Βόμβες μεγατόνων, έρριξε στο Focus  ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Βόμβες μεγατόνων, έρριξε στο Focus ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

3 Νοεμβρίου, 2023 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,629
Μοίρασέ το

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, για απόρρητα έγγραφα διακρατικών συμφωνιών, για τον τρόπο που λειτουργεί η ελληνική δικαιοσύνη, το ρόλο των ελληνικών hoaxes, την επικρατούσα πρακτική των υποκλοπών και τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο το σύστημα χειραγωγεί θεσμούς και εξουσίες

Βόμβες μεγατόνων έριξε ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας στην εκπομπή του Γρηγόρη Σερέτη στο Focus…

Γνωστά όλα αυτά στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, υποθέτω και οι αναγνώστες του παλιού μου ιστολογίου, να φρεσκάρισαν την μνήμη τους, καθώς εκατοντάδες ήταν οι αποκαλυπτικές βόμβες που είχα αναρτήσει…

Βόμβες με τις οποίες ο Μανώλης Χατζησάββας, αποκάλυπτε τρομακτικές απάτες και καταλήστευση του ελληνικού λαού, από τις πολιτικές συμμορίες και όχι μόνο…

Ακόμα και ανώτατους δικαστικούς είχε “κρεμάσει στα μανταλάκια”, πάντα στηριζόμενος σε έγγραφα και αδιάψευστα στοιχεία…

Μια επίσκεψη στο ιστολόγιό του εδώ, θα αποτελέσει πηγή απίστευτης γνώσης, ατράνταχτων αποδείξεων και κυρίως ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για τον ρόλο της πολιτικής και της δικαστικής εξουσίας, που έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε τραγικές καταστάσεις.

 

 

Τα θέματα περί “ελληνικής δικαιοσύνης”, θα τα βρείτε εδώ

Στη σημερινή εκπομπή, μια από τις πιο δυνατές βόμβες ήταν, η αναφορά του σε ανώτερο δικαστικό, ανέφερε και το όνομά του, ο οποίος συμμετείχε στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ… διαβάστε το εδώ

Ο Μανώλης Χατζησάββας, δεν φοβάται να μιλήσει και να αποκαλύψει ΑΛΗΘΕΙΕΣ…ακόμα και παίζοντας τη ζωή του κορώνα – γράμματα…

Δεν είναι τυχαίο που η Δικαιοσύνη στην Δανία στην οποία ζεί με την οικογένειά του, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ…

 

Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο Μανώλης Χατζησάββας, θα είχε ανακηρυχθεί Ήρωας… στην Ελλάδα των λαμόγιων και της διεφθαρμένης πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, είναι … απλά καταζητούμενος…

 

Με την ελπίδα, ο αγώνας του για την ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ…

 

ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη σήμερα…

Πριν πέντε χρόνια, για μια ανάρτηση που είχα κάνει του Μανώλη Χατζησάββα το 2018, βρέθηκα κατηγορούμενη, τον Ιούλιο του 2023, λίγες μέρες πριν λήξει η πενταετία, από πρώην συνεργάτη του Ρουμπάτη…

Ο εισαγγελέας την κρατούσε στο συρτάρι του, για πέντε χρόνια… και μάλλον έκρινε πως έπρεπε να τη στείλει στο εδώλιο, μια ανάσα πριν παραγραφεί…

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΡΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ;;;

Και ω του θαύματος… η κατηγορία σε βάρος μου αποσύρθηκε από το πρόσωπο που με μήνυσε, ΠΡΙΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…

Παρ’ όλα αυτά, το δικαστήριο, εξέτασε και το πρόσωπο που με μήνυσε και εμένα…

ΑΘΩΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ…

 

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, για απόρρητα έγγραφα διακρατικών συμφωνιών, για τον τρόπο που λειτουργεί η ελληνική δικαιοσύνη, το ρόλο των ελληνικών hoaxes, την επικρατούσα πρακτική των υποκλοπών και τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο το σύστημα χειραγωγεί θεσμούς και εξουσίες, έκανε στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη, ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ και καταζητούμενος στη χώρα μας, Εμμανουήλ Χατζησάββας.

Σημειώνεται ότι ο Focus FM 103,6 δεν οικειοποιείται και δεν υιοθετεί τα όσα ακούστηκαν από τον κύριο Χατζησάββα, ο οποίος φέρει την αποκλειστική ευθύνη των όσων ισχυρίζεται και καταγγέλλει.

Μετά τα όσα ενδιαφέροντα ανέφερε για την πορεία της εταιρίας του και τις συνθήκες που τον ανάγκασαν να μετεγκατασταθεί στη Δανία, ο κ. Χατζησάββας μίλησε και για τους ανθρώπους που του πρότειναν να «καθαρίσουν» το όνομά του, με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει καθήκοντα ως πράκτορας της ΕΥΠ, στην Τουρκία.

«Εκπαιδεύτηκα και πήγα ως καταζητούμενος στην Τουρκία. Έζησα εκεί 4 χρόνια και επέστρεψα στη Δανία ακόμα καταζητούμενος. Από την Ελλάδα δεν κράτησαν το λόγο τους κι έτσι επικοινώνησα με τον Πάνο Καμμένο – με τον οποίο γνωριζόμαστε χρόνια – να του ζητήσω να με βοηθήσει».

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει απαντώντας στο γιατί ο Πάνος Καμμένος, τον κατήγγειλε στη συνέχεια ως πράκτορα της ΜΙΤ!

«Τον Καμμένο εγώ τον βοήθησα και ανέβηκε πολιτικά, εγώ του κανόνισα την έδρα στη Ρόδο. Ανακάλυψα όμως ότι ετοίμαζε κομπίνα με τη διακρατική συμφωνία με την Σαουδική Αραβία για την πώληση των βλημάτων 105 χιλιοστών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού. Παρουσίασε πλαστά έγγραφα στη Βουλή κι εγώ που είχα στη διάθεσή μου τα γνήσια, τα έστειλα στον Εισαγγελέα».
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που σήμερα ο Πάνος Καμμένος, απέχει από την πολιτική» θα πει.

Αναφορικά με τα όσα γράφονται από τα ελληνικά hoaxes ότι, μεταξύ άλλων παρουσιάζεται και αρθρογραφεί ως πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να παρέχει κανένα ουσιαστικό στοιχείο που να υποστηρίζει αυτόν τον ισχυρισμό ο κύριος Χατζησάββας, σημειώνει ότι πρόκειται για ανθρώπους που εκτελούν συμβόλαια και ότι σε λίστα που έχει στα χέρια του με «ελεγχόμενους ελεγκτές» , όπως χαρακτηριστικά λέει , υπάρχουν και τα δικά τους ονόματα.

Ο κ. Χατζησάββας μίλησε για τις αξίες και το ρόλο της δικαιοσύνης «Αυτοί που επιβάλλουν το νόμο δεν είναι ανεξάρτητοι, όλοι δουλεύουν για να εξυπηρετήσουν το σύστημα, η τράπουλα είναι στημένη». «Όλοι είναι όμηροι της κυβέρνησης του συστήματος Μητσοτάκη» είπε για το Predator και τις υποκλοπές.

Για τη Ζουράφα και την τουρκική άσκηση, ο κύριος Χατζησάββας υποστήριξε ότι με το που βγήκε η νότα, θα έπρεπε το ναυτικό να αναπτυχθεί άμεσα και η αεροπορία να διεξάγει τακτικές επιχειρήσεις.

«Με την Τουρκία, έχουν μοιραστεί τα πάντα. Όπως «έφτιαξαν» την Μακεδονία θα «φτιάξουν» και το Αιγαίο. Θα δείτε τι φιέστα θα γίνει όταν θα έρθει ο Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη. Θα με θυμηθείτε», συμπλήρωσε.

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε και στην προοπτική δικαίωσής του στη χώρα μας . «Δεν το βλέπω να δικαιώνομαι στην Ελλάδα έτσι όπως τους έχω ξεφτιλίσει. Πιο πολύ πιστεύω ότι θα με πυροβολήσουν, από το ότι θα βρεθεί λύση, που πραγματικά δεν το θέλω. Δε θέλω να μιλάω για την Ελλάδα, όσο είναι αυτοί εκεί πάνω».

Ακούστε εδώ όλη τη συζήτηση:

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ – Ε. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

Πηγή

Προβολές : 2,629


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα