«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» για τα εμβόλια: Τα πρώτα τα είχαν ετοιμάσει σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ, τώρα λένε πως ΑΡΓΟΥΝ για την Όμικρον

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ» για τα εμβόλια: Τα πρώτα τα είχαν ετοιμάσει σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ, τώρα λένε πως ΑΡΓΟΥΝ για την Όμικρον

7 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,343
Μοίρασέ το

 

Δικαιώνονται όσοι φωνάζουν πως τα εμβόλια χορηγήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί ΠΕΙΡΑΜΑ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων οι κατασκευαστές πως θα υπάρξουν νεκροί;;;

 

 

Οι πΩλητικοί, στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

ΟΙ “γιατροί”, στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

Οι δημοσιογραφικές πόρνες, στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

Οι δικαστές και εισαγγελείς, στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

Ο ΘΕΟΣ, ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Όλα προσχεδιασμένα δεκαετίες πριν… κι οι λαοί, υποταγμένοι… Κι η κοντή σιωνίστρια, βράβευσε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

Και ο Βοθρόλομιου τους βράβευσε…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ…

 

Υ.Γ.2. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟ-ΙΔΡΥΘΕΝΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Μόνο το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

 

Δηλώσεις που ΠΡΕΠΕΙ να παίξουν παντού από τον διευθυντή της BioNTech, συνεργάτη της Pfizer…

Στην ετήσια γενική συνέλευση της BioNTech την 1η Ιουνίου 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος Uğur Şahin έπρεπε να ανακοινώσει προσωπικά στο κοινό ότι η εταιρεία δεν ήταν ακόμη σε θέση να ανακοινώσει μια σημαντική ανακάλυψη στην περαιτέρω ανάπτυξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προσαρμοσμένου στην παραλλαγή Όμικρον.

Σύμφωνα με την SWR-Aktuell, τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης μπορούν να αναμένονται «τις επόμενες εβδομάδες» το νωρίτερο .

Ο Şahin  φέρεται να είπε: «Ανάλογα με την απόφαση των αρχών, ένα προσαρμοσμένο εμβόλιο θα μπορούσε να εγκριθεί τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο ή το φθινόπωρο».

Προγραμματίζεται τώρα μια συνάντηση μεταξύ της BioNTech και της αμερικανικής υπηρεσίας φαρμάκων FDA στα τέλη Ιουνίου, “κατά την οποία θα οριστούν προδιαγραφές ως προς το τι περιμένει ο οργανισμός από τα εμβόλια προσαρμοσμένα στην παραλλαγή omicron”, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Börse-Online. .

Ως εκ τούτου, ο Şahin αναμένει ραντεβού με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων EMA.

ΩΣΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιοι είναι οι λόγοι της καθυστέρησης;;;

Γιατί δεν αναφέρθηκαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας;;;

Το αρχικό εμβόλιο για τον COVID πως φτιάχτηκε σε μία ημέρα και τώρα κωλύονται;;;

Δικαιώνονται όσοι φωνάζουν πως τα εμβόλια χορηγήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί ΠΕΙΡΑΜΑ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων οι κατασκευαστές πως θα υπάρξουν νεκροί;;;

Ο Uğur Şahin πρέπει να αναμετρηθεί με τον τίτλο, ο οποίος είχε γραφτεί τον Δεκέμβριο του 2020:

«Το εμβόλιο, το οποίο οι μελέτες έχουν δείξει ότι είναι 95% αποτελεσματικό, αναπτύχθηκε από τον συνιδρυτή της BioNTech, Ugur Sahin, σε μια μέρα: στις 25 Ιανουαρίου»:

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,343


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα