Για να καταλάβετε τι ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ... ΜΙΑ “ΣΦΗΚΑ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

Για να καταλάβετε τι ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ... ΜΙΑ “ΣΦΗΚΑ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

30 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:817
Μοίρασέ το

 

 

Σαν κεραυνός έπεσε στον δημοκρατικό κόσμο η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να τοποθετήσει σε κεντρικό ρόλο στο επιτελείο του – ενόψει των δεύτερων εκλογών – τον Νίκο Μαραντζίδη, έναν αντικομμουνιστή, σφοδρό πολέμιο της Αριστεράς, χυδαίο και προκλητικό αναθεωρητή της ιστορίας, αφού με το “επιστημονικό” του έργο έχει πρωταγωνιστήσει στο ξέπλυμα των ταγματασφαλιτών και των δοσίλογων της Κατοχής.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ..

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ … (βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέλετε)…;;;

Η Ελλάδα, ως χώρα κατεχόμενη, σε όλα τα κρατικά, πολιτικά και θεσμικά όργανα, τέτοια “υποκείμενα” επιπλέουν…

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σαν κεραυνός έπεσε στον δημοκρατικό κόσμο η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξη Τσίπρα, να τοποθετήσει σε κεντρικό ρόλο στο επιτελείο του – ενόψει των δεύτερων εκλογών – τον Νίκο Μαραντζίδη, έναν αντικομμουνιστή, σφοδρό πολέμιο της Αριστεράς, χυδαίο και προκλητικό αναθεωρητή της ιστορίας, αφού με το “επιστημονικό” του έργο έχει πρωταγωνιστήσειστο ξέπλυμα των ταγματασφαλιτών και των δοσίλογων της Κατοχής.

Η υπόθεση Μαραντζίδη έχει πολλές πτυχές ακόμη και το επόμενο διάστημα θα ξετυλίξουμε όλο το κουβάρι των αποκαλύψεων για να μάθει και ο τελευταίος ψηφοφόρος πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει εγκλωβιστεί στον “ιστό” μίας διαπλεκόμενης παρέας που ουσιαστικά τον κατευθύνει.

Για να καταλάβει ο κάθε ένας τι είναι ο Νίκος Μαραντζίδης θα υπενθυμίσουμε ότι το 2018, ο εκδότης της εφημερίδας documento, Κώστας Βαξεβάνης, είχε αποκαλύψει τους Έλληνες δημοσιογράφους και πανεπιστημιακούς που βρίσκονταν στην υπηρεσία της Βρετανικής Πρεσβείας.

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Μαραντζίδης.

 

Ορίστε τι αποκάλυπτει μεταξύ πολλών άλλων ο Κώστας Βαξεβάνης:

 

Εκτός από τους πανεπιστημιακούς που δραστηριοποιούνται στο ΕΛΙΑΜΕΠ και εμφανίζονται ως μέλη της ομάδας δράσης, ο πανεπιστημιακός Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο γνωστός για τις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης φαίνεται πως εξυπηρετούν τους σκοπούς της οργάνωσης.

 

Ο Μαρατζίδης μάλιστα φαίνεται ότι συνάπτει συμφωνία με ίδρυμα που σχετίζεται με την Πρωτοβουλία Ακεραιότητα για μελέτες αντί αμοιβής.

Στα έγγραφα τη συμφωνία υπογράφει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά σε άλλα έγγραφα ο Μαραντζίδης φαίνεται να ζητά 25 χιλιάδες για να πραγματοποιήσει αυτό που θέλει η οργάνωση.

 

Η μη κυβερνητική οργάνωση Integrity Initiative

 

Η ομάδα χάκερ Anonymous (Ανώνυμοι) στις 5 Νοεμβρίου 2018 δημοσιοποίησε αρχεία που αφορούσαν τη βρετανική μη κυβερνητική οργάνωση Integrity Initiative. Γιατί όμως οι Anonymous να χακάρουν μια οργάνωση με τον βαρύγδουπο τίτλο «Πρωτοβουλία Ακεραιότητα»;

Η απάντηση που δίνουν οι ίδιοι οι χάκερ μοιάζει βγαλμένη από κατασκοπευτικό θρίλερ του Ψυχρού Πολέμου.

Η μη κυβερνητική οργάνωση είναι τόσο κυβερνητική που στην πραγματικότητα αποτελεί το μακρύ χέρι του Φόρεϊν Οφις, του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, στην Ευρώπη.

 

Με την επίκληση της δράσης ενάντια στη ρωσική διείσδυση (όπως κάποτε ενάντια στον σοβιετικό κίνδυνο), η Βρετανία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο επιστημόνων, παραγόντων και δημοσιογράφων οι οποίοι παίρνουν οδηγίες για το πώς θα συντονίσουν τη δράση τους κάτω από την ομπρέλα της συγκεκριμένης οργάνωσης, υπό τις εντολές πάντα των κατά τόπους βρετανικών πρεσβειών.

 

Στο δίκτυο ανήκουν και Ελληνες δημοσιογράφοι και πανεπιστημιακοί που φαίνεται να έχουν συντονιστή αλλά και σύνδεσμο στην πρεσβεία στην Αθήνα.

 

Η Πρωτοβουλία Ακεραιότητας, όπως παραδέχθηκε μετά την αποκάλυψη των Anonymous χρηματοδοτείται από το Φόρεϊν Οφις, αν και εμφανίζει τη δράση της ως υπεράσπιση της δημοκρατίας.

Από τα νέα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι χάκερ την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου προκύπτει ότι γνωστοί δημοσιογράφοι, μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ και μια ιστοσελίδα που προκάλεσε πρόσφατα θόρυβο με «έρευνα για τα τρολ της κυβέρνησης» είναι σε επικοινωνία με το δίκτυο, ενώ από τους Anonymous παρουσιάζονται ως «η ομάδα της Αθήνας».

 

Η σχέση των δημοσιογράφων με τη συγκεκριμένη οργάνωση θα μπορούσε να αποτελεί απλώς την απόφασή τους για μαχητική έκφραση γνώμης ενάντια στη ρωσική διείσδυση αν δεν είχε το στοιχείο του συντονισμού από ξένες κυβερνητικές δυνάμεις και της δημοσιογραφίας κατά παραγγελία. Από τα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει προκύπτει ακόμη πως οι αναφορές από –και προς– την Αθήνα είναι γεμάτες πληροφορίες για άτομα και φακέλωμα που είναι ασυνήθιστο για μια οργάνωση καλών και κυρίως δημοκρατικών προθέσεων. Αν σήμερα η πρόφαση είναι ο «ρωσικός κίνδυνος», αύριο τι μπορεί να είναι;

Στα έγγραφα της Πρωτοβουλίας Ακεραιότητα περιγράφεται αναλυτικά μια ανατριχιαστική επιχείρηση ανατροπής πολιτικών επιλογών που έγινε στην Ισπανία από τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, στο όνομα πάντα της αντιμετώπισης του ρωσικού κινδύνου.

Ολόκληρη η αποκαλυπτική έρευνα του documento

 

Πηγή: periodista.gr

 

Πηγή

Προβολές : 817


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα