Βελόπουλος vs Βαθιώτης: Ποιος ο γνήσιος και ποιος ο κάλπικος πατριώτης; (βίντεο)

Βελόπουλος vs Βαθιώτης: Ποιος ο γνήσιος και ποιος ο κάλπικος πατριώτης; (βίντεο)

10 Ιανουαρίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:676
Μοίρασέ το

Ο διάλογος αυτός είναι άκρως αποκαλυπτικός για τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται και ενεργεί στην Ελλάδα ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «γνήσιος πατριώτης» και «σωτήρας» της Ελλάδος, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά άριστος γνώστης και εφαρμοστής των αρχών της προπαγάνδας, αυτής της φοβερής μάστιγας που έχει μολύνει τα εγκεφαλικά κύτταρα των Νεοελλήνων. 

Ο Στέφανος Δαμιανίδης ήταν αυτός που έθεσε σε κίνηση την προπαγανδιστική αποδόμηση του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, δίνοντας όχι μόνο την αρχική πάσα αλλά και επόμενες πάσες στον Κ. Βελόπουλο

Με τόσο βεβαρημένο παρελθόν, με ψήφιση μνημονίου, επιστολές του Χριστού, κολλητιλίκια με τοκογλύφους και μαφίες, και αντίχριστα βιβλία, Βελόπουλε, ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ… και αρχαϊστί, ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, “κάλπικε μπατριώτη”…
Όσο για σένα Στέφανε Δαμιανίδη, έκαψες το χαρτί της αληθινής δημοσιογραφίας, ακολουθώντας τα χνάρια του Βελόπουλου, και κτυπώντας κάτω από τη μέση έναν ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΥΡΟΥΣ, που ανέβαζε την ακροαματικότητα της εκπομπής σου τα τελευταία τρία χρόνια… ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, θα έπρεπε να επιδείξεις…
Η τσίπα όμως, προϋποθέτει και ΜΠΕΣΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ… και δεν την είδα…
Κατόπιν των ανωτέρω, αφιερώνω και στον Βελόπουλο και στον Δαμιανίδη, την πρώτη φωτογραφική σύνθεση για τον πρώτο και τις δυο επόμενες φωτογραφίες για τον δεύτερο…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Στις 8 Ιανουαρίου 2024, ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», βρέθηκε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Focus Fm μαζί με τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη και, καθώς μιλούσε για «δύο μοναστήρια που έβαλαν κόμμα στην Βουλή που είναι δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας» (υπονοούσε το κόμμα «Νίκη»), είδε τον δεύτερο να χαμογελά, οπότε ακολούθησε ένας δήθεν αυθόρμητος διάλογος, στο πλαίσιο του οποίου ο Κυριάκος Βελόπουλος προσέβαλε εμμέσως πλην σαφώς τον Κωνσταντίνο Βαθιώτη, υπονοώντας ότι είναι ένας από τους πολλούς «ψευτοπατριώτες» και «τζάμπα μάγκες» που κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό.

 

Ο διάλογος αυτός είναι άκρως αποκαλυπτικός για τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται και ενεργεί στην Ελλάδα ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «γνήσιος πατριώτης» και «σωτήρας» της Ελλάδος, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά άριστος γνώστης και εφαρμοστής των αρχών της προπαγάνδας, αυτής της φοβερής μάστιγας που έχει μολύνει τα εγκεφαλικά κύτταρα των Νεοελλήνων.

 

Στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη της 9ης Ιανουαρίου 2024, ο εν λόγω δημοσιογράφος αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

 

Eιδικότερα, δήλωσε ότι «δεν κατάλαβε να τίθεται ζήτημα και να αμφισβητείται ο πατριωτισμός του συγκεκριμένου ανθρώπου που έχει γράψει κι αυτός χιλιόμετρα τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να τοποθετηθεί και να πολεμήσει το αφήγημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

 

Εφόσον, όμως, ο Στέφανος Δαμιανίδης ήταν αυτός που έθεσε σε κίνηση την προπαγανδιστική αποδόμηση του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, δίνοντας όχι μόνο την αρχική πάσα αλλά και επόμενες πάσες στον Κ. Βελόπουλο, όφειλε να είχε αντιδράσει, όταν ο τελευταίος έριχνε τις ύπουλες και άνανδρες ρετσινιές του, αμφισβητώντας εμμέσως πλην σαφώς τον πατριωτισμό αλλά και την εντιμότητα του Κ. Βαθιώτη.

 

Πολύ περισσότερο, ο Στέφανος Δαμιανίδης είχε την ηθική υποχρέωση να αντιδράσει ρητά και κατηγορηματικά στην προπαγάνδα του Κ. Βελόπουλου λόγω της αγαστής συνεργασίας που ανέπτυξε με τον Κ. Βαθιώτη επί τρία σχεδόν χρόνια, δίνοντας μαζί του τον κοινό αγώνα κατά της υγειονομικής και εν γένει πολυμορφικής δικτατορίας.

 

Το σύντομο βίντεο που αναρτάται εδώ προσφέρεται για εμπέδωση όχι μόνο των τεχνικών που χρησιμοποιεί η προπαγάνδα αλλά και των εφαρμογών της θεωρίας του Θαυμαστού Ανάποδου Κόσμου.

 

 

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι εξής σοφές φράσεις:

 

1. «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

 

 

2. Από το «Ωσαννά» στο «Σταυρωθήτω».

 

 

Σημειωτέον ότι αλγεινή εντύπωση προκαλεί στον ακροατή του ραδιοφωνικού σταθμού Focus Fm, του μοναδικού σταθμού που πανελληνίως ύψωσε τόσο ψηλά το λάβαρο της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, όταν το καθεστώς της Νέας Δικτατορίας με περισσή σκληρότητα επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η απίστευτα απαξιωτική φράση του «πατριώτη» Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Στέφανο Δαμιανίδη:

«Εσύ φταις με τα εμβόλια, με τα εμβόλιά σου»!

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το απόσπασμα-μοντάζ που αναρτάται εδώ είναι ειλημμένο εν μέρει από το βίντεο της εκπομπής της 8ης Ιανουαρίου 2024 που ανέβηκε από το κανάλι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ (το αρχικό βίντεο που είχε ανεβεί από τον Focus Fm καταργήθηκε από τον χρήστη που έκανε την μεταφόρτωση) και εν μέρει από το βίντεο της εκπομπής της 9ης Ιανουαρίου 2024 που ανέβηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm.

 

Βελόπουλος vs Βαθιώτης: Ποιος ο γνήσιος και ποιος ο κάλπικος πατριώτης;

 

 

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 676


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα