«Βαρύγδουπη» παρέμβαση Σακελλαροπούλου για την δικαιοσύνη: Κόντεψε να δύσει και ο Ήλιος ο νοητός

«Βαρύγδουπη» παρέμβαση Σακελλαροπούλου για την δικαιοσύνη: Κόντεψε να δύσει και ο Ήλιος ο νοητός

18 Ιανουαρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:816
Μοίρασέ το

 

     Αλίμονο μας

Καλλιόπη Σουφλή

Η ενέργεια της Κατερίνας Σακελλαροπούλου να συγκαλέσει σύσκεψη για τα προβλήματα της δικαιοσύνης, χωρίς φυσικά να έχει καμία αρμοδιότητα, μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματικά «βαρύγδουπη». Αυτό, διότι ο γδούπος που ακούστηκε, από το κορμί του καταρρέοντος θεσμού, πρέπει να ακούστηκε μέχρι τον Παρθενώνα, το σύμβολο της δημοκρατίας.

Αυτό, διότι η μοναδική δουλειά που οφείλει να κάνει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αφού αδυνατεί να προσφέρει οτιδήποτε άλλο, είναι να υπερασπίζεται το πολίτευμα. Ειδικά αυτές τις στιγμές όπου οι θεσμοί βάλλονται βάναυσα, όπου το πολίτευμα κακοποιείται, όπου η δικαιοσύνη μετατρέπεται σε όπλο των κυβερνώντων αντί για ασπίδα των κυβερνωμένων.

 

Κουβέντα λοιπόν η πρόεδρος για την δημοκρατία που κλονίζεται επικίνδυνα. Αντίθετα, η παρέμβαση της ήταν στη γραμμή Μανιτάκη: «Βρείτε τα βρε παιδιά, προέχει η επιβίωση του Μητσοτάκη»…

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 816


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα