Α. Καλογερόπουλος –  Θ. Παπαδερός και ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αφυπνίσουν τον ελληνικό λαό για την ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

Α. Καλογερόπουλος – Θ. Παπαδερός και ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αφυπνίσουν τον ελληνικό λαό για την ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

8 Μαΐου, 2024 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,565
Μοίρασέ το

 

Το νερό, από δημόσιο αγαθό που παρέχει η μάνα Φύση στον άνθρωπο, μέσα σε ένα βράδυ και με ένα νόμο 300 εθνοκτόνων κούληδων του τραπεζικού φασισμού και στο όνομα της αντιμετώπισης της παγκόσμιας ΑΠΑΤΗΣ της “κλιματικής αλλαγής”, έγινε χρηματιστηριακή αξία.

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΙΚ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Πολύ φοβάμαι πως ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί τι συνέβη πριν λίγες μέρες αργά το βράδυ στο κοινοβούλιο ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
Ανάμεσα σ’ αυτούς τους ελάχιστους, είναι ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, συνταγματάρχης ε.α. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και ο εκ Κρήτης ορμώμενος και λιαν ενοχλητικός για το Σύστημα, Θοδωρής Παπαδερός, που έχει κάνει πολλούς αγώνες αφύπνισης και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και μέσω των εξαιρετικών άρθρων του…
Μ΄αυτούς τους δύο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για να αφυπνίσουν τον λαό, που φαίνεται πως … κοιμάται τον ύπνο του “δικαίου”… ή μάλλον της παντελούς αδιαφορίας… και που κάποια στιγμή θα ξυπνήσει, και θα έχει χάσει τα πάντα…
ΑΓΝΟΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ … ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΒΡΑΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ…(ΕΔΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)
Πριν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ανάρτησαν το βίντεο με την αποκάλυψη του συνταγματάρχη ε.α. και Προέδρου του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ… εδώ… προετοιμάζοντας τον ελληνικό λαό για τα όσα τρομακτικά έρχονται…
Φαίνεται όμως πως αυτός ο λαός στην συντριπτική πλειοψηφία του, έχει χάσει την ικανότητά του να σκέπτεται, και έχει αφεθεί σε μια αδιαφορία και ραθυμία, όχι μόνο για την Πατρίδα του, αλλά και για την ίδια του την ύπαρξη… ενδιαφέρεται μόνο για την πεζή καθημερινότητά του και αδιαφορεί για το τσουνάμι της ζωής του που έρχεται…
Το τι σηματοδοτεί Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ… Αλλά φαίνεται πως μας αφήνει παντελώς αδιάφορους το γεγονός πως σύντομα ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΩΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΕΒ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Τί ????? ρε φονιάδες ?
.
.
ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ 300 ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ.
ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΝΙΓΜΟ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΙΚ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΕΒ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ ΤΩΝ 300 ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΓΧΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.(τις θυμάστε ?)
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ, ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ.
ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΩΣΑΜΕ.(εδώ γελούν και οι γαστρωμένες κατσίκες).
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΚΠΟΙΗΤΗΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΡΩΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
— ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΗΤΑΝ Η ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΣΤΟ +5 ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ
— ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ
Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ.
ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,
ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΑ ΜΙΖΑΡΟΥΝ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ… ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ?
ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ.
ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΕΡΦΑ ΚΙ ΑΓΟΝΗ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.
Αποσπάσματα απο βίντεο του κ. Ανδρέα Καλογερόπουλου, Συνταγματάρχη ε.α. ο οποίος ως ενεργός πολιτικοποιημένος πολίτης και πέραν απο κάθε μορφής κομματικών αγκυλώσεων και παρωπίδων, καταγγέλει δημόσια την υφαρπαγή του νερού ως δημοσίου αγαθού, όπως και την υφαρπαγή γης και ιδιωτικής περιουσίας που ακολουθεί σύμφωνα με την ατζέντα της νεοταξικής παράνοιας και των ντόπιων κούληδων της.
Αναφορά γίνεται στο τραγικό παράδειγμα της Αργεντινής και το βίντεο “Abuela Grillo” που έγινε viral στο όνομα του νερού, και θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, σε άρθρο που γράφαμε το 2012.
Για να καταλάβετε πόσα χρόνια πριν ανακοινώνουν ένα έγκλημα, αφήνοντας το επι δεκαετία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ωριμάσει στη λαική συνείδηση, πριν προχωρήσουν στην ωμή εκτέλεση του.

ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

 

Πηγή

 

Παγκοσμιοποίηση το είπαν.
Άλλοι, το είπαν Νέα Τάξη.
Είναι ο νέος σκοταδιστικός μεσαίωνας με χαρακτηριστικά
ενός απόλυτου φασισμού, της στυγνής και απάνθρωπης εξουσίας των πολυεθνικών Α.Ε. με τις ευλογίες και υπο το άγρυπνο βλέμμα των υπερεθνικών ελίτ του τραπεζικού κεφαλαίου.
Των φυλών με τα χίλια ονόματα
Ο πλήρης έλεγχος του ανθρώπου και η κατάργηση όλων των ελευθεριών.
ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.
-Η δημόσια περιουσία
-Η ιδιωτική περιουσία
-Το νερό
-Η γη
-Η νύχτα
-Ο τουρισμός
-Η πολτοποίηση-οχλοποίηση λαών και πολιτισμών
-Η ισότητα όλων με μέτρο το χειρότερο.
Και αν δεν υπάρχει, αυτό θα εισαχθεί.
ΟΛΟΙ θα πρέπει να είναι ίσοι μεταξύ τους στη δουλεία του φασιστορατσιστή του ιδεολογήματος-βίτσιου των περιούσιων, φυλετικών αδερφών των άριων του Αδόλφου.
Το νερό λοιπόν, από δημόσιο αγαθό που παρέχει η μάνα Φύση στον άνθρωπο, μέσα σε ένα βράδυ και με ένα νόμο 300 εθνοκτόνων κούληδων του τραπεζικού φασισμού και στο όνομα της αντιμετώπισης της παγκόσμιας ΑΠΑΤΗΣ της “κλιματικής αλλαγής”, έγινε χρηματιστηριακή αξία.
ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΣΤΑΛΕΟ ΒΛΕΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ…http://keritisriver.blogspot.com/2024/05/To-nero-thyma-ton-mnimoniakon-katasxeseon.html

 

Πηγή

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,565


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα