Βραζιλιάνος Μέντιουμ: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση των 1260 ημερών, όλες τις εξουσίες σε λίγο καιρό θα τις παραδώσει ο βασιλιάς σε ένα μυστήριο πρόσωπο

Βραζιλιάνος Μέντιουμ: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση των 1260 ημερών, όλες τις εξουσίες σε λίγο καιρό θα τις παραδώσει ο βασιλιάς σε ένα μυστήριο πρόσωπο

10 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,348
Μοίρασέ το

 

Από εδώ και πέρα ​​αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα.

Θα μάθουμε αν θα παραμείνει στην εξουσία ο βασιλιάς η θα παραδώσει σε ένα ένα άλλο πρόσωπο.

Το 2023 είναι το επίσημο ορόσημο και πολλά πράγματα δεν έχουν ακόμη συμβεί.

Ο Βραζιλιάνος μυστικιστής των παραφυσικών που ισχυρίζεται ότι έχει δει μεγάλα παγκόσμια γεγονότα να έρχονται, προέτρεψε τον βασιλιά Κάρολο Γ’ να είναι σε εγρήγορση εάν θέλει να «βασιλέψει εν ειρήνη» ως βασικό τεστ για τις μελλοντικές του προσεγγίσεις

Ο μάντης του μέλλοντος Athos Salomé προέτρεψε τον Κάρολο να διπλασιάσει την αυτοφροντίδα του ιδιαίτερα για τα κοσμήματα του στέμματος και τον προστάτη του για να ενισχύσει τις πιθανότητές του για μια επιτυχημένη θητεία στον θρόνο

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος μυστικιστής είχε προβλέψει τον κορωνοϊό , τον Έλον Μασκ να αγόραζε το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της βασίλισσας.

Αν θέλετε να βασιλέψετε με ειρήνη να προσέχετε την υγεία σας, προειδοποίησε τον βασιλιά κάρολο.

Ο Άθως πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα ​​αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα. Θα μάθουμε αν θα παραμείνει στην εξουσία ο βασιλιάς η θα παραδώσει σε ένα ένα άλλο πρόσωπο.

Το 2023 είναι το επίσημο ορόσημο και πολλά πράγματα δεν έχουν ακόμη συμβεί.

Μια πρόβλεψη από τον μεγάλο αστρολόγο Michel de Nostradame ερμηνεύτηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ θα μπορούσε να παραιτηθεί και ένας νέος «μυστήριος» βασιλιάς να πάρει τον θρόνο στη θέση του.

Ο «ζωντανός συνονόματος» του Νοστράδαμου έχει δει το μέλλον και πιστεύει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να πυροδοτηθεί.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα παραιτηθεί από τον θρόνο.

Το 2005, ο Ρέντινγκ έγραψε ότι ο Νοστράδαμος είπε στα ποιήματά του ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα πέθαινε το 2022 μόλις πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της.

Αλλά η πιο συγκλονιστική ερμηνεία των ποιημάτων του Νοστράδαμου είναι ότι ο πρίγκιπας Κάρολος θα γίνει εβδομήντα τεσσάρων ετών το 2023 και θα αναλάβει τον θρόνο εκείνη τη χρονιά.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα παραιτηθεί από το θρόνο λόγω της προχωρημένης ηλικίας του και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα πάρει τη θέση του.

Στη σειρά της διαδοχής, ο Γουίλιαμ είναι ο επόμενος στη σειρά, αλλά κάποιος μυστηριώδης λόγος δεν θα τον κάνει να γίνει ο νέος βασιλιάς.

Όλα αυτά σύμφωνα με τα ποιήματα του Νοστράδαμου.

Ο Ρέντινγκ δηλώνει ότι ένας άντρας θα αντικαταστήσει τον βασιλιά Κάρολο Γ’, αλλά κανείς δεν θα περιμένει ότι αυτός ο άνδρας θα πάρει τον θρόνο.

 

Πηγή

Προβολές : 1,348


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα