Γιατί η αμερικανική κυβέρνηση επιδιώκει πόλεμο με Ρωσία-Κίνα αλλά δεν προετοιμάζεται για πόλεμο με Ρωσία-Κίνα;

Γιατί η αμερικανική κυβέρνηση επιδιώκει πόλεμο με Ρωσία-Κίνα αλλά δεν προετοιμάζεται για πόλεμο με Ρωσία-Κίνα;

5 Νοεμβρίου, 2022 30 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,029
Μοίρασέ το

 

Τίποτα από αυτά δεν βγάζει νόημα. ΕΙΤΕ αυτή η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Αυτό θα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ βιαστικά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, Θα ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ τις ΗΠΑ σε θέση δεύτερης κατηγορίας μετά από μια ταπεινωτική ήττα από τη Ρωσία, την Κίνα και άλλους.

Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Πόλεμος θα διεξαχθεί για να ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ας ξεκαθαρίσουμε τα βασικά:

1. ΟΙ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ…

2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.

3. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ…

4. Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΚΙΝΑ.

5. Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

6. Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ;;;

7. ΚΑΙ Η ΝΕΑ – ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λέτε αυτό το πρωτοσέλιδο του ECONOMIST τον Σεπτέμβριο του 2022 που σας παραθέτω παρακάτω, να μην είναι προφητικό;;;

Μην ξεχνάτε πως το συγκεκριμένο περιοδικό, είναι από τις ναυαρχίδες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

 

 

Μετάφραση blümlifee

* * *

Η οντότητα στην Ουάσιγκτον που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση φαίνεται να αναζητά διαβολεμένα έναν πόλεμο με Ρωσία-Κίνα-Ιράν, θέτοντας εσκεμμένα τον εαυτό της σε μια πορεία σύγκρουσης που θα μπορούσε μόνο να οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν εκθετικά πιο αιματηρός και θανατηφόρος από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα έπρεπε να υποθέσουμε ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι εκθετικά πιο αιματηρός και θανατηφόρος από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Και όμως, αυτή η οντότητα στην Ουάσιγκτον δεν ενεργεί σαν μια κυβέρνηση που προετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο, πιο απαίσιο και καταστροφικό πόλεμο στην ιστορία της ανθρωπότητας, που περιλαμβάνει κάθε είδους όπλα μαζικής καταστροφής, συμβατικά και μη.

Δεν μιλάμε για το Ιράκ υπό τον Σαντάμ Χουσεΐν ή το Αφγανιστάν υπό τους Ταλιμπάν.

Αυτή η οντότητα στην Ουάσιγκτον χτυπά μια αρκούδα που έχει το μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο από τη μία πλευρά (Ρωσία) και τον μεγαλύτερο μόνιμο στρατό του κόσμου (Κίνα) από την άλλη.

Οι εχθροί μας, η ΡΩΣΣΙΑ και η ΚΙΝΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΣΙΤΑΡΙ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ προετοιμαζόμενες για πόλεμο.

Αλλά οι ΗΠΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ το ΣΙΤΑΡΙ και το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ τους.

Μάλιστα, οι ΗΠΑ ΕΞΗΓΑΓΑΝ ΡΕΚΟΡ ποσότητας ΣΙΤΑΡΙΟΥ τον Σεπτέμβριο. ΓΙΑΤΙ;

(γράφημα: μηνιαίες αμερικανικές εξαγωγές σιταριού)

Ακόμη πιο συγκλονιστικό, οι ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ πέρυσι ήταν το Μεξικό, οι Φιλιππίνες και η ΚΙΝΑ. Αυτή η τάση συνεχίστηκε το 2022, παρά το γεγονός ότι η Κίνα τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας ενάντια στις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε μια σημαντική αναδιάταξη των εθνών.

Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Πόλεμος θα διεξαχθεί για να ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Μπορείτε να δείτε ποιες χώρες λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του σίτου των ΗΠΑ στο παρακάτω γράφημα. Τα περισσότερα από αυτά βγάζουν νόημα, αλλά ΓΙΑΤΙ η ΚΙΝΑ είναι το νούμερο 3;

(γράφημα)

Η Κίνα είναι ο οικονομικός ηγέτης ενός αυξανόμενου συνασπισμού εθνών που θα ήθελε να δει τις ΗΠΑ να απορρίπτονται ως παγκόσμιος αστυφύλακας και το δολάριο ΗΠΑ να αντικαθίσταται ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Σύμφωνα με τον Christian Westbrook, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες κινήσεις σιτηρών εδώ και χρόνια και διευθύνει το κανάλι στο YouTube Ice Age Farmer, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΙΤΗΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

«Είχε εκκαθαριστεί πριν από μια δεκαετία και περισσότερο», είπε ο Westbrook σε μια ανάρτηση στο Telegram σήμερα το πρωί. «Ακριβώς όπως (η κυβέρνηση Μπάιντεν) αποστραγγίζει το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου τώρα».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «στήνονται στην παγίδα για μια ακατανόητα μαζική αποτυχία», δήλωσε ο Westbrook στην ανάρτησή του στο Telegram.

Η παγκόσμια προσφορά σιταριού έχει διαταραχθεί μαζικά λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας. Και τα δύο έθνη είναι σημαντικοί παραγωγοί σιταριού.

Αυτές οι μειώσεις στα εθνικά αποθέματα καυσίμου ντήζελ και σιτηρών των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές δεδομένου του σημερινού γεωπολιτικού κλίματος – ιδίως του γεγονότος ότι οι υπερδυνάμεις βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και καμία πλευρά δεν υποχωρεί.

Εάν ξέρατε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος βρισκόταν προ των πυλών, κάτι που η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ως ηγέτης του ΝΑΤΟ, το οποίο πυροδοτεί πόλεμο με τη Ρωσία από τότε που ανέλαβε ο Μπάιντεν, θα αφαιρούσατε τις βασικές προμήθειες που απαιτούνται σε μια χαοτική οικονομία πολέμου; Πράγματα όπως το πετρέλαιο και το σιτάρι; Όχι, θα δημιουργούσατε τα αποθέματά σας τέτοιων εμπορευμάτων, όπως έκαναν η Ρωσία και η Κίνα τα τελευταία δύο χρόνια.

Αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΙΤΗΡΑ, όπως το σιτάρι, ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ αυτά τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

Και δεν είναι μόνο αυτό που κάνει αυτή η κυβέρνηση ενώ βιάζεται προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με Ρωσία-Κίνα.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε όλα τα άλλα πράγματα που καμία ορθολογική κυβέρνηση δεν θα έκανε εάν ήξερε ότι βρισκόταν σε τροχιά σύγκρουσης με έναν αντίπαλο που διαθέτει πυρηνικά όπλα, με το διακύβευμα να είναι ποιος θα απόκτηση τον έλεγχο στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Ανοίγοντας τα νότια σύνορα για να μπορέσει ο εχθρός να εισχωρήσει κρυφά με τρομοκράτες για να σχηματίσει κελιά σε προσωρινή αδράνεια, ικανά να χτυπήσουν βαθιά στο μαλακό υπογάστριο της Αμερικής.

• Εκτοξεύοντας διχαστική γλώσσα που χωρίζει την Αμερική σε φατρίες που μισούν η μια την άλλη.

Αν γνωρίζατε ότι οδεύετε προς έναν παγκόσμιο πόλεμο, θα προσπαθούσατε να ενώσετε το έθνος, και όχι να το διχάσετε.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς έκανε ο Μπάιντεν στην δυσοίωνη ομιλία του «Soul of America» την 1η Σεπτεμβρίου, και το έκανε ξανά εχθές το βράδυ (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11385791/Biden-tyrant-Furious-Republicans-tear-Presidents-patronizing-speech.html), 2 Νοεμβρίου, όταν κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους, Ρεπουμπλικάνους, για κάθε κακό κίνητρο που μπορεί κανείς να φανταστεί..

ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΔΙΣεκατομμύρια ΔΟΛΑΡΙΑ σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ τις ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ που είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ στον αμερικανικό στρατό για την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. (σ.τ.μ. μήπως μας θυμίζει κάτι;)

• ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ του αμερικανικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ να λάβει μια ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ mRNA (άραγε, μήπως κι αυτό μας θυμίζει κάτι;;;) , η οποία απόφαση οδήγησε ΠΟΛΛΟΥΣ να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ή να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ το ΣΤΡΑΤΟ και ΔΙΟΥΡΓΗΣΕ μια ΚΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ τη στιγμή που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ περισσότερους Αμερικανούς στο ΣΤΡΑΤΟ, ΕΑΝ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

• Αποστέλλοντας πραγματικά στρατεύματα στην Ουκρανία, κάτι που τώρα παραδέχονται ότι συμβαίνει σε ρόλο «επιθεωρητή», που είναι πιθανότατα προάγγελος της πραγματικής μάχης.

Οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ, ενώ πολεμούν επίσης Ρώσους στην Ευρώπη και πιθανώς Κινέζους που κάνουν ένα παιχνίδι για την Ταϊβάν ή αλλού στην Ασία, και με το Ιράν να προετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ισραήλ στη Μέση Ανατολή.

Αυτό παρουσιάζει έναν πιθανό ΠΟΛΕΜΟ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ.

Ο αμερικανικός στρατός, σύμφωνα με μια μελέτη του Ιδρύματος Heritage (https://www.heritage.org/press/heritage-foundation-releases-2023-index-us-military-strength-gives-us-military-first-ever), δεν είναι αρκετά ισχυρός για να πολεμήσει σε δύο μέτωπα, για να μην πούμε σε τρία.

• ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ την ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ των ΣΥΝΘΗΚΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ μέχρι το σημείο μιας πιθανής ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ικανής να ΔΙΑΚΟΨΕΙ τη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

• Επιτρέποντας στα ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΤΗΖΕΛ της Αμερικής να ΜΕΙΩΘΟΥΝ σε ιστορικά χαμηλά, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ένα ΑΠΟΘΕΜΑ 25 ΗΜΕΡΩΝ στην τελευταία μέτρηση.

Τίποτα από αυτά δεν βγάζει νόημα. ΕΙΤΕ αυτή η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Αυτό θα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ βιαστικά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, Θα ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ τις ΗΠΑ σε θέση δεύτερης κατηγορίας μετά από μια ταπεινωτική ήττα από τη Ρωσία, την Κίνα και άλλους.

Α! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, μέλος του ΝΑΤΟ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ο Πρόεδρος ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 1,029


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα