Αυτό, τα σπάει όλα!!! «Φίλια πυρά» κατά του Μαξίμου: Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη!

Αυτό, τα σπάει όλα!!! «Φίλια πυρά» κατά του Μαξίμου: Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη!

17 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:599
Μοίρασέ το

 

 

Νέα βόμβα για τις υποκλοπές, αυτή τη φορά από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ!

Τι θα διαβάσουμε ακόμα!!!!!!!!!!!
Θα μου πείτε πως με τέτοια μάνα και τέτοια αδέλφια, καλόν ειναι να τους παρακολουθείς, μια και είσαι… “άλλων κόλπων εξάμβλωμα…”…
Το βαρέλι δεν έχει πάτο, και μόνον όταν ξεριζωθεί όλος αυτός ο σατανικός συρφετός της βρωμερής αυτής φαμίλιας, ίσως υπάρξει κάποια ελπίδα σωτηρίας… διαφορετικά, την κάτσαμε τη βάρκα…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Υπό παρακολούθηση μέσω του Predator φέρεται να είχαν τεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιoς της και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης καθώς και η κόρη της Αλεξία, όπως αναφέρουν, όχι αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, αλλά δύο φιλοκυβερνητικά.

Συγκεκριμένα, στη στήλη «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη), γράφει χαρακτηριστικά (μεταξύ άλλων):

«Από διασταυρωμένες πηγές προκύπτει ότι στα κινητά που ήταν υπό παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται αυτά της Ντόρας, της Αλεξίας και του Κώστα Μπακογιάννη».

Η αναφορά της εφημερίδας «Τα Νέα»

Ένα σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε χθες και η ιστοσελίδα Powergame των Παραπολιτικών (του Γιάννη Κουρτάκη).  Και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από μια πηγή εξ αυτών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης πληροφορούμαι ότι σε αυτές τις τρομερές λίστες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνονται και τα τηλέφωνα της Ντόρας Μπακογιάννη, του δημάρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, και φυσικά της φιλενάδας μου, Αλεξίας Μπακογιάννη».

Powergame, Τετάρτη 16/11

Μάλιστα, το συγκεκριμένο site επανέρχεται σήμερα, με νέο δημοσίευμα:

«Γνωρίζοντας την τρελοπαρέα των “κοριών”, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν λίγο μεγαλύτερα τα εγγονάκια της Ντόρας, θα ελάμβαναν κι εκείνα μηνυματάκια.

Αυτό που απέφυγα να σας γράψω ξεκάθαρα χθες είναι ότι οι “κοριοί” είχαν εμμονή με τον Κώστα και την Αλεξία Μπακογιάννη. Στο πλαίσιο αυτό (αυτής της εμμονής), κατά καιρούς “κατασκεύαζαν” διάφορες ψεύτικες συνομιλίες, που, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, φρόντιζαν να τις αφήσουν να διαρρεύσουν μέχρι και στο Μαξίμου».

Powergame, Πέμπτη 17/11

 

Πηγή

Προβολές : 599


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα