Βόλος: Hummer, βάρκες, ερπυστριοφόρα στους δρόμους – Ψάρια σπαρταράνε στα πεζοδρόμια!!! (ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...)

Βόλος: Hummer, βάρκες, ερπυστριοφόρα στους δρόμους – Ψάρια σπαρταράνε στα πεζοδρόμια!!! (ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...)

28 Σεπτεμβρίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:539
Μοίρασέ το

 

Νέες σοκαριστικές εικόνες από τον Βόλο: Αυτοκίνητο θάφτηκε κυριολεκτικά στην άμμο

Τεράστιες καταστροφές στον Βόλο και ο απολογισμός της κακοκαιρίας συνεχίζεται.

DANIEL… ELIAS… ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ…

Στις επερχόμενες εκλογές, και στις βολευτικές εκλογές, μην ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε τα ίδια “πατημένα σκατά” που λέει και ο πάτερ Γάτσιας, για να ισοπεδώσουν τελείως τον Βόλο…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται από τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει συντελεστεί λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Σπίτια πνιγμένα στη λάσπη, αγωγοί ομβρίων να σπάνε το οδόστρωμα και να βγαίνουν στην επιφάνεια, αυτοκίνητα διαλυμένα, είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που μπορεί να αντικρίσει κανείς.

Η κάμερα του ALPHA βρέθηκε στην Αγριά Βόλου και κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Ανάμεσα στις σοκαριστικές εικόνες, ήταν και ένα αυτοκίνητο το οποίο θάφτηκε κυριολεκτικά στην άμμο, ενώ φαίνεται μόνο ο ουρανός του και ο καθρέφτης.

Δείτε το βίντεο:

Βόλος: Hummer, βάρκες, ερπυστριοφόρα στους δρόμους – Ψάρια σπαρταράνε στα πεζοδρόμια

 

 

Για τους κατοίκους του Βόλου -και όχι μόνο- η σφοδρή κακοκαιρία δεν χτύπησε μετά από 16.000 χρόνια. Αντίθετα, δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί ούτε ένας μήνας από τη στιγμή που είδαν τη λάσπη και τα ορμητικά νερά του «Daniel» να παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους.

Πλέον, οι άνθρωποι αυτοί ζουν τον ίδιο εφιάλτη μέσα σε λίγες ημέρες, με τη διαφορά ότι έχει διαφορετικό όνομα, «Elias».

Τραγική είναι η κατάσταση στις Αλυκές, στο Παλιό Λιμεναρχείο, στο Νέο Δέλτα, στη Μακρινίτσα, στο Διμήνι, στο Σέσκλο, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Η πόλη είναι χωρίς νερό και ρεύμα και καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το ενδεχόμενο σταδιακών αποκαταστάσεων.

Την ίδια ώρα, ο στρατός κάνει «απόβαση» στον Βόλο, για να μεταφέρει αποκλεισμένες οικογένειες από περιοχές ακόμα και εντός του πολεοδομικού ιστού, που δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

Οχήματα hummer, βάρκες και ερπυστριοφόρα έχουν κάνει εμφάνιση στην πόλη, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:

volos kakokairia elias

volos kakokairia elias 1

volos kakokairia elias 4

volos kakokairia elias 3

volos kakokairia elias 5

ΣΕ πλοίο διανυκτέρευσαν 18 άτομα στο λιμάνι του Βόλου

 

Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Σούπερ Σταρ» στο λιμάνι του Βόλου διανυκτέρευσαν 18 άτομα που απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας.

Πέντε άτομα παραμένουν επί του πλοίου.

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας τα πρωϊνά δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών «Σούπερ Σταρ», «Εξπρές Σκιάθος» και του υδροπτέρυγου «Ερατώ», δεν πραγματοποιήθηκαν.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειανατολικοί 5 με 6 μποφόρ

Ψάρια σπαρταράνε στους δρόμους της Νεάπολης Βόλου

 

Παράλληλα, οι κάτοικοι της Νεάπολης βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό, όταν με το πρώτο φως της ημέρας βγήκαν να δουν την κατάσταση που επικρατεί στις περιουσίες τους και στην περιοχή.

Ψάρια «ξεβράστηκαν» -πιθανότατα- από το ποτάμι του Ξηριά και σπαρταρούσαν στη μέση του δρόμου, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 


Πηγή

Προβολές : 539


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα