Βρε βρε το Τριντό... και ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!! Και το Μητσο-Τάκη;;;

Βρε βρε το Τριντό... και ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!! Και το Μητσο-Τάκη;;;

18 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:811
Μοίρασέ το

 

«ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»! Ο ετεροθαλής αδελφός του Τριντό πετά «ΦΩΤΙΕΣ» – ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ από Καναδά

 

 

 

Αλοίμονο αν δεν έπαιρναν και ποσοστά… τόσα δις έχουν κερδίσει οι ΦΑΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ.. δεν θα τους έδιναν και ποσοστά επί των πωλήσεων;

Γι αυτό έκαναν τους νόμους περί υποχρέωσης του εμβολιασμού… γι αυτό και βάζουν πρόστιμα στους πολίτες…γι αυτό σκίζονται υπουργοί και το Μήτσο – Τάκι να μας μπολιάσουν όλους…

΄Η νομίζετε πως δεν παίρνουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης το… κάτι τις τους;;; Γι αυτό και λυσσάνε όλοι τους υπέρ των εμβολίων.

Κάποιοι να τους πουν, πως ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, αλλά μάλλον αφορά και την Ελλάδα η αποκάλυψη…

Ο ετεροθαλής αδερφός του Τζάστιν Τριντό, Κάιλ Κέμπερ, σε αντίθεση με των χοντικών αντιλήψεων συγγενή του, πιστεύει ότι τα μέτρα για τον Covid «αφορούν τον έλεγχο και την συγκέντρωση της εξουσίας και όχι την υγεία και την ευημερία».

Όπως μεταδίδουν τα ρεπορτάζ από τον Καναδά:

 

Διαφορετικά επώνυμα, εντελώς διαφορετικοί στόχοι – αλλά στην πραγματικότητα, η ίδια οικογένεια: ο ετεροθαλής αδελφός του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό, Κάιλ Κέμπερ, έχει μια θεμελιωδώς αντίθετη θέση για τον Covid από τον αμφιλεγόμενο αρχηγό της κυβέρνησης. Τώρα ο Kemper κάνει εκστρατεία ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές Covid των εξέχων μελών της οικογένειάς του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κέμπερ εξέφρασε για άλλη μια φορά σοβαρή κριτική στον Τριντό για τις πολιτικές του για τον Covid, οι οποίες πιστεύει ότι «αφορούν περισσότερο τον έλεγχο και τον συγκεντρωτισμό της εξουσίας και όχι την υγεία και την ευημερία».

Είναι μια «παγκόσμια ενορχηστρωμένη απάτη», με τεράστια κέρδη να εκτρέπονται από «χώρες σε εταιρείες». Και συνέχισε, «Δεν ξέρω πώς μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό», επικρίνοντας δριμύτατα τον ρόλο των ΜΜΕ σε αυτή την απάτη.

Ο ένθερμος ευαγγελιστής και υποστηρικτής της ελευθερίας και της ενημερωμένης συγκατάθεσης αναφέρθηκε στον ετεροθαλή αδερφό του ως  «έμπορο εμβολίων Τζάστιν».

 

Το ίδιο μάλλον ισχύει και για άλλους πρωθυπουργούς, ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ!!!

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Προβολές : 811


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα