Γιώργος Κάλφας: Το παιχνίδι είναι σικέ. Το έχουμε καταλάβει όλοι όσοι ζούμε ανατολικά τού 25 μεσημβρινού.

Γιώργος Κάλφας: Το παιχνίδι είναι σικέ. Το έχουμε καταλάβει όλοι όσοι ζούμε ανατολικά τού 25 μεσημβρινού.

3 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:682
Μοίρασέ το
Να έχουν υπόψη τους πώς η ιστορία δεν θα καταδικάσει για προδοσία μόνο αυτόν πού θα σκάσει στην καρέκλα του η συρρίκνωση της εδαφικής μας ακεραιότητας αλλά καί τούς προηγούμενους πού έστρωσαν το χαλί.

Το ξεπούλημα του Αιγαίου, έχει ρίζες δεκαετιών…
Μου είναι αδιάφορο αν η Ιστορία καταδικάσει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ…έτσι κι αλλιώς, η ιστορία που έχουμε διδαχθεί είναι ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ…
Μ’ ενδιαφέρει να τιμωρηθούν από ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ…
Αυτή την ΤΙΜΩΡΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
του Γιώργου Κάλφα*
Ότι το παιχνίδι είναι σικέ τό έχουμε καταλάβει όλοι όσοι ζούμε ανατολικά τού 25 μεσημβρινού.
Εάν τα πράγματα δεν ήταν προσυννενοημένα εδώ καί κάποια χρόνια έπρεπε να δουλεύουν τα κομπρεσέρ και να ρίχνουν μπετά σε όλα τα νησιά.
Να έχει ενημερωθεί ο κόσμος τι πρέπει να κάνει και που να πάει ο άμαχος πληθυσμός.
Αυτήν την βεβαιότητα που έχουν καί οι τριακόσιοι της Βουλής πως αν προκύψει κάτι θα το αντιμετωπίσουν με τίς αεροναυτικές μας δυνάμεις και τον επαγγελματικό στρατό να είσαστε βέβαιοι πώς δεν την συμμεριζόμαστε όσοι ζούμε ανατολικά της Μυκόνου.
Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πώς προωθείτε λύση 50/50 με τις ευλογίες των Γερμανών καί τών Αμερικανών συμμάχων μας. Πού στην τελική δεν τους ενδιαφέρει πού θα είναι η διαχωριστική γραμμή τού Αιγαίου αλλά να τα έχουν καλά καί με τίς δύο ακτές γιατί έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα.
Πρέπει κάποιος όμως να εξηγήσει στους αρχηγούς των κομμάτων μας πώς οι Τούρκοι ποτέ δεν έχουν τηρήσει καμία διεθνή συμφωνία.
Και τελευταίος την Πάτησε ο Ιωαννίδης. Όταν αποφασίστηκε η διπλή ένωση της Κύπρου με τις ευλογίες τής CIA ( 80% Ελλάδα 20% Τουρκία) με την καταπάτηση της συμφωνίας τώρα κατέχει το 36.2 .
Να έχουν υπόψη τους πώς η ιστορία δεν θα καταδικάσει για προδοσία μόνο αυτόν πού θα σκάσει στην καρέκλα του η συρρίκνωση της εδαφικής μας ακεραιότητας αλλά καί τούς προηγούμενους πού έστρωσαν το χαλί.
Όπως καί τό 22 μπορεί να εκτελέσαμε τόν Χατζηανέστη δεν απαλλαξαμε όμως τον Παπούλα από την ρετσινιά της ανικανότητας και της προδοσίας.
Και αν συμβεί αυτό στον καιρό μας να ξέρετε πως θα κοπεί μία για πάντα ο οικογενειακός σας δεσμός με τους βουλευτικούς καί υπουργικούς θώκους.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά από την Ρόδο.
*Ο Γιώργος Κάλφας ζει στη Ρόδο.

 

Άφησα για το τέλος την τριανδρία της σκατοψυχιάς και του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΕΤΣΑΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ…

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…

ΚΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Προβολές : 682


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα