Αφού δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΕΝΑΣ ΚΡΟΑΤΗΣ!!!

Αφού δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΕΝΑΣ ΚΡΟΑΤΗΣ!!!

21 Οκτωβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:734
Μοίρασέ το

Κροάτης ευρωβουλευτής: Γιατί τόσο μεγάλη αύξηση στους αιφνίδιους θανάτους σε Ελλάδα, Ισπανία & Ισλανδία;

Ευθύνεται η κλιματική… «κρίση»;

 

 

 

 

 

Κιχ δεν έχουν βγάλει για την τρομακτική αύξηση των νεκρών στην Ελλάδα, οι “έλληνες” ευρωβολευτές…

Και το έθεσε ένας Κροάτης…

Ο δε… Ανδρουλάτσης, που θα ζητήσει την ψήφο του λαού, ως ευρωβολευτης και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ των εμβολιών του θανάτου…

Για να δούμε, πόσοι θα τους ξαναψηφίσουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κροάτης ευρωβουλευτής: Γιατί τόσο μεγάλη αύξηση στους αιφνίδιους θανάτους σε Ελλάδα, Ισπανία & Ισλανδία;

Καταπέλτης  ο Κροάτης ευρωβουλευτής Mislav Kolakušić αναφορικά με το φαινόμενο των αυξημένων αιφνίδιων θανάτων στην Ευρώπη το 2022.

Όπως κατήγγειλε τον Ιούλιο του 2022 σε σχέση με αντίστοιχη περίοδο από το 2016 έως το  2019 έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη αύξηση στους αιφνίδιους θανάτους

Στην Κροατία η αύξηση ήταν 14,6%, στην Ιταλία 24,9%, στην Πορτογαλία 28,8%, στην Ελλάδα 31,2%, στην Ισπανία 36,9% και στην Ισλανδία το υψηλότερο ποσοστό με 55,8%.

Την ίδια στιγμή στη Ρουμανία η αύξηση ήταν μόλις 2,4%, στην Βουλγαρία 1,4%.

Εάν αυτά συνδυαστούν με τα επίπεδα εμβολιασμών (στην Ισλανδία 83%, στη Ρουμανία 42% και στην Βουλγαρία 30%) μπορεί, όπως λέει ο Kolakušić ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, εάν η αύξηση στους θανάτους οφείλεται στην κλιματική… κρίση ή σε κάτι άλλο.

 


Πηγή

Προβολές : 734


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα