Βρε τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΔΗΘΕΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΨΕ Η ... ΜΟΣΣΑΝΤ!!!

Βρε τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΔΗΘΕΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΨΕ Η ... ΜΟΣΣΑΝΤ!!!

28 Μαρτίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:884
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω:

Σε αγαστή συνεργασία Μητσοτάκης & ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ για λόγους…ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

ΕΒΡΑΙΟΙ τελικά ο δήθεν «στόχος» των Πακιστανών «τρομοκρατών» στην Αθήνα.

Τους «εξάρθρωσε» η ΕΥΠ & ΕΛΑΣ με τη…ΜΟΣΑΝΤ!

ΔΗΛΑΔΗ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ…ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά από την ώρα που διάβασα την είδηση στα διάφορα ιστολόγια, κάτι μέσα μου μου έλεγε πως είναι… ΜΟΥΦΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ…

Προσέξτε την πρώτη φωτογραφία…

Η ΜΟΣΣΑΝΤ, ισχυρίζεται πως αυτή εξάρθρωσε τον… “τρομοκρατικό πυρήνα”!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε τι λέει και Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ…

Και ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΛΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΝ…

Πάμε όμως και στην παρακατούλια φωτογραφία…

Πότε υποτίθεται πως συλλήφθησαν οι … “τρομοκράτες”;;; (η είδηση, από εδώ)

Στα μέσα Φεβρουαρίου!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πότε θα πάνε στον ανακριτή να απολογηθούν;;;

Την Παρασκευή… σε τρεις μέρες δηλαδή…

Και τόσο καιρό ρε παλλουκάρια, τι τους κάνατε;;;

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τους ξεφτίλισε τους θεατρίνους ο δημοσιογράφος, ο αγαπητός Γιάννης Κουντούρης και αποκάλυψε το … θεατρικό τους στήσιμο… και παράλληλα, παραθέτει και πολύ σημαντικά στοιχεία, για την δράση των οβριών και τη σχέση τους με τους… “μπατριωτες σωτήρες”!!!

 

 

Υ.Γ.2. Καλά για την ΕΥΠ, δεν το συζητάμε… από ξεφτίλα σε ξεφτίλα πάει…

 

 

 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Το «Πας ο κόσμος μια σκηνή» ισχϋει και…εν ταις Αθήναις!!!

Διαβάστε τα εξής τρία άρθρα για να καταλάβετε και να ακολουθήσετε τον ειρμό μας εδώ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ «ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ»: Η ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….CHABAD LUBAVITCH!!!


Μια ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που προκαλεί ερωτήματα

ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ κάνουν λόγο για εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου σε ανακοίνωση με ελλιπή στοιχεία και γεμάτη ασάφειες για τους συλληφθέντες, την οργάνωση και τους φερόμενους στόχους

ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ κάνουν λόγο για εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου σε ανακοίνωση με ελλιπή στοιχεία και γεμάτη ασάφειες για τους συλληφθέντες, την οργάνωση και τους φερόμενους στόχους.

Πλείστα όσα ερωτήματα γεννώνται από την ανακοίνωση σχετικά με εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου το οποίο φέρεται να σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα μας.

Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται καθώς τις ανακοινώσεις δεν έκανε ο καθ΄ ύλην αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά έγιναν με ένα τυπικό δελτίο Τύπου γεμάτο ασάφειες.

Στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία γίνεται επίκληση συλλήψεων ηγετικών στελεχών που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό δεν δίνεται κανένα στοιχείο για τίνος λογαριασμό λειτουργούσαν ούτε και τα στοιχεία τους ενώ ήδη φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι μιλάνε και λένε διάφορα…

Το ερώτημα είναι ότι ενώ οι βιαστές και άλλοι εγκληματίες ανακοινώνονται με φωτογραφίες τους αμέσως τους τρομοκράτες γιατί τους κρύβουν; Και πάλι ο “εγκέφαλος” εξωτερικό;

Επιπλέον ερωτήματα γεννώνται και για το χρόνο των ανακοινώσεων ενόψει εκλογών καθώς γίνεται αναφορά και στην προσπάθεια υπονόμευσης του «αισθήματος ασφάλειας στη χώρα» σε μια περίοδο κατά την οποία αυτό το αίσθημα βρίσκεται στο ναδίρ εξαιτίας ενεργειών και παραλείψεων της κυβέρνησης.

Επίσης δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι με κάτι τέτοια ενδέχεται να προκαλούν πλήγμα στον τουρισμό μας την κύρια πλέον πηγή εισοδήματος για χιλιάδες Ελλήνων;

ΠΗΓΗ >> https://fantomas.gr/mia-anakoinosi-tis-el-as-poy-prokalei-erotimata/


Τρίτη, Μαρτίου 28, 2023

Η μεγάλη σύμπτωση και οι απορίες! Την ημέρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης τις εκλογές ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» πακιστανικό τρομοκρατικό δίκτυο (!) αλλά ο εγκέφαλος είναι στο εξωτερικό.

Που είναι η γιάφκα ; Που είναι τα εκρηκτικά ; Που είναι τα όπλα ; Τα ίδια και με την Ρωσίδα “πράκτορα” Μαρία Τσάλλα που τα έμαθαν όλα όταν είχε φύγει. Ούτε τσιμπιδάκι για τα μαλλιά δεν βρήκαν που να φανερώνει τον ρόλο της.

Του Άρη Σπίνου

Η χώρα των συμπτώσεων και των φαεινών ιδεών που τελικά και καλό να είναι κάτι το κάνουν με τέτοιο κακόπιστο τρόπο που δεν πείθονται ούτε οι ίδιοι. Την ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των εκλογών για την 21η Μαΐου, εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι μετά τη ρωσίδα πράκτορα, ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» και τρομοκρατικό δίκτυο που σχεδίαζε επιθέσεις στη χώρα μας ανακοινώνοντας μάλιστα ότι προχώρησε και σε δύο συλλήψεις.

 

 

Μεταξύ άλλων εντύπωση προκαλεί το πόσο εύκολα χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση η λέξη «εξαρθρώθηκε», δίνοντας την εικόνα ότι οι αρμόδιες αρχές συνέλαβαν πολλά άτομα, άνοιξαν γιάφκα και βρήκαν οπλισμό και εκρηκτικά, ενώ το «δίκτυο» που αναφέρεται εξαντλείται σε δύο πακιστανούς και ο εγκέφαλος βρίσκεται στο εξωτερικό!

Σημειώνεται ότι δύο άτομα δε φτάνουν ούτε για να στοιχειοθετηθεί ποινικός φάκελος οργανωμένου εγκλήματος σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Χρειάζονται 3 άτομα!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ.:

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών που με καθοδήγηση από το εξωτερικό, μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια. Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι τέτοιες συλλήψεις συνοδεύονται από την παρουσίαση πλήθους στοιχείων που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία περί αυτού. Γιάφκα, όπλα, εκρηκτικά. Που είναι όλα αυτά;

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Στη βάση πληροφοριών που συνέλεξε και επεξεργάστηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις στελεχών της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Στο πλαίσιο των συντονισμένων αυτών δράσεων των δύο Υπηρεσιών, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, μέλη του τρομοκρατικού – ηγετικού στελέχους, που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό, ως «εγκέφαλος» του δικτύου.

Είχαν ως στόχο όχι μόνο την απώλεια αθώων πολιτών, αλλά και την υπονόμευση του αισθήματος ασφάλειας στη χώρα, πλήττοντας ταυτόχρονα τους θεσμούς και απειλώντας τις διεθνείς σχέσεις της.

 

 

Από την ανάλυση των κατασχεθέντων πληροφοριακών και ψηφιακών δεδομένων αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε ότι τα μέλη του δικτύου:

είχαν επιλέξει ήδη ως στόχο της επίθεσης, κτίριο ιδιαίτερης σημειολογίας,

είχαν προβεί στην κατόπτευση του χώρου και στο σχεδιασμό της επίθεσης,

είχαν λάβει τελικές οδηγίες για την πραγματοποίηση του πλήγματος,

 

 

σε εφαρμογή οδηγιών αυτών αναζητούσαν και έτερα πρόσωπα για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση της αποστολής τους.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ πρωινές ώρες της 28/03/2023, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

Οι έρευνες συνεχίζονται».

Συγχαρητήρια μέσω Twitter δίνει ο Θεοδωρικάκος

 

 

Την σοβαρότητα εξάλλου της υπόθεσης καταδεικνύει και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να χειριστεί το όλο ζήτημα ο αρμόδιος υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αντί επίσημης συνέντευξης Τύπου τοποθετήθηκε μέσω Twitter, διαβεβαιώνοντας πως «οι αρχές ασφαλείας της χώρας διατηρούν σε πολύ υψηλό επίπεδο την ετοιμότητά τους» και μη δίνοντας καμία περαιτέρω εξήγηση.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2023/03/blog-post_47.html


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!

Η ΜΟΣΑΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ; ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ισραήλ: Η Μοσάντ συνέβαλε στην εξάρθρωση των τρομοκρατών που θα χτυπούσαν εβραϊκούς στόχους στην Ελλάδα

ΕΛΑΣ και ΕΥΠ έφτασαν στα ίχνη δύο Πακιστανών οι οποίοι και συνελήφθησαν – Ο εγκέφαλος της οργάνωσης βρίσκεται στο Ιράν

 

 

Μετά την αποκάλυψη ότι ΕΛ.ΑΣ και ΕΥΠ εξάρθρωσαν τρομοκρατικό δίκτυο που ετοίμαζε επιθέσεις στην Ελλάδα, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, βοήθησε τις ελληνικές αρχές να αποτρέψουν την απόπειρα δύο Πακιστανών να πραγματοποιήσουν επίθεση εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στην Ελλάδα.

Όπως μεταδόθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, η Μοσάντ αναφέρει ότι η «σοβαρή υπόθεση» που έγινε νωρίτερα, σήμερα, γνωστή αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του Ιράν να στοχοποιήσει Ισραηλινούς και Εβραίους.

«Μετά την έναρξη της έρευνας στην Ελλάδα, η Μοσάντ βοήθησε στην αποκάλυψη πληροφοριών για τις μεθόδους λειτουργίας και της σύνδεσης των υπόπτων με το Ιράν», αναφέρει η υπηρεσία πληροφοριών.

 

 

Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, η Μοσάντ βοήθησε στο να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται το τοπικό τρομοκρατικό δίκτυο της Ελλάδας με τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις των Ιρανών ανά τον κόσμο.

 

 

Σύμφωνα με την Μοσάντ, «μαζί με τους εταίρους μας στις υπηρεσίες πληροφοριών, θα αναλάβουμε ενεργό δράση εμποδίζοντας το Ιράν να προκαλέσει βλάβη σε όλο τον κόσμο».

 

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές για τη συνεργασία με σκοπό την καταπολέμηση του ιρανικού πυρήνα τρομοκρατίας, προσθέτοντας ότι η τρομοκρατία «είναι κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».

 

 

«Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μεση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινλη στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού κράτους» συνέχισε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/greece/article/1354788/israil-i-mosad-sunevale-stin-exarthrosi-ton-tromokraton-pou-tha-htupousan-evraikous-stohous-stin-ellada/


Δείτε τώρα οι εξής αποκλειστικές φωτογραφίες του σάιτ μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έξω από το CHABAD HOUSE που σύμφωνα με την…ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όπως το ανέφεραν Οι Time Of Israel...

«…ένας από τους στόχους ήταν ένα εβραϊκό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Οι αναφορές ανέφεραν ότι ο στόχος ήταν ένα “Chabad House”, το οποίο περιλαμβάνει ένα εστιατόριο Kosher και φιλοξενεί επίσης άλλες θρησκευτικές λειτουργίες.»

 

 

 

 

Τι είναι ακριβώς όμως το CHABAD HOUSE;;; Ανήκει στην γνωστή καθώς και…ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ….Chabad Lubavitch, που τυχαίνει να ασκήνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΟΡΡΟΗ επι ολόκληρων κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο!!! ΔΕΙΤΕ τις εξής εικόνες για να καταλάβετε….

Διαβάστε τώρα μερικά από τα άρθρα που έχουμε βγάλει για την Χαμπάντ για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ….

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 884


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα