Βιαστές, Παιδόφιλους, Καταχραστές, Δολοφόνους... απ’ όλα “τα καλούδια” έχει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Βιαστές, Παιδόφιλους, Καταχραστές, Δολοφόνους... απ’ όλα “τα καλούδια” έχει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

10 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,015
Μοίρασέ το

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μέλος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός

Έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων

 

 

 

ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

Πάνω σ’ αυτό το τρίπτυχο δομήθηκε όλη η διαστροφή και η σαπίλα της μεταπολίτευσης, σε όλους τους θεσμούς και στο μεγαλύτερο μέρος μιας διεφθαρμένης κοινωνίας, ανάλογης με την ψήφο της στα πολιτικά καθάρματα όλων των βαθμίδων…

Όλη σχεδόν η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχει περελάσει από ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ…

Από τον πρ. πρόεδρο της Ελλάδας Το Παυλόπουλο, μέχρι … Το Σαμαρά,  Το Πλεύρη, Το ΠΑΤΟΥΛΗ…

Και σχεδόν όλη η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ… από τον Τζερόνυμο μέχρι τον Πειραιώς…

Ποιός μας διαβεβαιώνει πως δεν  ήταν και… “πελάτες” του ΚΤΗΝΟΥΣ;;;

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

Το παρακάτω σχόλιο, με καλύπτει απόλυτα…κι ας φαίνεται ακραίο…

Αποφαση Ελληνικου Δικαστηριου : Ελευθερος αφου ειναι με την νδ.. το κοριτσακι να μπει φυλακη και να χρηματοδοτηθουν οι πελατες απο το ΕΣΠΑ με μερικα εκατομμυρια…!”

Λέτε να φροντίσει για μια τέτοια απόφαση, ο … “Παναθηναϊκάκιας”;;;

Δεν θα μου κάνει εντύπωση… τα έχουμε δε όλα από την εκπορνευμένη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ;;; Δηλώνει άγνοια;;;  ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ… 

 

Υ.Γ.2. Στα μαλακά θα πέσει. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ, ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,  και σε δυο το πολύ χρόνια, θα είναι έξω, για να συνεχίσει το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ…

ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ… “ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ”!!!

 

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μέλος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο 53χρονος βιαστής και προαγωγός (φωτό)

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είναι οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο επιχειρηματία του Κολωνού ο οποίος έχει συλληφθεί για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης και μαστροπείας.

Ο 53χρονος συλληφθέντας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Oι σχέσεις του με ηγετικά στελέχη της ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από σαφείς:

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ο 53χρονος… ευυπόληπτος οικογενειάρχης, φέρεται να εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι για ποσά που κυμαίνονταν από 50 εως και 70-100 ευρώ με τα ραντεβού να κλείνονται κοντά στον σταθμό του Μετρό, στα Σεπόλια, μόλις 300 μέτρα μακριά από την πλατεία όπου διατηρεί την επιχείρησή του.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή πέριξ του σταθμού του Μετρό σε συγκεκριμένο δρόμο που οδηγεί προς την εθνική οδό προσφέρεται ως… καβάντζα καθώς δεν είναι ούτε καλά φωτισμένη τις νύχτες ούτε και ιδιαίτερα πολυσύχναστη.

Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη και παράλληλα να την πιέζει να βγάζει βίντεο και να του τα στέλνει, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο προς… άγρα πελατών, οι ηλικίες των οποίων ήταν μεταξύ 30 και 50 ετών.

Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει για τον αδιανόητο εφιάλτη που ζούσε.

Κάποιοι από τους πελάτες φέρονται μάλιστα, μετά τις φρικτές πράξεις τους να έλεγαν στο κοριτσάκι πως «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις».

Τα χρήματα που έδιναν για να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους, κυρίως μέσα στα αυτοκίνητα τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έπαιρνε ποτέ τα χρήματα και πως τα έδιναν όλα στον 53χρονο.

Ο 53χρονος ενώπιον των έμπειρων αστυνομικών αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες βοηθούσε με την άδεια της μητέρας του όπως λέγεται στη γειτονιά (σ.σ.: πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα) τον 53χρονο στο μαγαζί που διαθέτει σε κεντρικό δρόμο του Κολωνού, λίγα μόλις μέτρα πριν από την οδό Λένορμαν.

Ο 53χρονος φέρεται να είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα όπλα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος πελάτης που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή, με την σε βάρος τους δικογραφία –για τον 53χρονο για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, για τον δε 42χρονο, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιος δικηγόρος να τους εκπροσωπήσει, έτσι πιθανότατα να διοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,015


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα