Βίντεο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Τα αποκάλυπτε από το 1996!!! Dr. Pierre Gilbert: “H Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου. Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη”!!!

Βίντεο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Τα αποκάλυπτε από το 1996!!! Dr. Pierre Gilbert: “H Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου. Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση, την Παγκόσμια Θρησκεία και τον Παγκόσμιο Ηγέτη”!!!

1 Ιουλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,224
Μοίρασέ το

 

Ο Καναδός καθηγητής θεολογίας Dr. Pierre Gilbert κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης το 1996 προειδοποίησε για ένα επερχόμενο υποχρεωτικό εμβόλιο που περιέχει υγρούς κρυστάλλους οι οποίοι, όταν εκτίθενται σε χαμηλές συχνότητες, μετατρέπουν τους εμβολιαζόμενους σε “ζόμπι”.

Σε εκείνη τη διάλεξη, ο Gilbert εξέθεσε όλα τα σημεία που βλέπουμε σήμερα να αντικατοπτρίζονται στην πανδημία COVID-19: με τον μαζικό εμβολιασμό με ένα πειραματικό εμβόλιο με σκοτεινό υπόβαθρο, μέχρι τη δημιουργία στρατοπέδων κράτησης για τους αντιφρονούντες.

Αποκάλυψε τους στόχους της διαβόητης παγκοσμιοποιητικής σέκτας πριν από 25 χρόνια.

Είκοσι πέντε χρόνια πριν…

Πόσοι τον άκουσαν;

Πόσοι είχαν την διαύγεια να αντιληφθούν ότι τα λόγια του Dr. Pierre Gilbert τα ζούμε τουλάχιστον τα διόμισι τελευταία χρόνια;;;

Θα προτείνω σε όλους να δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί και μετέφρασε ο NIOLAND, και να το διαδώσετε για να το πληροφορηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας…

Η γνώση, είναι δύναμη και όσοι την κατέχουν, έχουν πιθανότητες σωτηρίας…

Μην κρατάτε τη γνώση μόνο για τον εαυτό σας… Όσο περισσότεροι γνωρίζουν, τόσο θα μεγαλώνει η αντίσταση κατά των παγκόσμιων ερπετών…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Dr. Pierre Gilbert – 1996 – H Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου

 

Dr. Pierre Gilbert, 1996: Η Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου – “Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα εγκατασταθούν στα εγκεφαλικά σας κύτταρα”

[To VIDEO ΕΔΩ] – Dr. Pierre Gilbert – 1996 – H Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστουhttps://rumble.com/vwhbr1-dr.-pierre-gilbert-1996-h-.html


Ο Καναδός καθηγητής θεολογίας Dr. Pierre Gilbert κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης το 1996 προειδοποίησε για ένα επερχόμενο υποχρεωτικό εμβόλιο που περιέχει υγρούς κρυστάλλους οι οποίοι, όταν εκτίθενται σε χαμηλές συχνότητες, μετατρέπουν τους εμβολιαζόμενους σε “ζόμπι”.

Αλλά ερχόμενοι στο σήμερα και έχοντας ακούσει για τα ζόμπι από τον Pierre J. Gilbert το 1996, μας προξενεί εντύπωση, τι αποκάλυψε η Amazon σχετικά με την έλευση των Ζόμπι!

Και να ήταν μόνο η Amazon! μέχρι και ο ίδιος ο CDC το ανακοινώνει:

Tο CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε προειδοποίηση για μια αποκάλυψη ζόμπι… καλά καταλάβατε ΖΟΜΠΙ

Σε άρθρο του CDC έγραψαν: ‘’Υπάρχουν όλα τα είδη έκτακτης ανάγκης για τα οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε. Πάρτε για παράδειγμα μια αποκάλυψη ζόμπι.

Σωστά, διαβάσατε την αποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν θα συμβεί θα είστε ευτυχείς ότι το διαβάσατε και ίσως να έχετε μάθει μερικά πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ‘’


Ο Pierre J. Gilbert παρουσίασε πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σε μια διάλεξη με τίτλο “Η Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου” το 1996.

Σε εκείνη τη διάλεξη, ο Gilbert εξέθεσε όλα τα σημεία που βλέπουμε σήμερα να αντικατοπτρίζονται στην πανδημία COVID-19: με τον μαζικό εμβολιασμό με ένα πειραματικό εμβόλιο με σκοτεινό υπόβαθρο, μέχρι τη δημιουργία στρατοπέδων κράτησης για τους αντιφρονούντες. Αποκάλυψε τους στόχους της διαβόητης παγκοσμιοποιητικής σέκτας πριν από 25 χρόνια.

“Η βιολογική καταστροφή είναι κάτι περισσότερο από τις καταιγίδες που οργανώνονται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μια μόλυνση που θα βάλουμε στο αίμα και τις φλέβες της ανθρωπότητας, δημιουργώντας σκόπιμες μολύνσεις. Αυτό θα γίνει με νόμους που θα δημιουργήσουμε και θα αναγκάσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί. Και αυτά τα εμβόλια θα καταστήσουν δυνατό τον έλεγχο των ανθρώπων. Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα εγκατασταθούν στα εγκεφαλικά κύτταρα, τα οποία θα γίνουν μικροϋποδοχείς ηλεκτρομαγνητικών πεδίων όπου θα στέλνονται κύματα πολύ χαμηλής συχνότητας.

Ο τελικός υπαινιγμός στο γεγονός ότι η γενοκτονία της Ρουάντα το 1994 κατέστη δυνατή χάρη σε τεχνολογία επιρροής των συναισθημάτων των ανθρώπων, προκαλεί την περαιτέρω έρευνα του θέματος!

Τι συνέβη στη Ρουάντα;

«Στέκομαι με ταπεινότητα και σεβασμό στο πλευρό σας σήμερα και αναγνωρίζω τις ευθύνες μας», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν στο πλαίσιο της ομιλίας που εκφωνήθηκε στο μουσείο της γενοκτονίας για την γενοκτονία της Ρουάντα.
Ρουάντα (1994)

Η Γενοκτονία της Ρουάντα, η οποία ξεκίνησε το 1994 και διήρκεσε μόνο 100 ημέρες, είναι μία από τις πιο γνωστές σύγχρονες γενοκτονίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 100 ημερών, από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 1994, σχεδόν ένα εκατομμύριο Τούτσι και μετριοπαθείς Χούτου σκοτώθηκαν, ενώ η διεθνής κοινότητα και οι ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ έμειναν αμέτοχες.

Αυτό που λέει ο Δρ. Gilbert είναι ότι τα «εμβόλια» δεν είναι καθόλου εμβόλια, αλλά μια μέθοδος δούρειου ίππου που κάνει την ανθρωπότητα να πάρει κάποια μυστική τεχνολογία μέσα στο σώμα της που θα χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχό του από εξωτερικούς παράγοντες από αυτόν.

Σύμφωνα με μία θεωρία, στη Ρουάντα, πολύ ισχυρά ηλεκτρονικά σήματα μεταδόθηκαν στον πληθυσμό-στόχο από πιάτα τοποθετημένα σε αεροπλάνα για να προκαλέσουν έλεγχο του μυαλού, αλλά στην περίπτωση των πλαστών εμβολίων, το ίδιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να προκληθεί με πολύ πιο υψηλής συχνότητας ηλεκτρονικά σήματα, όπως αυτά που μεταφέρονται από το 5G και Ασύρματα δίκτυα 6G.

Μέσα στα σύγχρονα εμβόλια υπάρχουν μαγνητικά σωματίδια (γραφένιο) που ενσωματώνονται στους νευρώνες του ανθρώπινου εγκεφάλου με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι ώστε να ενισχύουν τα χαμηλής συχνότητας ηλεκτρονικά σήματα και να τα μετατρέψουν σε υψήσυχνα ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να επηρεάσουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά του ατόμου-στόχου, μέσω εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Χρησιμοποιώντας μια τέτοια τεχνολογία, ένα παρόμοιο αποτέλεσμα ως προς αυτό που προκλήθηκε στον πληθυσμό της Ρουάντα από τη μετάδοση σημάτων από τα αεροπλάνα θα μπορούσε να προκληθεί με την απλή μετάδοση ενός σήματος χαμηλής συχνότητας σε έναν πληθυσμό από ένα ασύρματο δίκτυο.


Το Survival Blog προσθέτει:

Οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο ελέγχου ορισμένων νευρικών κυττάρων του εγκεφάλου για τον χειρισμό συμπεριφορών – και παρέχεται μέσω ένεσης ιού.

Το 2016, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Virginia στο Charlottesville δημιούργησαν γενετικά μια μαγνητισμένη πρωτεΐνη, που ονομάζεται Magneto, η οποία εισάγεται σε έναν ιό που εγχέεται στον εγκέφαλο ενός ζώου για να χειραγωγήσει τη νευρική δραστηριότητα υπό την εξ αποστάσεως επίδραση μαγνητικών πεδίων….

Ο νευροεπιστήμονας Steve Ramirez του Πανεπιστημίου του Harvard, ο οποίος χρησιμοποιεί την οπτογενετική για να χειραγωγήσει τις μνήμες στον εγκέφαλο των ποντικιών, λέει ότι η μελέτη για τον έλεγχο του νου είναι “badass”.

“Οι προηγούμενες προσπάθειες [χρήσης μαγνητών για τον έλεγχο της νευρωνικής δραστηριότητας] απαιτούσαν πολλαπλά συστατικά για να λειτουργήσει το σύστημα – έγχυση μαγνητικών σωματιδίων, έγχυση ενός ιού που να εκφράζει ένα θερμοευαίσθητο κανάλι, [ή] στερέωση του ζώου στο κεφάλι ώστε ένα πηνίο να μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στον μαγνητισμό”, εξηγεί. “Το πρόβλημα με την ύπαρξη ενός συστήματος πολλών συστατικών είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο για κάθε επιμέρους κομμάτι να καταστραφεί”.


Τα 28 πιο σημαντικά σημεία του συνεδρίου – Dr. Pierre Gilbert, 1996 – “Le Gouvernement Mondial” είναι:

1. Βρισκόμαστε στους “έσχατους καιρούς”.

2. Θα εμφανισθεί ένας οργανισμός που θα ονομάζεται Παγκόσμια Κυβέρνηση.

3. Η πραγματική γένεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) είναι η εξέγερση του Εωσφόρου εναντίον του Θεού.

Ο Αντίχριστος, του Luca Signorelli

4. Πρόκειται για την προώθηση μιας ενιαίας, ομοιόμορφης σκέψης: φιλοσοφικής, θεολογικής, θρησκευτικής, η οποία είναι, φυσικά, η εωσφορική σκέψη.

5. Οι μυστικές κοινωνίες θα είναι οι θεματοφύλακες που θα φροντίζουν για την υλοποίηση της ΝΤΠ.

6. Θα θελήσουν να πάρουν τον έλεγχο της πολιτικής, της οικονομίας και της θρησκείας διεισδύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις δομές.

7. Θέλουν να διαλύσουν την ιουδαιοχριστιανική παράδοση και κοσμοθεωρία.

8. Θα επιδιώξουν το δικομματισμό, και θα διεισδύσουν πλήρως και στα δύο κόμματα.

9. Θα ελέγξουν όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλοι θα υπόκεινται σε έναν ενιαίο τρόπο σκέψης.

10. Θα επιδιώξουν μια ενιαία κεντρική τράπεζα για όλες τις χώρες του κόσμου.

11. Θα αυξήσουν τους φόρους σε σημείο νεο-κομμουνισμού.

Επακόλουθο: Η ακραία φτώχεια.

Γενοκτονία της Ρουάντα

12. Θα επιδιώξουν τον παγκόσμιο αφοπλισμό.

13. Το μακάβριο σχέδιο του ΟΗΕ:

  • Μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 50%.
  • Δημιουργία παγκόσμιας αστυνομικής δύναμης και αφοπλισμός των αναπτυσσόμενων χωρών.
  • Δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας.
  • Οικονομικός εκβιασμός από τα Ηνωμένα Έθνη εάν δεν τηρηθούν οι οδηγίες του.
  • Απίστευτοι φόροι στους ρυπαίνοντες.
  • Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πολίτες που δεν υπακούουν.
  • Οι πολίτες που πιστεύουν σε έναν μόνο Θεό θα είναι προβληματικοί.
  • Έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού, απώλεια της ελευθερίας. Αναγκαστικές εκτρώσεις.
  • Προγραμματισμένοι λιμοί σε όλο τον κόσμο.
  • Βιολογική καταστροφή, κλιματική αλλαγή. Δημιουργία μιας νέας τάξης μέσα από το χάος Το “Ordo ab Chao” είναι μια μασονική αρχή (“Τάξη μέσα από το χάος”).
  • Θα δημιουργήσουν νόμους και θα αναγκάσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί.
  • Τα εμβόλια θα εναποθέσουν υγρούς κρυστάλλους στον εγκέφαλο που θα λειτουργούν ως μικροϋποδοχείς και στη συνέχεια θα στέλνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα σε πολύ χαμηλές συχνότητες που θα σας εμποδίζουν να σκέφτεστε. Θα σας μετατρέψουν σε ζόμπι (βασικά είναι εμβόλια με γραφένιο η τεχνολογία από το 1995 έδωσε νέες λύσεις σταχέρια των εωσφοριστών).
  • Στις ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν υπόγειες βάσεις και στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιφρονούντες.
  • Σκοπεύουν να ελέγξουν όλα τα μέσα παραγωγής ενέργειας και όλα τα είδη μεταφορών: λιμάνια, αεροδρόμια και αυτοκινητόδρομους, πηγές τροφίμων, αγροκτήματα.
  • Θα αναλάβουν τα τμήματα πρόνοιας, υγείας και εκπαίδευσης.
  • Θα αναλάβουν τον έλεγχο των παιδιών από τη γέννησή τους με ταυτότητες και αριθμούς μητρώου του ΟΗΕ.
  • Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος και στην παγκόσμια θρησκεία.

14. Μεταφορά στον Μεγάλο Λεβιάθαν των αποφάσεων που μέχρι τώρα ήταν αρμοδιότητα των γονέων.

16. Μαζική προώθηση της πορνογραφίας.

17. Οι γονείς που αντιστέκονται θα στέλνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης:

  • Άδεια μετακίνησης του πληθυσμού από ένα μέρος σε άλλο.
  • Απαλλοτριώσεις για την “ανάκτηση” της φύσης.
  • Σε περίπτωση οικονομικών κρίσεων ή διεθνών εντάσεων, μπορούν να ληφθούν όλα τα παραπάνω μέτρα.

17. Θα προωθηθεί ο Πανθεϊσμός.

18. Προώθηση της Νέας Εποχής [New Age]: Ινδουισμός, αποκρυφισμός, μετενσάρκωση, αστρολογία και διαλογισμός κλπ.

19. Μετεξέλιξη και αλλαγή ορισμού της αμαρτίας.

20. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι οι μεγάλοι σύμμαχοί τους στα σχέδιά τους.

21. Η ιδέα ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο (πού σικ!) προωθείται στα σχολεία.

  • Οι χριστιανοί είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και θα υπάρξει απόλυτος γενετικός έλεγχος.

22. Οι χριστιανοί θα κατηγορηθούν για τα κακά του κόσμου και είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία.

23. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα πάρει τελικά την εξουσία πάνω σε κάθε άνθρωπο, όπως προβλέπεται στο τελευταίο βιβλικό κεφάλαιο, της Αποκάλυψης.

24. Υπάρχει ένα σχέδιο για την παγκόσμια κυβέρνηση να έχει μια βάση δεδομένων με όλα τα βιομετρικά δεδομένα και το DNA ολόκληρου του πληθυσμού (Αυτό είναι εφικτό μέσω του γραφενίου στα εμβόλια και των τεστ).

25. Η σημερινή Βαβυλώνα είναι οι ΗΠΑ και η πόλη της είναι η Νέα Υόρκη, η οποία θα καταστραφεί.

26. Οι εξωγήινοι είναι δαιμονικά πνεύματα που υπάρχουν από την αρχή της δημιουργίας.

27. Η μεγάλη θλίψη που έχει προαναγγελθεί στη Βίβλο είναι καθ΄οδόν.

28. Θα έρθει το παγκόσμιο χάραγμα στο χέρι (666), κάτω από το δέρμα, χωρίς το οποίο δεν θα είναι δυνατή η αγορά ή η πώληση (εμβόλια με γραφένιο).


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του Dr. Pierre Gilbert

Δρ Pierre J. Gilbert

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Ο Dr. Pierre Gilbert είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά. Γεννήθηκε στο Trois-Rivières Ouest της επαρχίας του Κεμπέκ, αν και έζησε στις Μπαχάμες και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

Το 1962, μετά από ένα πανεπιστημιακό μάθημα στις θετικές επιστήμες, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Palmer στο Davenport της Iowa U.S.A. ως χειροπράκτης.

ΠΕΡΊΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΌΝΤΩΝ

Έγινε βελονιστής το 1972 με δάσκαλο τον Dr. Kyoto Nagayama από το Τόκιο. Το 1975 απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Φλόριντα.

Έγινε φυσιοθεραπευτής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικών Επιστημών Robert το 1980.

Ο Δρ Γκίλμπερτ έχει δώσει εκατοντάδες διαλέξεις για την “ολική υγεία” και έχει παρουσιαστεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ

Ασκεί το επάγγελμα από το 1962 και το 1974 δημιούργησε ένα σύστημα επτά κλινικών και λειτουργούσε έως και επτά κλινικές ταυτόχρονα.

Το 1978 άνοιξε μια κλινική νηστείας στις Μπαχάμες, στο νησί Eleuthera, ειδικά για καρδιοπαθείς.

Το 1979 έγινε μέλος μιας ομάδας διατροφολόγων υπό την αιγίδα της King Mountain Academy. Οι μελέτες αυτές βασίστηκαν στη “βιοχημική ισορροπία του σάλιου και των ούρων”.

Ο Δρ Γκίλμπερτ είναι συγγραφέας γραπτών στηλών και ενός βιβλίου με τίτλο “Ολική υγεία”.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ

Το 1974, δημιούργησε τα Σεμινάρια Υγείας, τόσο για το επάγγελμα όσο και για το κοινό. Ήταν σύμβουλος για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτού του τύπου στις ΗΠΑ.

Ήταν μέλος διαφόρων ερευνητικών εταιρειών όπως: American Arthritic Society Gonsted Technics, Goodhearth Kinesiological Research Group, Van Rumpt Reflex Technic.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ

Το 1981, ο Δρ Γκίλμπερτ αποδέχθηκε τον Ιησού Χριστό ως τον προσωπικό του Σωτήρα και άρχισε να ενδιαφέρεται για την εσχατολογία, την οποία διδάσκει τώρα κυρίως σε γαλλόφωνες χώρες.

Μαζί με μια ομάδα ανθρώπων, δημιούργησαν μια μη κερδοσκοπική εταιρεία το 1995 με την ονομασία “PLEINS FEUX SUR L’HEURE JUSTE“, η οποία παράγει βίντεο σχετικά με αυτά τα θέματα. Ο Dr. Gilbert δίνει επίσης συνέδρια στο Κεμπέκ και στην Ευρώπη.

Μέσα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ο Δρ Gilbert ήταν δάσκαλος YOGA και δάσκαλος φιλοσοφιών της Νέας Εποχής, τις οποίες τώρα καταγγέλλει από τότε που ήρθε στον Χριστό!

Ήταν επίσης ερευνητής ΑΤΙΑ για σχεδόν 15 χρόνια. Σήμερα είναι μέλος διαφόρων εσχατολογικών και πολιτικών ενημερωτικών εταιρειών και ενδιαφέρεται να αποκαλύψει και να καταγγείλει τις οργανωτικές δομές που κυβερνούν αυτόν τον κόσμο υπό το πρίσμα της προφητείας της Βίβλου. (Προς Τίτον 2:13)


Και φυσικα φροντίζουν τα Ελληνικά Hoaxes να μας ενημερώσουν για την συνονωσία!Μόνο αστεία είναι αυτά που γράφει δεν χρειαζεται ανάλυση: Η συνωμοσιολογική «προφητεία» του Pierre Gilbert δεν έχει σχέση με την COVID-19

Κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να τους αποδομήσει σε δευτερόλεπτα, κάθε πρόβατο όχι! διότι δεν έχει την κριτική ικανότητα.


ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΔΕΙΤΕ επίσης το άρθρο: Dr. Lieber: γραφένιο, νανοτεχνολογία σε διασύνδεση με ανθρώπινα κύτταρα, κινεζικές διασυνδέσεις… Καταδικάστηκε

Και τo VIDEO ΕΔΩ: Dr. Lieber: γραφένιο, νανοτεχνολογία σε διασύνδεση με ανθρώπινα κύτταρα, κινεζικές διασυνδέσεις… Καταδικάστηκε


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΑΝΟΓΡΑΦΕΝΙΟ: “Μοριακή συναρμολόγηση γραφενίου μεγέθους νάνο -Τι είναι το νανογραφένιο; “

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://rumble.com/vs0w0b–to-.html


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: LA QUINTA COLUMNA: “Έτσι η μικροτεχνολογία με το γενετικό ορό θα αυτοσυναρμολογηθεί μέσα στο σώμα”

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://rumble.com/vry043-la-quinta-columna-.html


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: LA QUINTA COLUMNA: “ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, MICRO-ROUTER ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ PFIZER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ”

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://rumble.com/vrvp86-la-quinta-columna-micro-router-pfizer-.html


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: STEW Peters Show: «La Quinta Columna – Dr. Ricardo DELGADO – Σοκαριστικές αποκαλύψεις»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Γραφένιο στο εμβόλιο της Pfizer που ενεργοποιείται μέσω 5G και βασίζεται στη νανοτεχνολογία


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη τύπου Γερμανών παθολόγων | Θάνατος από τα εμβόλια | Ανάλυση 10 νεκροτομών (στα Ελληνικά)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Θανατηφόρα ένεση γραφενίου COVID: αφήστε τα στοιχεία να μιλήσουν μόνα τους



ΠΗΓΕΣ:

Dr Pierre Gilbert – Le Gouvernement Mondial (Conférence 1996)

Dr Pierre Gilbert – Ordo Ab Chao (Conférence 1995) 6H

https://telegra.ph/Dr-Pierre-Gilbert-1995-%CE%A4%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1-03-04

Πηγή και μετάφραση NIOLAND

 

Προβολές : 2,224


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα