Δείτε πόσο μεθοδικά “ξηλώνεται το πουλόβερ” μιας κοινωνίας και πως ακόμα και θεσμοί πρότυπα μετατρέπονται σε πορνεία και γιάφκες εγκληματιών.

5 Οκτωβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Από την μεταπολίτευση και μετά τα κόμματα χρησιμοποιώντας τους φοιτητές ως μπροστινούς και ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ προσπάθησαν να αλώσουν και τις φοιτητικές εστίες, όπως και το πανεπιστήμιο συνολικά, οδηγώντας το στην σημερινή κατάντια.

Το ζήτημα είναι πολιτικό, και λύνεται μόνο με πολιτική ανατροπή στην χώρα από τις Πατριωτικές δυνάμεις. Είναι η μόνη λύση ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 

Η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο αρθρογράφος…

Θα διαφωνήσω μόνον ως προς την άποψή του πως το ζήτημα είναι μόνο πολιτικό και πως θα λυθεί μόνο με πολιτική ανατροπή από Πατριωτικές δυνάμεις…

Αυτή τη στιγμή και εδώ που έχει περιέλθει η χώρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Όπως δεν υπάρχει και λαός ικανός να ανατρέψει όλη αυτή τη σαπίλα, αφού και ο ίδιος στην πλειοψηφία του είναι χωμένος στην απόλυτη σήψη, διαφθορά και πλήρη αδιαφορία για ότι γίνεται γύρω του…

Και σ’ όλη αυτή την κοινωνική σαπίλα, προσθέστε και τους μπολιασμένους και τους μασκοφόρους…

Είναι ζήτημα αν υπάρχει ένα 10% υγιές τμήμα της “ελληνικής κοινωνίας” που αντιστέκεται…

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

 

Και σ’ όλο αυτό το σάπιο σύστημα, προσθέστε και την Πανεπιστημιακή κοινότητα, που η συντριπτική της πλειοψηφία είναι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…

Αυτά τα ολίγα, για να βλέπουμε  τα πράγματα κατάμουτρα όπως είναι και να μην τρέφουμε αυταπάτες με δήθεν πατριωτικά κόμματα…  που θα μας γλυτώσουν στις εκλογές… όποτε και να γίνουν αυτές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Εκτός της πρώτης εικόνας, οι εικόνες που πρόσθεσα στο θέμα είναι από τις φοιτητικές εστίες…

Η τριτοκοσμική εικόνα, είναι η αποτύπωση της αποσύνθεσης μιας κοινωνίας που έχει διαφθαρεί από  τα νιάτα της…

Και σ’ αυτό φέρουν την ευθύνη αυτοί που τους ανάθρεψαν… 

 

Υ.Γ.2. Διαβάστε και τα σχόλια που ακολουθούν και κυρίως τα σχόλια του Καθηγητή και Ιστορικού κ. Δημήτριου Μιχαλόπουλου…

ΠΕΡΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ “ΙΔΕΩΝ”, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΣΑΡΚΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ” ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
.
Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια έζησα σε φοιτητικές εστίες. Ήταν μάλιστα τα χρόνια των μεγάλων “προοδευτικών” αλλαγών σε αυτές, οπότε έζησα όλη την μετεξέλιξή τους σε αυτή την σημερινή “προοδευτική” κατάντια.
Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω πράγματα που έμαθα και έζησα εκεί για να δείτε πόσο μεθοδικά “ξηλώνεται το πουλόβερ” μιας κοινωνίας και πως ακόμα και θεσμοί πρότυπα μετατρέπονται σε πορνεία και γιάφκες εγκληματιών.
.
Οι πρώτες φοιτητικές εστίες άρχισαν να κατασκευάζονται από την δεκαετία του 50. Ιδρύθηκαν και διοικούνταν από το τότε “Βασιλικό Ίδρυμα Νεότητας”, ήταν υπό την αιγίδα του βασιλιά, και μάλιστα κατά τις επισκέψεις του τότε πρίγκιπα Κωνσταντίνου στην Θεσσαλονίκη αυτός διέμενε σε αυτές μαζί με τους φοιτητές.
.
Από τότε και μέχρι περίπου το 1977 οι εστίες παρείχαν ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ περιβάλλον διαβίωσης των φοιτητών με μηδενικό κόστος, με ατομικά επιπλωμένα δωμάτια, δωρεάν καθαρά κλινοσκεπάσματα κάθε εβδομάδα, εστιατόριο με δωρεάν φαγητό, κινηματογράφο και αίθουσες εκδηλώσεων, αθλητικές ομάδες, αναγνωστήριο, αίθουσα μουσικής με δίσκους πικαπ κλπ, ταξίδια για αθλητικές συναντήσεις στο εξωτερικό, μέχρι αίθουσα μπιλιάρδου!!! και ..ναό!!! όπου ένας εξαίρετος νεαρός πανεπιστημιακός ιερέας τελούσε κάθε Κυριακή την θεία λειτουργία!!!.
.
Το περιβάλλον έλαμπε από καθαριότητα, τάξη, και οργάνωση. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι σε αυτές πολλοί φοιτητές απολάμβαναν ένα υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης από ότι στα σπίτια τους. Αυτές τις συνθήκες διαβίωσης δεν θα μπορούσαν ούτε να τις διανοηθούν φοιτητές που ζούσαν σε φοιτητικές εστίες των τότε κομμουνιστικών χωρών και οι οποίοι ζούσαν 4 σε ένα δωμάτιο!!!
.
Προφανώς ένα τέτοιο περιβάλλον για να διατηρηθεί δεν μπορεί να είναι ξέφραγκο αμπέλι στον κάθε περαστικό, ούτε έρμαιο των απαιτήσεων του κάθε μεμονωμένου φοιτητή, πόσο μάλλον κομματόσκυλου.
Γι αυτό απαγορευότανε αυστηρά η είσοδος αγνώστων στο κτήριο, και ακόμη και όταν γονείς έρχονταν να δουν τον γιο τους αυτός μπορούσε να τους δεχτεί στο σαλόνι της εστίας για όσες ώρες ήθελε, να παραλάβει πράγματα που του φέρανε και σε καμία περίπτωση δεν ήταν επιτρεπτό ακόμα και οι γονείς να ανεβοκατεβαίνουν ορόφους και να μπαινοβγαίνουν σε δωμάτια φοιτητών.
.
Εννοείται φυσικά ότι η τότε Α’ Εστία Θεσσαλονίκης ήταν Αρρένων!! Μετά επί της επάρατης 7ετίας κτίστηκαν δύο ακόμα φοιτητικές εστίες (η Β’ και Γ’) που και οι δύο ήταν θηλέων!!! Όλες οι εστίες είχαν κτιστεί σε απόσταση 100-200 μέτρων από το πανεπιστήμιο και με πανοραμική θέα στην πόλη.
.
Από την μεταπολίτευση και μετά τα κόμματα χρησιμοποιώντας τους φοιτητές ως μπροστινούς και ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ προσπάθησαν να αλώσουν και τις φοιτητικές εστίες, όπως και το πανεπιστήμιο συνολικά, οδηγώντας το στην σημερινή κατάντια.
Όπως πάντα τον κάθε βρώμικο στόχο τους στα πλαίσια της στρατηγικής τους του “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ” για διάλυση των κοινωνιών, τον έκρυβαν κάτω από ένα πέπλο “αγνών προθέσεων” ώστε να παραμυθιάζονται οι αφελείς.
Έτσι στις φοιτητικές εστίες πρόβαλαν το αίτημα της “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ”, με το οποίο απαιτούσαν να επιτρέπεται να μπαινοβγαίνει στις φοιτητικές εστίες ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ, ΌΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ, και ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!!!
.
Ποιος λογικός άνθρωπος επιτρέπει αυτό να γίνεται στο σπίτι του;;;
.
Και όμως αυτόν τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ και την ΑΣΥΔΟΣΙΑ η αριστερά το σερβίρισε ως βήμα “ΠΡΟΟΔΟΥ” και “δημοκρατική κατάκτηση”. Ήταν τόση η πλύση εγκεφάλου που γινότανε και οι τακτικές προπαγάνδας που χρησιμοποιούνταν (είναι γνωστό ότι στελέχη της αριστεράς περνούσαν από σεμινάρια προπαγάνδας της Σοβ Ένωσης στην Μόσχα) ώστε ήταν αδύνατον ο νεαρός 18χρονος φοιτητής που ήρθε από το χωριό να διαφωνήσει, πόσο μάλλον έμπρακτα να αντισταθεί σε αυτά. Η κοινωνική απομόνωση, οι λοιδορίες, και η βία ήταν πάγιες μορφές “δημοκρατικού διαλόγου”.
.
Αν σε αυτό προσθέσετε και το ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ της “Ελεύθερης διακίνησης” ότι έτσι θα μπορούσαν οι φοιτητές της Εστίας αρρένων να μπαινοβγαίνουν στα δωμάτια των φοιτητριών της Εστίας θηλέων, και τούμπαλιν, έχετε φτιάξει τον 18χρονο από το χωριό ίδιο Λένιν, έτοιμο για έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα του Τσάρου!!!
Και το λέω διότι πράγματι στην πράξη έτσι, δηλαδή εξ εφόδου όλων των ΕΡΩΤΙΚΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ” καταπατήθηκε ο έλεγχος εισόδου, και επιβλήθηκε διά της βίας αυτό που οδήγησε στην σημερινή κατάντια.
.
Στα πρώτα χρόνια ΠΑΣΟΚ τέθηκε νέο αίτημα, να καταργηθεί ο διαχωρισμός σε αρρένων και θηλέων, και να γίνουν όλες …μεικτές!!! δηλαδή πρακτικά μία φοιτήτρια να έχει διπλανούς της γείτονες άγνωστους άντρες.
Ουδείς νοιαζότανε για τα πρακτικά προβλήματα που δημιουργούσε αυτό ιδιαίτερα στις φοιτήτριες αφού τα μπάνια ήταν κοινόχρηστα!!! Προφανώς ο σεβασμός στην γυναίκα από τους άντρες που οφείλουν να είναι gentlemen, είναι terra incognita για την αριστερά της ισοπέδωσης των πάντων.
.
Οι φοιτητές πλέον έκαναν ότι ήθελαν. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος σε τίποτε, οι υπάλληλοι φοβόντουσαν τους φοιτητές, οι διευθυντές ήταν υποχείρια του κόμματος και εργατοπατέρων, και πλέον οι εστίες άρχισαν να διαλύονται. Όντας κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, γνωστού για τις αγάπες του με Αραφάτ, Καντάφι, Σαντάμ Χουσείν και λοιπών “δημοκρατών”, αυξάνονταν συνεχώς ο αριθμός των ξένων στις εστίες και ιδιαίτερα Αράβων!!
.
Ένα βράδυ έγινε μία επεισοδιακή Γενική Συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου όπου κατά τα γνωστά πλακώθηκαν ΠΑΣΟΚοι με ΚΚΕδες, την οποία ακολούθησε ένας ανηλεής ξυλοδαρμός Αράβων μεταξύ τους (οπαδοί του Αραφάτ και οπαδοί του ΚΚ Παλαιστίνης) όπου έσπαγαν ακόμα και καρέκλες για να τις κάνουν ρόπαλα. Αφού οι “σύντροφοι” Αραβες ολοκλήρωσαν τον “δημοκρατικό τους διάλογο” όλοι πήγαν για ύπνο.
.
Τότε ξαφνικά μέσα στην νύχτα σείστηκε το επταόροφο κτήριο της Γ’ εστίας από μία ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΚΡΗΞΗ!!! Βγήκαμε όλοι να δούμε τι γίνεται, ουρλιαχτά και φωνές ακούγονταν στους διαδρόμους, και τελικά μάθαμε ότι ένας Άραβας οπαδός του …”σύντροφου” Αραφάτ, πήγε σε έναν διάδρομο κάποιου ορόφου όπου σε κάποιο δωμάτιο είχαν μαζευτεί και συζητούσαν 12 άλλοι Άραβες οπαδοί του ΚΚ Παλαιστίνης, και έριξε στον διάδρομο ΧΕΡΟΒΟΜΒΙΔΑ με σκοπό αυτή να κυλήσει και να εκραγεί μπροστά στο δωμάτιο των “εχθρών”!!! και να τους αποδεκατίσει!!! Δηλαδή  απόπειρα δολοφονίας 12 ανθρώπων μέσα σε φοιτητική εστία!!
.
Όντας πανίβλακας πίστευε ότι η χειροβομβίδα θα κυλήσει και θα σταματήσει εκεί που θέλει αυτός, δηλαδή έξω από την πόρτα των 12.
Αυτή όμως κύλησε κατά μήκος όλου του διαδρόμου, πέρασε μπροστά από τις πόρτες 8-10 φοιτητών που κοιμόντουσαν, σταμάτησε στο τέλος του διαδρόμου που ήταν η πόρτα του τελευταίου δωματίου και εξεράγει εκεί, μισό μέτρο από την πόρτα Ελληνίδας φοιτήτριας!!!.
.
Η πόρτα της κοπέλας – μη όντας συμπαγές ξύλο – διαλύθηκε, έγινε κόσκινο από τα βλήματα τα οποία πέραναν μέσα στο δωμάτιό της αφήνοντας σημάδια παντού στους τοίχους από τον εξοστρακισμό τους, ενώ το ωστικό κύμα ξήλωσε όλη την τζαμαρία του δωματίου και την έριξε από τον 4ο όροφο στον κήπο. Το δωμάτιο της κοπέλας διαλύθηκε πλήρως. Ήταν σαν βομβαρδισμένο.
Η κοπέλα σώθηκε ως εκ θαύματος επειδή ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, και ανάμεσα στο κρεβάτι και στο σημείο της έκρηξης μεσολαβούσε συμπαγής τοίχος που λειτούργησε ως θωράκισή της. Αν ήταν οπουδήποτε αλλού μέσα στο δωμάτιο της θα είχε διαμελιστεί.
.
Εκείνο το βράδυ έγινε ένας χαμός. Έγινε έκτακτη άτυπη – μέσω τηλεφώνου – συνεννόηση του τότε 3μελούς Πανεπιστημιακού οργάνου από τον Πρύτανη, τον εκπρόσωπο των φοιτητών και των υπαλλήλων του πανεπιστημίου και δόθηκε η άδεια να μπει στις εστίες η Ασφάλεια για να κάνει έρευνες.
Έτσι έγινε, και η Ασφάλεια βρήκε στο δωμάτιο του “συντρόφου” Άραβα και κάτω από το κρεβάτι του ένα ολόκληρο ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ, με το οποίο θα μπορούσε να οπλίσει μία ΔΙΜΟΙΡΙΑ!!!
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αριστερής “προδευτικής” “Ελεύθερης διακίνησης”, και του μπάτε σκύλοι αλέστε.
.
Ο τύπος μετά την απόπειρα μαζικής δολοφονίας που διέπραξε, προσπάθησε να διαφύγει από την χώρα πηγαίνοντας αμέσως στο αεροδρόμιο. Όμως, είχαν έγκαιρα ενημερωθεί όλοι οι έξοδοι της χώρας και αμέσως συνελήφθη.
.
Σε πόσα χρόνια λέτε ότι καταδικάστηκε για μια τέτοια εγκληματική ενέργεια;;;;
.
Δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση, διότι δεν μπορείτε να την διανοηθείτε!!!
Με ένα τηλέφωνο από κάπου στην Μέση Ανατολή προς το ΠΑΣΟΚ, ο “σύντροφος” ελευθερώθηκε τις επόμενες ημέρες και έφυγε σαν κύριος για την Λιβύη του Καντάφι, αν θυμάμαι καλά.
Η Ελληνική δικαιοσύνη έκανε γαργάρες απόπειρα δολοφονίας 12 ανθρώπων, οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, προκειμένου κάποιοι εισαγγελείς να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση που καθορίζει τις προαγωγές τους.
Τις ίδιες γαργάρες έκαναν και οι εφημερίδες οι οποίες έθαψαν το ζήτημα, και άρα και σε αυτές έπεσαν τηλέφωνα από ψηλά και όλη η “4η εξουσία” έκατσε σούζα.
.
Από εκεί και πέρα ο κατήφορος δεν είχε τέλος.
Θυμάμαι
.
– Φοιτήτρια να έχει μετατρέψει το δωμάτιό της σε …ΠΟΡΝΕΙΟ όπου δέχονταν τους πελάτες της. Το “μαγαζί” ήταν ανοικτό όλο το 24ώρο…
.
– Φοιτητές που είχαν τα κριτήρια να στεγασθούν στις Εστίες αλλά δεν ήθελαν να μείνουν σε αυτές, κατοχύρωναν δωμάτιο και μετά το νοίκιαζαν σε ταξιτζήδες, σε παραβατικούς που το ήθελαν ως …άσυλο, και σε παντρεμένους ως ερωτική φωλεά των παράνομων ερωτικών τους συνευρέσεων με τις ερωμένες τους.
Ήταν ο πλήρης εξευτελισμός της κοινωνικής πρόνοιας όπου αυτή μετατρέπεται σε εμπόρευμα!!!
.
Ουδείς ποτέ τιμωρήθηκε για τίποτε. Καμία διοίκηση δεν διανοήθηκε καν να ζητήσει τιμωρίες και εξώσεις από την εστία, διότι θα ήταν “φασιστική”!!! δηλαδή αυτά που γίνονταν και γίνονται εκεί μέσα είναι δημοκρατικά!!
.
Γνωρίζοντας και έχοντας ζήσει όλα αυτά από παλιά δεν μου έκανε καθόλου έκπληξη που έμαθα και για εγκληματικές συμμορίες ότι βρήκαν στέγη, στοργή και προδέρμ μέσα σε Εστίες προκειμένου ασφαλείς πίσω από το ΑΣΥΛΟ που τους εξασφαλίζει η αριστερά να μένουν ασύλληπτοι ώστε να συνεχίζουν επί χρόνια το “θεάρεστο” έργο τους ως εργάτες της “Ελεύθερης διακίνησης ιδεών”.
.
Θυμηθείτε τις εστίες που περιέγραψα στην αρχή, και τις εστίες τις σημερινές όπως τις κατάντησαν.
Σε ποιες από τις δύο θα μπορούσε να βρει ασφαλές κατάλυμα και να εστιασθεί στις σπουδές του ένα άπορο χωριατόπουλο;;;;
Έτσι για να συνειδητοποιήσουμε ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ποιοι είναι οι Γραμματείς και Φαρισαίοι που πουλάνε φούμαρα σε αφελή παιδιά για να τα μετατρέπουν σε πολιτικά τους εργαλεία για τους πιο σκοτεινούς σκοπούς τους.
.
Θυμηθείτε τις συνεχείς επαφές υψηλού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες και σκληρούς κακοποιούς, τα απίστευτα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε φυλακές, και θυμηθείτε και τα δύο απανωτά νομοσχέδια επί ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία έγιναν δύο φορές μαζικές πρόωρες αποφυλακίσεις εγκληματιών.
Αν αυτό δεν είναι συναλλαγή με το βαρύ έγκλημα (ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ) τι είναι;;;
.
Επομένως
.
– όσο το σύστημα έχει αναθέσει στην αριστερά την ιδεολογική επικυριαρχία στα πανεπιστήμια ώστε σε συνθήκες παρακμής και διάλυσης αυτά ποτέ να μην γίνουν ατμομηχανή της ανάπτυξης της χώρας, και
.
– όσο ο άλλος βραχίονας του συστήματος, η ΝΔ και λοιποί συγγενείς, έχουν λάβει εντολές να καλύψουν το κενό και την αγανάκτηση του κόσμου για το τι γίνεται εκεί, αλλά ποτέ να μην ανατρέψουν την σημερινή ελεεινή κατάσταση,
.
τίποτε δεν θα αλλάξει. Η Αστυνομία θα μπαίνει και θα συλλαμβάνει κάποιους κακοποιούς ώστε να κρατά κάποια προσχήματα, ο Ελληνας θα ελπίζει ότι κάτι γίνεται, αλλά τίποτε ποτέ δεν θα αλλάζει πραγματικά.
.
Το ζήτημα είναι πολιτικό, και λύνεται μόνο με πολιτική ανατροπή στην χώρα από τις Πατριωτικές δυνάμεις. Είναι η μόνη λύση ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΟδΕλ

Οδυσσέας Ελευθερόπουλος

Είναι ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΜΑΡΞΙΣΜΌΣ, ή συνειδητή προσπάθεια της αριστεράς να διαλύσει τις ανθρώπινες κοινωνίες μέχρι “να βρωμούν και να ζέχνουν” όπως έλεγαν ώστε τότε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την “κομμουνιστική επανάσταση”!!! Ιδεολογικές αρλούμπες κάτω από τις οποίες κρύβουν τον σατανισμό των ….πισινών τους.
Για περισσότερα αναζήτησε στην σελίδα μου παλιότερη ανάρτηση μου για τον Πολιτιστικό Μαρξισμό (Cultural Marxism). Όλη η σημερινή παρακμή της Δύσης ξεκινά από εκεί.

Πηγή

Προβολές : 1,565


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα