Για να τελειώνει αυτο το παραμυθι: Ολοι όσοι ψηφίσατε κόμματα που ΔΕΝ έπιασαν το όριο του 3%,βοηθήσατε τον Κούλη!!! Την χουντάρα δεν την ρίχνεις συμμετέχοντας στα πανηγυρια της και αυτό μας το αποδεικνύει η ιστορία.

Για να τελειώνει αυτο το παραμυθι: Ολοι όσοι ψηφίσατε κόμματα που ΔΕΝ έπιασαν το όριο του 3%,βοηθήσατε τον Κούλη!!! Την χουντάρα δεν την ρίχνεις συμμετέχοντας στα πανηγυρια της και αυτό μας το αποδεικνύει η ιστορία.

22 Μαΐου, 2023 37 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,308
Μοίρασέ το

 

Μαντέψτε που “πήγε” το 16% των ψήφων (περιπου 1 μυριο) που δόθηκαν σε μικρούς “σωτήρες” και που φυσικά δεν μπήκαν στο βολευτηριο.
Μπράβο το βρήκατε (ελπίζω).

Όποτε αφήστε τις παπαριές, ότι για τα αποτελέσματα του Κουλη, σας φταίνε όσοι σας έλεγαν πως μόνο η μαζική ΜΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη θεατρική παράσταση, είναι μια λύση που θα μπορούσε να αλλάξει κάτι μαζί με οργανωμένες περαιτέρω κινήσεις και σύμπνοια.

Τεκμηριωμένη και αντικειμενική εικόνα μιας εκλογικής διαδικασιας που το αποτέλεσμά της, οδηγεί την Ελλάδα κατ’ ευθείαν στον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Πόσο ταιριάζει η παρακάτω εικόνα στην πλειοψηφία αυτού του λαού…
ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ…

 

 

Εγγεγραμμένοι εκλογείς 2019
= 9.984.934
Συμμετοχή = 57.78%
Ήτοι 5.769.644 ψήφισαν
Και 2.251.618 ψήφισαν Κουλη
Εγγεγραμμένοι εκλογείς 2023
= 9.927.175 (ενσωμάτωση 99.56%)
Συμμετοχή = 60.92%
Ψήφισαν 6.048.176
Περισσότεροι από το 2019
Και 2.402.656 ψήφισαν Κουλη
Περίπου 150.000 περισσότεροι
Μόνιμος πληθυσμός 2021
10.482.487
Νόμιμος πληθυσμός 2021
9.716.889
Ήτοι νόμιμοι μετανάστες (νόμιμοι δεν σημαίνει και δικαίωμα ψήφου) και Ετεροδημοτες 765.598.
Το ποσοστό κάτω των 18 ετών είναι περίπου 19%
Αν αφαιρεθεί το ποσοστό κάτω των 18 ετών
Τότε δυναται να ψηφίζουν
10.482.487-1.991.672= 8.490.816
Ήτοι ο αριθμός που δίνουν ως “Εγγεγραμμένοι εκλογείς” με βάση τον οποίο υπολογίζεται το ποσοστο συμμετοχής, είναι εκτός πραγματικότητας κατά
9.927.175-8.490.816= 1.436.360
Και αυτό το “πρόβλημα” είναι πανάρχαιο.
Αρα η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι περίπου 71%. (6.048.176/8.490.816 × %) και μεγαλύτερη από το 2019.
Από αυτους που δεν ψήφισαν, αν αφαιρεθεί ένας αριθμός Ετεροδημοτων και άνω των 80 ετών.
(Το ποσοστο άνω των 80 ετών είναι περιπου 7%)
που δεν μπορουσαν να ψηφίσουν
(περίπου 700.000 άνω των 80 και 765.598 ετεροδημοτες ή νόμιμοι μετανάστες χωρίς δικαίωμα ψήφου, όπως η γυναίκα μου).
Τότε η πραγματική αποχή (δεν συμμετέχω για να μη παιξω στην θεατρική παράσταση της Χουντάρας) είναι περίπου 20% αντε με το ζόρι 25% (τυπικά μικρότερη από ότι σε προηγούμενες εκλογές) και χωρίς να λάβουμε υπόψη ότι ένας αριθμός ανθρώπων δεν μπορεί πάντα να παει να ψηφίσει (π.χ.οι χιλιάδες στα νοσοκομεία).
Στους εκλογικούς καταλόγους γράφτηκαν λιγότερο από 25.000 κάτοικοι εξωτερικού.
Μαντέψτε που “πήγε” το 16% των ψήφων (περιπου 1 μυριο) που δόθηκαν σε μικρούς “σωτήρες” και που φυσικά δεν μπήκαν στο βολευτηριο.
Μπράβο το βρήκατε (ελπίζω).
Όποτε αφήστε τις παπαριές, ότι για τα αποτελέσματα του Κουλη, σας φταίνε όσοι σας έλεγαν πως μόνο η μαζική ΜΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη θεατρική παράσταση, είναι μια λύση που θα μπορούσε να αλλάξει κάτι μαζί με οργανωμένες περαιτέρω κινήσεις και σύμπνοια.
Ή τις μαλακιες ότι η αποχή ήταν τώρα 60-70-80% και έπεσε κάργα νοθεία.
Την χουντάρα δεν την ρίχνεις συμμετέχοντας στα πανηγυρια της και αυτό μας το αποδεικνύει η ιστορία.
Και η πλευρά της ΜΗ-συμμετοχης να κάνει το ίδιο, γιατί δεν έχει νόημα ποιος έχει δίκιο, αφού δεν πληρούνται επουδενί οι κάτωθι παράμετροι.
Οι παράμετροι που λείπουν και από τις δυο πλευρές είναι η σύμπνοια, η σύμπλευση, η ομόνοια, η ουσιαστική συνεργασία για ένα κοινό στόχο.
Παράμετροι που αν υφίσταται ίσως και όποια προσέγγιση να ακολουθούσαμε, να είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα.
Και αυτό που λείπει από την Αντι-Χουντικη πλευρα μας είναι η ευγενική προσπάθεια να αφυπνίσουμε με ευγένεια το μέρος του λαου που στηρίζει την ΚουλοΧουντάρα και την Αλε6οχουνταρα πρωτίστως.
Και πολυ περισσότερο να προσεγγίσουμε με ευγένεια πλεον, όσους έπεσαν θύματα της κορονοαπατης και του ΦΟΒΟΥ που τους φύτεψαν.
Επίσης, πλέον θεωρώ ότι οι ασυστόλως στοχευμένες επιθέσεις σε ανθρώπους όπως ο Βαθιωτης είναι πλέον ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ και όχι δεν συμφωνώ σε όσα λέει και γράφει, γιατί όλοι μας ήμαστε biased σε κάποιο βαθμό και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.
Αυτό που φταίει επι το πλείστον για τα αποτελέσματα των εκλογών είναι μόνο η άθλια νοοτροπία και ο άθλιος ψυχισμός του κακομοίρη ελληνάκου (ΟΛΟΙ ΜΑΣ) και ίσως λίγο περισσότερο αυτών που έχουν παθει ψύχωση με τον κοκογιο και αυτών που υποκινούνται από έναν υποσυνείδητο φόβο, είτε για το άγνωστο, είτε για το τι πρεπει να κάνει.
Και φυσικά και η νοθεία παίζει ρόλο, σε κάποιο βαθμό επίπτωσης, άγνωστο όμως, αλλά αμφιβάλλω ότι είναι κάτι εξωπραγματικό.
Και φυσικά ότι τρωγόμαστε κάργα, όσοι τουλάχιστον είναι ενάντια στη ΚουλοΧουνταρα.
Και από Διογένης Κύνικότατος για να μην γράφω τα ίδια.
@@@@@@@@@@@@@@@@@
Για να τελειώνει αυτο το παραμυθι:
Ολοι όσοι ψηφίσατε κόμματα που ΔΕΝ έπιασαν το όριο του 3%,βοηθήσατε τον Κούλη.
Δηλαδη:
-ΝΙΚΗ
-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
-ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
-ΕΝΩΝΩ κλπ
ΑΝ,όλοι -ή οι περισσότεροι- αυτοί, είχαν ενωθεί, οταν έγινε η προσπάθεια, θα έμπαιναν στην βουλη, όση νοθεία και να έπεφτε (που έπεσε μπόλικη).
Ποιός φταίει που δέν τα βρήκαν μεταξύ τους;
Οι απέχοντες, οσοι τους ψήφισαν και πριμοδότησαν το κουλό ή τα ίδια τα μικρά κόμματα, που ήθελαν όλοι να είναι αρχηγοί;???
@@@@@@@@@@@@@@@@
Συμπερασματικά: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ αυτών που θεωρούν πως η ΜΗ-συμμετοχη είναι μια λυση και αυτούς που θεωρούν πως η συμμετοχή είναι μια λύση, ψηφίζοντας ας πουμε μη-συστημικα κόμματα.
Και οι επιθέσεις εκατέρωθεν, εσύ φταίς, οχι εσύ φταίς.
ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ παρτε το χαμπάρι.
Και στις δυο περιπτώσεις, για να μπορέσει κάποια από τις δύο ενέργειες, να έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ συνεργασία και ομόνοια και σύμπλευση (και εφόσον στη δεύτερη περίπτωση δεν υπήρχε ουτε κατά διάνοια κάποια ουσιαστική συνεργασία, σύμπλευση, ομόνοια με ένα κοινό στόχο, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ) μην ευελπιστείτε ότι θα υπάρξει στο μέλλον κάτι τέτοιο.
Και να υπενθυμίσω ότι η πλειοψηφία όσων ήθελαν να ψηφίσουν ένα μικρό κόμμα, έβριζαν και επιτίθονταν σε αυτους που επέλεξαν κατά συνείδηση την ΜΗ-συμμετοχη, απλούστατα διότι θεωρούσαν πως έτσι έχαναν ψήφους (αφού η ομάδα της ΜΗ-συμμετοχης υποθετικά δεν θα ψήφιζε, αν ψήφιζε, κουλοπασοκοσυριζα)
Το *Εγώ Θέλω Να Γίνω Βεζίρης* είναι ένα πανάρχαιο πρόβλημα, χαρακτηριστικό του ελληνάκου, που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί με κάποιο μαγικό τρόπο. Όπως και το να συμπεριφέρεται ως ένα καλό προβατάκι σε κάποιο μεγάλο μαντρί (όλα τα κόμματα, μαντριά είναι).
Βέβαια θα μου πείτε ότι εγώ υποστηρίζω ως πιο ευκολη λύση τον δρόμο της ΜΗ-συμμετοχης.
ΣΩΣΤΑ, απλούστατα διότι αυτός ο δρόμος είναι πιο λογικός από τον δρόμο της συμμετοχής, αφου η ιστορία έχει αποδείξει πως η συμμετοχή μας έχει πηδήξει ασύστολα και γιατί το θεωρώ 100% αδυνατον να δημιουργήσουμε μια πολιτική κίνηση, ένα κόμμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που θα μπορούσε να μας βγάλει από τον δρόμο της καταστροφής.
Επί της ουσίας όμως υποστηρίζω ΣΥΜΠΝΟΙΑ και ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ και ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που είναι απολυτως απαραίτητα όποιο δρόμο και να ακολουθήσουμε.
 
Όποιος πλεον από δω και πέρα συνεχίζει τις κακόβουλες επιθέσεις σε οποιαδήποτε γνώμη και σε οποιοδήποτε πρόσωπο θεωρεί πως η δική του γνώμη είναι ο σωστός δρόμος, είτε η συμμετοχή είτε η ΜΗ-συμμετοχη, είναι πλεον επικίνδυνος, ανήθικος και ανθέλληνας και συνειδητά ή υποσυνείδητα λαμόγιο της Κουλοχουνταρας.
ΤΕΛΟΣ και στα γουδρουμπουλια μου αν θίχτηκε ο οποιοσδήποτε ή αν έχει “επιχειρήματα” ή “αντίλογο” στα άνωθεν.
Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ή θα μας φάει το μαύρο φίδι
Ξεκινάτε να ζητάτε συγνώμες αν θέλετε να έχουν τα παιδια σας μέλλον.
Εγώ ζητάω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από όσους τους επιτέθηκα, με οποιοδήποτε τρόπο και για οποιοδήποτε λόγο (εξαιρουνται τα φανατικά και αρρωστημένα Ναζίδια, τα επιβεβαιωμένα κουλολαμόγια, οι διεφθαρμένοι και τα Χοαξοτρολ)

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,308


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα