Γιατί ΑΦΑΙΡΕΣΕ ο επίσημος ιστότοπος της Αμερικανικής πρεσβείας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των ουκρανικών εργαστηρίων βιολογικών όπλων;

Γιατί ΑΦΑΙΡΕΣΕ ο επίσημος ιστότοπος της Αμερικανικής πρεσβείας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των ουκρανικών εργαστηρίων βιολογικών όπλων;

3 Μαρτίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

 

 

Εδώ και χρόνια, η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναπτύσσουν βιολογικά όπλα κοντά στα σύνορά της. Άραγε, συγκεντρώνουν οι Ρώσοι στοιχεία από αυτά τα εργαστήρια;

Ποιά είναι η τρέχουσα κατάσταση αυτών των εγκαταστάσεων; Τί θα γινόταν αν η Ρωσία δεν πραγματοποιούσε ιμπεριαλιστική εισβολή και κατοχή της Ουκρανίας — μια πραγματικότητα που διαδόθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης;

Τί θα γινόταν αν η Ρωσία στόχευε σε διεθνή συνδικάτα εγκλήματος και κυνηγούσε εγκληματικά στοιχεία στην ουκρανική κυβέρνηση που έβλαψαν τον ουκρανικό λαό και άλλους σε όλο τον κόσμο;

Οι ΗΠΑ έστησαν ένα τεράστιο δίκτυο βιο-εργαστηρίων στην Ουκρανία και τώρα σβήνουν τα ίχνη τους από το διαδίκτυο.

 

 

 

Άλλη μια ατράνταχτη απόδειξη, πως η Ουκρανία, αφενός μεν δημιουργήθηκε από το ΒΑΘΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, αφετέρου δε, όλες σχεδόν οι πόλεις που έχουν περιέλθει πλέον στην Ρωσική επικράτεια, είχαν επικίνδυνα βιολογικά εργαστήρια που ίσως έχουν μολύνει όχι μόνον τον Ουκρανικό λαό, αλλά και άλλους ευρωπαϊκούς λαούς, ίσως και την Ελλάδα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Ο επίσημος ιστότοπος της Αμερικανικής πρεσβείας ΑΦΑΙΡΕΣΕ πρόσφατα όλα τα στοιχεία των βιο-εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Αυτά τα βιο-εργαστήρια χρηματοδοτούνται και λειτουργούν από κοινού από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD). Τα εργαστηριακά έγγραφα ήταν δημοσίως γνωστά μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Τα έγγραφα αυτά περιλαμβάνουν σημαντικές λεπτομέρειες κατασκευής, χρηματοδότησης και αδειοδότησης για εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

Ωστόσο, τώρα η κυβέρνηση των ΗΠΑ σβήνει αυτά τα έγγραφα από το διαδίκτυο και γίνεται λιγότερο διαφανής με αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες.

Και όλα αυτά, σε μια εποχή που ο παγκόσμιος πληθυσμός ξυπνά και συνειδητοποιεί την πραγματικότητα της έρευνας-λειτουργίας για τα βιολογικά όπλα, των εργαστηριακών διαρροών και της ανάπτυξης επιθετικών m-volίων και διαγνωστικών μεθόδων.

Σε αυτά τα βιο-εργαστήρια παράγονται παθογόνα που μπορούν να προκαλέσουν πανδημία, και που εκμεταλλευόμενα το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα αποτελούν το θεμέλιο για την ιατρική απάτη, την αμέλεια, τον θάνατο που προκαλείται από m-volια και την γενοκτονία.

Θα μπορούσε, άραγε, η ύπαρξη των βιολογικών αυτών εργαστηρίων να σχετίζεται με την “ειδική στρατιωτική αποστολή” της Ρωσίας;

Εδώ και χρόνια, η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναπτύσσουν βιολογικά όπλα κοντά στα σύνορά της. Άραγε, συγκεντρώνουν οι Ρώσοι στοιχεία από αυτά τα εργαστήρια;

Ποιά είναι η τρέχουσα κατάσταση αυτών των εγκαταστάσεων; Τί θα γινόταν αν η Ρωσία δεν πραγματοποιούσε ιμπεριαλιστική εισβολή και κατοχή της Ουκρανίας — μια πραγματικότητα που διαδόθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης;

Τί θα γινόταν αν η Ρωσία στόχευε σε διεθνή συνδικάτα εγκλήματος και κυνηγούσε εγκληματικά στοιχεία στην ουκρανική κυβέρνηση που έβλαψαν τον ουκρανικό λαό και άλλους σε όλο τον κόσμο;

Οι ΗΠΑ έστησαν ένα τεράστιο δίκτυο βιο-εργαστηρίων στην Ουκρανία και τώρα σβήνουν τα ίχνη τους από το διαδίκτυο

Το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας χρηματοδότησε τουλάχιστον 15 διαφορετικά βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία.

Αυτά δεν είναι κινεζικά ή ρωσικά βιο-εργαστήρια.

Τουλάχιστον οκτώ από αυτά είναι εργαστήρια βιολογικών όπλων που λειτουργούν αποκλειστικά από τις ΗΠΑ.

Τα εργαστήρια αυτά “εδραιώνουν και ασφαλίζουν παθογόνους παράγοντες και τοξίνες που προκαλούν ανησυχία για την ασφάλεια” για τη διεξαγωγή “ενισχυμένων μέτρων, βιοασφάλειας και βιοεπιτήρησης” μέσω “διεθνών ερευνητικών εταιρικών σχέσεων”.

 

Κάθε διευκόλυνση κοστίζει στους Αμερικανούς φορολογούμενους κάπου ανάμεσα στα 1,8 έως πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια.

Το Υπουργείο Εργασίας διευκόλυνε τη διαδικασία αδειοδότησης για να επιτρέψει στους Ουκρανούς επιστήμονες να εργαστούν με παθογόνα που μπορούν να προκαλέσουν πανδημίες.

Το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ συνεργάζεται απευθείας με το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας, την Κρατική Υπηρεσία της Ουκρανίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων και την Προστασία των Καταναλωτών, την Εθνική Ακαδημία Αγροτικών Επιστημών και το Υπουργείο Άμυνας.

Αυτό το δίκτυο βιο-εργαστηρίων περιλαμβάνει εγκαταστάσεις στην Οδησσό, τη Vinnytsia, το Uzhgorod, το Lviv, το Κίεβο, την Χερσώνα, το Ternopil, την Κριμαία, το Luhansk και δύο ύποπτες εγκαταστάσεις στο Χάρκοβο και το Mykolaiv.

Τα τελευταία χρόνια, πολλά από αυτά τα εργαστήρια έχουν φτάσει σε κατάσταση Βιοασφάλειας Επιπέδου 2, επιτρέποντας στους επιστήμονες να πειραματιστούν με ιούς και βακτήρια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, τα εργαστήρια αυτά, σε συνεργασία με το ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας, οργάνωσαν άλλα τέσσερα κινητά εργαστήρια για τη διεξαγωγή επιδημιολογικής επιτήρησης του ουκρανικού λαού.

Τα εργαστήρια αυτά αποτελούν μέρος μιας πολυεθνικής ομάδας εργασίας που δημιουργεί δίκτυα επιτήρησης ασθενειών που “ενισχύουν την παγκόσμια υγειονομική ασφάλεια”.

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2022, η ύπαρξη και οι λεπτομέρειες αυτών των εργαστηρίων βιολογικών όπλων ήταν δημοσίως γνωστή.

Η Αμερικανική πρεσβεία είχε προηγουμένως αποκαλύψει τις τοποθεσίες και τις λεπτομέρειες αυτών των εργαστηρίων σε μια σειρά αρχείων PDF στο διαδίκτυο.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2022, η επίσημη ιστοσελίδα της πρεσβείας έκλεισε τους συνδέσμους και στα 15 εργαστήρια βιολογικών όπλων. Όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με αυτά τα εργαστήρια έχουν αφαιρεθεί από το διαδίκτυο. Εάν κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε από τους συνδέσμους, τα αρχεία PDF δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Ευτυχώς, αυτά τα αρχεία έχουν αρχειοθετηθεί και μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση.

Άραγε, τί προσπαθεί να κρύψει η Αμερικανική πρεσβεία;

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Strangesounds.org

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα