ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ,  Σ’ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... (Δ’ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ, Σ’ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... (Δ’ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ)

23 Ιουλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:266
Μοίρασέ το

 

Είναι πολύ οδυνηρό  και ψυχοφθόρο αυτό το ταξείδι τιμής και μνήμης στους αθώους νεκρούς, αλλά είναι επιτακτικό…

 

Ναρκωμένα και η ψυχή και το μυαλό μας… όσο για το σώμα μας, αυτό κινείται τελείως μηχανικά…

Εδώ θάψαμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα ΤΕΜΠΗ… στο ΜΑΤΙ, θα γυρίσουμε;;;

Κι “η ζωή” μας συνεχίζεται σαν κουρδισμένα ανθρωπάκια…

Στρατιωτάκια ακούνητα, εκεί που θα έπρεπε να έχουμε πάρει τα όπλα και να τινάξουμε τα μυαλά των προδοτών στον αέρα…

… αμίλητα, εκεί που θα ‘πρεπε να ουρλιάξουμε και να ‘ναι η φωνή μας, φωνή λιονταριού που βρυχάται…

… αγέλαστα, με βλέμμα κενό στο πουθενά, και το γέλιο παγωμένο στ’ ακρόχειλα….

Παιδικό παιχνίδι που έγινε ο εφιάλτης της “ζωής μας”…

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ…

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΜΙΛΗΤΗ Σ’ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ν’ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ… ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ…

Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΤΑΦΩ…

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΖΟΜΠΙ…

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ…

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ…

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ Σ’ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ  ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΣ… ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

H φωτιά στο Μάτι ήταν ΤΕΧΝΗΤΗ με εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μυαλά σχεδίασαν το ΕΓΚΛΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ το εκτέλεσαν!

Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ την κυβέρνηση. Αντιθέτως τα στοιχεία μαρτυρούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων!

 

Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η βάση του Μαραθώνα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ;
Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι η ΤΟΣΗ προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάληψης δείχνει ενοχή…
 Οι δε περαιτέρω χειρισμοί από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα μαρτυρούν συμμετοχη στην απόπειρα συγκάληψης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης!

  Πολλές φορές, οι αναγνώστες, δίνουν σημαντικά στοιχεία, σχολιάζοντας μια ανάρτηση.

Νομίζω πως τα σχόλια και ο διάλογος που ακολουθεί ανάμεσα σε δυο σχολιαστές, δίνει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τα όσα τραγικά συνέβησαν στις 23 Ιουλίου, και στοίχισαν την ζωή σε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες, όπως είναι και το πιο πιθανόν,
συμπολίτες και συνανθρώπους μας.

Κύριοι, θέλω να σας ευχαριστήσω και τους δυο, γιατί οι αλήθειες που αποκαλύπτετε, δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας από συστημικά ΜΜΕ, και φυσικά ποτέ δεν θα τις πουν οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους.


Έχουμε άπαντες, ένα χρέος προς τους νεκρούς, τους αγνοούμενους και τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

Είναι σημαντικό να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους, προκειμένου να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να την οδηγήσουμε στο ΦΩΣ.

Καλλιόπη Σουφλή


Πολύ ενδιαφέρον άρθρο με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία!

Νωρίτερα είχα διαβάσει επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σε προηγούμενη σχετική ανάρτηση. 

Μάλιστα εκείνο το σχόλιο το διάβασα μετά από σχετική συζήτηση που έκανα με φίλους (Έλληνες και ξένους επιστήμονες σχετικούς με το αντικείμενο) και αναλύαμε τον περίεργο τρόπο καύσης που δε μοιάζει με καύση από φυσική πυρκαγιά…
Και είχαμε καταλήξει στο ΙΔΙΟ συμπέρασμα με το σχόλιο: 

Ότι ο τρόπος καύσης παραπέμπει σε ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ! 

Από την παραπάνω ανάρτηση κρατάω προς το παρόν τον τεράστιο πυκνωτή που ίσως μας δίνει την πηγή ενέργειας της συσκευής παραγωγής μικροκυμάτων…

Δεν θα σχολιάσω περισσότερο προς το παρόν. 

Υπόσχομαι όμως ότι θα επανέλθω με αναλυτικό σχόλιο μετά τη συζήτηση που θα έχω με την υπόλοιπη ομάδα και την ανάλυση των όποιων νέων δεδομένων… 

Το σχόλιο που αναφέρω βρίσκεται εδώ:
https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_276.html?showComment=1533029218395#c4034289899614904915

Υ.Γ. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η βάση του Μαραθώνα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ;
Υ.Γ. 2 Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι η ΤΟΣΗ προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάληψης δείχνει ενοχή…

Κώστας



Hellene2 Αυγούστου 2018 – 6:44 μ.μ.

Αγαπητέ Κώστα,

Όντας ο συντάκτης του αρκετά προχειρογραμμένου σχολίου στο οποίον αναφέρθηκες, σε παραπέμπω σε μία λίγο περιεκτικότερη εκδοχή του, στο παρακάτω (φίλιο) ιστολόγιο:
https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/07/31/για-την-φωτια-στην-ανατολικη-αττικη/#comment-29232 [κλικ εδώ]

Όσον αφορά το κύριο άρθρο, αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα παράδοξα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα της περιοχής (και όχι μόνον της συγκεκριμένης αυτής) έχουν επιβεβαιωθεί πειραματικά από παιδικό μου φίλο, επίσης εμποτισμένον από το μικρόβιο της Ηλεκτρονικής· μόνον που αυτός στάφηκε στις Ραδιοσυχνότητες ενώ εγώ στους Αυτοματισμούς.

Ο ραδιοερασιτέχνης φίλος μου, λοιπόν, την εποχή που διέμενε στην Νέα Μάκρη, αποπειράθηκε ένα απόγευμα να κάνει DX (ασύρματη επικοινωνία μεγάλης αποστάσεως) με τα ισχυρά μηχανήματα και τις συντονισμένες κεραίες που διατηρούσε στο εκεί του σπίτι.

Το σήμα του δεν τα κατάφερε να περάσει. Παίρνει αμέσως το αυτοκίνητό του με φορητό πομποδέκτη και πηγαίνει έξω από τον χώρο της αμερικάνικης βάσης, όπου προσπαθεί να επαναλάβει το DXing με την μειωμένη ισχύ του φορητού αφού τον συνέδεσε στην (ερασιτεχνική, μικρότερου κέρδους και σχετικά ασυντόνιστη) κεραία της οροφής του οχήματός του: 

Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσει (την ίδια σχεδόν στιγμή που απέτυχε να το κάνει με τον περισσότερο ισχυρό και εξειδικευμένο οικιακόν του εξοπλισμό) με κάθε -σχεδόν- γωνιά του πλανήτη! 

Κάτι που εξέπληξε και τον ίδιον, παρ’ όλο που είχε ήδη παρευρεθεί σε σχετικές συζητήσεις με συναδέλφους του ραδιοερασιτέχνες…

Οπότε, ναι, εκεί (μα και σε πολλά άλλα μέρη της πατρίδος μας) ισχύουν κάποιοι άλλοι Φυσικοί νόμοι, οι οποίοι όμως εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται πως ΔΕΝ διδάσκονται στους πολλούς…

-Γιώργος

 Τώρα είδα την απάντηση. Θα διαβάσω το σχόλιο στο λινκ που μου δίνεις. Παρακάτω έβαλα ένα πρόσθετο σχόλιο (αν θες δες το) Το παρακάτω σχόλιο ΔΕΝ αναιρεί αυτά που περιγράφεις, ίσα-ίσα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνηγορούν στον τρόπο κατεύθυνσης και εστιασμού των μικροκυματων!
Θεωρία φυσικών (feedhorns) και ηλεκτρομαγνητικών κυματοδηγών…
Οψόμεθα…

Κώστας


Kα Σουφλή, υποσχέθηκα ότι θα επανέλθω με ένα πιο αναλυτικό σχόλιο…

Επειδή γίνεται μία σοβαρή διερεύνηση για την “περίεργη” φωτιά στο Μάτι αναλύοντας όχι μόνο μαρτυρίες και εικόνες αλλά και επιστημονικά δεδομένα, προς το παρόν θα καταθέσω στη συζήτηση ορισμένα στοιχεία:

H φωτιά στο Μάτι ήταν ΤΕΧΝΗΤΗ με εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά. 

Ξεχάστε δρακονιανούς-εξωγήινους και άλλα (σκοπίμως;) παραπλανητικά ώστε να συσκοτίσουν και να γελοιοποιήσουν την όποια έρευνα και αλήθεια.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μυαλά σχεδίασαν το ΕΓΚΛΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ το εκτέλεσαν! 

Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ την κυβέρνηση. 

Αντιθέτως τα στοιχεία μαρτυρούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων. 

Οι δε περαιτέρω χειρισμοί από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα μαρτυρούν συμμετοχη στην απόπειρα συγκάληψης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Έχουμε λιωμένες ζάντες αλουμινίου (σημείο τήξης γύρω στους 660 C) και σε πολύ κοντινή απόσταση δέντρα άθικτα (αναφλέγονται γύρω στους 200 C)! Αυτό συνεπάγεται ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ πρόσδοση ενεργείας! (το δέντρο θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον καμένο)

Έχουμε επίσης τζάμια αυτοκινήτου λιωμένα (γύρω στους 1550 C) δηλαδή θερμοκρασίες κλιβάνου! 

Θερμοκρασία κλιβάνου μαρτυρούν και τα απανθρακωμένα πτώματα, πολλά από αυτά περιγράφονται ως στάχτες (ίσως κάποια δε βρεθούν ποτέ λόγω αποτέφρωσης!) 

Θυμηθείτε ότι για την καύση νεκρών χρειάζονται ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΙΒΑΝΟΙ για να αναπτύσονται πολύ μεγάλες θερμοκρασίες. Τέτοιες θερμοκρασίες δείχνουν τα ευρήματα!

Εικόνες που δείχνουν αυτοκίνητα καμμένα με λιωμένα τζάμια (1550 C) ρευστοποιημένες ζάντες (660 C) και άθικτα δέντρα σε κοντινή απόσταση προσομοιάζουν σε ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ καύση από μέσα προς τα έξω (μικροκυματική ακτινοβολία υψηλής ισχύος)!

Επίσης έχουμε μία φωτιά που κατεβαίνει από την Πεντέλη μέσα σε διάρκεια κάποιων ωρών και όταν περνάει τη λεωφόρο Μαραθώνος (αντιπυρική ζώνη) εξελίσσεται με ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ταχύτητα (ενώ λόγω δόμησης τσιμέντο και άσφαλτος θα έπρεπε να λειτουργήσουν επιβραδυντικά) και εξελίσσεται με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά!!!

Αυτά ΔΕΝ είναι στοιχεία συνηθισμένης πυρκαγιάς!!!
(παραθέτω συνοπτικά τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία. Υπάρχουν και άλλα…)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ

Απουσία του Τσίπρα για ανούσιο ταξίδι που ξεκίνησε ΜΕΤΑ τις πρώτες εστίες στα Γεράνεια όρη (αναμενόταν στη Βοσνία στις 4μ.μ.) και διήρκησε μέχρι να συντελεστεί ΠΛΗΡΩΣ το ΕΓΚΛΗΜΑ στο Μάτι!

Απουσία του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας!

Απουσία του δημάρχου Μαραθώνα και επιστροφή του ΜΕΤΑ το τέλος της καταστροφής!

Παντελής απουσία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!



Πλήρης απουσία του στρατού και καμία προσπάθεια διάσωσης των εγκλωβισμένων εγκαίρως! (Απαγόρευσε το ΝΑΤΟ είπε ο Καμένος!!!)

Καμία προσπάθεια ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ που επιβεβαιώνεται και από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής με την ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ δήλωσή του περί εκκένωσης!

Καμία εμφάνιση περιπολικού ή πυροσβεστικού οχήματος ΜΕΣΑ στον οικισμό στο Μάτι! (υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες κατοίκων)

Παράκαμψη αυτοκινήτων από αστυνομία ΠΡΟΣ το Μάτι!

Η εμφάνιση του ΠΝ πολύ αργότερα ενώ η διάσωση γίνονταν από ιδιωτικά καίκια! 

Μάλιστα διάβασα κάπου ότι ο Λιμενάρχης Ραφήνας έδωσε διαταγή απαγόρευσης απόπλου, ενώ γινόταν οι εκκλήσεις για εγκλωβισμένους! (ίσως μπορείτε να το διασταυρώσετε ως δημοσιογράφος) 

Ακόμη και η ΤΑΧΥΤΑΤΗ “ταυτοποίηση” των θυμάτων ώστε να κλείσει ΓΡΗΓΟΡΑ το θέμα με ευτράπελες ανακοινώσεις που δείχνουν προχειρότητα (τουλάχιστον) και εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων!


ΟΛΗ η προσπάθεια διαχείρησης της καταστροφής με ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΣΩΡΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ δε δείχνει απλώς κακή οργάνωση και ανικανότητα…!

Κώστας

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ – ΡΑΦΗΝΑ – …“:

https://attikanea.blogspot.com/2018/08/h.html

 

Πηγή

 

 

SOS! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΤΟ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ

 

 

 

Γράφει η Τελευταία Πυθία

Προσοχή όσα ακολουθούν απευθύνονται σε άτομα που ψάχνονται πέρα από τα όρια της δήθεν ενημέρωσης και με μάτια άκρως Ελληνικά:

Οι συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις  όταν έχουμε πάνω από δυο για το ίδιο ζήτημα!

Η βάση της Νέας Μάκρης ήταν αμιγώς αμερικανική. Η γειτονική υπόγεια ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών, στις νοτιοδυτικές υπώρειες της Πεντέλης, ανήκε μεν στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, υπαγόταν όμως στο ΝΑΤΟ. Η έκταση της βάσης αυτής είχε απαλλοτριωθεί το 1958, με επίσημη δικαιολογία τότε την εγκατάσταση του «Β΄ Παραρτήματος Αποθήκης Εθνικών Κειμηλίων Αθηνών» (να και μία ακόμα ενδιαφέρουσα σύμπτωση: ήταν ακριβώς την ίδια εκείνη χρονιά που, όπως είδαμε, το USN ξεκινούσε την όλη έρευνα γύρω από το πρόγραμμα ELF). Αντί γι’ αυτό, λίγο αργότερα στο χώρο κατασκευάστηκε η υπόγεια ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών, η οποία και επισήμως λειτουργούσε σε συνεργασία με την αμερικανική ναυτική βάση τηλεπικοινωνιών στη Νέα Μάκρη. Το 1983, μάλιστα, με το προεδρικό διάταγμα 456/83, η συγκεκριμένη βάση χαρακτηρίστηκε «Ναυτικό Οχυρό», η δε γύρω περιοχή των Άνω Βριλησσίων, «Επιτηρούμενη Ζώνη» (http://www.iospress.gr/mikro2001/mikro20011229.htm).

Είναι τελικά αξιοπρόσεκτο το πόσες στρατιωτικές εγκαταστάσεις επί ή παρά την Πεντέλη είχαν επιφορτιστεί με τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες. Η βάση της Νέας Μάκρης, που απείχε περί τα 8,5 χιλιόμετρα από την κορυφή του βουνού, ήταν μία μεγάλη βάση τηλεπικοινωνιών του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (NAVCOMMSTA), υπόγεια κατά το μεγαλύτερο της μέρος. Ως τέτοια αναφερόταν, εξάλλου, και επισήμως (Naval Communication Station Greece at Nea Makri). Η κατασκευή της είχε ξεκινήσει το 1953, ενώ η βάση ανέστειλε οριστικά τη λειτουργία της τον Αύγουστο του 1990. Δύο ημέρες πριν την οριστική υποστολή της αμερικανικής σημαίας από τη βάση στις 17 Αυγούστου 1990, το ακόλουθο μήνυμα είχε αναγνωστεί στο προσωπικό της (http://www.gulflink.osd.mil/declassdocs/navy/19961210/120396_oct96_decls3_0003.html): 

«…Η βάση της Νέας Μάκρης έτρεξε έναν εντυπωσιακό “Μαραθώνιο”, προσφέροντας τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη άμεση, ασφαλή και αξιόπιστη, προς τον έκτο στόλο, τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο και τις αμερικανικές δυνάμεις στη νοτιοανατολική Ασία. Ανταποκριθήκατε με επιτυχία σε κάθε καινούρια πρόκληση… …Οι τεχνολογικές εξελίξεις που επήλθαν με την πάροδο των ετών μάς επέτρεψαν να μετασταθμεύσουμε τη δραστηριότητα μας αλλού, χωρίς απώλεια στην επιχειρησιακή ικανότητα…».

 

Υπάρχουν, πάντως, και αρκετές ενδιαφέρουσες συμπτώσεις στο όλο θέμα:

Το 2002, στην περιοχή “Μπρεξίζα” της Νέας Μάκρης, την ίδια ακριβώς περιοχή όπου βρισκόταν εγκατεστημένη και η πρώην αμερικανική βάση, η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως ένα από τα μεγαλύτερα Ιερά αιγυπτιακών θεοτήτων που έχουν βρεθεί στην Ελλάδα, έκτασης τεσσάρων περίπου στρεμμάτων, αφιερωμένο στη θεά Ίσιδα. 

Το «Ιερό των Αιγυπτίων Θεών Μπρεξίζας», όπως αποκαλείται, χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή, και συγκεκριμένα από τον 2ο μ.Χ. αιώνα. Ανάμεσα σε άλλα ευρήματα, βρέθηκαν και δύο καλοδιατηρημένα αγάλματα της Ίσιδας (σχετικά με το Ιερό: http://odysseus.culture.gr/h/3/gh351.jsp?obj_id=19842

Θέλετε και μια περίεργη σύμπτωση; 

Ο υιός της Ίσιδας, σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, ήταν ο θεός Ώρος, σύμβολο του οποίου ήταν το πασίγνωστο αιγυπτιακό σύμβολο «Μάτι στον Ουρανό»

Πω, πω σύμπτωση κι αυτή…!!

Θέλετε μια ακόμη πιο χαριτωμένη σύμπτωση; 

Λοιπόν, λίγο νοτιότερα και σε απόσταση τριών μόλις χιλιομέτρων από τη Νέα Μάκρη, στη γενική περιοχή της οποίας σύμφωνα με το συγγραφέα του αποσπάσματος εκδηλώνεται το «Μαγνητικό Μάτι» (κατά λέξη) του διαύλου, βρίσκεται η περιοχή που ονομάζεται “Μάτι” Αττικής.

 

 

Η γνωστή δημοσιογράφος Καλλιόπη Σουφλή, που ξέρει άριστα την περιοχή και κάνοντας ρεπορτάζ ετών για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σε σχέση με την  ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ,  αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο της σχετικά: 

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ;;; ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ… ΜΑΤΙ;;;

Απ’όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι τίποτε απ’ότι συμβαίνει στον κόσμο δεν είναι τυχαίο.
Οι ισχυροί του πλανήτη μας,οι οποίοι καθοδηγούνται δυστυχώς από σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες ρυθμίζουν την τύχη μας εδώ και 13.500 χρόνια,γνωρίζουν τα πάντα.
Έτσι λοιπόν επιλέχθηκε η περιοχή του Μαραθώνα για την εγκατάσταση βάσεων.
Δεν τους την επιλέξαμε εμείς ,αυτοί γνώριζαν και την επέλεξαν για να συνεχίσουν τα περίεργα,για μας βέβαια τους απλούς ανθρώπους,πειράματα τους. 
Τα ταξίδια στον χωροχρόνο,είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβει ο απλός ανθρώπινος νους !!! 

ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;;;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΒΟΥΤΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΒΟΥΤΖΑΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ;;;

ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΗ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;;;

Στο κείμενο που ακολουθεί, συνδέστε τα στοιχεία και… τα συμπεράσματα δικά σας. 

Σε άλλο άρθρο της  η εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρει: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ … ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ;;;



Μια Αμερικανική Βάση, που είχε ειδική αποστολή… ΄


ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ… και ο νοών, νοεί τω..


Αξιοσημείωτο είναι από αυτό το δημοσίευμα το εξής: 



“… Εκατοντάδες τα ρεπορτάζ μου, όταν ακόμα είχα την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σ’ εκείνο τον διαολεμένο τόπο…


Και τον αποκαλώ “διαολεμένο τόπο”, γιατί σε κάθε μου παρουσία εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ένοιωθα παράξενα… σαν να έπεφταν πάνω μου “αόρατα μάτια” και να με παρακολουθούσαν…


Κι έκανα ρεπορτάζ εκεί μέσα, όλες τις εποχές του χρόνου… από χειμώνα μέχρι καλοκαίρι… εκατοντάδες ρεπορτάζ…

Και τα πιο πολλά, είχαν σαν θέμα το περιβάλλον….

Κι ένοιωθα πάντα ένα παγωμένο ρυάκι να κυλά στην πλάτη μου…


Ένοιωθα πάντα, σαν να έμπαινα σε μια σκουληκότρυπα… 



ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ, την αποκαλούσα… “


Τώρα θα φταίω εγώ αν ισχυριστώ ότι:


Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΥΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…



ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ;


Στην συνέχεια για να πάρουμε την απάντηση, παραθέτουμε ένα  εμπεριστατωμένο άρθρο ενός ιδιαίτερα χαρισματικού ατόμου αναφορικά με τον έλεγχο της συγκεκριμένης περιοχής!


Πρόκειται για τον Στρατηγό Γεώργιο Καρδαμίτση, που στο προσωπικό του ιστολόγιο δημοσίευσε το εξής:

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Το άρθρο αυτό αποτελεί συνέχεια του άρθρου “Τα Μυστήρια της Πεντέλης” και για να το καταλάβετε συνιστώ να διαβάσετε πρώτα τα περί Πεντέλης.

Υποψη ότι στο παρόν άρθρο θα αναφερθούν πράγματα τα οποία μπορούν να συμβούν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.


Αλλά κανείς δεν ξέρει…άλλωστε όπως λέγεται η τεχνολογία 


προηγείται της φαντασίας !!!!!!!
Πχ μέχρι πρίν 25 χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα είχαμε τηλέφωνο στην τσέπη μας και πολλές φορές οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το λέγαμε για αστείο πειράζοντας κάποιον !!!! Εγώ όταν το είδα σε Αμερικανό το 1989 δεν πίστευα στα μάτια μου !!!! 

Όποιοι λοιπόν δεν έχουν ανοιχτό μυαλό, καλόν θα είναι να μην συνεχίσουν την ανάγνωση !!!! “Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει! Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα” !!! 

Διαβάστε την ανάλυση του Στρατηγού, που με κάθε λεπτομέρεια δείχνει ΓΙΑΤΙ τα μεγάλα συμφέροντα  έχουν βάλει στο μάτι την περιοχή από πολύ παλιά και, δυστυχώς τώρα ξανά πλήρωσαν για όλα αυτά αθώες ψυχές:  

https://perseasorion.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Γιατί ξαφνικά άλλαξε η τύχη μας σε τούτες τις γκαστρωμένες μέρες που βιώνουμε το ένα κακό πίσω από το άλλο ;

Και δεν φταίει καμία κλιματική αλλαγή για την ενεργοποίηση των πυρκαγιών, των κεραυνών, των βροχών και των σεισμών, γιατί ότι άλλο κακό πάθουμε θα είναι από τις ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ που δεν ξέρουμε…

 

Πηγή

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ … ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ;;; ΠΟΛΛΕΣ “ΤΥΧΑΙΕΣ” ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ.

 

Μια Αμερικανική Βάση, που είχε ειδική αποστολή…
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ… και ο νοών, νοεί το… 




Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Σήμερα, βγήκα … παγανιά σε μέρη γνωστά…

Μέρες τώρα, με πιλατεύει ένας εφιάλτης…

Ο εφιάλτης της πυρκαγιάς, που έμελλε να εξελιχθεί σε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, μια ακόμα από τις πολλές, που έχει ζήσει η Πατρίδα μας και που όπως όλα δείχνουν, θα έχει και συνέχεια…

Στον εφιάλτη μου, στις  εικόνες από την καμμένη γη, που άφησε πίσω της η πύρινη κατευθυνόμενη, όπως όλα δείχνουν λαίλαπα, έρχονταν να προστεθούν και κάποιες άλλες εικόνες, που τον μεγέθυναν …

Εικόνες, από την “πρώην”Αμερικανική Βάση στην Νέα Μάκρη…



Εκατοντάδες τα ρεπορτάζ μου, όταν ακόμα είχα την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σ’εκείνο τον διαολεμένο τόπο… και πάντα με τον αείμνηστο σύζυγό μου που με στήριζε στις δημοσιογραφικές μου έρευνες.

Και τον αποκαλώ “διαολεμένο τόπο”, γιατί σε κάθε μου παρουσία εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ένοιωθα παράξενα… σαν να έπεφταν πάνω μου “αόρατα μάτια” και να με παρακολουθούσαν…

Κι ήταν ένα συναίσθημα παράξενο, που το ένοιωθε και ο σύζυγός μου… και όχι μόνον αυτός, αλλά και κάποιοι άλλοι υποψιασμένοι…

Κι έκανα ρεπορτάζ εκεί μέσα, όλες τις εποχές του χρόνου… από χειμώνα μέχρι καλοκαίρι… εκατοντάδες ρεπορτάζ…
Και τα πιο πολλά, είχαν σαν θέμα το περιβάλλον….

Κι ένοιωθα πάντα ένα παγωμένο ρυάκι να κυλά στην πλάτη μου…

Ένοιωθα πάντα, σαν να έμπαινα σε μια σκουληκότρυπα… 

ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ, την αποκαλούσα…


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΙΜΑΓΕΣ

Ένας χώρος που μετά την … “αποστρατικοποίηση”(;;;) της περιοχής, είχε μεταβληθεί σε … παράνομη χωματερή, με ανεξέλεγκτη μόλυνση στον υδροφόρο ορίζοντα και στην θάλασσα, επί δημαρχίας του προηγούμενου δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου.

Και … “ξέσπαγαν συνεχώς πυρκαγιές”…για να καίγονται οι χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών…


Και πνιγόταν στους τοξικούς καπνούς η Νέα Μάκρη…


Χιλιάδες τα έγγραφα του περιβαλλοντικού εγκλήματος, που κουβαλούσα για χρόνια μαζί μου στα δικαστήρια, όταν μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό μου, καταθέσαμε μήνυση εναντίον του.

Και θα μου πείτε: “Δεν είναι του παρόντος, κυρία Σουφλή, τα περιβαλλοντικά σας θέματα για την πρ. Αμερικανική Βάση…”

Και θα σας απαντήσω… : ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ;;;

Συνεχίζω με τους εφιάλτες μου…

Οι εικόνες από την πρ. Αμερικανική Βάση, αποχτούσαν όλο και μεγαλύτερη διάσταση…  γίνονταν μαύρο σύννεφο… γίνονταν ανεμοστρόβιλος πάνω από την περιοχή του Ματιού, του Βουτζά, της Ραφήνας…

ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΥΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ…



ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ  ΤΟΛ ΤΗΣ “ΠΡΩΗΝ”ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΟΥ, ΣΕ … ΠΥΡΙΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ…


Πετάχτηκα κυριολεκτικά πάνω στο κρεββάτι μου, καταϊδρωμένη, παρά την δροσιά του δωματίου μου…

“Εφιάλτης ήταν και πέρασε”, προσπάθησα να καθησυχάσω τον εαυτό μου…

Μόνον που αυτός ο εφιάλτης, συνεχίστηκε και τις επόμενες βραδυές…

ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ή ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ;;;

Δεν ξέρω.. μην με ρωτήσετε… δεν έχω απαντήσεις…

Η πρώτη μου ενέργεια πριν κάνω οτιδήποτε, ήταν να στείλω όλο το υλικό από τα ρεπορτάζ μου στην “πρώην” (;;;) Αμερικανική Βάση, σε πρόσωπα της εμπιστοσύνης μου…

Η δεύτερη, να βγάλω στην δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από την “πρώην” (;;;) Αμερικανική Βάση στη Νέα Μάκρη…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΙΜΑΓΕΣ

Μια Αμερικανική Βάση, που είχε ειδική αποστολή… 

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΠΥΛΗ… και ο νοών, νοεί τω…

ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ;;;

Παιδάκι μικρό θυμάμαι, που οι παλιοί, έλεγαν πως … ΟΛΗ Η ΜΑΚΡΗ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΣΚΑΜΜΕΝΗ… ΥΠΟΓΕΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τότε, δεν είχα δώσει σημασία… άλλωστε τι ενδιέφεραν αυτά, ένα πεντάχρονο;;;

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ;;;

Κι είναι κι εκείνο το άλλο… το mail  της Αμερικάνικης Πρεσβείας, που ειδοποιούσε πριν την φωτιά, τους αμερικανούς πολίτες που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και της Ραφήνας, να φύγουν…



Είναι κι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ … ΘΥΣΙΑ…

Είναι κι αυτή η ανάρτηση, που έχει πολλά και σημαντικά στοιχεία… “ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ;;; ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ… ΜΑΤΙ;;;”(εδώ)

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΟΤΡΥΠΑ;;;
Γιατί είναι πολλές οι συμπτώσεις για να τις παραβλέψει κάποιος που έχει έστω και λίγες γνώσεις και κυριως κάποιος που μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια ενός παράξενου παζλ..
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΠΕΝΤΕΛΗ – ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ – ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΟΤΡΩΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥΛΙ – ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΕ… ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΚΑΦΗ…
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ… ΑΟΡΑΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ;;;
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΟΜΕΝΟ ΜΑΤΙ Η ΒΑΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ…
Όλα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά, γιατί είναι κι εκείνο το… ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ που τα συνδέει όλα…
Είναι και ο … δάχτυλος ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… μ΄εκείνη την ευχαριστήρια  μαρμάρινη στήλη εντός της “πρώην” Αμερικανικής Βάσης… στον… “μεγάλο φιλάνθρωπο”…
Αποξήρανε το έλος (παλιά τότε επί Μικρασιατικής Κατραστροφής, Νέα Μάκρη, δεν υπήρχε… και ο τόπος ήταν ένα απέραντο έλος.)
Στην παρακάτω  φωτογραφία, η παλιά Μάκρη της Μικράς Ασίας.
Μάκρη και Λιβίσι στη Μικρά Ασία
Και η παρακάτω φωτο το παλιό Λιβίσι, το χωριό φάντασμα…
Βγάζουν στο «σφυρί» το ιστορικό Λιβίσι | Hellasjournal.com
Μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, ήρθαν από την παλιά Μάκρη και το Λιβίσι της Μικράς Ασίας, κάποιες οικογένειες, που τους παραχωρήθηκε ο τόπος για να στήσουν τα νέα τους σπιτικά.
Ανάμεσά τους, μήπως ήταν και… κάποιοι εβραϊκής καταγωγής;;;
Απλή ερώτηση…
“Μέγας ευεργέτης” ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Ο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…
ΓΝΩΡΙΖΕ…
Το ερπετό, ΓΝΩΡΙΖΕ…
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ… “ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ”…
Γιατί στην Νέα Μάκρη, στον χώρο της “πρώην” Αμερικανικής Βάσης, είναι και η ΜΠΡΕΞΙΖΑ…
Μην ξεχνάτε πως ανακαλύφθηκαν “τυχαία” εκεί τα αγάλματα της ΙΣΙΔΑΣ και του ΟΣΙΡΗ…
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, ΗΤΑΝ…
Κι εκεί κοντά, στον λόφο ΚΟΤΡΩΝΙ, το πολεμικό ναυτικό κατασκεύασε την ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ…
Και λίγο πιο κάτω, το ΜΑΤΙ…
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ…
 ΤΟ “ΜΑΤΙ”, ποιανού;;;
Πολλές συμπτώσεις για να τις προσπεράσεις…
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, είναι από το αρχείο της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τα επιτόπια ρεπορτάζ μου, αλλά και από το διαδίκτυο, εκτός της πρώτης φωτογραφίας, που δεν είναι από τον χώρο της “πρώην” (;;;) αμερικανικής βάσης, αλλά ενδεικτική μιας … διαβολότρυπας.

Υ.Γ.2. “ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ”… Με εκατοντάδες επίσημα δημόσια έγγραφα, χιλιάδες φωτογραφίες και αδιάσειστα στοιχεία εις βάρος του πρώην δημάρχου Νέας Μάκρης – Μαραθώνα Ιορδάνη Λουίζου, δεκάδες μάρτυρες ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ο πρώην δήμαρχος… ΑΘΩΩΘΗΚΕ  από την… “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”!
Γιός αρεοπαγήτη ο δικηγόρος του.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝΑποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΙΜΑΓΕΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΙΜΑΓΕΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΙΜΑΓΕΣ

ΤΕΛΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΑΤΙ…
Προβολές : 266


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα