Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Όπλα και ναρκωτικά στα social media των ανήλικων δραστών

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Όπλα και ναρκωτικά στα social media των ανήλικων δραστών

27 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:385
Μοίρασέ το

 

Νέα ντοκουμέντα για τους ανήλικους δράστες της φρικιαστικής υπόθεσης στο Ίλιον.

Κι εκείνο που πληροφορήθηκα από σχόλιο αναγνώστη/στριας είναι, πως πρόκειται για αλβανά… μήπως και για ρομά;;;
Γιατί τα μου-μου-ε, δεν λένε τίποτα για την καταγωγή των δεκαπεντάχρονων εγκληματιών;;;
Εισαγόμενη εγκληματικότητα που έχει όμως ρίζες… (εδώ)
Καθίσταται πλέον σαφές πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε άνδρο διαστροφής και διαφθοράς… και κάτι πρέπει να γίνει, πριν να είναι πολύ αργά…
Τι;;;
Μήπως να λειτουργήσουν οι… ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Επίδειξη… όπλων και ναρκωτικών ουσιών, έκαναν στα social media, οι 15χρονοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό του ανήλικου αγοριού στο Ίλιον. Φωτογραφίες από αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τον έναν 15χρονο να κρατάει στο χέρι του πιστόλι, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο επιδεικνύει χασίς.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των μαθητών, εκτός από τις κατηγορίες για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων που αφορούσαν τις φρικιαστικές τους πράξεις σε βάρος του 15χρονου, είχε σχηματιστεί δικογραφία και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών. Μάλιστα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, είχαν εντοπίσει στην κατοχή των κατηγορούμενων, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν έναν ακόμα 15χρονο που κατηγορείται για τη σοκαριστική υπόθεση, ο οποίος δεν αποκλείεται να έχει βρει καταφύγιο εκτός Ελλάδας. Πέντε από τους συλληφθέντες έχουν προφυλακιστεί, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς για λίγες ημέρες δεν είχε κλείσει τα 15 έτη.

Την ίδια ώρα, στο κάδρο των ερευνών, βρίσκονται και τέσσερις μαθήτριες, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

«Και από κοντά και στα βίντεο» (είχαν δει τι συμβαίνει), ανέφερε στους παιδοψυχολόγους ο 15χρονος, όταν ερωτήθηκε για τα 4 ανήλικα κορίτσια. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις μαθήτριες, όμως οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το επίπεδο της εμπλοκής τους στην υπόθεση.

Οι τρείς 15χρονες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία, ενώ για το τέταρτο κορίτσι, ηλικίας 14 ετών, δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς ο 15χρονος γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του αγοριού, οι μαθήτριες ήταν μπροστά σε έναν από τους βιασμούς που έλαβαν χώρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, ενώ φέρεται να είναι και ανάμεσα στα πρόσωπα που διακινούσαν τα βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις.

ilion3

ilion2

 

Πηγή

Προβολές : 385


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα