Για όνομα του Θεού, είναι μικρά παιδιά! Το Ντοκιμαντέρ που καταδύεται βαθύτερα στον σαδιστικό κόσμο της Σατανικής Τελετουργικής Κακοποίησης (“Satanic Ritual Abuse”, SRA).

Για όνομα του Θεού, είναι μικρά παιδιά! Το Ντοκιμαντέρ που καταδύεται βαθύτερα στον σαδιστικό κόσμο της Σατανικής Τελετουργικής Κακοποίησης (“Satanic Ritual Abuse”, SRA).

6 Φεβρουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,046
Μοίρασέ το

 

Πολλές χριστιανικές εκκλησίες πολεμούν τον Σατανά και τους στρατιώτες του, τον πνευματικό τους εχθρό, δεν έχουν όμως πραγματική επίγνωση του “πόσο στρατηγικά οργανωμένος είναι ο εχθρός που πολεμούν”, προειδοποιεί ένας επιζών από Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση.

Οι παιδόφιλοι κυβερνούν τον κόσμο και η μάστιγα της εμπορίας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς είναι “εδραιωμένη στην υψηλή κοινωνία” και συγκαλύπτεται από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Wikipedia Larry Sanger, ο οποίος λέει ότι ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει μπροστά στη “φρικτή πραγματικότητα” για να υπάρξει αλλαγή.

 

Αυτό το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, υφίσταται για χιλιάδες χρόνια…

Ήρθε από εκείνους που ο Θεός θεωρεί ως … “αγαπημένο του λαό”…

“Αγαπημένος λαός”, αυτός που θυσιάζει τα παιδιά του στον ΣΑΤΑΝΑ;;;

“Αγαπημένος λαός”, αυτός που βιάζει παιδιά, αυτός που κάνει σατανολατρείες πάνω στα παιδιά;;;

Όσο παρακολουθούσα αυτό το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που μετέφρασε ο NIOLAND, τόσο αναρωτιώμουν πόσο… “αγαπημένος λαός” μπορεί να είναι αυτός που σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, έχει ενσπείρει την καταστροφή, την διαστροφή, την σατανολατρεία…

Στο συγκλονιστικό αυτό ντοκιμαντέρ, που προτρέπω να το δείτε όλοι, γίνεται αναφορά στο ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ και στο ΛΕΥΙΤΙΚΟ της Παλαιάς Διαθήκης… αυτής που αναφέρεται στους εβραίους… και τους προτρέπει να μην θυσιάζουν τα παιδιά τους στον ΣΑΤΑΝΑ… και όχι μόνο…

Διαπιστώνουμε όμως πως οι απαγωγές εκατομμυρίων παιδιών, οι παιδοβιασμοί, οι σατανισμοί πάνω στα παιδιά, είναι μια μάστιγα χωρίς τελειωμό, εδώ και χιλιάδες χρόνια και σήμερα έχει πάρει διαστάσεις εκρηκτικές.

Το ερώτημα είναι εκ των ουκ άνευ: ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Και παρακαλώ, μην μου απαντήσετε πως έχει δώσει στους ανθρώπους το αυτεξούσιο…

Το αυτεξούσιο αφορά στον εαυτό του καθενός μας, το λέει και η ετυμολογία της λέξης…ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…

Αυτό, δεν λέγεται αυτεξούσιο, αλλά ΣΑΤΑΝΟΥΣΙΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά (ΓΕΝΕΣΙΣ, ΕΞΟΔΟΣ, ΛΕΥΙΤΙΚΟ, ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ), ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;;;

 
 
 

 
 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://rumble.com/v28cx00–these-little-ones-gr-subs.html


Εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο.

83.000 κάθε μήνα.

2.700 την ημέρα.

115 την ώρα.

1 κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι… πού χάνονται όλα αυτά;

Το “These little ones [Αυτά τα μικρά παιδιά]” του Stew Peters κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στη σιωπή γύρω από τη σεξουαλική διακίνηση των παιδιών.

Έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο κανάλι του Stew Peters Network την 1η Αυγούστου 2022, το οποίο κάνει μια βαθιά κατάδυση στον σαδιστικό κόσμο της ελίτ, χρηματοδοτούμενης από την κυβέρνηση, εμπορίας παιδιών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του FBI, ένα παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαφανίζεται ή απαγάγεται κάθε 40 δευτερόλεπτα.

Περίπου 840.000 άνθρωποι δηλώνονται ως αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο και οι στατιστικές του F.B.I. δείχνουν ότι το 85% – 90% αυτών είναι παιδιά.

Οι αριθμοί αυτοί αυξάνονται δραματικά στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους ειδικούς για την εμπορία ανθρώπων.

Ακολουθώντας τα χνάρια των ταινιών “Who Took Johnny” και “Conspiracy of Silence”, η νέα ταινία του Stew Peters, “These little ones”, υπόσχεται να ξεσκεπάσει περαιτέρω τη βιομηχανία εμπορίας παιδιών για σκοπούς σεξουαλικής εκμετάλλευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως.

Το ντοκιμαντέρ του Stew Peters ξεπερνά το επιφανειακό ζήτημα της εμπορίας παιδιών και ανθρώπων για σεξουαλικούς σκοπούς και καταδύεται βαθύτερα στον σαδιστικό κόσμο της Σατανικής Τελετουργικής Κακοποίησης (“Satanic Ritual Abuse”, SRA).

Πολλές χριστιανικές εκκλησίες πολεμούν τον Σατανά και τους στρατιώτες του, τον πνευματικό τους εχθρό, δεν έχουν όμως πραγματική επίγνωση του “πόσο στρατηγικά οργανωμένος είναι ο εχθρός που πολεμούν“, προειδοποιεί ένας επιζών από Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση.

“Καταργήστε τα ομοσπονδιακά και πολιτειακά οικονομικά κίνητρα που έχουν μετατρέψει τις Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών σε μια επιχείρηση που διαλύει οικογένειες για τα χρήματα”, λέει η αείμνηστη γερουσιαστής της πολιτείας της Τζόρτζια Nancy Schaeffer. Η Schaeffer, η οποία στάθηκε απέναντι στο CPS και την ελίτ των παιδόφιλων, έμελλε να δολοφονηθεί στο ίδιο της το σπίτι.

“Έχουν έρθει αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν πέσει θύματα εμπορίας και οι οποίοι διακινήθηκαν μέσω των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών και των συστημάτων ανάδοχης φροντίδας”, λέει μια άλλη γυναίκα που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ.

Δίκτυα παιδόφιλων, με κάποια από τα οποία βρέθηκα πολύ κοντά”, λέει ο Isaak Kappy, ο αείμνηστος ηθοποιός που εμφανίστηκε σε πολλές γνωστές παραγωγές, όπως το Breaking Bad, πριν αποκαλυφθεί ότι ο παράξενος θάνατός του χαρακτηρίστηκε “αυτοκτονία” από την αστυνομία μετά από μια ελάχιστη έρευνα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΖΩΝΤΑΝΉ ΜΕΤΆΔΟΣΗ ΤΟΥ ISAAC KAPPY ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ HOLLYWOOD
https://youtu.be/F6m256DRTNg

Ο Isaac Kappy ήταν ένας ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές σημαντικές ταινίες της υψηλής κατηγορίας. Ήταν φημισμένος επειδή κατήγγειλε τα παγκόσμια κυκλώματα παιδεραστίας, καθώς και διασημότητες όπως ο Tom Hanks & η Oprah για την υπόθεση της αγοραπωλησίας παιδιών για σεξ.

Οι σκηνοθέτες Matthew Miller Skow και Nicholas Stumphauzer μπαίνουν στον σκοτεινό υπόκοσμο της σεξουαλικής εμπορίας του CPS, της παιδοφιλίας της ελίτ και του ύποπτου θανάτου του ινδάλματος της αναζήτησης της αλήθειας Isaac Kappy, όπου η “αυτοκτονία” του δεν ήταν και τόσο αυτοκτονική.

Οι παιδόφιλοι κυβερνούν τον κόσμο και η μάστιγα της εμπορίας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς είναι “εδραιωμένη στην υψηλή κοινωνία” και συγκαλύπτεται από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Wikipedia Larry Sanger, ο οποίος λέει ότι ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει μπροστά στη “φρικτή πραγματικότητα” για να υπάρξει αλλαγή.

Ο Sanger συνέταξε ένα νήμα βαθιάς κατάδυσης στο Twitter σχετικά με το θέμα, συνδέοντας διάφορους διάσημους δράστες με κάποιες λιγότερο γνωστές, αν και όχι λιγότερο ανησυχητικές, αποκαλύψεις και συγκαλύψεις από την πρόσφατη ιστορία, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τις μάζες σε αυτό που περιγράφει ως “πραγματικότητα και φρίκη” της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών από τις ελίτ.

Η βαθιά κατάδυση του Sanger στον διεφθαρμένο κόσμο των βιαστών παιδιών της ελίτ και των υποστηρικτών τους συνεχίζεται παρακάτω, με οδηγίες για το πώς να ενημερώσετε τους φίλους σας για τη μάστιγα:

“Ξεκινήστε με τον Jeffrey Epstein. Ο κύκλος των φίλων του περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Άνθρωποι όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Μπιλ Γκέιτς, ο πρίγκιπας Άντριου, ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ. Αναζητήστε το ημερολόγιο πτήσης του “Lolita Express” και το μαύρο βιβλίο του. Πραγματικά ένας εκπληκτικός κοινωνικός κύκλος.

“Συνελήφθη (δύο φορές) επειδή ήταν παιδόφιλος που κακοποιούσε πολλά έφηβα κορίτσια. Είχε ένα νησί στην Καραϊβική στο οποίο γινόταν αυτό, το οποίο, σύμφωνα με όλες τις αξιόπιστες μαρτυρίες, επισκέπτονταν πολλοί διάσημοι φίλοι του.

“Υπάρχουν αποδείξεις στο δικαστήριο ότι οι φίλοι του Epstein κακοποιούσαν σεξουαλικά τα έφηβα κορίτσια που μάζευε, τα οποία από 12 ετών ήταν ουσιαστικά σκλάβες του σεξ.

“Αλλά εδώ απλώς ξύνουμε την επιφάνεια. Υπάρχουν ισχυρισμοί που προκαλούν τριγμούς σχετικά με έναν “ναό” στο νησί του και τελετές που γίνονταν στον λόφο κάτω από αυτόν. Δεν χρειάζεται να τα πιστέψετε αυτά, για να σοκαριστείτε από τον κύκλο του Επστάιν. Αλλά οι αποκρυφιστικές συσχετίσεις επανέρχονται συνεχώς, και μάλιστα σε βαθμό που να σε προβληματίζει.

“Κοιτάξτε αυτά: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ξεχωριστό tweet παρακάτω για το καθένα!

Η Καθολική Εκκλησία, το Pedowood, τα ανήλικα groupies, ο Jimmy Savile, το Rotherham, οι εξαφανίσεις της CPS, το Ινστιτούτο Kinsey, ο Ιωάννης του Θεού, το NXIVM, οι Finders, ο Marc Dutroux, η Laura Silsby…

“Η Καθολική Εκκλησία είχε τεράστιο αριθμό παιδόφιλων. Δεν εξαφανίζονται ποτέ. Γιατί όχι; Γιατί δεν τους κυνηγάει η αστυνομία; Γιατί αυτό συνεχίζεται για *γενεές*; Και υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό είναι ανεκτό, ναι, ανεκτό και οργανωμένο, μέσα στην Εκκλησία.

“Το Χόλιγουντ έχει *τόσα* σκάνδαλα παιδεραστίας, που είναι αηδιαστικό. Κοιτάξτε το Digital Entertainment Network (δείτε το ντοκιμαντέρ), τον Roman Polanski και τον Dan Schneider, τις μαρτυρίες των Corey Feldman, Bella Thorne, Isaac Kappy, Macaulay Culkin, Elijah Wood, και άλλους.

“Ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος από ανήλικα γκρούπ. Αν οι άνθρωποι συνήθιζαν να το δικαιολογούν αυτό, τι σκεφτόντουσαν; Κοιτάξτε τον David Bowie, τον Michael Jackson, τον R. Kelly, τον Jimmy Page, τον Steven Tyler κ.λπ. Παιδόφιλοι. Νομίζετε ότι αυτό έχει σταματήσει;

“Η περίπτωση του Jimmy Savile, του διάσημου Βρετανού κωμικού, είναι εντυπωσιακή, επειδή η βασίλισσα τον έχρισε ιππότη πολύ καιρό αφότου ξεκίνησαν οι φήμες ότι βίαζε συστηματικά παιδιά σε νοσοκομεία… και προμήθευε παιδιά σε άλλους. Στενός φίλος των βασιλικών οικογενειών. Νομίζετε ότι δεν το ήξεραν; Ο πρίγκιπας Andrew;

“Γιατί στο καλό οι αρχές επέτρεψαν να συνεχίζεται η συστηματική, φρικτή κακοποίηση παιδιών στο Rotherham και σε άλλα μέρη (τόσα μέρη, σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία κ.λπ., μπορείτε να το ψάξετε);”. Το άφησαν να συμβεί. Συστηματικά. Σκόπιμα. Αυτό δεν είναι φάρσα αλλά πραγματικότητα.

“Και γνωρίζατε ότι έχουν εξαφανιστεί παιδιά, χιλιάδες από αυτά, από το σύστημα αναδοχής της Υπηρεσίας Προστασίας Παιδιών; Και όχι. Δεν είναι όλοι φυγάδες. Κάποια αγοράζονται. Το θέμα εδώ είναι ότι αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα συγκλονιστικό σκάνδαλο… αγνοείται. Γιατί;

“Οι περίφημες πρώτες μελέτες του Ινστιτούτου Kinsey έγιναν από επιστήμονες που συνεργάζονταν, μεταξύ άλλων, με γνωστούς παιδόφιλους – οι οποίοι δεν αναφέρθηκαν. Η απόδειξη του Kinsey ότι τα μωρά μπορούν να έχουν οργασμό βασίστηκε σε παρατηρήσεις ότι έκλαιγαν όταν κακοποιούνταν.

“Ο Ιωάννης του Θεού ουσιαστικά διηύθυνε ένα στρατόπεδο σεξουαλικών σκλάβων που μεταμφιέστηκε σε κάποιου είδους πνευματικής αναγέννησης. Η Όπρα τον επισκέφθηκε και ήταν ενθουσιασμένη με τη διακονία του. Αλλά από την άλλη, έχει το δικό της σχολείο για κορίτσια στη Νότια Αφρική που είχε τα δικά της σκάνδαλα βιασμού παιδιών- οπότε τελικά ίσως δεν την ενδιέφερε.

“Τελειώσαμε με τις δεσμούς του κατεστημένου με την παιδοφιλία; Όχι. Και αυτά είναι αληθινά πράγματα που μπορείτε να ψάξετε. Απλά δεν το γνωρίζατε. Ψάξτε για την αίρεση σεξουαλικών σκλάβων NXIVM, η οποία όντως αφορούσε παιδιά και είχε διασυνδέσεις με την κληρονόμο Clare Bronfman, την Catherine Oxenberg και την Alison Mack.

“Τώρα, αν διάσημοι άνθρωποι, η αστυνομία και τα δικαστήρια εμπλέκονται σε τέτοιου είδους πράγματα – όπως άλλωστε λογικό είναι να εμπλέκονται, για να συγκαλύπτουν τόσα πολλά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα – δεν θα έπρεπε, ας πούμε, να εμπλέκεται και το FBI; Ναι. Ψάξτε για τους Finders. Είναι μια συναρπαστική και τρομακτική ιστορία.

“Φυσικά, οι ελίτ παιδόφιλοι δρουν σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στον αγγλόφωνο κόσμο. Πάρτε, ας πούμε, το Βέλγιο, πατρίδα ενός από τους πιο διαβόητους εγκληματίες του, του Marc Dutroux – ο οποίος διηύθυνε ένα διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας, προφανώς για την ελίτ.

“Κοιτάξτε την υπόθεση της Laura Silsby, και τώρα φοβάμαι ότι μπαίνουμε σε έδαφος που δεν είναι απλώς τρομακτικό, αλλά και αμφιλεγόμενο, επειδή η Silsby είναι φίλη της Hillary Clinton. Η φιλανθρωπική της οργάνωση στην Αϊτή, κατηγορείται για εμπορία παιδιών.

“Τα Wikileaks είναι διάσημα εν μέρει λόγω της σύνδεσης Clinton-Silsby, αλλά και επειδή πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν είναι γεμάτα με παράξενη φρασεολογία που βγάζει νόημα αν οργάνωναν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

“Η πληθώρα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από την ελίτ το καθιστά πιο πιθανό αυτό από πολιτικούς παράγοντες, Ψάξτε τον Denny Hastert και έναν άλλο συνεργάτη της Κλίντον, τον Anthony Weiner.

“Και *μιλάμε* για φρικτά εγκλήματα, και για δικαιοσύνη, εδώ. Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Είναι τόσο σημαντικό όσο τίποτα άλλο να είμαστε απολύτως σίγουροι για τα συμπεράσματά μας, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

Senator Nancy Schaefer: Child Protective Services Predators and Corruption – Part 1
https://www.youtube.com/watch?v=KW6Y-93gl0w
The Suspicious Death of Nancy Schaefer. Georgia State Senator Nancy Schaefer
https://www.youtube.com/watch?v=p2zO5f-EyJA

 

Πηγή

Προβολές : 2,046


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα