Βρετανός βουλευτής – ” Το Μέγεθος της Ζημιάς που Προκαλούν τα Εμβόλια Covid Είναι Ένας Εφιάλτης”

Βρετανός βουλευτής – ” Το Μέγεθος της Ζημιάς που Προκαλούν τα Εμβόλια Covid Είναι Ένας Εφιάλτης”

17 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:785
Μοίρασέ το

 

Το κοινό θα καταλάβει επιτέλους τι ζημιά έχει γίνει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έκαναν το σωστό … [που] δεν λαμβάνουν τη βοήθεια από την κυβέρνηση που πίστευαν ότι θα έπρεπε να λάβουν. Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι”.

Τρομακτικά τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στην δημοσιότητα για τους θανάτους και τις παρενέργειες των δηλητηριασμένων εμβολίων.

Προσπαθείστε να μείνετε μακρυά από τους εμβολιασμούς, όσους εκβιασμούς κι αν δεχθείτε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 

Ο συντηρητικός βουλευτής Christopher Chope, ο οποίος εκπροσωπεί το Christchurch στη Βουλή των Κοινοτήτων, σημείωσε ότι δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν υποστεί βλάβες από τα εμβόλια μετά τον εμβολιασμό τους.


ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ – Μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου ( Μ. Ρ.) χαρακτήρισε “εφιάλτη” την κλίμακα των ζημιών που προκλήθηκαν από το εμβόλιο του κορονοϊού Wuhan (Covid-19), καθώς κάλεσε την Ντάουνινγκ Στριτ να παράσχει μεγαλύτερη υποστήριξη στους πληγέντες.

Ο συντηρητικός βουλευτής Christopher Chope, ο οποίος εκπροσωπεί το Christchurch στη Βουλή των Κοινοτήτων, σημείωσε ότι δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν υποστεί βλάβες από το εμβόλιο αφού εμβολιάστηκαν.

Νωρίτερα, δήλωσε σε συνεδρίαση του βρετανικού κοινοβουλίου ότι η έκταση των τραυματισμών που προκλήθηκαν από το εμβόλιο Covid-19 “ξεπερνά πλέον κάθε περίπτωση που προέκυψε από προηγούμενα προγράμματα εμβολιασμού”.


Δείτε το βίντεο πατώντας ε δ ώ:

Σύμφωνα με τον Chope, υπέβαλε έναν φάκελο στην Downing Street με περιπτώσεις τραυματισμών που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid-19 – αλλά αντιμετωπίστηκε μόνο με “σχετική σιωπή”. Και συνέχισε: “[Όσα] διάβασα το περασμένο καλοκαίρι έδειχναν ότι οι άνθρωποι είχαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα εμβόλια και ότι ήταν δύσκολο γι’ αυτούς να λάβουν αποζημίωση”.

Στη συνέχεια, ο Chope εισήγαγε ένα άλλο νομοσχέδιο στο Κοινοβούλιο για την επέκταση του συστήματος αποζημίωσης και η 20λεπτη συζήτηση για το μέτρο είχε ως αποτέλεσμα “πολλές” απαντήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο βουλευτής του Christchurch μοιράστηκε την ιστορία του Julian Gooddy, ο οποίος υπέστη βλάβη από το εμβόλιο δύο εβδομάδες αφότου έλαβε ένεση του εμβολίου Covid-19 της AstraZeneca. Ο Gooddy υπέστη διάφορα προβλήματα μετά τον εμβολιασμό, όπως παράλυση Bell, κόπωση και πόνο στα άκρα.

Αργότερα διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré (GBS), μια ασθένεια κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στο προστατευτικό στρώμα των νευρικών κυττάρων.

“Ήταν απογοητευτικό λόγω της έλλειψης αποδοχής ότι υπήρχε αιτιώδης σχέση μεταξύ του εμβολίου [της AstraZeneca] που έκανα και του GBS”, παραπονέθηκε.

Ο Chope καλεί την Downing Street να βελτιώσει την αποζημίωση για τραυματισμούς από εμβόλια.

Υπό το πρίσμα της ιστορίας του Gooddy, ο Chope δήλωσε ότι καλεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να αναλάβει προληπτική δράση και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με το Σύστημα Πληρωμών για Τραυματισμούς από Εμβόλια (VDPS) – ιδίως για όσους έχουν κατεβάσει το σύστημα αναφορών της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το σύστημα Yellow Card είναι το αντίστοιχο σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων από Εμβόλια των ΗΠΑ (VAERS) .

Το VPDS ξεκίνησε το 1979 και αργότερα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι Βρετανοί που μπορούν να αποδείξουν σοβαρή αναπηρία ή θάνατο ως αποτέλεσμα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν αφορολόγητη αποζημίωση ύψους 120.000 λιρών Αγγλίας (156.000 δολαρίων ΗΠΑ).

Κανένας από τους 920 αιτούντες αποζημίωση για τραυματισμό από εμβόλιο δεν έχει λάβει το ποσό μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο.

Η βουλευτής του Lewes, Maria Caulfield, κοινοβουλευτική υφυπουργός για την ασφάλεια των ασθενών και την πρωτοβάθμια περίθαλψη, απάντησε στις ερωτήσεις του Chope.

Η συντηρητική βουλευτής δήλωσε στη συνάδελφό της ότι η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας εξετάζει τις σημειώσεις όλων των επηρεαζόμενων ασθενών για να διερευνήσει τυχόν σχέση μεταξύ του εμβολίου και των σοβαρών αντιδράσεων.

Η Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου εξέταζε επίσης τις αναφορές για το GBS, προσθέτοντας ότι όλες οι πληροφορίες θα κοινοποιηθούν μόλις είναι διαθέσιμες.

“Εκτιμούμε ότι η διαδικασία θα διαρκέσει κατά μέσο όρο έξι μήνες. Αυτό απαιτεί να έχουμε πρόσβαση στους ιατρικούς φακέλους των ατόμων και στο ιατρικό ιστορικό τους.

Παρόλο που κάποιος μπορεί να αντέδρασε εκείνη την ημέρα, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ του εμβολίου και του ανεπιθύμητου συμβάντος μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία – αν και μπορεί να υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι υπάρχει. Επομένως, είναι σημαντικό να ακολουθηθεί σωστά αυτή η διαδικασία”, δήλωσε η Caulfield.

——————

Δικτυογραφία :

British MP: “The scale of the damage caused by Covid vaccines is a nightmare” – The Rio Times

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/british-mp-scale-of-the-damage-caused-by-covid-vaccines-is-a-nightmare/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 785


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα