Βρε βρε την Μελόνι την μαχαιρώτρα της Ελλάδος... ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ!!! (βίντεο)

Βρε βρε την Μελόνι την μαχαιρώτρα της Ελλάδος... ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, Η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ!!! (βίντεο)

7 Φεβρουαρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:724
Μοίρασέ το

 

 

Η «ιταλική μαχαιριά» κατά της Ελλάδας με την «απόβαση Μελόνι» στην Λιβύη

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, για όσους ούτε πρακτοράτζες είναι, ούτε πουλημένοι κονδυλοφόροι, ούτε ανεγκέφαλοι και αφελείς…

Από την πρώτη στιγμή τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πήραν θέση για τον ρόλο της ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕΛΟΝΙ…κόντρα σε προπαγανδιστές παραμυθατζήδες ιστολόγους και ιστολόγες που την υπερασπίζονταν με ύβρεις εναντίον μου…

Για να δούμε, όλα αυτά τα τσόλια που υπερασπίζονταν την ΜΕΛΟΝΙ τους, θα βγουν να γράψουν την αλήθεια πως είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και να ζητήσουν και μια συγνώμη;;;

Ή θα κρυφτούν πίσω από τη σιωπή και στην μηδαμινή περίπτωση να γράψουν πως προστατεύει τα συμφέροντα της πατρίδας της;;;

Όχι, κυρίες και κύριοι, δεν παλεύει για τα συμφέροντα της Πατρίδας της, αλλά για τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΩΣ ΕΒΡΑΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ, όλες τις κωλοτούμπες της Μελόνι τις θέσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και τις απαντήσεις στους υπερασπιστές της… αποσπάσματα των οποίων έχω στο τέλος της ανάρτησης…

 

 

Η «οικονομική απόβαση» της Ιταλίας στη Λιβύη στις 28 Ιανουαρίου 2023 και η συνακόλουθη υπογραφή συμφωνιών των πετρελαϊκών εταιρειών των δύο χωρών (www.ilsole24ore.com 28/1/2023) αποτελεί στην ουσία τη ρελάνς της Μελόνι στην υπογραφή στις 3 Οκτωβρίου 2022των δύο μνημονίων συνεργασίας Άγκυρας και Τρίπολης στο πεδίο της έρευνας, εξόρυξης και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου εκ μέρους τουρκικών εταιρειών.

Είναι και μια «μαχαιριά» κατά της Ελλάδας η οποία υποστηρίζει σταθερά ότι η κυβέρνηση της Τρίπολης δεν έχει δικαίωμα οποιασδήποτε υπογραφής. Η ελληνική κυβέρνηση είδε το επιχείρημα της να ακυρώνεται από τη «σύμμαχο» Ιταλία και δεν αντέδρασε.

Ο Νότης Μαριάς,Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής, μιλά γι ΄ αυτή τη σοβαρή εξέλιξη για τα ελληνικά συμφέροντα.


Πηγή

 

Το δίδυμο του ηλίθιου και του πανηλίθιου, βρίσκονται με… “την σωστή πλευρά της ισοτρίας και υπερασπίζονται την Μελόνι.

Τι έχει να μας πουν τώρα που η Μελόνι αποδεικνύεται επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Ελλάδας;;;

Έδειξε από την πρώτη στιγμή τις κυβιστήσεις της η Μελόνι…κυβιστήσεις υπέρ των σιωνιστών…

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΕΘΑ!!!

Γι αυτό και κρίνονται οι υποστηρικτές της ΜΕΛΟΝΙ…

Κάποιοι είχαμε την ικανότητα να την κρίνουμε εξ αρχής… κάποιοι άλλοι, προσπάθησαν με νύχια και με δόντια, να μας την πλασάρουν ως… πρότυπο…

Ανάλογα με το πρότυπο και οι υπερασπιστές της…ή μήπως “πληρωμένοι κονδυλοφόροι”;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα