Βρε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα στο κόμμα του ... δασκάλου... ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ. ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ;;;..

Βρε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα στο κόμμα του ... δασκάλου... ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ. ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ;;;..

8 Ιουνίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,086
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και γελάω, γιατί τα έχω γράψει… κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, στο κόμμα του… δασκάλου…

 

«Σφάζονται» και ετοιμάζουν καταγγελίες στο κόμμα του «δάσκαλου με τα κομποσκοίνια»!

Το κονκλάβιο «πετάει» τους υποψηφίους που βγήκαν πρώτοι στις περιφέρειες τους σαν «στημένες λεμονόκουπες» για να βάλει τους «κατά παραγγελία» εκλεκτούς.

Ο π. δικαστικός Γιώργος Αποστολάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του (!) σε «ομάδα Ιεραποστολής». Τον έκραξαν όλοι και έτρεξε να ζητήσει συγνώμη.

Τα έχω γράψει από την πρώτη στιγμή… “ο δασκαλάκος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ”… έτσι για να θυμηθούμε και την σχετική ταινία, που το μόνο που αλλάζει στον τίτλο της είναι το “Δεν”…
Διαβάστε πολύ προσεκτικά… όσο πιο προσεκτικά μπορείτε αυτή (εδώ) την ανάρτηση, και θα καταλάβετε πολλά…
ΠΟΣΟ … “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ” ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ … ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ;;;
ΚΑΙ ΠΟΣΟ … “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ… ΠΕΤΑΜΕΝΟΥ;;;
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
Καλλιόπη Σουφλή


Μύρισαν κρατικό χρήμα (εάν εφόσον και όταν) και προσπαθούν να φτιάξουν τα πάντα και τους πάντες στα μέτρα τους!

Σήμερα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα στην 1η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Γιώργου Αποστολάκη, ενώ πρώτος στο ψηφοδέλτιο είχε εκλεγεί ο Γιώργος Μπαϊραμίδης, που με εντολή του «κονκλάβιου» πετάχτηκε στην τελευταία θέση παίρνοντας την υπόσχεση ότι θα πάρει ένα μισθό μόλις το κόμμα μπει στην Βουλή!

Αυτό δεν το λες και ηθικό γεγονός που έχει ξεσηκώσει  ήδη και αρκετούς υποψήφιους Βουλευτές του κόμματος αυτού σε όλη την Ελλάδα που δέχτηκαν πιέσεις για κάτι παρόμοιο.
Όπως μαθαίνουμε ήδη έχουν γίνει αλλαγές στην σειρά των ονομάτων αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί για να μην προκληθεί πανικός και σεισμός στο εσωτερικό του κόμματος.
Αυτό βέβαια θα φανεί με την δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων.
Το παράδοξο όμως είναι ότι για μια ακόμα φορά η ανακοίνωση μιας υποψηφιότητας έγινε σε μια ομάδα στο Facebook που υποτίθεται ότι λειτουργεί ως υπερασπιστές Ιεραποστολής στην Αφρική από ανθρώπους που δεν έχουν καμία όρεξη «μέσα» στην προσπάθεια αυτή να υπάρχουν κάποιοι που χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα προφίλ που διαθέτουν στα Social Media για να προωθούν την υποψηφιότητα τους σε οποιοδήποτε κόμμα.
Όπως πληροφορηθήκαμε έγινε ο «κακός χαμός» μετά την ανακοίνωση στην συγκεκριμένη ομάδα Ιεραποστολής γεγονός που ανάγκασε τον π. δικαστικό Γιώργο Αποστολάκη να κάνει νέα ανάρτηση και να ζητήσει συγνώμη επειδή… σκανδάλισε, όπως είπε, τους συνοδοιπόρους του.

Την ίδια ώρα η έρευνα της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνεχίζεται σε μονές και ιδιώτες με αμείωτο ρυθμό ως προς το πόθεν έσχες σε διάφορες κατευθύνσεις που έχουν προεκλογικές αφετηρίες και αποδέχτες.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,086


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα