ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ... ΚΤΥΠΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΥΣΤΕΡΙΑ, Ή ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ;;;

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ... ΚΤΥΠΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΥΣΤΕΡΙΑ, Ή ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ;;;

15 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:992
Μοίρασέ το

“Συζητιέται η διεξαγωγή εκλογών μέσω ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ λόγω…Ρωσίας”

Για την περίπτωση που δεν το πιάσατε το νόημα, και επειδή ο αόρατος μαριονετίστας που κυβερνάει την Ελλάδα γνωρίζει πως κανένα κόμμα δεν εμπιστεύεται πλέον στην πλειοψηφία του ο λαός και πως η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, θα διεξάγουν εκλογές με … σκαναρίσματα ώστε να υπάρξει Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Προσωπικά έχω εξηγήσει πολλάκις γιατί όχι μόνον δεν ψηφίζω, αλλά και τους λόγους για τους οποίους απέχω… (εδώ)
Υ.Γ.2. Τα χρυσοπληρωμένα δημοσιογραφικά πορνίδια, δεν θα μου αλλάξουν την άποψη… ούτε θα με παραπλανήσουν…
Ανήκουστα πράγματα!

Ξεφεύγει για τα καλά η αντιρωσική υστερία της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Η εχθρότητα (γιατί για εχθρότητα μιλάμε πλέον) προς τον Πούτιν έχει φτάσει τα όρια της παράνοιας και αυτό σκοπεύουν να το εκμεταλλευτούν ενόψει εκλογών στο Μαξίμου.

Η αναφορά Μητσοτάκη στην ομιλία του στη ΔΕΘ για “ρωσικό δάκτυλο” τελικά μόνο τυχαία δεν ήταν!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω που μετέφερε δημοσιογράφος του Mega, σε μία από τις πολλές συσκέψεις που συγκάλεσε το τελευταίο διάστημα ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, συζητήθηκε ακόμα και το θέμα της εκλογικής διαδικασίας!

Δηλαδή αν θα πρέπει να αποσυρθούν οι παραδοσιακές κάλπες που ξέραμε και να εισαχθεί ψηφοφορία μέσω….σκάνερ!

Για όλα πλέον τους έχουμε ικανούς στην κυβέρνηση των Μητσοτάκη-Πιερρακάκη:

 

Πηγή

Προβολές : 992


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα