Γιατί η προσπάθεια φίμωσης και ελέγχου στον  Βαξεβάνη και στις εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΤΙΑ και DOCUMENDO, από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΑΔΕ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Γιατί η προσπάθεια φίμωσης και ελέγχου στον Βαξεβάνη και στις εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΤΙΑ και DOCUMENDO, από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΑΔΕ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!

7 Δεκεμβρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

 

Σοβαρή καταγγελία για τα «πιστόλια» της ΑΑΔΕ που επιχειρούν να εξοντώσουν το Documento αλλά πέφτουν σε… γκάφες

Με εντολές Μαξίμου και εις γνώσιν του Γιώργου Πιτσιλή οι εκβιαστικοί και αβάσιμοι έλεγχοι σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται

 

Το θέμα αυτής της ανάρτησης, είναι ιδιαίτερα σοβαρό και αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…
Γι αυτό και θα κάνω ρεπορτάζ, μέσα στο ρεπορτάζ…
Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω πως έχει τρία σκέλη το παρόν θέμα….
Το ένα είναι ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας DOCUMENTO αυτοτελώς.
Το δεύτερο σκέλος αφορά στην εξοργιστική έρευνα που έγινε στην εφημερίδα από την “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”…
Και το τρίτο σκέλος, αφορά την “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ” και τον διοικητή της, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΤΣΙΛΗ…
ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Φωτογραφικό υλικό για όσα γράφω, θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης…
Και πάμε στο πρώτο σκέλος… στον Βαξεβάνη και την εφημερίδα του…
Κατ’ αρχήν ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης, χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του ως … Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ…
“Δημοσιογράφος” που έχει περάσει από τον χώρο της Αριστεράς, με περγαμηνές ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ…
Ο Κώστας Βαξεβάνης, υπηρέτησε τον “αριστερό φασίστα” ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ…
Η εφημερίδα του, ιδρύθηκε στην περίοδο της κυβέρνησης ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ…
Ήταν το αγαπημένο παιδί του πρ. διοικητή της ΕΥΠ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ… με ότι αυτό σημαίνει…
Κυκλοφορούσε η φήμη πως χρηματιζόταν από την ΕΥΠ… από την στιγμή όμως που δεν έχω στοιχεία, δεν μπορώ να το θεωρήσω ως δεδομένο… κρατώ επιφυλάξεις όμως…
Ο Κώστας Βαξεβάνης, την περίοδο της κυβέρνησης των Τσίπρα – Καμμένου, τα εύρισκε όλα τέλεια… δεν είχε ασκήσει, απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ποτέ κριτική…
ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!
Να θυμίσω στους παλαιότερους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, πως ο Κώστας Βαξεβάνης, κυνήγησε ανηλεώς τον πρώην διευθυντή της ΕΥΠ, ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ με ψευδείς καταγγελίες…
Θα μπορούσα να γράφω για μέρες για τον βρώμικο ρόλο του Κώστα Βαξεβάνη,  που μου προκαλεί οργή και αηδία, αλλά δεν χρειαζεται… οι φωτογραφίες στο τέλος της ανάρτησης, είναι αδιάψευστα στοιχεία…
Ερχόμαστε τώρα στο δεύτερο σκέλος… αυτό των ερευνών που κάνει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη, μέσα σε λίγες μέρες και ενώ ο πρώτος έλεγχος δεν βρήκε τίποτα, στον δεύτερο έλεγχο του ρίχνουν ένα πρόστιμο κοντά στις 500.000…
Εδώ, και με δεδομένο τον βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο της ΑΑΔΕ και του Γιώργου Πιτσιλή, οφείλω να υπερασπιστώ τον Κώστα Βαξεβάνη και την εφημερίδα του, γιατί το παιχνίδι σε βάρος του είναι ΒΡΩΜΙΚΟ και έχει κομματικά κριτήρια, γιατί ασκεί κριτική και καλώς την ασκεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με σημαντικές αποκαλύψεις…
Υποθέτω πως αντιλαμβάνεστε τις διαφορές…
Και πάμε στο τρίτο σκέλος, που αφορά στην ΑΑΔΕ…
Επιγραμματικά θα γράψω πως πρόκειται για  μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ESM, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (εννοώ την τράπεζα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ), ΑΛΛΑ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ…
ΕΧΕΙ ΔΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΙΚΟΣΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Αναλυτικά στοιχεία για τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, μπορείτε να βρείτε εδώ
ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ…
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΩ, ΟΛΟΙ!!!
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Προσπάθειες φίμωσης  από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ΑΑΔΕ, εκτός του Βαξεβάνη και της εφημερίδας του, γίνονται και κατά των εφημερίδων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΣΤΙΑ…

 

Σοκ και δέος προκαλούν οι καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη για το παρακράτος που εργαλειοποιεί ακόμα και τις ανεξάρτητες αρχές, προκειμένου να εξοντώσει ΜΜΕ και επιχειρηματίες που δεν «προσκύνησαν» το Μαξίμου.

Μετά από τις χθεσινές αποκαλύψεις του Documento που αποδεικνύουν την προσπάθεια φίμωσης της εφημερίδας όπως και του εκδοτικού ομίλου ΕΣΤΙΑ, που εκδίδει τις εφημερίδες «Εστία» και «δημοκρατία», μέσω ανώνυμων επιστολών που φέρεται να στέλνουν οι ίδιοι στον εαυτό τους, ζητώντας φορολογικούς ελέγχους με δήθεν στοιχεία προκειμένου να εκβιάσουν ή να επιβάλουν εξοντωτικά πρόστιμα μέσω αυθαίρετων λογιστικών διαφορών, σήμερα ο Κ. Βαξεβάνης, προχωρά σε νέες καταγγελίες.

Κάνοντας λόγο για κράτος που «λειτουργεί με όρους Μαφίας», ο Κ. Βαξεβάνης σημειώνει ότι μετά από συκοφαντίες, απειλές, διώξεις και αποκλεισμό από την κρατική χρηματοδότηση, αποδεικνύεται ότι οι φορολογικοί έλεγχοι που διατάχθηκαν για την εφημερίδα, μετά από τις ανώνυμες επιστολές, δεν υπήρχε κανένα απολύτως εύρημα.

Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος και εκδότης μιλά για έναν μηχανισμό στην ΑΑΔΕ, τον οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- ο Διοικητής της Αρχής, Γιώργος Πιτσιλής, γνωρίζει καλά και έχει ήδη στα χέρια του δεκάδες καταγγελίες. Ο μηχανισμός αυτός όπως τονίζεται, έχει στόχο να εκβιάζει επιχειρηματίες, να εξοντώνει τους ανεπιθύμητους και να διοχετεύει πελάτες-θύματα σε σε συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία που λειτουργούν με την εποπτεία του Μαξίμου για να σωθούν.

Μάλιστα, ο Κ. Βαξεβάνης σημειώνει χαρακτηριστικά, ότι από την ώρα που η εφημερίδα άρχισε να κάνει αποκαλύψεις για το παράνομο αυτό δίκτυο, κανένας δεν τους κάλεσε να καταθέσουν στοιχεία, όπως έγινε πρόσφατα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που κλήθηκε από τον Άρειο Πάγο μετά τις καταγγελίες του για το ποδόσφαιρο.

Αναφερόμενος στο εξωφρενικό πρόστιμο των 435.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο Documento μετά από σύντομο έλεγχο 5 ημερών, ο Κ. Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι στην  γνωμάτευση αναφέρεται ότι επειδή η εφημερίδα δίνει διαφήμιση με μεγάλες εκπτώσεις, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνει και επιπλέον χρήματα μαύρα.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, τα τιμολόγια που δόθηκαν με μεγάλες εκπτώσεις αφορούν διαφημίσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, του ΟΤΕ, της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, ΕΣΠΑ, ΔΕΗ και ΟΠΑΠ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, ο Στουρνάρας έδινε… μαύρο χρήμα στον Βαξεβάνη! Με λίγα λόγια μαζί με τον Βαξεβάνη, η ΑΑΔΕ… στοχοποιεί τις μεγαλύτερες τράπεζες και τις πιο ισχυρές εταιρείες της αγοράς.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βαξεβάνης: «Αν αύριο παραδώσω αυτό το πόρισμα στις Εισαγγελικές Αρχές και ζητήσω να ελεγχθούν πιθανά ποινικά αδικήματα που φαίνεται να υπονοεί, πρέπει να ελεγχθούν για μαύρο χρήμα η Τράπεζα της Ελλάδος, οι Τράπεζες, τα Υπουργεία, οι Δημόσιοι Οργανισμοί και ο ΕΔΟΕΑΠ. Και αν δεν βρεθεί τέτοια συναλλαγή, αυτοί οι τύποι που έβγαλαν το πόρισμα πρέπει να πάνε φυλακή (θα πάνε φυσικά αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση)».

Στο άρθρο του ο ίδιος θέτει σοβαρά ερωτήματα στον κ. Πιτσιλή καλώντας τον να απαντήσει πόσες έρευνες έχουν γίνει με ανώνυμες επιστολές, αν δίνουν οι ίδιοι εντολές για ελέγχους στα πρόσωπα, παρά τα αβάσιμα στοιχεία, ενώ σημειώνει ότι πρέπει να διαταχθεί άμεσα έρευνα από την Εισαγελέα του Αρείου Πάγου.

 

Πηγή

 

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ…

 

 

 

 

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα