κάθε τραυματισμό και κάθε θάνατο που επιφέρουν.”


Παρακολουθείστε επίσης την παλαιότερη ομιλία του Ντέιβιντ Μάρτιν:

Δρ David MARTIN: “Η MODERNA γεννήθηκε από μια επιχορήγηση για να ξαναγράψει το ανθρώπινο γονιδίωμα”

κλικ ΕΔΩhttps://rumble.com/vozdrh–david-martin-moderna-.html

 

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγή: https://twitter.com/KimDotcom/status/1661698114917646336

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/558

Προβολές : 1,355


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα