ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ : Βιοεργαστήρια που διευθύνονται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία κατασκεύασαν βιολογικά όπλα με στόχο ορισμένες εθνοτικές ομάδες, μετά τη συλλογή DNA από Ρώσσους

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ : Βιοεργαστήρια που διευθύνονται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία κατασκεύασαν βιολογικά όπλα με στόχο ορισμένες εθνοτικές ομάδες, μετά τη συλλογή DNA από Ρώσσους

20 Μαρτίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:566
Μοίρασέ το

 

Ένα από τα καθήκοντα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Το Πεντάγωνο έχει δείξει ενδιαφέρον για φορείς εντόμων που είναι ικανοί να μεταδώσουν επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες. Περισσότερα από 140 δοχεία γεμάτα με εξωπαράσιτα από νυχτερίδες, συμπεριλαμβανομένων ψύλλων και κροτώνων, κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν από το βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο.

 

 

Μετάφραση blümlifee

Αληθεύει ότι το Πεντάγωνο ξοδεύει αμύθητα εκατομμύρια δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων για την κατασκευή βιολογικών όπλων στην Ουκρανία που στοχεύουν εξειδικευμένα σε εθνοτικές ομάδες; Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσσικής Ομοσπονδίας δηλώνει ότι έχει αποδείξεις για αυτόν τον ισχυρισμό.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση, ο Igor Kirillov, επικεφαλής των στρατευμάτων Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας των Ρωσσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αποκάλυψε ότι το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών δεν διεξήγαγε μόνο “πειράματα” σχετικά με τον κορωνοϊό με νυχτερίδες στην Ουκρανία, σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως, αλλά προσπάθησε επίσης να αναπτύξει βιολογικά όπλα που στοχεύουν επιλεκτικά ορισμένες εθνότητες – και όλα αυτά υπό το πρόσχημα της “έρευνας”.

“Τα διαθέσιμα έγγραφα επιβεβαιώνουν πολυάριθμες περιπτώσεις μεταφοράς βιολογικών δειγμάτων Ουκρανών πολιτών στο εξωτερικό”, δήλωσε ο Kirillov. “Με μεγάλο βαθμό πιθανότητας, μπορούμε να πούμε ότι ένα από τα καθήκοντα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ”.

Όπως αναφέραμε, το Πεντάγωνο λειτουργεί βιοεργαστήρια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον Kirillov, περίπου 350 κρυοδοχεία γεμάτα με δείγματα ορού αίματος μεταφέρθηκαν από το Κέντρο Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας σε εργαστήριο αναφοράς για μολυσματικές ασθένειες στο Ινστιτούτο Doherty της Αυστραλίας. Αυτό έγινε με το πρόσχημα της αναγνώρισης τίτλων αντισωμάτων.

Το ρωσσικό υπουργείο Άμυνας έλαβε έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι αυτή η βιολογική έρευνα υψηλού κινδύνου στην Ουκρανία διεξάγεται στην πραγματικότητα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Kirillov είπε ότι τα έγγραφα δείχνουν ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χρηματοδότησε αυτήν την έρευνα.

(βίντεο 43:58)

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ VICTORIA NULAND ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Σε πρόσφατη κατάθεση ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, η υφυπουργός Εξωτερικών Victoria Nuland παραδέχτηκε ότι υπάρχουν αυτά τα βιοεργαστήρια, αν και φρόντισε να τα αποκαλέσει εγκαταστάσεις για την διεξαγωγή “έρευνας”, χωρίς να αναφέρει ποτέ τη λέξη βιολογικά όπλα.

Ο Kirillov είπε ότι η Nuland επιβεβαίωσε, ωστόσο, “έμμεσα” ότι οι ΗΠΑ, στην πραγματικότητα, συμμετείχαν στην ουκρανική βιολογική έρευνα όταν δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον, DC, “ανησυχεί” για την ανάληψη αυτών των βιοεργαστηρίων από τη Ρωσσία.

“Η βιολογική έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Kirillov, περιελάμβανε τα σχέδια “UP-2, UP-9, UP-10, με στόχο τη μελέτη των παθογόνων παραγόντων του άνθρακα και της αφρικανικής πανώλης των χοίρων”, ανέφερε το InfoWars.

“Το σχέδιο UP-4, συγκεκριμένα, λέγεται ότι ήταν υπό ανάπτυξη σε εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό και είχε προγραμματιστεί μέχρι το 2020”.

Ο Kirillov είπε επίσης ότι το Πεντάγωνο έχει δείξει ενδιαφέρον για φορείς εντόμων που είναι ικανοί να μεταδώσουν επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες. Περισσότερα από 140 δοχεία γεμάτα με εξωπαράσιτα από νυχτερίδες, συμπεριλαμβανομένων ψύλλων και κροτώνων, κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν από το βιολογικό εργαστήριο στο Χάρκοβο, σημείωσε.

“Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι Αμερικανοί έχουν ήδη καταφέρει να εκκενώσουν το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης από τα εργαστήρια στο Κίεβο, το Χάρκοβο και την Οδησσό, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων, βιοϋλικών και εξοπλισμού στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Υγιεινής Lvov και στο Αμερικανικό Προξενείο στο Lvov.”, πρόσθεσε ο Kirillov.

“Είναι πιθανό τμήμα της συλλογής να μεταφερθεί στην Πολωνία”.

Τα βιοεργαστήρια στη Γεωργία, πρόσθεσε ο Kirillov, εργάζονται επίσης σε σχέδια που περιλαμβάνουν νυχτερίδες ως φορείς βιολογικών όπλων.

Αυτό φέρει μια έντονη ομοιότητα με αυτό που συνέβαινε στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV) στην Κίνα, όπου πιστεύεται ότι προήλθε ο κορωνοϊός της Wuhan (COVID-19).

Ο Ρώσσος Υποστράτηγος Igor Konashenkov εξέφρασε παρόμοιες ανησυχίες για τα ουκρανικά βιοεργαστήρια, προειδοποιώντας ότι τα έργα που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ περιλαμβάνουν τη χρήση κορωνοϊών νυχτερίδων που μπορούν να μεταδοθούν μέσω άγριων πτηνών που μεταναστεύουν μεταξύ Ρωσσίας, Ουκρανίας και άλλων χωρών.

Η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki, εν τω μεταξύ, απέρριψε τους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας ότι είναι “παράλογοι”.

“Είναι το είδος της επιχείρησης παραπληροφόρησης που έχουμε δει επανειλημμένα από τους Ρώσσους όλα αυτά τα χρόνια στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες, η οποία έχει απομυθοποιηθεί και ένα παράδειγμα των ψευδών προσχημάτωνπου είχαμε προειδοποιήσει ότι θα εφεύρουν οι Ρώσοι”.

Τα τελευταία νέα σχετικά με αυτό το θέμα μπορείτε να βρείτε στο WWIII.news

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

InfoWars.com

NaturalNews.com

    

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 566


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα