(Για όσους βιάστηκαν να βγάλουν fake την είδηση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού στους επιστρατευμένους Ρώσους) Πρέπει Να Σταματήσουμε Να Υποκρινόμαστε και Να Συνεχίζουμε Να Αρνούμαστε Τις Αντιανθρώπινες Πολιτικές Covid Της Ρωσίας – Είναι Εξαιρετικά Ντροπιαστικό

(Για όσους βιάστηκαν να βγάλουν fake την είδηση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού στους επιστρατευμένους Ρώσους) Πρέπει Να Σταματήσουμε Να Υποκρινόμαστε και Να Συνεχίζουμε Να Αρνούμαστε Τις Αντιανθρώπινες Πολιτικές Covid Της Ρωσίας – Είναι Εξαιρετικά Ντροπιαστικό

8 Οκτωβρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,574
Μοίρασέ το

 

 

Εάν ο Röper είναι τόσο σίγουρος ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στον ρωσικό στρατό είναι μια “φάρσα”, γιατί ο Πούτιν δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2021 ότι σχεδόν το 100% του στρατιωτικού προσωπικού είχε εμβολιαστεί και γιατί η ίδια η πύλη πληροφοριών της ρωσικής κυβέρνησης, και το τηλεφωνικό κέντρο, δηλώνει ότι ο εμβολιασμός COVID είναι υποχρεωτικός για τους επιστρατευμένους πολίτες;

Εάν δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός στον ρωσικό στρατό, γιατί οι Ρώσοι γιατροί γράφουν επιστολές στον Πούτιν ζητώντας του να ανακαλέσει αυτή την πολιτική; Μήπως πρόκειται και αυτό για “φάρσα”;

 

0a5f26d56ffff4a545065bdc60456d32.png

Λίγες μέρες πριν, έκανα μια ανάρτηση, με τίτλο…

Βγαίνουν οι αλήθειες… Στην Ρωσία, προτιμούν να πάνε δέκα χρόνια φυλακή, παρά να κάνουν το εμβόλιο στην επιστράτευση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κάποιοι ιστολόγοι, βιάστηκαν … περιχαρείς, να γράψουν πως είναι fake…

Λυπάμαι που με την παρουσα ανάρτηση αποδεικνύονται… “βιαστικοί” και κάποιοι από τους σχολιαστές τους, “ανεγκέφαλοι και αγενείς” για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Λυπάμαι που κάποιοι εξακολουθούν να έχουν παρωπίδες και αδυνατούν να δεχθούν την ΑΛΗΘΕΙΑ…

Οι προσωπικές τους συμπάθειες προς πολιτικούς όπως ο Πούτιν ή ο Τράμπ, τους τυφλώνουν σε σημείο που αδυνατεί το μυαλουδάκι τους να συλλάβει την ΑΛΗΘΕΙΑ… η οποία είναι πολύ απλή.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος 5 Οκτωβρίου 2022, Edward Slavsquat Διάβαστε το εδώ. ____________Οι συνήθεις ύποπτοι βγάζουν αφρούς από το στόμα αφού ο ταπεινός σας ανταποκριτής επισήμανε ευγενικά ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κάνει βίαια ενέσεις σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό με μη αποδεδειγμένη γενετική γλίτσα και ότι υπάρχουν τώρα σαφείς αποδείξεις ότι οι επιστρατευμένοι Ρώσοι υποβάλλονται στην ίδια ατυχή προσβολή της βασικής ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

 

Ο Thomas Röper, ο διάσημος ειδήμονας που ισχυρίζεται ότι το Sputnik V είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και επιμένει ότι το ψηφιακό ρούβλι της Ρωσίας διαφέρει από άλλα CBDCs που βιάζουν τις ψυχές, εξέθεσε με εμπειρογνωμοσύνη τον καταναγκαστικό εμβολιασμό του ρωσικού στρατού (αντικειμενική πραγματικότητα) ως μια γιγαντιαία Φ-Α-Ρ-Σ-Α (HOAX)! Θεέ μου!

3b9c1f3dbeda9cecf26d829dddb4e6a8.png

 

Ας εξετάσουμε το αεροστεγές άρθρο του Röper, για το Science.

–> Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στη Ρωσία: Ναι, είναι αληθινός (συγγνώμη;)

Ο Röper ξεκινά με τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε κανένας ουσιαστικός υποχρεωτικός εμβολιασμός στη Ρωσία και ότι οι πολιτικές καταναγκαστικού εμβολιασμού δεν εφαρμόστηκαν ποτέ “στην πράξη”:

  Στη Ρωσία – όπως και σε κάθε σχεδόν χώρα – υπάρχει νομική βάση ως προς το αν και υπό ποιες συνθήκες ποιοι εμβολιασμοί είναι υποχρεωτικοί. Οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 δεν περιλαμβάνονται, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, υπάρχει – τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω – υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους γιατρούς που εργάζονται σε νοσοκομεία, ώστε να μην μεταδίδουν (ή να είναι λιγότερο πιθανό) την ασθένεια σε ασθενείς που είναι ήδη αδύναμοι.

  Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν αναφορές στη Ρωσία ότι οι εργοδότες υποχρεώθηκαν να διασφαλίσουν ότι το 60% του εργατικού τους δυναμικού ήταν εμβολιασμένο, κάτι που έκανε επίσης θραύση στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Τότε, έγραψα αμέσως ότι αυτό δύσκολα θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην πράξη, διότι πώς θα έπρεπε οι εργοδότες να αποφασίσουν ποιος θα εμβολιαστεί και ποιος όχι, ώστε να επιτευχθεί το 60%; Η κυβερνητική οδηγία είχε πιθανότατα ως στόχο απλώς να ασκήσει πίεση στους ανθρώπους για να αυξήσουν το ποσοστό εμβολιασμού, κάτι που είχε περιορισμένη επιτυχία. Το ποσοστό εμβολιασμού κατά του Covid-19 εξακολουθεί να είναι χαμηλό στη Ρωσία, αλλά η πίεση που ασκήθηκε τότε έκανε τουλάχιστον μερικούς ανθρώπους να αποφασίσουν να εμβολιαστούν.

Όχι, αυτό είναι εντελώς αναληθές.

 

Αφού η Μόσχα εισήγαγε το πρώτο διάταγμα υποχρεωτικού εμβολιασμού της Ρωσίας τον Ιούνιο του 2021, η Άννα Πόποβα, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εποπτείας για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών και την Ανθρώπινη Ευημερία (Rospotrebnadzor), ανακοίνωσε ότι ο “υποχρεωτικός εμβολιασμός των ομάδων κινδύνου” ήταν ένα νέο “εργαλείο” που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού της χώρας. Και δεν έλεγε ψέματα.

 

Ας πάρουμε ως παράδειγμα την πρωτεύουσα της Ρωσίας.

 

Τον Ιούνιο του 2021, το TASS δημοσίεσε έναν κατάλογο με τις “ομάδες κινδύνου” που υποβλήθηκαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Μόσχα:

 

  •  Εργαζόμενοι στον τομέα του εμπορίου, της δημόσιας εστίασης, της στέγασης και των κοινοτικών υπηρεσιών και της ενέργειας, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της κοινωνικής προστασίας, καθώς και των μεταφορών (συμπεριλαμβανομένων των ταξί).
  •   εργαζόμενοι στον τομέα του εμπορίου, της δημόσιας εστίασης, της στέγασης και των κοινοτικών υπηρεσιών και της ενέργειας, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και της κοινωνικής προστασίας, καθώς και των μεταφορών (συμπεριλαμβανομένων των ταξί).
  •   Επιπλέον, θα πρέπει να εμβολιάζονται οι εργαζόμενοι σε ινστιτούτα αισθητικής και άλλα παρόμοια ιδρύματα, σε οργανισμούς παροχής οικιακών υπηρεσιών, σε παιδότοπους και κέντρα ψυχαγωγίας, σε θέατρα, κινηματογράφους και αίθουσες συναυλιών, σε μουσεία και παρόμοιους οργανισμούς, καθώς και όσοι εργάζονται σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
  •   Στους καταλόγους περιλαμβάνονται επίσης οι υπάλληλοι πολυλειτουργικών κέντρων, τα τμήματα πελατών τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών, τα ταχυδρομεία, καθώς και οι μητροπολιτικοί και περιφερειακοί υπάλληλοι.
  •   Στην περιοχή της Μόσχας, ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης οργανισμούς που εργάζονται στον τομέα των “διαφημιστικών εκδηλώσεων”

Ο υπουργός Εργασίας Anton Kotyakov δήλωσε στις 19 Ιουνίου 2021 ότι τα άτομα σε αυτούς τους τομείς που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν θα μπορούσαν να τεθούν σε επ’ αόριστον διαθεσιμότητα από την εργασία τους.

abbf221a817466267eb925c8590b4c75.png

 

Η πολιτική αυτή “εφαρμόστηκε στην πράξη”; Φυσικά και εφαρμόστηκε. Σε διάστημα δύο μηνών, ο αριθμός των εμβολιασμένων κατοίκων στη Μόσχα υπερδιπλασιάστηκε.

e4ed1b967aedf9fb009811924f2da2dd.png

 

Δεν υπήρχε τίποτα εθελοντικό σε αυτή την αύξηση των εμβολιασμών – οι Μοσχοβίτες που αρνούνταν να εμβολιαστούν κινδύνευαν να χάσουν τη δουλειά τους.

 

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021, κάθε περιοχή της Ρωσίας είχε υιοθετήσει κάποια μορφή υποχρεωτικού εμβολιασμού.

ea8d32633e3698cbe61a16aa553ae560.webp

Επιλέξτε οποιαδήποτε περιοχή της Ρωσίας και με μια απλή αναζήτηση στο Yandex μπορείτε να βρείτε ιστορίες για Ρώσους που εξαναγκάζονται να εμβολιαστούν.

 

Ορίστε ένα άρθρο από τον Οκτώβριο του 2021 σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Tyumen:

Στην περιοχή Tyumen, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού εισήχθη για τους κρατικούς, δημοτικούς υπαλλήλους και όσους εργάζονται στον τομέα των υπηρεσιών. […]

  Ο Evgeny, καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο της πόλης Tyumen, [διηγήθηκε την ιστορία του]:

  Μας είπαν μέχρι τον Μάρτιο [2021] ότι ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός. Τρεις εβδομάδες αργότερα, ανακοίνωσαν ότι όλα θα είναι υποχρεωτικά για τους εκπαιδευτικούς … Πολλοί εκπαιδευτικοί λένε ότι αυτό είναι ντροπή. Πιστεύουν ότι το εμβόλιο δεν είναι δοκιμασμένο. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί σε 3-4 χρόνια … Οι εκπαιδευτικοί δεν είχαν άλλη επιλογή: ή εμβολιάζονται ή παραιτούνται … Υπήρχαν μερικοί εκπαιδευτικοί που αρνήθηκαν, προσπάθησαν να διαφωνήσουν με τη διοίκηση … Σε κάθε περίπτωση, τους έδειξαν όλους την πόρτα.

Ή τι θα λέγατε για την ιστορία της Valentina Yazenok, της 18χρονης φοιτήτριας από την Καμτσάτκα, στην οποία είπαν ότι έπρεπε να εμβολιαστεί για να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο; Η Βαλεντίνα πέθανε λιγότερο από τρεις εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση της. Η μητέρα της δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:

  Η Βαλεντίνα ανέχτηκε κανονικά το πρώτο συστατικό του Sputnik. Αν και είχε ημικρανίες για αρκετές ημέρες. Το δεύτερο συστατικό της χορηγήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου. Σχεδόν αμέσως, το κεφάλι της άρχισε να πονάει – ο αριστερός της κρόταφος. Χειροτέρευε κάθε μέρα, τόσο πολύ που παραπονέθηκε σε μένα. Εγώ ήμουν κατά του εμβολιασμού της. Όμως, σύμφωνα με τη Βαλεντίνα, το πανεπιστήμιο ειδοποίησε τους φοιτητές ότι θα αποβάλλονταν από τα μαθήματα και δεν θα γίνονταν δεκτοί στις εξετάσεις αν δεν εμβολιάζονταν.

Ο Röper υποστηρίζει ότι οι πολιτικές που απαιτούν από τις επιχειρήσεις να εμβολιάζουν το 60% του εργατικού δυναμικού τους “δύσκολα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην πράξη, διότι πώς θα έπρεπε οι εργοδότες να αποφασίσουν ποιος θα εμβολιαστεί και ποιος όχι, προκειμένου να επιτευχθεί το 60%;”.

 

Πρόκειται για αβάσιμη εικασία -στην πραγματικότητα, πρόκειται για καθαρή φαντασία. Τα διατάγματα αυτά εφαρμόστηκαν και επεκτάθηκαν.

Το αρχικό διάταγμα της Μόσχας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Ιούνιο του 2021 απαιτούσε από τους εργοδότες να εμβολιάζουν το 60% των εργαζομένων τους. Αλλά τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, η απαίτηση αυτή αυξήθηκε στο 80%.

30c826c80dbb92e4527bdbdcd241990b.webp

Πηγή: Interfax


Η Αγία Πετρούπολη αρχικά διέταξε τους εργοδότες να εμβολιάσουν το 65% των εργαζομένων τους. Τον Οκτώβριο του 2021, το διάταγμα άλλαξε σε 80%.

564dcbeb0ec4c35d4070a5319bc3f670.webp

Πηγή: Vedomosti


Η περιφέρεια του Λένινγκραντ υιοθέτησε ακόμη πιο αυστηρή πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού.

 

“Από τις 15 Νοεμβρίου [2021], όλοι οι κρατικοί, δημοτικοί και ιδιωτικοί οργανισμοί πρέπει να διασφαλίζουν ότι το 100% των εργαζομένων διαθέτουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι έχουν ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο εμβολιασμών, έχουν λάβει ιατρική απαλλαγή ή έχουν διαγνωστεί με COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες. Οι εργαζόμενοι χωρίς αυτά θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ PCR κάθε 72 ώρες για να τους επιτρέπεται να εργάζονται” αναφέρεται σε διάταγμα που υπέγραψε ο κυβερνήτης Αλεξάντερ Ντροζντένκο.

b62df7ab9b8bb030a746055cd6f62929.webp

Πηγή: TASS


Πολλά από αυτά τα διατάγματα έχουν ανακληθεί τους τελευταίους μήνες (δήθεν μετά την επίτευξη “ανοσίας του 80% της αγέλης”), αλλά υπάρχουν ακόμη περιοχές που επιμένουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Στην πραγματικότητα, ορισμένες περιφέρειες έχουν εισαγάγει νέα διατάγματα υποχρεωτικού εμβολιασμού:

abddd67a6f6b066e8287598e5fa0a7a4.png

 

Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ο Röper προσποιείται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Είναι πραγματικά συναρπαστικό.

—> Υποχρεωτικός εμβολιασμός στο στρατό: Ρόμπερ: Ναι, είναι αληθινός (συγγνώμη;)

Ο Röper συνεχίζει την εκθαμβωτική νοητική γυμναστική του, ισχυριζόμενος ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του στρατιωτικού προσωπικού στη Ρωσία είναι μια “φάρσα”. Με τα δικά του λόγια:

  Δεδομένου ότι έχω απευθείας σύνδεση με το γραφείο Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας λόγω των δημοσιογραφικών μου περιοδειών στο Ντονμπάς, ρώτησα εκεί για τις αναφορές των γερμανικών μέσων ενημέρωσης χωρίς άλλη καθυστέρηση. Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη:

  “Πρόκειται για Ρώσους πολίτες και οι εμβολιασμοί είναι εθελοντικοί στη χώρα μας”.

Για να ξεκινήσουμε: Όχι, ο εμβολιασμός δεν είναι εθελοντικός στη Ρωσία -όπως μόλις διαπιστώσαμε- και όποιος ισχυρίζεται ότι εργάζεται στο Υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό.

 

Το Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε διάταγμα τον Ιούνιο του 2021, με το οποίο ο εμβολιασμός καθίσταται υποχρεωτικός για όλο το στρατιωτικό προσωπικό -συμπεριλαμβανομένων των κληρωτών.

7b35df4849d6d94edd500d4a02f9f6f6.webp

Πηγή: RBK.ru


Όπως σημείωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρκετούς μήνες αργότερα, ο ρωσικός στρατός πέτυχε “σχεδόν 100% εμβολιασμό” με το διάταγμα για την υποχρεωτική ένεση.

“Θα ήθελα να τονίσω ότι ο στρατός εφάρμοσε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση της μόλυνσης από τον κορονοϊό στον ίδιο τον στρατό, πραγματοποίησε σχεδόν 100% εμβολιασμό του προσωπικού, αυτό κατέστησε δυνατή την αποφυγή της μαζικής εξάπλωσης της νόσου, την προστασία της ζωής και της υγείας του στρατιωτικού προσωπικού και έτσι εγγυάται την υψηλή ετοιμότητα μάχης των μονάδων και των σχηματισμών”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού στις 21 Δεκεμβρίου 2021.

Ας προχωρήσουμε τώρα στους επιστρατευμένους Ρώσους.

Η επίσημη ενημερωτική πύλη της ρωσικής κυβέρνησης, Explain.rf, διαθέτει μια σελίδα σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των επιστρατευμένων πολιτών:

3c33565d661e8c64ddec0470815ee391.webp

Πηγή: Explain.rf


Το Explain.ru παραθέτει το ίδιο διάταγμα της 18ης Ιουνίου που χρησιμοποίησε το Υπουργείο Άμυνας για τον εμβολιασμό όλου του στρατιωτικού προσωπικού:

  Η ιατρική περίθαλψη του στρατιωτικού προσωπικού αποτελεί προτεραιότητα για το κράτος. Σύμφωνα με το διάταγμα του επικεφαλής υγειονομικού γιατρού του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας με ημερομηνία 18 Ιουνίου 2021 αριθ. 129, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει για όλες τις κατηγορίες στρατιωτικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που καλούνται για κινητοποίηση.

  Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για την πρόληψη της εμφάνισης τυχόν επιδημιών. Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωτικός για τους στρατεύσιμους και το στρατιωτικό προσωπικό και πραγματοποιείται σύμφωνα με το ημερολόγιο εμβολιασμών και σύμφωνα με επιδημιολογικές ενδείξεις.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συζητηθεί εδώ: Ο εμβολιασμός COVID είναι υποχρεωτικός για όλο το στρατιωτικό προσωπικό. Το μόνο ερώτημα είναι πόσοι επιστρατευμένοι Ρώσοι θα υποβληθούν σε αυτή την παράλογη πολιτική.

 

Τρεις περιφέρειες έχουν ήδη ανακοινώσει δημοσίως ότι θα εμβολιάσουν τους κινητοποιημένους πολίτες. Η κύρια λέξη εδώ είναι “δημόσια”.

ac6432fb406f9f57e2da8432867820d7.webp

Αυτό δεν είναι πραγματικό, σύμφωνα με τον Röper (πηγή: Kommersant)


Αν όλα αυτά είναι απλώς ψεύτικες ειδήσεις -αν οι περιφέρειες εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές ενάντια στις επιθυμίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης- πού είναι η δήλωση του Υπουργείου Άμυνας;

 

Δεν υπάρχει καμία, διότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση λέει επίσης ότι οι πολίτες που έχουν επιστρατευθεί θα εμβολιαστούν.

 

Tο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο News.ru κάλεσε την κυβερνητική τηλεφωνική γραμμή που απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την κινητοποίηση και ρώτησε αν οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα απαλλάσσονται από τη στρατιωτική θητεία.

Η απάντηση: 

  Η έλλειψη εμβολιασμού ενός πολίτη κατά του COVID-19 δεν αποτελεί βάση για την απαλλαγή από τη μερική επιστράτευση ή την αναβολή στράτευσης, ειπώθηκε στο NEWS.ru στην τηλεφωνική γραμμή 122. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού θα εμβολιαστούν στις στρατιωτικές μονάδες.

  Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το διάταγμα του επικεφαλής υγειονομικού γιατρού του Υπουργείου Άμυνας με ημερομηνία 18 Ιουνίου 2021 αριθ. 129, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει για όλες τις κατηγορίες στρατιωτικού προσωπικού. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι καλούνται στο πλαίσιο μερικής κινητοποίησης.

  Το τηλεφωνικό κέντρο πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για την πρόληψη επιδημιών. Ως εκ τούτου, είναι υποχρεωτικό για τους κινητοποιημένους να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται σε στρατιωτική μονάδα.

Και πάλι, πρόκειται για πληροφορίες από ομοσπονδιακό τηλεφωνικό κέντρο.

ffdf9541a838b76d46e9cc5a5fe6b508.webp

Πηγή: News.ru


Εάν ο Röper είναι τόσο σίγουρος ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στον ρωσικό στρατό είναι μια “φάρσα”, γιατί ο Πούτιν δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2021 ότι σχεδόν το 100% του στρατιωτικού προσωπικού είχε εμβολιαστεί και γιατί η ίδια η πύλη πληροφοριών της ρωσικής κυβέρνησης, και το τηλεφωνικό κέντρο, δηλώνει ότι ο εμβολιασμός COVID είναι υποχρεωτικός για τους επιστρατευμένους πολίτες;

Εάν δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός στον ρωσικό στρατό, γιατί οι Ρώσοι γιατροί γράφουν επιστολές στον Πούτιν ζητώντας του να ανακαλέσει αυτή την πολιτική; Μήπως πρόκειται και αυτό για “φάρσα”;

 

Tι συμβαίνει εδώ, Röper;

1c5b7b3ca955970278480c2885cbcf2e.png

 

Λόγω έλλειψης χρόνου θα πρέπει να απαντήσουμε στο εντυπωσιακά παπατζίδικο του Röper για το Sputnik V σε ξεχωριστό άρθρο.

 

Καλή σας μέρα,

-Riley

 

Video thumb

 

 

 

212a9907bdbd53852e61eb87f0537230.png

 

***********

Δικτυογραφία

The denialism about Russia’s anti-human COVID policies has to stop

https://edwardslavsquat.substack.com/p/the-denialism-about-russias-anti

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,574


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα