Γιώργης Κοντογιώργης:  “Η  βουλή είναι γεμάτη συμμορίες με πολιτικούς, επιχειρηματίες και η Δικαιοσύνη δεν είναι αμέτοχη…”

Γιώργης Κοντογιώργης: “Η βουλή είναι γεμάτη συμμορίες με πολιτικούς, επιχειρηματίες και η Δικαιοσύνη δεν είναι αμέτοχη…”

9 Φεβρουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:604
Μοίρασέ το

 

Λήσταρχος ήθελε να γίνει…υπουργός Δικαιοσύνης

Απίστευτες καταγγελίες για συμμορίες στη Βουλή,στις τράπεζες, στις εξουσίες

 

 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ.

Γιατί αν υπήρχε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα, κανένας πολιτικός και κανένας επιχειρηματίας και καμιά διεφθαρμενη εξουσία δεν θα τολμούσε να παρανομήσει.

Δεν έχουμε ούτε οικονομικό, ούτε πολιτικό πρόβλημα…

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το γράφω και το φωνάζω σε όλες μου τις συνεντεύξεις… αλλά δυστυχώς τα συλλαλητήρια γίνονται όλα μπροστά στη Βουλή, αντί να γίνονται στα ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Αντι προλόγου: Είναι δυνατόν το κτήριο ΚΕΡΑΝΗ στον Πειραιά που πουλήθηκε απο το Δημόσιο για 4 εκατ ευρώ πριν μερικά χρόνια να το αγοράζει πάλι το Δημόσιο για 79 εκατομ ευρώ προκειμένου μια μεγάλη εταιρεία να φτιάξει δικαστήρια με έξοδά της;Μια έκθεση ενός πραγματογνώμονα του ΤΕΕ από τους επίσημους καταλόγους έχουν;

Στο θέμα μας:

 

Ο Υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης είχε δηλώσει το 2019 ότι “ο κάθε οικονομικός εισαγγελέας είναι πολιτικό πρόσωπο,διότι είναι κυβερνητική επιλογή”!

Ετσι δικαιολόγησε τις βαριές επιθέσεις που δέχθηκαν σε προσωπικό επίπεδο Οικονομικοί Εισαγγελείς από νεοδημοκράτες που τους χαρακτήρισαν “συμμορίτες” για τις έρευνές τους γύρω απο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Διαφώνησαν μαζί του βέβαια οι Εισαγγελείς με επίσημη ανακοίνωση της Ενωσης Εισαγγελέων που έγραψαν ,μεταξύ άλλων,ότι «η χρησιμοποίηση της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της ως πολιτικής διελκυστίνδας στο πεδίο πολιτικών επιδιώξεων, δεν βλάπτει μόνο τους δημοκρατικούς θεσμούς αλλά και εκείνους που μετέρχονται τις μεθόδους αυτές, διότι έτσι επιδεικνύουν τουλάχιστον άγνοια, αν όχι ασέβεια στη συνταγματικώς κατοχυρωμένη αρχή της διάκρισης των λειτουργιών».

Ήταν εποχή ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκαλύφθηκε τότε στη Βουλή ότι επι νέας Δημοκρατίας το 2013 πήγαν δυο μάρτυρες να καταθέσουν για να απαλλάξουν τα δυο Κόμματα εξουσίας και τους τραπεζικούς που κατηγορούνται για μισό δις ευρώ δανεικά και αγύριστα.Παρουσιάστηκαν απο την τότε Κυβέρνηση ως “Επιθεωρητές της Τράπεζας της Ελλάδας”.

Αποκαλύφθηκε ότι ήταν δυο παιδιά ηλικίας 30 ετών ,ενώ ένας 60άρης ΔΕΝ κατέθεσε λέξη.

Τα δυο παιδιά κατέθεσαν.Και οι καταθέσεις τους ήταν όχι απλά πανομοιότυπες με τα ίδια ακριβώς λόγια,αλλά και φαίνονταν να είχαν καταθέσει ακριβώς την ίδια ώρα στο ίδιο γραφείο,στα ίδια πρόσωπα,χωρίς διαφορά ούτε δευτερολέπτων.

Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με το πάθημα. Ακόμα και σήμερα το θέμα είναι ανοιχτό και προσπαθούν κόντρα στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, που άσκησε αναιρέσεις να “μετρήσουν”κουκιά στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για να αλλάξουν την απόφαση 3/2016 του Αρείου Πάγου,η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις φωτογραφικές αθλιότητες απαλλαγής των τραπεζικών.

Να την αλλάξουν με νέα απόφαση,αφού πήραν τέτοιες αποφάσεις στα τμήματα.

Δεν τελειώσαμε…

Η μέθοδος είναι παλιά.

Ενα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας (ΑΝ.ΑΛΑΜΑΝΟΥ) βρέθηκε σε ανάλογη θέση με αντίπαλο την Τράπεζα Λαμίας.

Υπάρχουν τρεις καταθέσεις.

Δυο υπέρ της και μια κατά.

Οι υπέρ της έχουν ίδια γραμματοσειρά κλπ κλπ αν και σε διαφορετική ημερομηνία.

Η εναντίον της ,αν και δόθηκε ακριβώς στον ίδιο χώρο στα ίδια πρόσωπα,άλλη ημέρα,είναι εντελώς διαφορετική.

Και ο άνδρας που καταθέτει εμφανιζεται στην ταυτότητα ως…γυναίκα!

Αυτή δόθηκε από άνδρα πολιτικό!

Και πέρασε φυσικά αυτή και ας φώναζε το νεοδημοκρατικό στέλεχος ότι πρέπει να ερευνηθεί ποιός,πού πότε,πως,γιατί την έγραψε αυτή την κατάθεση,η οποία έκλεινε το σκάνδαλο!

Η κ.Αλαμάνου κυνήγησε πολύ και το σκάνδαλο KAROUZOS GATE,το γνωστό πολιτικό σκάνδαλο που συντάραξε την κοινωνία.

Πέρασαν τα χρόνια…

Ο Αδωνης έγινε Υπουργός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε επίμονα στη Βουλή τις διατάξεις απαλλαγής των δυο πολιτικών στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και μας παραξένεψε η επιμονή αυτή.

Τελικά εμφανίστηκαν.

Ο Κώστας Βαξεβάνης που ξεσήκωσε κύματα συμπαράστασης διεθνώς για την δίωξή του για …κακούργημα και “εγκληματική οργάνωση-συμμορία” εξαιτίας δημοσιευμάτων του για το σκάνδαλο απηύθυνε ερώτημα στον Αδωνη.Τον ρώτησε “πως εξηγεί ότι οι δυο υπογραφές του ιδίου προσώπου εμφανίζονται διαφορετικές δια γυμνού οφθαλμού”.

Περιμέναμε να απαντήσει ότι πολλές φορές υπογραφές του ιδίου προσώπου εμφανίζονται διαφορετικές και μόνο γραφολόγος μπορεί να αποφανθεί αν είναι ίδιου η διαφορετικού προσώπου. Η έστω ότι “δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα αυτό”

Εκείνος απάντησε:«Δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση στην εφημερίδα σας. Οι δικηγόροι μου ετοιμάζουν αγωγή κατά του Documento και του κ. Βαξεβάνη για όλα όσα γράφετε. Θα πείτε τις απόψεις σας στο δικαστήριο και θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη».

Μπα; Γιατί για “ολα”; Δεν είναι τίποτα αληθές από την πρώτη ως την τελευταία λέξη; Γιατί δεν γράφει ποιό ακριβώς είναι το ψευδές και δυσφημιστικό;

Προχθές είχε δηλώσει ότι κάνει αγωγή για ένα εκατομμύριο στον κ.Πολλάκη.

Και αν μερικοί θεωρήσουν ότι σωστά είναι τα τεράστια ποσά και όχι πρόσχημα εξόντωσης παραπέμπουμε σε μεγάλο πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος είπε ότι έφτιαξε ένα ωραίο εξοχικό και σε ένα μέρος του έδωσε το όνομα ενός ,στον οποίο είχε κάνει αγωγή και κέρδισε μεγάλα ποσά στα δικαστήρια.

Υποτίθεται ότι τα μεγάλα ποσά δίνονται γιατί το θύμα συκοφαντίας χάνει δουλειές, αβγά και πασχάλια.

Οχι για να φτιάχνει βίλες και να γίνεται ισχυρότερος,κοινωνικά,πολιτικά και οικονομικά χωρίς οι συκοφαντίες να τον έχουν πλήξει στο ελάχιστο…

Τον μεγάλο εκνευρισμό δεν τον προκαλέι μόνο η ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Ούτε η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ , ο Γεραπετρίτης και ο Φουρθιώτης.

Τον προκαλεί τα τελευταία 24ωρα η προσπάθεια να περάσουν τα δισεκατομμύρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης(Ταμείο Ανάκαμψης) μέσα απο το γνωστό και απολύτως διεφθαρμένοι,έως μυελού οστέων τραπεζικό σύστημα.

 

Πριν μήνες ρωτήσαμε τον Διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς πως ακριβώς προέκυψε ένας λογαριασμός ενός δις λιρών και συσχετίστηκε με εξαφανισμένο λογαριασμό της επιχειρηματία ΑΙΚ.Καλ.

Ο λογαριασμός της(130 χιλιάδες λίρες )εξαφανίστηκε το 2017 και επανεμφανίστηκε το 2018…

Απάντηση δεν πήραμε ποτέ…

Είναι η ίδια Τράπεζα που έχει τα προαναφερόμενα δάνεια των Κομμάτων…

Ρωτήσαμε την ίδια Τράπεζα …πέρυσι τι ακριβώς είναι η εταιρεία ΙΝΤΡΟΥΜ και με ποιό καθεστώς πήγαν στην εταιρεία αυτή εκατοντάδες υπάλληλοι της Τράπεζας που ασχολούνται με τα ακίνητα που έπεσαν στα χέρια της τράπεζας απο κόκκινα δάνεια ή απο τρικλοποδιές της Τράπεζας για να τα αρπάξει.

Ο Αδωνης μπορεί να μάθει γιαυτή την επιχειρηματία από κουμπάρο του που εμφανίζεται στην υπόθεση ,αφού είχε μαζί της συναλλαγή μεγάλη.Και να τον ρωτήσει πως του συμπεριφέρεται η Τράπεζα στην οποία χρωστάει μεγάλα ποσά και με δικαστική απόφαση…

Απάντηση δεν πήραμε ποτέ από την Τράπεζα.

Η ίδια Τράπεζα Πειραιώς με την εταιρεία ΙΝΤΡΟΥΜ είχαν την εξής “μεγάλη επιτυχία” στο σκάνδαλο KAROUZOS GATE:

Δύο οικόπεδα στο Ηράκλειο της Κρήτης, της εταιρείας ΚΑΡΟΥΖΟΣ δηλαδή

– Ένα αγροτεμάχιο έκτασης 44.461,67 τ.μ., άρτιο και οικοδομήσιμο, στον οικισμό Παλαιόκαστρο Γαζίου Ηρακλείου, στη θέση Πάτητρα ή Γυαλιά, το οποίο βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλης και ορίων οικισμού.

– Ένα οικόπεδο έκτασης 2.423 τ.μ. (τμήμα ενιαίου ακινήτου 13.045,60 τ.μ.), άρτιο και οικοδομήσιμο, στο Ηράκλειο και στη θέση Κορώνη-Μασταμπάς-Θέρισος-Δειλινά βγηκαν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πριν λίγες ημέρες.

Επισπεύδουσα ήταν η παραπάνω Intrum (ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της εταιρείας ειδικού σκοπού με την επωνυμία «SUNRISE I NPL FINANCE DAC» στην οποία πέρασαν δάνεια της Τράπεζας Πειραιώς) και το πρώτο ακίνητο βγήκε με τιμή εκκίνησης 750.000 ευρώ.Το δεύτερο βγήκε με τιμή εκκίνησης 580.000 ευρώ.

Τα πήρε η ίδια με ένα ευρώ παραπάνω το καθένα!!!Τέτοιος …ανταγωνιστικός  πλειστηριασμός…

Τα δυο ακίνητα είχαν βγει σε πλειστηριασμό τον Ιανουάριο του 2020, με τιμές πρώτης προσφοράς στα 889.000 ευρώ  και στις 679.000 ευρώ αντίστοιχα,αλλά ματαιώθηκαν ελλείψει πλειοδοτών…

Τέτοια επιτυχία η Τράπεζα…

Πριν γράψουμε ότι μέσα από αυτό το τραπεζικό σύστημα θέλει το πολιτικό σύστημα να …αξιοποιήσει τα 72 δις απο το Ταμείο Ανάκαμψης ρωτάμε από τη στήλη την Τράπεζα Πειραιώς:

Εχει εμπλακεί σε πλειστηριασμούς που δεν έγιναν ποτέ,αλλά το ακίνητο άλλαξε χέρια;Εννοούμε-ρωτάμε αν έχει εμπλακεί σε πλειστηριασμό ,στον οποίο καταδικάστηκε συμβολαιογράφος για ψευδή βεβαίωση,δηλαδή βεβαίωσε ότι έγινε πλειστηριασμός ενώ ο χώρος του πλειστηριασμού ήταν κλειστός;

Επίσης όλοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι που αγοράζουν σε πλειστηριασμούς τέτοιους(με ένα ευρώ πάνω απο την τιμή εκκίνησης) για λογαριασμό των τραπεζών τα μεταγράφουν άμεσα στις μερίδες των τραπεζών ή υπάρχει κάποιος που δεν το έπραξε;Και αν υπάρχει είναι ένας η περισσότεροι;

Μέσω αυτού του τραπεζικού συστήματος θέλουν να διοχετεύσουν τα 72 δις του Ταμείου Ανάκαμψης στην ελληνική οικονομία…

Οι φορολογικοί παράδεισοι έχουν μόλις εγκριθεί αυτό απο τας Ευρώπας θα φωταγωγηθούν !..

Το βιβλίο που βλέπετε το έγραψε ο πρύτανης και πρωην διευθυντής της ΕΡΤ Γιώργης Κοντογιώργης.

Και γράφει ότι η βουλή είναι γεμάτη συμμορίες με πολιτικούς, επιχειρηματίες και η Δικαιοσύνη δεν είναι αμέτοχη…

Τα ίδια επανέλαβε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 2 Γενάρη 2022 στη σελίδα 15.Εκεί έγραψε ότι η εποχή μας είναι ίδια σήμερα με εκείνη πριν 150 χρόνια,όταν λήσταρχος ζήτησε να γίνει ….Υπουργός Δικαιοσούνης επίσημα, αφού ως τότε ήταν…ανεπίσημα!!!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το έγραψε και σε αυτό θα επανέλθουμε λίαν προσεχώς…

 

Πηγή

Προβολές : 604


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα