Δείτε τι σημαίνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ... ΦΡΙΚΗ!!! Η τραγωδία της μητέρας των ΗΠΑ: «Έτσι το νεογέννητό μου Άλεξ πέθανε μέρες μετά τη λήψη μη εξουσιοδοτημένου αίματος με Vaxxed σε μετάγγιση»

Δείτε τι σημαίνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ... ΦΡΙΚΗ!!! Η τραγωδία της μητέρας των ΗΠΑ: «Έτσι το νεογέννητό μου Άλεξ πέθανε μέρες μετά τη λήψη μη εξουσιοδοτημένου αίματος με Vaxxed σε μετάγγιση»

20 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,514
Μοίρασέ το

 

Όταν ξεκίνησε η επιβολή των εμβολιασμών, κορυφαίοι γιατροί παγκοσμίου εγνωσμένου  κύρους, είχαν επισημάνει τα τρομακτικά προβλήματα που θα προέκυπταν και στην αιμοδοσία…
Να θυμίσω τι είχε πει ο αείμνηστος ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ: “Οι ανεμβολίαστοι θα σώσουν τον κόσμο”…
Δύο δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι παγκοσμίως, και αντιλαμβάνεται ο καθένας μας το μέγεθος της τρομακτικής αύξησης όσων χρειαστούν αίμα…
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΙΜΑ…
Από την αρχή γνώριζαν αυτά τα σατανικά ερπετά, τι θα προκαλούσε το εμβόλιό τους…
Και ακόμα, δεν έχουμε δεί τίποτα…
Δισεκατομμύρια ζωές, και αθώες ψυχούλες, σε μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που όμοιά της ποτέ δεν υπήρξε στην ανθρωπότητα…
Καλλιόπη Σουφλή

Στην εικόνα του εξωφύλλου το νεκρό παιδί με εμφανή σημάδια μαζικής πήξης αίματος στο καρδιαγγειακό σύστημα

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Ένα αγοράκι πέθανε από μεγάλο θρόμβο αίματος στην πολιτεία της Ουάσιγκτον όταν ένα νοσοκομείο του χορήγησε μετάγγιση αίματος από κανονικό απόθεμα και όχι από μη εμβολιασμένο δότη, όπως είχαν ζητήσει οι γονείς του .

Η Cornelia Hertzler δήλωσε ότι οι γιατροί παρατήρησαν έναν θρόμβο αίματος στο αγοράκι της «μέσα σε λίγες ώρες μετά» μια γενική μετάγγιση σε τράπεζα αίματος. Το μωρό πέθανε από μεγάλο θρόμβο αίματος, αφού ο γιατρός αγνόησε το αίτημα των γονέων για μετάγγιση χωρίς παραβίαση.

Εκτός από το ότι έμαθαν ότι ο γιος τους Alexander είχε ασυνήθιστα συνδεδεμένο οισοφάγο και τραχεία λίγο μετά τη γέννησή του, στις 3 Ιανουαρίου 2022, η Cornelia Hertzler και ο Ron Bly έμαθαν επίσης ότι είχε μια καρδιακή πάθηση που ονομάζεται Double Outlet Right Ventricle (DORV), στην οποία οξυγονώθηκε και το αποξυγονωμένο αίμα αναμειγνύονται, γεγονός που κατέστησε αναγκαία τη χειρουργική επέμβαση για μακροχρόνια επιβίωση.

Η Cornelia και ο Ron κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Louisa Clary μετά το θάνατο του νεογέννητου τους – σύνδεσμος στο κάτω μέρος του άρθρου

Ο Alexander μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Providence Sacred Heart Medical Center στο Spokane της Ουάσιγκτον, για να υποβληθεί σε εγχείρηση νεογνικής καρδιάς. Οι γονείς του ενημέρωσαν το νοσοκομείο ότι «δεν ήθελαν μεταγγίσεις αίματος από την τράπεζα αίματος» επειδή «ανησυχούσαν για το αίμα από εμβολιασμένους δότες που προκαλούσαν θρόμβους αίματος».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Louisa Clary του Ιδρύματος Ερευνών για την Ασφάλεια των Εμβολίων, ο Bly πρόσθεσε ότι η ανησυχία τους προκλήθηκε, τουλάχιστον εν μέρει, από τον θάνατο μιας φίλης που ήταν στα 60 της και «πολύ υγιής», αλλά «είχε καρδιακή προσβολή. τρεις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna», στη Louisa Clary του Ιδρύματος Έρευνας για την Ασφάλεια Εμβολίων την Πέμπτη».

 

Το «νοσοκομείο τελικά παραδέχτηκε, μια μέρα πριν» την πρώτη επέμβαση του Alexander, «ότι το μόνο που χρειαζόταν να κάνει η οικογένεια ήταν να συμπληρώσει μερικές φόρμες για να δεχτεί και να χρησιμοποιήσει αίμα από συγκεκριμένους δότες», σύμφωνα με τον Brian Wilkins, αρχισυντάκτη του The Ιστολόγιο COVID. Το νοσοκομείο είχε ενημερώσει προηγουμένως τους γονείς ότι η χρήση μη εμβολιασμένου αίματος από κατευθυνόμενο δότη θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη και «πολύ ακριβή».

«Αντί να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα για το αίμα που είχαμε δώσει να είναι πλήρως επεξεργασμένο και διαθέσιμο», εξήγησε ο Bly, ο γιατρός χρησιμοποίησε αίμα από μια κοινή τράπεζα αίματος για τη μετάγγιση.

Ο Wikins έχει επισημάνει ότι η Ουάσιγκτον «είχε ένα 70% πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2022, με το 79% να λαμβάνει τουλάχιστον μία ένεση» και έτσι «υπήρχε σχεδόν 80% πιθανότητα ο Αλέξανδρος να πάρει αίμα με εμβολιασμό».

Ο γιατρός «βρήκε τον θρόμβο αίματος μέσα σε λίγες ώρες μετά τη μετάγγιση», ενημέρωσε ο Χέρτσλερ την Κλέρι την Πέμπτη. Ενώ οι γιατροί τους είχαν ενημερώσει νωρίτερα ότι «οι θρόμβοι αίματος είναι πολύ σπάνιοι» σε μια κατάσταση όπως του Αλεξάνδρου, ο Χέρτσλερ ισχυρίστηκε ότι αφού ανέπτυξε έναν, εξήγησαν, «Λοιπόν, αυτό συμβαίνει. Αλλά… είναι κάτι που μπορεί να διορθώσει ένα αραιωτικό αίματος».

«Ο Bly σημείωσε ότι ο θρόμβος επεκτάθηκε σε «τεράστιο» και «τελικά τεντώθηκε από το αριστερό του γόνατο μέχρι την καρδιά του». Μια βακτηριακή λοίμωξη του MRSA «αποίκισε τον θρόμβο του αίματος και καμία ποσότητα φαρμάκων ή αντιβιοτικών δεν θα μπορούσε να συρρικνώσει τον θρόμβο ή να αφαιρέσει τη μόλυνση».

Ο Άλεξ πέθανε στις 17 Φεβρουαρίου 2022, 12 ημέρες μετά την επέμβαση. Ο Wilkins αποκάλυψε ότι θάφτηκε στη Walla Walla της Ουάσιγκτον, μετά από μια Ρωσική Ορθόδοξη ταφή.

«Την Πέμπτη, τα μέσα ενημέρωσης ήρθαν σε επαφή με το Providence Sacred Heart Medical Center για να «επιβεβαιώσουν μερικά στοιχεία» σχετικά με μια ιστορία για ένα νεογέννητο που γεννήθηκε εκεί στις αρχές του έτους. «Δεν έχω πληροφορίες σχετικά με αυτό και αυτή η συνομιλία τερματίστηκε», απάντησε ένας υπάλληλος του νοσοκομείου» επεσήμανε περαιτέρω το Great Game India.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ κατά του COVID

 

Παρακάτω αναφέρουμε την πλήρη έρευνα που πραγματοποίησε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Brian A. Wilkins, ιδρυτής του The Covid Blog, ενός ιστότοπου που θέλει να καταγγείλει όλα τα προβλήματα που συνδέονται με τις θεραπείες υγείας της πανδημίας και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια.

Η λεπτομερής αναφορά του φέρνει στο φως τρία προβλήματα που επισημάνθηκαν σε προηγούμενα άρθρα του Gospa News.

Το πρώτο είναι ο κίνδυνος θανατηφόρων θρόμβων αίματος που μόλις επιβεβαίωσε μια μεγάλη μελέτη από την ίδια την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Το δεύτερο είναι η πιθανή μετάδοση ορών γονιδίου mRNA μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, προφανώς ακόμη πιο πιθανή στην περίπτωση μετάγγισης.

Ο τρίτος είναι οι σοβαροί κίνδυνοι στους οποίους εκτίθενται περισσότερο τα παιδιά καθώς το καρδιαγγειακό, νευρολογικό και ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στα πολλά επικίνδυνα συστατικά των εμβολίων κατά του Covid.

Μεταξύ αυτών είναι τα νανοσωματίδια λιπιδίων που μπορούν να δημιουργήσουν πολύ σοβαρή φλεγμονή, όπως αποδεικνύεται από έρευνα που διεξήχθη σε ποντίκια από γιατρούς στο νοσοκομείο Thomas Jefferson στη Βοστώνη , μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με άλλους επιστήμονες, το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να έχει εισαχθεί ως «σταθεροποιητής».

Αλλά εξίσου επικίνδυνη είναι η πρωτεΐνη Spike, η οποία παραμένει τοξική, ωστόσο γενετικά τροποποιημένη και εξασθενημένη τόσο σε ορούς γονιδίων αγγελιαφόρου RNA ή DNA, όπως στον ορό της Novavax που δημιουργήθηκε με την τεχνική της ανασυνδυασμένης πρωτεΐνης που μπορεί ακόμα να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με όσα έχει διαπιστωθεί από τον οργανισμό. Ευρωπαϊκός ρυθμιστής φαρμάκων EMA.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας χορήγησε πρόσφατα προσωρινή κηδεμονία σε ένα νεογέννητο τεσσάρων μηνών, αφού οι γονείς του επέμειναν να χρησιμοποιείται μόνο αίμα που δεν έχει μολυνθεί από το «εμβόλιο» COVID-19 κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης για τη διόρθωση της καρδιακής κατάστασης του γιου τους.

Ένα βίντεο με το παιδί να αφαιρείται από την αστυνομία από τους γονείς του έχει κερδίσει έκτοτε την επιρροή, με τη μητέρα να κλαίει με λυγμούς και να παρακαλεί καθώς οι υπάλληλοι παίρνουν το παιδί της.

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© COPYRIGHT GOSPA NEWS


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

GOSPA NEWS – WUHAN-GATES ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΩΝ COVID-19 & VACCINES

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,514


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα