Βρε, πότε θα καταλάβετε πως ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

Βρε, πότε θα καταλάβετε πως ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

6 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:568
Μοίρασέ το

 

Τα έκαναν «Τατσι Μιτσι Κοτσι» για μείνουν οι «σκελετοί» του απερχόμενου γιου στις ντουλάπες!

Κολλητή και συνεργάτιδα της Ντόρας Μπακογιάννη προσέλαβε ως διευθύντρια στο γραφείο του ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας Δούκας.

Το ΣΥΣΤΗΜΑ, ανακυκλώνει τους δικούς του ανθρώπους, τα δικά του πιόνια, και ο κόσμος πιστεύει πως με τις εκλογές κάτι αλλάζει…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του ειδικού συνεργάτη

Έτσι γίνονται οι ωραίες δουλειές!

Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και γι’ αυτό την υιοθέτησα και τη δημοσιεύω.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη μου, ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ξεκίνησε να στελεχώνει πρωτίστως το γραφείο του, αφού για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος.
Στο πλαίσιο αυτό, προσέλαβε διευθύντρια για το γραφείο του δημάρχου.
Θα μου πείτε και τι μας το παρουσιάζεις ως είδηση; Γιατί πολύ απλά έμαθα ότι το πρόσωπο που επέλεξε για κάποια (πολλά) χρόνια εργάστηκε στο πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, πλάι στον τότε διευθυντή της, Δημήτρη Ζαφειριάδη.
Ξέρει πρόσωπα και πράγματα παραπάνω από ότι νομίζει ο καθένας.
Είναι αυτονόητο ότι η τοποθέτηση αυτή έγινε με την απόλυτη βούληση της μεγάλης «Κυρίας» και ο σκοπός είναι να «σβηστούν» με σφουγγάρι οι πολιτικές αμαρτίες του γιου και ότι άλλο βγει στην πορεία.
Η μαμά πάντα «έπλενε τα πιάτα» του κανακάρη και το έπραξε ξανά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 568


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα