Για να τελειώνουμε με το θεατρικό σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;

Για να τελειώνουμε με το θεατρικό σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;

23 Φεβρουαρίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,043
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και τα έχω πάρει στο κρανίο.

Μα τόσο αφελείς είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι;;;

Δεν αντιλαμβάνονται πως ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΕΡΑΤΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…;;;

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 

«Σχέδιο εξόντωσης» Κασσελάκη πριν τις εκλογές – Γεροβασίλη και Τεμπονέρας, φαβορί για επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στους… ιδιοκτήτες

“Γεροβασίλη και Τεμπονέρας, φαβορί για επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στους… ιδιοκτήτες”

«Σχέδιο εξόντωσης» Κασσελάκη πριν τις εκλογές - Γεροβασίλη και Τεμπονέρας, φαβορί για επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στους… ιδιοκτήτες
Τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες για νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχονται στο προσκήνιο οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του εξωτερικό

Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που οδηγείται εκ νέου σε εσωκομματικές εκλογές πέντε μήνες μετά την εκλογή του εξ Αμερικής ορμώμενου, Στέφανου Κασσελάκη.

 

Λίγες μόλις ώρες αφού ο κ. Κασσελάκης αποδέχθηκε την πρόκληση για εκ νέου προσφυγή στη βάση του κόμματοςπροκειμένου να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης– στην επικαιρότητα επανέρχονται οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό… κάτι που ωστόσο- ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ…

 

Την ίδια στιγμή, οι «ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ» ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις του και ειδικά για το όνομα που «κατέβει» στις εσωκομματικές εκλογές απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος -θα πρέπει να σημειωθεί- έτυχε θερμής υποδοχής χθες κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το… σχέδιο εξόντωσης του Κασσελάκη

Σε αυτή τη χρονική στιγμή, οποιαδήποτε πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Το κλίμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεταμένη και παρ’ όλου που ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ακολουθεί την πεπατημένη και δεν τηρεί το «πρωτόκολλο» της Κουμουνδούρου, κανείς δεν μπορεί να σίγουρος ότι θα ηττηθεί στις εκλογές και το κόμμα θα επιστρέψει στους… ιδιοκτήτες του.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποκαλύψεις ως προς τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη στο εξωτερικό. Ειδικότερα, η ιστοσελίδα www.news247.gr αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας.

 

Πρόκειται για την εταιρεία από την οποία προήλθε το δάνειο για την πληρωμή των εργαζομένων στο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Στις 21.12.2023 η Osios LLC δανειοδοτεί την Left Media AE με 230.000 ευρώ μέσω λογαριασμού της Osios LLC στην UBS Financial Services Inc, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ. Στη δανειακή σύμβαση, ως διεύθυνση της Osios LLC αναγράφεται η διεύθυνση 88 SW 7th ST, MIAMI, FL 33130 USA, ενώ στη σφραγίδα αναφέρεται “Corporate Seal, 2017, DELAWARE”.

 

Τη σύμβαση για λογαριασμό της Osios LLC υπέγραψε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, με την ιδιότητά του ως μοναδικός εταίρος της εταιρείας, όπως ακριβώς αναφέρεται στη σύμβαση» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Παράλληλα, τονίζεται ότι σύμφωνα με την «ελληνική νομοθεσία, απαγορεύεται ρητά για οποιοδήποτε πρόσωπο να έχει ταυτόχρονα την ιδιότητα του Προέδρου πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στη Βουλή και αυτή του ιδιοκτήτη ή του διαχειριστή αλλοδαπής εταιρίας.

 

Ο νόμος, δε, προβλέπει αυστηρές ποινές για τα πρόσωπα που παραβιάζουν τις σχετικές διατάξεις».

 

news.JPG
H αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν άμεση. Ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε αφενός πως όλοι γνωρίζουν είναι επιχειρηματίες με δραστηριότητα στο εξωτερικό και αφετέρου πως εάν η δραστηριότητα εμπίπτει στο ασυμβίβαστο θα πουλήσει τις εταιρείες που έχει στο εξωτερικό. «Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα “πουλήσω” ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος» επισημαίνει αφήνοντας σαφής αιχμές κατά του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη (σε εταιρεία του οποίου ανήκει το www.news247.gr). «Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δεν θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε».
Stef_1.JPG
Οι παλιοί… ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κασσελάκη

«Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα το κόμμα επιστρέφει στους πραγματικούς και νόμιμους ιδιοκτήτες του», δήλωσε χθες (22/2/2024), μετά την παρέμβαση Τσίπρα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στο Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Διονύσης Τεμπονέρας είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται για να «κατέβει» στις εσωκομματικές εκλογές απέναντι στον νυν πρόεδρο.

 

 

Κοντά σε υποψηφιότητα ακούγεται πως είναι και η Όλγα Γεροβασίλη. Εξάλλου, η κ. Γεροβασίλη ήταν εκείνη που είχε ανοίξει το ζήτημα αμφισβήτησης του κ. Κασσελάκη όταν στις αρχές της εβδομάδας ζήτησε έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκφραστούν οι αντιρρήσεις αναφορικά με το ερωτηματολόγιο που κατέθεσε στον isyriza ο κ. Κασσελάκης και το οποίο θεωρήθηκε ότι αμφισβητεί βασικές ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι της ημέρας αναμένεται συνάντηση -στη Βουλή- της Όλγας Γεροβασίλη με τον Διονύση Τεμπονέρα.

 

 

Οι εκλογές

Η ημερομηνία των εκλογών θα γίνει γνωστή στο Συνέδριο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή (25/2/2024). Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, για να στηθούν οι κάλπες πρέπει να μεσολαβήσουν δύο εβδομάδες, άρα εκλογές πριν από τις 10 Μαρτίου αποκλείεται να γίνουν. Εξάλλου, στα μέσα Μαρτίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί, προκειμένου να υπηρετήσει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι εκλογές να διεξαχθούν μετά την απόλυση του, αν και αυτό θα περιέπλεκε περαιτέρω την κατάσταση, καθώς θα πρέπει να αρχίσουν και οι προετοιμασίες για τις ευρωεκλογές.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,043


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα