Γίνεται το “έλα να δεις” στα κόμματα Εμφιετζόγλου, Βελόπουλου...

Γίνεται το “έλα να δεις” στα κόμματα Εμφιετζόγλου, Βελόπουλου...

6 Ιουνίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:904
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και αναφωνώ: Βρε, αυτοί θα μας τρελλάνουν…

Ελληνική Λύση: Ανακοίνωσε συνεργασίες με δύο κόμματα ενόψει των εκλογών

Λίγες μέρες πριν, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ανακοίνωσε πως στο νέο κόμμα, μεταξύ άλλων, θα είναι μαζί τους και η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ…(εδώ)

Σωστά; Σωστά…

Και τώρα, διαβάζουμε πως η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, θα είναι στον Βελόπουλο…

 

 

Κόμματα “περατζάδες”… που βάλθηκαν να μας τρελλάνουν…;;;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι δυνατόν να ενδιαφέρεται για την Πατρίδα η “ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ” και να τακιμιάζει με τον Βελόπουλο που ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το άλλο κόμμα που συμπράττει μαζί του… το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ”…

ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ…

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΟΙ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”…

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Την συνεργασία του με δύο άλλα κόμματα ανακοίνωσε το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Πρόκειται για τα κόμματα Ελληνικό Όραμα και Νέα Ελλάδα, τα οποία εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις για τις συνεργασίες τους.

Η ανακοίνωση του κόμματος «Ελληνικό Όραμα» αναφέρει:

«Το Ελληνικό Όραμα αποδέχθηκε την έντιμη και πατριωτική πρόταση που είχε καταθέσει πριν λίγες ήμερες ο Πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία με στόχο την σωτηρία της πατρίδας από την λαίλαπα των Μητσοτάκηδων. Το Ελληνικό Όραμα που ασπάζεται τις αρχές του Κοινωνικού Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, τις Αρχές του  τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ συνεχίζει με την Ελληνική Λύση με Όραμα για μια νέα Κοινωνική Ριζοσπαστική  Πατριωτική Φιλελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ.»

Η Νέα Ελλάδα

Με δική του ανακοίνωση το πολιτικό κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ανέφερε ότι  κατόπιν συνεδρίασης των αρμοδίων οργάνων του αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, για συστράτευση όλων πατριωτικών δυνάμεων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:

«Σήμερα, 04/05/2023 στα γραφεία του κόμματος στη Αθήνα, σε κοινή  συνεδρίαση των οργάνων του, ο πολιτικός φορέας ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας ως υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας μόνο το συμφέρον της πατρίδας, αποφασίσαμε:  Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για εθνική συμπόρευση, του Προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο κάλεσμα αυτό δηλώνουμε παρόντες για  το ΕΘΝΟΣ,  την ΕΛΛΑΔΑ, τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μοναχή έγνοια μας είναι η Πατρίδα μας και η Γλώσσα μας.  Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να υπερασπιστούμε μαζί το  δίκαιο, την αξιοπρέπεια, την ιστορία μας, την Πατρίδα μας. Με την ΕΛΛΑΔΑ δεν παίζουμε…!», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Ελλάδας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 904


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα