γιαννησ

Γιάννη Δεμερτζή, “μήπως το μαντήλι σου το ‘χεις λερωμένο”; (ΜΕΡΟΣ 1ο)

18 Μαΐου, 2021 80 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
γιαννησ
Δημιουργούνται πολλές απορίες  και τίθενται  ερωτήματα στον κ. Ιωάννη Δεμερτζή καθώς πρέπον θα ήταν να δώσει μερικές εξηγήσεις, ελπίζοντας ότι οι απαντήσεις  του δεν θα είναι, περί θεωριών συνωμοσίας!!

γιαννησ

 

Το ΜΕΡΟΣ 2ο, εδώ

Και οι νέες αποκαλύψεις, εδώ

Και εδώ, οι απειλές του Γιάννη Δεμερτζή

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Τον εν λόγω δημοσιογράφο, στην ουσία τον “συνάντησα” διαδικτυακά, πριν ένα χρόνο, μέσα από σχόλια, που μετέφεραν αρκετοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, στις δικές μου αναρτήσεις, βάζοντας τα λινκ των αναρτήσεών του.

Επειδή πολλές από τις αναρτήσεις του με προβλημάτισαν τα μάλα, καθώς ισχυριζόταν πως “συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν κορυφαία πολιτικά πρόσωπα”, έχασα τελείως την εμπιστοσύνη μου όχι μόνον στις αναρτήσεις του, αλλά και στο ίδιο του το πρόσωπο, γεγονός που  είχα ξεκαθαρίσει και στο ιστολόγιό μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Επειδή μου ζαλίσατε τον έρωτα με το βίντεο για την …. νοσηλεύτρια, πάρτε την απάντηση… δια χειρός ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

 

 

Δεν ξανασχολήθηκα με τον εν λόγω και τις φαντασιώσεις του και ούτε είχα την πρόθεση να ξανασχοληθώ,  μέχρι την στιγμή που έλαβα ένα email από ανώνυμο αποστολέα, το οποίο παραθέτω χωρίς να πάρω θέση,  καθώς και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σ’ αυτό.

Παράλληλα έψαξα λιγουλάκι κι εγώ για το who is who του Ιωάννη Δεμερτζή το οποίο θα παραθέσω στο δεύτερο μέρος των αποκαλύψεων του παρακάτω ανώνυμου αποστολέα.

Η δημοτική ποίηση συναντιέται εδώ με τα όσα αποκαλύπτονται παρακάτω εξ ου και το γνωστό δημοτικό τραγούδι ως τίτλος των δυο αναρτήσεων…

 

 

…………………………………………………………………

Στον πατριωτικό χώρο, είναι γνωστό πως έχουν εισχωρήσει και πρόσωπα τα οποία προκαλούν προβληματισμό σε όποιον έχει την ικανότητα να σκεφθεί και να κρίνει τα όσα γράφουν και λένε.

Και επειδή αν ψάξει κανείς έναν έναν αυτούς τους κατά την άποψή τους πατριώτες μπορεί και να εκπλαγεί για κάποιους από αυτούς, ας δούμε έναν, που για μεγάλο διάστημα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών, παρά το γεγονός ότι τα όσα έλεγε, λέει, έγραφε και γράφει, αποτελούν μαγνήτη έρευνας για τους σκεπτόμενους, αλλά και έκπληξη για την μάζα των προβάτων που απευθύνεται και τον ακολουθούν.

Η κινητήριος δύναμη ανά τους αιώνες στο ανθρώπινο γένος ήταν η ΕΛΠΙΔΑ.

Πάνω σ’ αυτήν όμως, επένδυσαν κάποιοι “ξύπνιοι”, παίζοντας το “πατριώτες”, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία για την σωτηρία των ανθρώπων.

Απ’ όσα έχουμε δει και έχουμε διαβάσει, στον πατριωτικό χώρο, ευδοκιμεί πολύ το είδος των εκμεταλλευτών.

 

Σήμερα θα έχει την τιμητική του ένας  άλλος  μπροστάρης του “πατριωτικού” χώρου.

Σήκωσε την σημαία ψηλά , και τράβηξε το ενδιαφέρον.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Δεμερτζή, έναν “μαχητή” , της ζωής , και έναν “υπέρμαχο” της Πατρίδας.

 

 

Δημιουργούνται πολλές απορίες και τίθενται ερωτήματα στον κ. Δεμερτζή καθώς πρέπον θα ήταν να δώσει μερικές εξηγήσεις,
ελπίζοντας ότι οι απαντήσεις του δεν θα είναι, περί θεωριών συνωμοσίας!!

Κάποια στιγμή σερφάροντας στο διαδίκτυο , έγινε αντιληπτό ένα άρθρο για τον κ. Δρ Ράσιντ Μπάταρ.
O υπερσύνδεσμος οδηγούσε στο blog sfagi.gr του Ιωάννη Δεμερτζή.

Το άρθρο αρκετά ενδιαφέρον καθώς δεν είναι από αυτά τα στερεότυπα άρθρα που κυκλοφορούν για τον κορωναϊο.Στο τέλος του άρθρου υπήρχε παραπομπή στο Dailynewsgr.com.

 Αν επισκεφθεί κάποιος την ιστοσελίδα dailynewsgr.com, και διαβάσει το περιεχόμενο της  ,θα δει  ένα banner , περίπου στην μέση στην δεξιά στήλη , που προκαλεί προβληματισμούς.

Στιγμιότυπο από την dailynewsgr.com εδώ

Σίγουρα ένας σκεπτόμενος αναγνώστης, θα αναρωτηθεί τι δουλειά έχει ένα τέτοιο “μπανεράκι” σε μια τέτοια ιστοσελίδα.

Κ
λικάροντας το “μπανεράκι”, ο επισκέπτης, μεταφέρεται στην ιστοσελίδα sex-aggelies.gr . Στιγμιότυπο εδώ

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ,sex-aggelies.gr , γίνεται ένας χαμός στην κυριολεξία απο αγγελίες , με εταίρες , με ομοφυλόφιλους, με ρόζ τηλέφωνα, με ζευγάρια που έχουν περίεργα γούστα και με πολλά άλλα!!!

Γεννάται το ερώτημα τώρα , ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.Αδύνατον να βρεις τον ιδιοκτήτη σε domains με κατάληξη .gr.

Από την νομοθεσία όλα τα domains με κατάληξη .gr είναι σε καθεστώς ιδιωτικότητας, και μόνο με εντολή εισαγγελέα μπορεί να βρεθεί ο κάτοχος.

Στην επιλογή , επικοινωνία, του μενού , (https://www.sex-aggelies.gr/aggelies-gia-epikoinonia) εκτός της φόρμας , υπάρχει ένας χάρτης, που παραπέμπει στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Σαντάσκι, στην οδό , Pere Thosev.

 

 

Στιγμιότυπο εδώ

Αν ψάξει κάποιος καλά πληροφορίες  σχετικά με το sex-aggelies.gr οδηγείται στο joomprod.com. Όπως θα δείτε ο χρήστης GM-ADV κάνει ένα πόστ γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα extension στο joomla (Πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων),το Αdsmanager 3.1.5,για την ιστοσελίδα sex-aggelies.gr!

Μετά από μερικές ερωτοαποκρίσεις , δίνει ένα email επικοινωνίας το [email protected]

 

 

Στιγμιότυπο εδώ
To email τελειώνει όπως θα δείτε  στο elktis.com
Στην εταιρική ιστοσελίδα, elktis.com, δεν λειτουργεί  τίποτα, κάτι που παραπέμπει σε “φάτσα” και μόνο.Σε μπροστινό μαγαζάκι!!
Δείτε το βίντεο παρακάτω.
*Μετά την έναρξη του βίντεο , κλικάρετε το εικονίδιο με τα αντίθετα βελάκια στο κάτω μέρος του player στα δεξιά για να εισέλθετε σε fullscreen mode, άν θέλετε.

 

Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας, elktis.com/en , βλέπουμε τα στοιχεία της επικοινωνίας

ELKTIS L.T.D.
Pere Toshev 2 Str., 2800 Sandanski, BG.
Email: [email protected]
Skype: ELKTHS LTD

Στιγμιότυπο εδώ.

sex-aggelies.gr και elktis.com δινουν διεύθυνση επικοινωνίας το Σαντάνσκι στην Βουλγαρία και την οδο Pere Thosev.!!!!!! Τι θα σκεφτεί κάποιος εδώ;;;

Σωστά μαντέψατε.Σε ποιόν ανήκει η εταιρεία ELKTIS LTD.

Αν ρωτήσει κάποιος την βάση του opencorporates.com για την ELKTIS LTD , βγαίνουν τα παρακάτω αποτελέσματα

 

*Στιγμιότυπο απο το opencorportes.com εδώ . Θα δείτε την εταιρεία στα Βουλγάρικα ,
για να μεταφράσετε πρέπει να εγκαταστήσετε ενα extension για την μετάφραση.
H εταιρεία Elktis LTD ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ opencorporates.com στον Ιωάννη Δ. Δεμερτζή , με την οποία συνεργάζεται όπως λέει ο κ . Δεμερτζής στο sfagi.gr, για να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη επιχειρήσεων σε άλλες εταιρείες.
Στιγμιότυπο από το sfagi.gr εδώ.
*Ανάμεσα στην 2η και 3η εικόνα θα δείτε την ΕΛΚΤΗΣ ΕΠΕ που αν καποιος κλικάρει το λινκ τον ανακατευθύνει στην elktis.com

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΧΗΤΗ , ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ELKTIS LTD!!!

Κάνοντας το ερώτημα  για το που βρίκεται η τοποθεσία του server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα sex-aggelies.gr ,φαίνεται οτι ο server που κάνει hosting στο συγκεκριμένο domain , βρίσκεται στο Λουξεμβούργο!!! , και δημιουργήθηκε στην root SA , μια απο τις καλύτερες εταιρείες στο Λουξεμβούργο σε υπηρεσίες hosting

 

Γιατί εκεί άραγε;;
Μήπως γιατί εκεί μπορεί κάποιος να φιλοξενήσει ιστοσελίδες με σεξιστικό ή ακόμα πορνογραφικό περιέχομενο χωρίς να  έχει κάποιο πρόβλημα;

Όπως βλέπετε το sex-aggelies.gr ,στην παραπάνω εικόνα έχει την ip 94.242.254.40, την οποία, έχουν ακόμα 11 domains. Ποιά είναι αυτά λοιπόν;

 

Όλα τα όνοματα των domains με την ip 94.242.254.40 έχουν σχέση με υπηρεσίες σεξ & πορνό.
Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!
Μερικά στιγμιότυπα από τις παραπάνω πορνό-σελίδες παρακάτω.

roz-thlefona.gr -> https://archive.ph/9T2uB
roztilefona.com.gr -> https://archive.ph/lOwud
rozthlefona.gr->https://archive.ph/7lJ78#
sexvideos.gr->https://archive.ph/nR42v

Όπως έχει επισημανθεί πιο πάνω, τα domains με κατάληξη .gr δεν δίνουν πληροφορίες για τον κάτοχο καθώς βρίσκονται σε καθεστώς ιδιωτικότητας, σύμφωνα με νόμο του κράτους.
Μπορούν όμως να δώσουν πληροφορίες τα domains με κατάληξη .com

Έτσι λοιπόν ερωτάται το ιστορικό του domain rozthlefona.com.

Και ιδού τα αποτελέσματα!!!


Όπως βλέπετε πιο πάνω ο κ. Δεμερτζής έχει άμεση σχέση με το domain rozthlefona.com
Σύμφωνα με ερώτημα που έγινε στο ιστορικό του domain ,είναι αυτός που το έχει νοικιάσει  (Registrant contact), όπως είναι και αυτός που το διαχειρίζεται (Administrative contact).
.
Κύριε Δεμερτζή , τι είναι αυτά που βλέπουμε ;
Μπορεί να είναι δικό σας  το rozthlefona.com;

Όπως μπορεί να είναι δικό σας και το roz-thlefona.com;

 

Όπως μπορεί να είναι δικό σας και το sextilefona.com;

 

Όπως μπορεί να είναι δικό σας  και το kavalasex.com;
Και αν δεν είναι δικά σας όλα τα παραπάνω domains , και είναι πελατών ,γιατί αναγράφεται το όνομα σας,σαν registrant contact και σαν administrative contact η admin contact στο ιστορικό αυτών των domains;
Και εσάς κ. Δεμερτζή πως σας ξέρουν όλοι αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές;
Και τι σχέση έχετε εσείς με τέτοιου είδους ανθρώπους;

Γιατί κ. Δεμερτζή, μπορεί οι ιστοσελίδες ροζ αγγελιών να εξυπηρετούν και όσους και κυρίως όσες αυτοβούλως επιλέγουν το γνωστό αρχαιότερο επάγγελμα, αλλά τίποτα δεν απαγορεύει και οργανωμένα κυκλώματα εκβιαστών και σωματέμπορων να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα αγγελιών. Υπάρχει στην διαφημιστική πλατφόρμα η διαδικασία διαφανούς πιστοποίησης, ότι πρόκειται για πρόσωπα μόνο αυτοβούλως εκδιδομένων γυναικών;

Μάλιστα στους εγκληματίες νταβατζήδες της βίας και του εξαναγκασμού, προσφέρεται η ευκαιρία προώθησης χωρίς δική τους ιστοσελίδα “γραφείου”, ως είδος νομικής κάλυψης.

Με την διαφημιστική προώθηση του “προϊόντος” τους, με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση που τυχών κατηγορηθούν, είναι σαφώς δυσκολότερη η τεκμηρίωση της σωματεμπορίας, της οργανωμένης διευκόλυνσης σε ακολασία, η εγκληματική οργάνωση κ.τ.λ.
Και σε λίγο κ. Δεμερτζή, με την φτώχεια, πείνα και ανέχεια που έρχεται, όλο και περισσότερες απεγνωσμένες Ελληνίδες θα εκτεθούν σε κίνδυνο τέτοιων κυκλωμάτων και εκβιαστών. Εκτός και αν το θεωρείτε όλο αυτό ως παράπλευρη απώλεια και αναπόφευκτο συνοδευτικό πακέτο των τουριστικών υπηρεσιών της όμορφης χώρας μας.
Ή μήπως όλα τα παραπάνω domains είναι δικά σας και κάνετε “χρυσές δουλειές ” από πίσω, ταΐζοντας σανό το πόπολο σχετικά με τον Τράμπ, την Κλίντον κ.τ.λ και όλα αυτά τα περίεργα που λέτε με τους πράκτορες απο Αμερική κ.τ.λ, ενώ όλοι νομίζουν ότι παλεύετε για την πατρίδα την οικογένεια και τα παιδιά μας;
Η μήπως κ. Δεμερτζή είσαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία , και λειτουργείτε σαν χοάνη ,σαν ένα μεγάλο φίλτρο πληροφοριών αποκομίζοντας παράλληλα και κέρδη;;;

Διότι όταν γίνεται κάποιος δέκτης πλήθους πληροφοριών, τέτοιου είδους,ip addresses , email addresses, ηλεκτρονικών μηνυμάτων κτλ , μπορεί να κάνει πολλά πράγματα , το who is who , σταχυολόγηση κ.α.

Κύριε Δεμερτζή ,Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά;

Διότι έχετε πάρει συνέντευξη και από τον κ. Γιοβανόπουλο , όπως συνέντευξη έχετε πάρει και από τον κ. Φώτη Μπαμπάνη, όπως συνέντευξη έχετε πάρει και από τον κ. Παπαντωνίου και τον κ. Ποντίκα και από πολλούς άλλους, όπως και από τον κ. Μαντέ.

Τις ξέρουν αυτές τις δραστηριότητες σας κ. Δεμερτζή όλοι οι συνεντευξιαζόμενοι;

Ο κ. Καραμπατσάς (karabatsas.gr) , ο γνωστός χειρούργος οφθαλμίατρος ξέρει αυτές τις δραστηριότητες σας κ. Δεμερτζή; Διότι και το δικό του domain έχει σαν name server το enom.gr.

Πoιό είναι όμως το enom.gr;

Όλα τα παρακάτω domains έχουν σαν name server το enom.gr.

 

Το enom.gr παρακάτω.

 


Και για την τελική επιβεβαίωση εξετάζεται το τηλέφωνο
2510 600102.
Το στιγμιότυπο της προσωπικής ιστοσελίδας του κ. Δεμερτζή εδώ., στο τέλος της σελίδας (footer) υπάρχει το ίδιο τηλέφωνο.
Άρα κ. Δεμερτζή αν δεν είσαστε ο ιδιοκτήτης τoυ enom.gr σίγουρα έχετε κάποια σχέση και σίγουρα δεν είναι άγνωστη σε σας η δραστηριότητα του συγκεκριμένου domain Έτσι δεν είναι κ. Δεμερτζή;
κ. Δεμερτζη παρακαλείσθε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω. Το οφείλετε στους χιλιάδες αναγνώστες που σας ακολουθούν. Που σηκώνουν την σημαία της συνομωσίας ψηλά.Που νομίζουν ότι θα τους σώσει ο Τράμπ και ότι θα καθαρίσει η ήρα από το στάρι σύντομα.Που τους έχετε βάλει σε βαθιά ύπνωση, και δεν λένε να ξυπνήσουν. Που τους ταΐζετε το σανό με το κιλό, λέγοντας τους ότι όλες αυτές τις πληροφορίες τις έχετε από αμερικάνους πράκτορες , kαθώς οι Αμερικάνοι πράκτορες μη έχοντας άλλη απασχόληση, σας ενημερώνουν , και εσείς με την σειρά σας “ενημερώνετε” δημοσίως χωρίς να σας ακουμπάει κανένας…
Από μόνος σας κ. Δεμερτζή τα λέτε όλα αυτά, ή σας τα υπαγορεύουν; Ή όντως έχετε αποδείξεις και αν έχετε αποδείξεις που είναι;;

Ή μήπως ενεργείτε σαν δόλωμα για να τσιμπήσουν τα ψάρια που έχουν έντονο το συναίσθημα της φιλοπατρίας για να ξέρετε ποιοί είναι;

Και πως με όλα αυτά που λέτε δημοσίως δεν σας κάλεσε κάποιος εισαγγελέας ακόμα για να τα αποδείξετε;

Διότι για τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο , εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης , από τον εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κλείσιμο τραπεζών λόγω covid-19 εδώ

Και μιας και ήρθε στο θέμα  ο Στέφανος Χίος , έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν σήκωσε το τηλέφωνο,όπως λέτε εδώ κ. Δεμερτζή και δεν απάντησε σε σας μετά την δολοφονική απόπειρα εναντίον του;

Και πως γίνεται να τον τηλεφωνείτε, επειδή όπως λέτε ανησυχήσατε και στεναχωρηθήκατε,και στο sfagi.gr ,να μην υπάρχει  ούτε μια τελεία και για τον Στέφανο Χίο , αλλά και για τον Γιώργο Καραϊβάζ;

 

 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΩΣ , ΚΥΡΙΕ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ
.

Διότι κ. Δεμερτζή δεν μπορείτε από την μία να προφασίζεστε ότι πρέπει να
“ενωθούμε για να διώξουμε τις κοπριές που έχουν μολύνει την γή μας , τα παιδιά μας , τις οικογενειές μας”
και από την άλλη, σύμφωνα με τα παραπάνω, να γίνεστε ή να συμμετέχετε εσείς ο ίδιος , ως πνευματικός καλλιεργητής, σε αυτές τις κοπριές.

Το στιγμιότυπο εδώ και το url του βίντεο Εδώ
*Στήν περιγραφή του βίντεο στο  στιγμιότυπο ,  θα βρείτε τα περι κοπριών, που χρόνια τώρα έχουν μολύνει την Γή μας , τα παιδιά μας , τις οικογένειες μας.

Προβολές : 6,867


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα