Βλαντιμίρ Πούτιν: Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μεγάλη προσπάθεια για την Ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ρωσία!!! (Να τον χαίρονται οι ... Πουτινιάρηδες και οι Πουτινιάρισσες!!!)

Βλαντιμίρ Πούτιν: Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μεγάλη προσπάθεια για την Ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ρωσία!!! (Να τον χαίρονται οι ... Πουτινιάρηδες και οι Πουτινιάρισσες!!!)

18 Φεβρουαρίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:510
Μοίρασέ το

 

Το παρακάτω δημοσίευμα κανείς δεν μπορεί να τα αναιρέσει για fake news γιατί είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής  Δημοκρατίας στην λίστα: ομιλίες προέδρου Β. Πούτιν

 

 

 

Για όσους έχουν ακόμα ενδοιασμούς για τον ρόλο του Πούτιν, προτρέπω να διαβάσουν το παρόν θέμα…

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ…

 

Για να δούμε, πως θα το δικαιολογήσουν οι … Πουτινιάρηδες και οι Πουτινιάρισσες “μπατριώτες και μπατριώτισσες” του διαδικτύου;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

Το παρακάτω δημοσίευμα κανείς δεν μπορεί να τα αναιρέσει για fake news γιατί είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής  Δημοκρατίας στην λίστα: ομιλίες προέδρου Β. Πούτιν http://en.kremlin.ru.
 
Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης Μόσχα 24 Νοεμβρίου 2022
 
Ο Πρόεδρος Β.Πούτιν συμμετείχε στην κύρια συζήτηση στο συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης για την ψηφιακή Οικονομική Ανάπτυξη στην Ρωσία τον Νοέμβριο του 2022.
Βλαντιμίρ Πούτιν:  Είμαι στην ευχάριστη θέση να σημειώσω ότι αυτή η συμμαχία λειτουργεί. Θα αναφέρω αρκετές φορές στην ομιλία μου πόσο καλά λειτουργεί. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Σας θεωρώ, συναδέλφους μου, αξιόπιστους και αποτελεσματικούς εταίρους του κράτους σε θέματα τεχνολογικής ανάπτυξης. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι έτσι και στο μέλλον.
Χάρη στην κοινή μας δουλειά, σημειώνουμε ταχεία πρόοδο σε όλους τους τομείς της Εθνικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, υποστηρίζοντας την εκπαίδευση και την επιστήμη, εισάγοντας μέτρα για την υποστήριξη των εταιρειών και προσαρμόζοντας τις νομικές ρυθμίσεις. Αυτές οι προσπάθειες παράγουν πρακτικά, απτά αποτελέσματα.
Τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα, τα τελευταία δύο χρόνια, η Ρωσία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, ακόμη και ένα άλμα τόσο σε περιφερειακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η κυβέρνηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης σε όλους σχεδόν τους τομείς.
 Πρώτα από όλα, το πείραμα άναψε πράσινο φως στην πόλη της Μόσχας. Η Μόσχα έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια. Είναι ακόμη δύσκολο να πούμε ποιος τομέας χρησιμοποιεί περισσότερες λύσεις με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης –  μεταφορές, υγειονομική περίθαλψη, κοινωνικές υπηρεσίες ή εργασία με τον πληθυσμό. Το έργο της διοίκησης της πόλης έχει μεταφερθεί σε εντελώς διαφορετικές πίστες
Μπορούμε να δούμε ότι η εισαγωγή συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ δεν έχει αυξήσει την ανεργία, την πιθανότητα της οποίας συζητήσαμε πριν από δύο χρόνια, και οι ειδικοί συνεχίζουν να μιλούν. Λένε συνεχώς ότι η εισαγωγή νέων τεχνολογιών θα αφήσει άνεργους πολλούς ανθρώπους που έκαναν μια εργασία χαμηλής ειδίκευσης. Αντίθετα, έξυπνες προσπάθειες σε αυτόν τον τομέα, με προσεκτικά προσαρμοσμένα χρονοδιαγράμματα και με τις δέουσες προετοιμασίες, θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων, πιο δημιουργικών, ουσιαστικών και ενδιαφέροντων επαγγελμάτων και θέσεων εργασίας υψηλής ειδίκευσης.
Το πιο σημαντικό είναι ότι τα εισοδήματα των ανθρώπων αυξάνονται επίσης. Η αύξηση των εισοδημάτων των ανθρώπων είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα που οι τεχνολογικές επαναστάσεις συνεπάγονταν πάντα, ιστορικά. Οι εταιρείες, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τους μισθούς επειδή γίνονται πιο αποτελεσματικές, κάτι που με τη σειρά του οφείλεται στην αποτελεσματική διαχείριση βάσει δεδομένων χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση και άλλα πλεονεκτήματα τεχνητής νοημοσύνης.
Το κράτος πρέπει να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να βοηθήσει τις ρωσικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους. Θα επιτρέψω στον εαυτό μου να σταθώ εν συντομία σε κάθε έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς.
Μείωση φόρων για όσες επιχειρήσεις από 1/1/2023 ενταχθούν στην τεχνική νοημοσύνη:
Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να επιβαρύνονται με μεγάλο κόστος στη διαδικασία εισαγωγής καινοτομιών τεχνολογιών. Για να αποφευχθεί αυτό, από την 1η Ιανουαρίου 2023, οι επιχειρήσεις που αγοράζουν και αναπτύσσουν λύσεις ρωσικής κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων λύσεων με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να επωφεληθούν από φορολογικά κίνητρα και να κατευθύνουν πρόσθετα κεφάλαια σε τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα, ένα ποσό 50 τοις εκατό μεγαλύτερο από αυτό που ξόδεψε η εταιρεία σε προηγμένα ρωσικά συστήματα θα εξαιρεθεί από τη φορολογική βάση εισοδήματός της.
Ζητώ από την Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία να παρακολουθεί στενά πόσο εύκολα και γρήγορα θα λειτουργήσουν αυτά και άλλα εργαλεία που προτείνονται και αναπτύσσονται.
Δεύτερον, οι εταιρείες θα χρειαστούν εργαλεία λογισμικού και υλικού με επαρκή υπολογιστική ισχύ για να εργαστούν με δεδομένα και να διασφαλίσουν την ψηφιοποίηση από άκρο σε άκρο των επιχειρηματικών διαδικασιών και, αυτό που είναι επίσης σημαντικό, να διασφαλίσουν τη λειτουργία της υποδομής cloud.
Ζητώ από την κυβέρνηση να υποστηρίξει αυτά τα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας σχετικών μηχανισμών ως μέρος του ομοσπονδιακού έργου για την τεχνητή νοημοσύνη.
Από το έτος 2023, θα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης ειδικά από τους οικονομικούς τομείς και στον κοινωνικό τομέα.
Για το σκοπό αυτό, προτείνω τη δημιουργία ενός ειδικού εργαλείου ? ενός δείκτη ωριμότητας για τη βιομηχανία και την περιοχή, ή έναν δείκτη ωριμότητας νοημοσύνης για να ακούγεται περισσότερο σαν συνθηματική φράση ? καθώς μιλάμε για την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης και να το χρησιμοποιήσουμε για να αξιολογήσουμε την απόδοση κάθε συνιστώσας οντότητας της Ομοσπονδίας, ενός υπουργείου ή ενός φορέα καθώς εργάζονται για την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ενθαρρύνουμε αυτούς που προοδεύουν ταχύτερα, δημιουργώντας το μέλλον και φέρνοντάς το πιο κοντά μας. Από αυτή την άποψη, προτείνω τη θέσπιση ενός ετήσιου βραβείου για νέους ερευνητές και μηχανικούς για ανακαλύψεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της έρευνας. Ένα ακόμη ετήσιο βραβείο θα πρέπει να καθιερωθεί για επιτυχίες στην εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης και να απονεμηθεί σε εγχώριες εταιρείες, επιχειρήσεις, περιφέρειες και πόλεις. Η πρώτη τελετή απονομής βραβείων θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Artificial Intelligence Journey 2023.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

 

Πηγή

Προβολές : 510


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα