ΓΙΑΤI ΠHΡΑΝ ΦΩΤΙA ΤΑ ΤΡEΝΑ ΣΤΑ ΤEΜΠΗ;; ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ;;

ΓΙΑΤI ΠHΡΑΝ ΦΩΤΙA ΤΑ ΤΡEΝΑ ΣΤΑ ΤEΜΠΗ;; ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ;;

3 Μαρτίου, 2023 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,638
Μοίρασέ το

 

 

Άρα τι πήρε φωτιά στην σύγκρουση, έγινε τεράστια έκρηξη για να φτάσει μετά η θερμοκρασία στους 1300 βαθμούς;; Δεν φτάνει ποτέ καμία φωτιά στους 1300 βαθμούς καίγοντας σίδερα χωρίς κάποιο “καύσιμο”.

Είναι φανερό πια πως αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ…
Ένα ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ… ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ!!!
Τα στοιχεία που δημοσίευσα εδώ… μας οδηγούν σε μια  ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ…
Τα ερωτήματα αμείλικτα και φυσικά τα πρόσωπα που συγκροτούν την Επιτροπή του Μητσοτάκη, δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν την αλήθεια στον λαό…
ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ…
ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΓΙΑΤI ΠHΡΑΝ ΦΩΤΙA ΤΑ ΤΡEΝΑ ΣΤΑ ΤEΜΠΗ;; ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ;;

♦️Και τα δύο τρένα ήταν ηλεκτρικά, άρα δεν κάηκαν από καύσιμα των Μηχανών. Σχεδόν όλες οι μηχανές έλξης είναι πλέον ηλεκτροκίνητες. Έτσι πετυχαίνουν ταχύτητες πάνω από 100 χιλ/ώρα.
♦️Οι δύο φιάλες υγραερίου ήταν στο δεύτερο βαγόνι της intercity, στο κυλικείο, που δεν κάηκε αμέσως.
Άρα τι πήρε φωτιά στην σύγκρουση, έγινε τεράστια έκρηξη για να φτάσει μετά η θερμοκρασία στους 1300 βαθμούς;; Δεν φτάνει ποτέ καμία φωτιά στους 1300 βαθμούς καίγοντας σίδερα χωρίς κάποιο “καύσιμο”.
Η μόνη λογική εξήγηση είναι στο πρώτο container της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που εξαϋλώθηκε επίσης μαζί με την μηχανή.
♦️Τι μετέφερε;;
Αν στο container ήταν φορτωμένα επικίνδυνα χημικά ή εκρηκτικά, οι ευθύνες της ιταλικής ιδιωτικής εταιρίας είναι τεράστιες!
Δεν επιτρέπονται επικίνδυνα φορτία (IMDG code) να περνάνε μέσα από τούνελ, ορέ κλεφτόπουλα…
Δύο τρένα κινούμενα με 120 km/h σε μετωπική και εκτόνωση τόσης ενέργειας ναι είναι τεράστια έκλυση δυναμικής ενέργειας. Όχι όμως ικανή να προκαλέσει έκρηξη με φωτιά, σαν να έσκασε εμπρηστική βόμβα.
Γιατί η Επιτροπή Έρευνας συγκροτήθηκε αποκλειστικά από ημετέρους, εχέμυθους και συμμέτοχους με κάποιο τρόπο στα ζητήματα της γραμμής;; Τι προσπαθούν να αποκρύψουν;;

 

Πηγή

Προβολές : 2,638


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα